Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szted pl a Kraftwerk eggyüttes 4 számáért fogok 8kt adni??
vagy a Pink Floyd The Wall 2cds változatáért 14E ftot? de tudod nem sajnáltam a 14k-t érte...
nekem megérte fater boldogsága...
vagy h magyart mondjak.. Tankcsapda 4K..és még sorolhatnám.
elõször elkéne gondolkodniuk nekik és a kiadóknak mi mibe is kerül..
itt a Fo2 2kért..
jó game megy neten stb.. 2E ftért..
szvsz ezt sokak megvették megveszik...
talán ha a zenék 1-2E ftok lennének..többen vásárolnák meg eredetiben mint letölténék..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Az EA-nál viszont évek óta nem programoznak, hanem stílust csinálnak. Rengeteg játék jött ki a "tuningold maxra és versenyezz" kategóriában, konkrétan a FnF-koppintás kategóriában is, de úgy néz ki, az NFS széria verhetetlen. Nézd meg, az eszemre hallgatva kijött a negyedik ugyanolyan játék, összedobtak hozzá egy új menüt, és beledobáltak néhány feature-t. De ha elkezdesz játszani, onnantól elég nehéz az eszedre hallgatni...
És már csak kettõt kell aludni, mire megjelenik, de 18500 hozzászólás van a topicban, és eddig legalább harminc 100%-os végigjátszást találtam szerte a neten... 😊
Én nagyon nem voltam hasraesve a gamétól sima Most Wanted új lehetõségekkel meg új pályákkal aztán annyi. De amig ezt megcsinálják tizedannyiból mint egy új fejlesztést új ötletekkel és ugyanúgy veszik akkor minek erõlködjenek.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
PS3 ID: marcogi zsírkutya
a garázsodból érsz el mindent.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
na ugye h nem tudsz...
vannak gamék amik könnybbek mert gondolnak a 6-8éves korosztályra..
és van ami a "kamasz" korra van tekintettel..
ott van pl a GTR2..ott is csal a gép mert nagyon jó köridõket megy...
de ha én odataposokneki és figyelek simán ráverek 20mpt..
a MOHát ne keverd bele..az más kategória...
arrol is megvan a véleményem..na meg a CoD2rõl is..
ugyan olyan jáchatatlan mint a CSS..
jön pár tizenéves...csítel 1 kicsit vagy le TK..azt elmegy....
de a lényeg annyi..h TE is jáccol a Carbonnal.
és amint azt látod süllyed az EA "tudása"
mókának kiváló a Calgon..
ha autókázni akarsz ajánlom a GTR2t..rFactort..LFSt
a mohaa-t felejtsd el sztem leáldozott a játékenete a BF2 óta (na de ez nem ide tartozik)
és lehet h mûködni fog..
azzal kezdeném,h 2 gépen játszok az otthonival és amit a koleszban használok, namármost a otthoni mentésemet az istenért sem akarja elfogadni ez a szutyok a koliban...mindennel próbálkoztam tudtok vmi tippet adni hogyan lehet ezt megoldani???

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
|_O_|
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mi a véleményetek az aston martinról?Én elnyertem a fickotól,de nem vagyok elájulva a verdától
<#hawaii>#hawaii>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
http://teddike.freeblog.hu
AHh.. Na mindegy a FORTUNA dombon elért pont( DRIFTBEN ) 1.635.987 !
alkulgat! 8)
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
A játékkal lehet Multiplayer módba játszani? Már persze úgy értve, hogy nem vettem meg "boltba" a kátékot!
Vagy csak az eredeti cd-n lévõ regiztrációs kulcsal mûködik online?
tök jó oroszos mint a Red Alertben volt 😊
vagy talán tudsz rá megoldást? mert amiket eddig beírkáltak nálam nem mûködik.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ui: nekem es masnak is ez volt a problemaja es megoldodott.
irtam es azota 3 oldal faszsag. persze az en szovegemre nem jott valasz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
olvasd a FAQ ot ha meg nincs benne akkor muveljetek mar vmit a kurva fakkal mert kb annyit er a fakk mint az ures tejesdoboz a hutoben.
Van erre vmi megoldás??
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
maga jatek topik ahova az ember leirhatja a faken gondolatat a jatekrol
garazs =egyertelmu
hack+help =ahol meg lehet beszelni az osszes buzi jaj mit toltsek jaj nemjo a crack jajj a kod jajj kilep mert nincs manim es warez verzio meg szar bajokat lehet irkalni