22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
LeePí17 #19303 Az audi és az összes többi verda csak a KIHÍVÁS sorozatban és a JUTALOM kártyákná elérhető..KARRIERBEN NEM!!!!! -
terminator92 #19301 Az 1. szint mind megvan véve de a másodikat nem tom. -
terminator92 #19300 Azt kiírja hogy hol Unlockolja de nem tom hogy hol kell megvenni. -
terminator92 #19299 Köszi -
terminator92 #19298 Légyszi valaki válaszoljon -
#19297 Én egyenlőre kanyonban a kanyart is alig birom becsipázni.Sokat köll még gyakorolni...
De körpályán már eltudok érni ennyit -
#19296 Isten császára
Gondolom nem most mentél 1x a pályán -
LeePí17 #19295 olyan versenyt keress ami azokat unlocoklja..
(Olvasd el mit unlockol..nem kell az ENTERt nyomni.. -
terminator92 #19294 csá! Valaki megtudná mondani ,hogy hol lehet a kettes szintű csomagokat megvenni? (motor, turbó, nitró stb) Előre is kösz -
#19293 Na végre ma megjött a CE :). Pofás, tetszik. Egyedüli szépséghiba számomra a szélesvásznú moncsik nem-támogatása. Az origit sajna nem lehet meghekkelni. Remélem a jövőben az EA vagy valami okostóni hekker kitalál erre valami megoldást. Én reménykedem. Manapság talán még nem nagyon, de a jövőben biztos, hogy egyre jobban fog terjedni a wide monitor. -
BIZ0906 #19292 off
szivesen -
samhun #19291 Off
Sajna más monitoron, és más gépben is ilyen :(
na mindegy, azért kössz! -
BIZ0906 #19290 Passz az már inkább monitor hiba szerintem?
Próbáld másik monitoral ki és ha ott is sz.r akkor a kari ratyi
mms://www.fixtv.hu/fixdsl fixtv Vendi most megy -
samhun #19289 meg még valami, talán off, de végülis carbon :)
9600am volt, demot zúztam vele, de legalább nem fekete a kép, hanem csak nagyon nagyon nagyon sötét, alig lehet látni, a biosban is. valami ötlet h mi lehet a gondja? boltba viszavittem, de semmi. -
BIZ0906 #19288 Az MX szériát nem is támogatja úgyhogy még szerencséd is van, hogy megy mert másoknak a txetúráját sem jelenítette meg.
Nekem megy mert én radeon 9600 pro-val nyomom. -
ingy3nfr3g #19287 Várom a visszajelzéseket: egykisdrift :)
drift -
samhun #19286 HEllo.
mire lejött a jatek, elromlott a VGA-m :)
és most egy mx4000van, elis megy rajt, nem is akad, biztos minimum, de a betük nem láccanak, csak ien egybeolvatt zöld foltok. van ellen megoldás? legalűább csak a betük láccanak, az nem számit h fehér a texturája a kocsinak :P
kössz -
tmisi #19285 Hi! Na végre meg lett a game. Nem nagy durr, bár azért butítani kellett. :(
A FAQ elég szegényes. Ezért kérdezek:
Hogyan lehet másik profilt létrehozni? Mert valszeg tesóm is akar vele nyomulni. Az első indításnál létrehozott egyet, de a menüben sehol nincs erre pont.
Köszönöm a választ előre is! -
#19284 Játékban semmire sem reagál? A két pedál teljesen/középre/semmennyire egyik kombinációjában sem?
Próbáld meg azt, hogy úgy indítod el az egész játékot, hogy mindkét pedált benyomod előtte középre, és ott tartod.
Windowsban gondolom rendben vannak? -
Herti1 #19283 én olyat töltöttem le h egyből magyar volt...má az instaláció is magyar volt :) de csalódtam a játékban 3 nap alatt kivittem !!! -
Varga10 #19282 Azt hogyan tudom megállapítani hogy melyik verzió van ,mag nekem??
Mert nemtom és akkor éjn letöltöm a collector's-t ha nem az. -
fadi #19281 Sziasztok! Azt hogy lehet, h ha pl. haverral szeretnék együtt játszani online-ba, akkor azt hogy lehet kivitelezni? -
#19280 nem pc-re kell neki, szal ez nem olyan egyszerű :) -
drob #19279 magyarosítás:
FAQ Registryben átírni: ... egyből magyar lesz és még tölteni sem kell, regkódot sem kér (HKZ fullos játékom van) -
Szabi1991 #19278 a registribe piszkál bele :) -
#19277 Magyar fájlok:
-
#19276 melyik az drift pályamibe a városba kell driftelni mi a neve vki pls!! -
#19275 ezzel már más a baj:
nem tudom hova teszi, és nem is találtam semmi új dolgot......vki feltenné vmilyen lapra vagy elküldené e-mailben?: [email protected]
(azt a 3 bin fájlt....) -
#19274 hy!az lenne a kérdésem hogy letöltöttem 1 mentést de a carrer freeroamban mindenhol 1 a Zone Heat.Meg lehet azt csinálni h ne így legyen??
-
#19273 mármint nem tudom megszerezni a magyar fájlokat mert:
"Ez a regisztrácioós kód már használva van", és nem teszi sehova se..
az a 3 amelyik itt van:
FAQ---WAREZzal kapcolatos kérdések-----és ott van az a 3 fájl... -
Szabi1991 #19272 nyelvválasztó.. -
#19271 Ha átnevezed a magyar fájlokat angolra/franciára, úgy nemmegy?
Melyik 3 fájl kellene? -
#19270 figy ez melyik pály mi a neve?? -
#19269 mivel az exe-t kell tallózni azért nem jó, mert konzolra menne és ott nincs olyan hogy exe. -
#19268 hi!
Magyarosítást honnan lehet leszedni?
FAQ-ban ir róla, le is töltöttem, de ezt írja ki:"Ez a regisztrácioós kód már használva van."
1,a magyarosítás nem pc-re kéne,ezért nem is lehet megcsinálni.
2,ha meg is csinálom, akkor is ezt írja ki..
szóval az a 3fájl kéne nekem...vmi helyet nem tudtok, vagy vki nekem feltöltené?
előre is kösz a segítséget. -
#19267 Melyik pálya ez? -
#19266 Amúgy szvsz a most wanted jobb volt de ez a drift se rossz, olyan változatos. Bár ha a célig se tudnék benne eljutni, akkor talán nem mondanám ezt :D . Nembaj, én várom a kövi nfs-t talán majd akkor :) -
#19265 hmm az igen jó.grat.mondjuk most,hogy challanger is van ,azzal probálkoztam ,amit valahová itt be is linkeltem igaz az nem volt egy misi,csak 400 valahányezer.De előtte már annak is örültem,ha összejött összesen ennyi pont.Multiban amugy több pályán is lehet driftelni,mint single modban? -
#19264 sztem a kocsikra, de lövésem sincs hol. -
#19263 Nem, csak már necsináltam képet, mert nem lett sok (1,2 mill vagy valamennyi)