22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#18924 Nah nekem már nincs is fenn a gépen CARBON fletuningoltam 5 autót csak ugy simán az autóim közül azt kész mit csináljak tzovább??? nincs DRAG amivel idáig szórakáztam a Most Wanted-ba igyhát már le is türültem!!! -
#18922 az IFA -
#18921 Tier 3 -
Frostx8 #18920 Hányas szintű autó a legnagyobb? -
#18919 sajnos vagy nem sajnos nekemis az Unistall lett a vége.. Lehet közbejátszik hogy elég gyengus videokarim van, de valahogy nem nyügözött le a játék. Viszont a PSP-re szánt változatát azt végignyomtam :) ))) -
#18918 meg hiába van annyi autó, ha a felével csak quick race-ban tudok menni! -
#18917 az sok van igazatok van
miko driftelsz a body kittek mikor alap mikor a valtoztatott
nagy hujeseg ez -
#18916 én meguntam, nem tudok mit csinálni már vele! végig vittem, tuningolgatni még lehet(ne), de minek! sajna nem volt egy jó rész! -
#18915 hát ez nagyon gyenge volt :( -
#18914 Megtörtént, most meg az van, h megszünt ez a fajta hiba, most meg egy ido után kiír vmi warning-ot, és utána kikapcsol a gép:), no most meg mi a baj? -
BIZ0906 #18913 Amennyi hiba van been én is kitolom és delete lesz -
#18912 a játék kb 1 hétig sem volt fent a gépen! ennyit erről! delete -
ATi0021 #18910 Végig szeretném vinni a játékot, de van egy olyan jutalom kártya amit akkor kapunk meg, ha 20 védőversenyt megcsinálunk karrierben. Nekem a Karrierem 100%-on van. Még most is ad védő vesenyt a játék, hogy minden terület az enyém? Van valami trükk amivel elő lehet csalni ezeket a védő vesenyeket? PLS. Vagy ha újra kezdem a gémet akkor mit kell tennem, hogy sok védő vesenyt kapjak. PLS. Ha valaki tud kérem segíten és írjon a fórumba vagy egy e-mailt. Címem: [email protected] -
ricsi8341 #18908 ujra telepítés segíthet???? -
tomobatyo #18907 lol egyre jobb drift videok. nekem hang van de kép nincs.
-
ricsi8341 #18906 júliusi gép a driverel nem hiszem bajok lehetnek a kártyám x1600Pro -
#18905 Videokártya driver csere. -
#18904 -.- -
tomobatyo #18903 de nekem nem a videok kell hanem a zene. amugy is a 20 perc elég sovány volt. pont nem voltam itthol... -
Daveee #18902 de szar vagy lol :DDDDDDD -
ricsi8341 #18901 Remélem valaki tud segíteni
feltelepítettem a carbont és amikor elindítom ujraindul a gép a demonál is ezt csinálta.
Más játékok pl.:MW,cod2 simán futnak
Sokan azt mondták telepítsem ujra a gépet ez segíthet???????
Elöre is köszi -
#18900 Ezen beszartam.
-
BIZ0906 #18899 Most megy nekem nem eredetivel és az én RX-7-esemmel lenyomtam a doge-ját dee feladta és kilépett -
gyuri00 #18898 neten tudok játszani(persze nem eredeti játékkal:)) már bróbáltam de sose tud csatlakozni:S valkinek megy? -
OLIII #18897 egyáltalán a karbonról beszélsz
neon meg aztán végképp nincs benne, láttál te egy autót is karrierben a versenyek között amin volt neon????
bahh ne vicceljetek már -
OLIII #18896 milyen boltok , nincsenek is boltok !! csak a car lot van , milyen boltról beszélsz???? -
#18895 mármint újat carrierben! -
#18894 hy!
autóthol lehet venni?nem találom a boltot!
help! -
#18893 jah hát aza rohatt circuit az...:@ mutko az uccso kanyar röviditéséné elözött meg....nah akko kapcsotam ki a ps2t...mielött nagy kárt tennék benne -
#18892 SLR mercivel...az elv egyszerű(nek tűnik)! :) hibátlanul kell menni a circuitban, és a canyon duelben egyaránt! circuitban ajánlom a rövidítések használatát! canyon duelben meg ha nagyon közel van hozzád már, akkor hagyd hogy neked jöjjön, és megy neked +5000 pont! :) -
#18891 csö
ti mivel nyomtátok le az audis manust a végén?a közvetlen elötte lévö 2 versenyt simán megnyerem(porsche cayman vagy skyline gtr34, ezekkel nyomom) de zstem a game csal az audisnál( mint mindenhol máshol) neketek hogy sikerült megverni? kösz -
BIZ0906 #18890 rakj képet a neonos verdádról plz
kiváncsi vok milyen -
BRanErmaIstEer #18889 térképet -
BRanErmaIstEer #18888 tudnátok adni egy téképet?
-
#18887 ::DSDAADSasd -
Daveee #18886 kutyát nem érdekli -
#18885 NA! HA ESZED, AKKOR TEDD FEL A KÉPET IS !!!!!!
DRIFT/FORTUNA DOMB A PÁLYA NEVE!!!!
HAJRÁ ARC!!!! -
LeePí17 #18884 Pálya Drift by Suna
1-2 helyen megütöttem a falat..sry de a kismnacskák nemhagytak :) -
vCvLANKlán #18882 csá nem tudja vki hogy tom megnyitni a B00 vgay BT6 fáljt mert igy van meg a carbon -
RaMiZ #18881 inkább dobj 1 képet hogy hol vannak boltok :P