22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Daveee #19054 jutalom kártyával szereztem meg, legnehezebb volt a 200 ezer kárt teniiszabad koborlásba! -
#19053 Nem tudja vki mi annak a számnak a címe amikor belépsz a játékba és az kezdődik el mindig? Az EA Trax-ba nincs. -
Glasses #19052 Igen sajna de már változtatni nem tudok rajta azért jó lenne ha vki tudna küldeni egy mentést -
#19051 sziazstok valki segitsen most vetttem fel tunnig hoz értö csapatagot mikor kapok uj karoszéria elemet? -
#19050 aztán miért talán kicsit ideges voltál vagy valami hiba miatt ???
Ezért nem árt mindig biztonsági másolatot csinálni a mentésekről !!! -
Glasses #19049 Nem tud vki felrakni egy 100% mentést 80% járttam én meg faszául letörölttem nincs kedbvem elöröl kezdeni
-
#19048 Amikor bemountolod Alcoholba vagy Daemon Toolsba, akkor mi a fájl neve amit mountolsz? Mert ha rzr-el kezdődik akkor a Razor van meg. -
Varga10 #19047 Honnan tudom megállapítani hogy milyen verziójú a Carbon-om??
Mert nekem nemtom melyik verzió van meg.
PLS valaki
-
Joe1987 #19046 valaki tudna 100%-os mentést felrakin?előre is köszi
-
#19045 Lehet, hogy nem de segített, hogy kell csinálni és sikreült is. Köszi srácok! -
#19044 hello mindegyik verziójú játéknál ez van hogy időközönként kilép a játék akármelyik verziót is használjuk reméljük minél előbb kijön valami patch ami orvosolja ezt nálam szerencsére be van kapcsolva az autosave funkció ha nem lenne bekapcsolva esküszöm már rég idegbajt kaptam volna elég volt egyszer is megcsinálni !!! -
zsgaby #19043 Azzal lesz a gond hogy nem fizettél érte. -
#19042 Hy mindenki!
Figy van 1 atomnagy problémám: megyek a játékban és 1x csak kiléptet belőle.. ezt van h 5p után de van h 2h játék után csinálja, a gépem birja nem hinném h azzal van a gond. thx előre is mindent -
Szabi1991 #19041 nyelvválasztó progi ! -
#19040 köszi szépen de lenne még egy kocsi habár még azt a versenyt nem nyertem meg !!!!
Mi a vélemény a Chevrolet Corvette Z06-ról ??
-
#19039 én megszereztem...benyomtam a trainert, és kész! franc se fog szórakozni azért, hogy aztán menjek vele 2 kört a qucik raceban -
#19038 Hogy is van az a dal?
ja, khm... "Ez akkor is driftel, ha nem akarod" xDD -
#19037 hát ha arra kell, hogy lenyomd a főmumust, akkor lambo, de ha csak úgy akarsz venni valamit, akkor Cuda! ^^ -
#19036 Egyik sem stabil, de nálam cuda -
#19035 nekem is lenne egy kérdésem mint sok másnak !!!
Lamborghini Murcielago vagy Plymouth Hemi Cuda ??? -
Vlala #19034 Logitech GP FF. Régi, de jó, még csak a gázpedált törtem le. :) -
#19033 xD -
#19032 belépsz és alt+F4 -
#19030 Megvetted a játékot a bolotban? -
rob981 #19029 vazz lusta vagy visszaolvasni..??? -
#19028 nyomd meg az f1 et akkor jó -
#19027 meglepődtem volna ha nem :) -
#19025 Mondjuk ennyi ember véleménye még nem éppen mérvadó. -
#19024 szintén! :) -
#19022 szomorú! -
#19021 Már próbálom is köszi! -
#19020 minnel nagyobb sebessegre gyorsulj fel 100 fölé majd tedd keresztbe a kanyarban és az sem art ha a csikos reszen mesz mert az bonus pont *2/*4/*6 ilyenek :) -
#19019 Hogy ne lenne! mindennek van trükkje!
Nos először is gyorsulj be nagyon, utána mikor belemész a kanyarba próbálj nem belemenni a vonalas részbe, ha belemész nyomd az oldalra gombokat értelemszerűen, de ne nyomd az előrefelét, ilyenkor a kocsi csúszik és így el tudod kerülni hogy nekicsapódj a falnak -
#19018 Vki segítsen pls. Mert ehhez a drifteléshez full béna vagyok. Egyszerűen nem megy. Van vmi trükkje? -
#19017 milyen kormányod van?(Gyurcsány??:D) -
#19016 A régi szép idők :) -
tomobatyo #19014 davee hogy szerezted meg a bmw-t? talán jutalom kártya vagy kihívások?
-
#19012 1 kérdés : mi annak a számnak a cime ami az intro ba megy mikor a lancer a hidnál van ??
2 kérdés : melyik kocsi gyorsul legjobban
melyiket vegyem meg 100% nál vok karrierben is meg amugy is .. -
Vlala #19011 Én a belső nézetet hiányolom. Mindent korámnnyal játszok, még a Tomb Raidert is ( :) ), és nem áll kézre az autó, ha hátulról látom, ha lökhárító-nézetre kapcsolok, akkor sem az igazi. -
#19010 De jó neked,fog fútni a call of juarez és a splinter cell új része is....