22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• svédcsepp
    Van benne igazság...Bár,ha emlékeztek az underground 1re ,abban voltak csak az igazi fricskák.Mikor a szénné tuningolt verdáddal első helyen szagattál és az uccsó 45 másodpercben lehagyta egy 2es szintű kocsi az 5 ik helyről.
  • zsgaby
    szerintem quick race -ben próbáld ki mielőtt megveszed. aztán dönts
  • Szabi1991
    Ford GT
  • Tomme12
    Mit válasszak Dodge Vipert vagy Lamborgini Gallardot vagy Ford Gt -t??
  • Daveee
    ki szerezte meg eddig a bmw-t? mert nekem már sikerült
  • Jagi
    SRÁCOK szemfedő le, gondolkodik nem írkál baromságokat!
    EGYEDÜL A STÍLUSSAL VAN BAJ! Úgyhogy csi-be-pa!
  • Jagi
    Van benne valami, már 4 rész óta ugyanazt kapjuk (body kit, spoiler, autók stb.)

Amióta a scoopokat megcsináltál egy grammnyit sem változtattak rajtuk,
    az U2 street-x pályái egy az egyben az U driftpályái, de ha sokat gondolkoznék még biztos tudnék...

Bár szebben is le lehetett volna írni.
  • FLeK0
    halj meg bozóttűzben
  • Tomme12
    Mit javasoltok : Viper.Gallardo vagy Ford Gt t vegyek ???
  • zsgaby
    Az a baj hogy az EA ezt nem csinálta, hanem ami az MW-ben sárga volt azt átszínezték kék-re kidebuggolták a napsütést, aztán karbon címmel piacra dobták.
  • Keca
    Sziasztok! Nvidia 6600 GT-m van, és olyan gondom van, hogy ha belépek a gambe, mindig 640x480ba megy, átállítom, megy minden frankón, de következő startnál megint ugyanez... :S mitől lehet?
  • Carlos
    Ejj, de paraszt vagy barátom.
    Csinálj jobbat, ganajfejű!
  • Noninnyó
    Ez igen, jól meg aszontad :D
  • zsgaby
    Correct ;)
  • Árnyvadász
    Alternatívan megközelítve:

SzarSz (szükségem van a retkes szélsebességre) Szénszál fejlesztési napló:

1 évig fingtunk, amit nem égettünk el, azt bebasztuk a kódba, ettünk, ittünk, keféltünk, időnként átpakoltuk a megírt részeket az előző szartalicska Szarsz-ból, nyomtuk más fejlesztők jobbnál jobb játékait, néztünk ki a fejünkből, hogy ezek tudnak, mi meg lófaszt sem...

Felhívtuk a közösen megdugott kurvánkat, beleszartuk
    az új részbe, majd gyűjöttünk néhány kukántúli embert azt ráokádtuk a divx-es videókra... így meglettek a szereplők...

A zenét már képtelenek voltunk ráspermázni a lemezre, így feldugtuk ami a netről lekapható, azt jó rákúrtuk a programra, hogy szóljon is vmi...

A hangokat kieditáltuk az autós filmekből, közben szétrejszoltuk az agyunkat és beböfögtük a termet és kaján vigyorral nyugtáztuk ismét eladjuk ezt a pokolra se való vasszart, hisz úgy is megveszik, aztán 1 évig megint semmi dolgunk sincs, továbbra is szarunk, okádunk, fosunk mindenki képébe, hisz jövőre a mirigyhulladék-semmiresekellő-ŐSNULLA részt is habzsolják majd a légyképű picsányi seggfej gémerek.

Nos? :)
  • zsgaby
    szerintem dosBOX alatt megy. Legalábbis ott még a Master of magic is megy hangal zenével. Nah offolást befejeztem.
  • Noninnyó
    Nyáron megpróbáltam elindítani az nfs1-et, de sajna nem akar. Dos kell neki, nem? Amúgy imádtam benne azt, hogy minden kocsihoz volt külön videó faja zenékkel. A 2 is még ilyen volt. Régi szép idők.
  • Yrda
    jah kb annyi lemezes volt:)
    emlékszem szép kockás volt a grafika :))
  • tugyiti
    te egy állat vagy
  • zsgaby
    Én a NFS I. miatt cseréltem le a félmegás trident kártyát egymegásra :)
  • GanXstaZoleeWrk
    nfs 1 kéke dodge viper fekete lambo asszem 6-8db 1,2-es lemez volt? :DD
  • Yrda
    én NFS 2-vel kezdtem :)
  • magyarvok
    Mert pl sok ember az U2-vel kezdte, nem érdekli más őket, csak hogy jaddeszééép.
  • Yrda
    köszi:)
  • Yrda
    jah azt én is hiányolom, kár, hogy nem raknak bele visszajátszást, ez olyan nagy feladat lenne belerakni? szerintem lusták..
    amúgy underground 2-be volt replay
  • Daveee
    igen van nappal, keresd a térképen egy napocskát elmész oda és 30 mp ig a napalatt maracc édvilágosság lesz! :P
    Ezen lehet vitatkozni. Kinek a pap, kinek a paplan.
  • Jagi
    már ott sem volt sajna
  • Daveee
    na megvana bmw ezaz
  • copass
    nem bírom felfogni hogy miért hanyagolják a visszajátszást, pedig az undergoundnál már volt asszem, de utána már nyista.
    pedig a driftnél piszok látványos lenne a visszajátszás.szerintem.
  • Jagi
    ...az, meg a 4 meg azért über, mert van hozzá egy raklap verdám és simán lehet vele LAN-ban ökörködni :)
  • zsgaby
    NFSIII HP-ot még voodoo rush al nyomtuk. Deszépisvót...
  • Jagi
    pedig az U jobb, mint a carbon sztem
    Én is játszottam majdnem mindel.
    A Porsche tényleg nagyon jó volt. Suliban rengeteget nyomtuk hálóban.
    Az Undergroundok annyira nem jöttek be, de a MW nekem kimondottan tetszett. Carbon-t leírtam a demó alapjn, de a teljes verzió már bejön.
  • GanXstaZoleeWrk
    Én Carbonra tettem a szavazatom pedig mindegyikkel jatszottam eleg sokat :)
  • Jagi
    Nos, én is^^
  • Vlala #18971
    Őszintén bevallom, én a Porschéra szavaztam...
  • zsgaby
    Én az elsőre szavaztam. Az tényleg úttörő újdonság volt a maga nemében, test drive-ok hoz képest szédületes grafikával. Igaz a 486DX2 66-on épphogy eldöcögött.
  • gabi89
    Mert a sok hüje nem jétszott a régi nagy NFS-ekkel.Nem olyan rossz a Carbon de semmiféleképpen se a legjobb NFS
  • OLIII
    teljesen igazad van ....a lényegére még én sem jöttem rá
    a multiplayer úgy néz ki hogy te beállíthatod, hogy milyen filterek szerint szeretnél játszani, de hostolni nem lehet legalábbis nekem nem sikerült...
    a hostolás úgy néz ki, hogy ha már becsatlakoztál egy játékba akkor szép lassan valahogy rádkerül a hostolási lehetőség de azt ne kérdezd miért...
    a másik meg, hogy fogalmam sincs, hogy a haverokkal hogy kell együtt játszani