Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval már nem alap verdával tolom neki, mint szemét, mondom király én vagyok megint a leggyorsabb, lenyomtam mindenkit, de akkor miért vagyok második. Jön egy kanyar, a térképen feltûnik egy narancs nyíl, elõttem O.o.
Akurvaanya! megyek mint egy állat, de csak nagyon zoomolva láttam a kocsin hátul, középén 4 db kipufogóvéget. LOÁÁÁL, Pagani, persze-persze én meg mozdony vagyok! Hogy került oda?
Csak simán betámadás-területvédés volt 😛 alig bírtam lenyomni
Mert nem mûxik?
Vagy vmi kódot hogy ha elindítom a versenyt egy gombnyomással megnyerhessem ???
62%-nál jártam és nagyon nem akarom elõrõl kezdeni!!!
Pro:
-Muscle kocsik (igaz, hogy szinte használhatatlanok)
-Carbon kanyon ötletes
-Autosculpt (igaz én nem használtam)
-Segítõk megjelenése (én csak a blokkolót használtam)
Kontra:
-rövid, de nagyon....egy hosszabb délután végig lehet tolni...
-pályaelemek szinte 1:1-ben a MW-bõl lettek átpakolva, megsékelve néhány ejszakai elemmel és a kanyonnal
-rendõrök bénázása (úgy toltam végig a carriert, hogy spikes trip-el és rendõr blokáddal nem is találkoztam)
-multit elárasztották a cheaterek (90 fokban forduló autók, végig nitrózva, Forma 1-et megszégyenítõ gyorsulással)
-kiegyensúlyozatlan játékmenet (2/3-ig tök könnyû, azután vért izzadsz az elsõ tier 3-as kocsidig)
-a gép még mindig pofátlanul csal, de ez már szokásos
-állandó .exe hibák
-összességében még a Most Wanteddel összevetve sem ér többet 3 alá-nál...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Más, mindegyik törtverzio ilyen kilépegetõs vagy van normális is?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
nemtudom mért, volt 1-2 kihivásos területrlvesztésem , mert nemvolt kedvem megcsinálni ujra. szal ugynézki ha padlon szárnyalok a gép 3-4 ad a végére, nemtudom a lépést tartani vele. béna nemigen lehetek, mert 50% gykorlatileg mindent elsõre vagy 2. ra megcsináltam 50% fölött meg képtelen vagykorá az mi!?, szoval ha teületet vesztek el a motor tuning meg hasonlokat visszaveszi a gép? mert ha igen akkor kocsogség mertt 50% fölött jonnak laborghinik..
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Szal nem értem, nah min1, az egzotikus kocsik szarokxD Azóta vettem egy Subaru-t és azzal télleg lazán végig lehet verni õket😊
a driftre meg gyúrjá..
ne 1x próbáld meg....
1sõre nemmminden sikerül..
próbálgasd...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
másik...driftre van valami technika? mert idegesít...sosem nyerek...minden mást lazán, de ez valami kibaszás velem...
köszi elõre is a helpet
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
kerestem a fórumban, de nem találtam semmit.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mess with the best, and die like the rest...
abba száguldozhacc....
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
kifagy mert lemagyarosítottad...
ha nem magyarosítod nem bizti h kifagy...
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Mess with the best, and die like the rest...
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
(bocs hogy ilyen csunyán irtam... De, azért valaki segíthetne)
elszállt a mentésem valamilyen okból kifolyólag, valaki nem tudna adni nekem egy mentést, nagyon idegesítõ, hogy ellszállt 😞
létszi valaki
köszi
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
KARRIERBEN NEM KAPOD MEG AZ AUDIT
meg szvsz nagy kaki..
bemegyek onlány..jön kismuki audival...
lancerrel 40-50mpket rávertem...
nemhiszed Maverick megmondja...
"isten sem 1 nap alatt teremtette a majmokat"<#hehe>#hehe>
vitszelt...
erre semmiféle audit nem kaptam!
Miért?