Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki akartam lépni erre lefagy.. kb. 5-ször csinálta 😊
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
a játékról meg szerintem összecsapták az egészet sajnos, hogy legyen valami
és tényleg nem reális a játék, nekem volt már párszor úgy mentem volna és feltartott aki segítene nekem hehe..
szóval amúgy nem lett valami nagy durranás ez a játék szerintem, kár..
csak az vígasztal, hogy benne van a hemicuda 😊
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Keresd meg mert már nemtudom mennyit kell visszamenni.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Múlt szombat estétõl, átlag napi 4 órát játszottam vele. De ha valaki azt mondja, hogy rövid a játék... Rövid. És? Menj vele netre, mutasd meg, hogy valóban TE vagy a legjobb, nem csak az AI ellen a kisszobádban 😉
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Jah és itt nincs lyan mint a most wantedbe, hogy eladhatom a kocsijaimat? (bocs a lammer kérdésekért 😊)
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
De amúgy én is volt,hogy autopályán gangoltam,igaz én lementem a lehajtón és a másikon mentem fel..
Meg a rendõrkordont nem zuztam,hanem kikerûltem és a mögöttem lévõ kocsik belehajtottak,de hát jött az utánpotlás fan böfen.Sokáig már nem *assza az idegeimet most 78%nál járok,de olyan szinten csal a gép,hogy lassan én is trainerkedni fogok...
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Valaki tudna segíteni? Nekem nem engedi a játék az egyéni tuningolásokat(felni átszerkasztés ,lökhárítók....stb) Csak az alapot tudom megvenni.
Miért? És ez orvosolható?
Reeeal Maadrid!!!!
Amikor szeretnék 1 "gyorsmeccset"játszani akkor kér 1 EA fiók nevet és egy fiók jelszót.Ha tud v.ki segíteni azt megköszönöm!<#conf>#conf>
Ill be back !!!!
Ill be back !!!!
Ill be back !!!!
Hol lehet feltenni a járgányra a tier level 2-es performance upgrade-eket?
Sorra nyerem öket, de ott ahol eddig feltettem a régieket, ott most nem tudom tovább fejleszteni a járgányt!
Elõre is köszi a választ!
Þór vígi þessi rúnar
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://rapidshare.com/files/2236726/NFSC_HUN_jo.rar
Ez van akinél megoldja a problémákat, van akinél nem.
Ha nem oldódna meg, akkor amikor a csapatodon akarsz állítani, átállítod a játékot angolra, aztán vissza magyarra.
Vagy ha nem zavar, hogy angol a játék, akkor véglegesen átállítod angolra.
Ezzel teljesen angolra tudod állítani:
http://rapidshare.com/files/2378037/NFSC_angol.rar
http://rapidshare.com/files/2236726/NFSC_HUN_jo.rar
Ez van akinél megoldja a problémákat, van akinél nem.
Ha nem oldódna meg, akkor amikor a csapatodon akarsz állítani, átállítod a játékot angolra, aztán vissza magyarra.
Vagy ha nem zavar, hogy angol a játék, akkor véglegesen átállítod angolra.
Ezzel teljesen angolra tudod állítani:
http://rapidshare.com/files/2378037/NFSC_angol.rar
amugy good<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
én 90 rendõr üldözött..autópályára felmentem..és 2 lehajtó között mindíg visszafordultam...törték 1mást..
egész pontosan így:
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A rendõrautós kihivásnál, mikor lezuzzátok a 25 kocsit, sikerûl(t) elmenekülni?Mert nekem még nem jött össze.13 percig üldöztek, összetörtem még 90 autót,de bármerre mentem,mindig felbukkant egy zsernyákos.
<#nemtudom>#nemtudom><#pardon1>#pardon1>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ugyanaz a problémám, mint itt(#16612)
és sajna a futtatási mód átállítása nem segít, esetleg van valami más megoldás? vagy inkább nézzek más verzió után?
a magyar szokott ilyet csinálni?
remélem nem tettem fel 100-szorra ugyanazt a kérdést, ha igen bocsánat
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |