22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• gabo91
    Megnyertem, legyöztem dariust, és utána kiirja hogy most kaptam öt uj kocsit köztük az audi-t de nézem és sehol sincs az audi, se kariermodban se rendesen a menüben ahol kocsikat lehet csinálni...
    Mért nem kaptam még meg? (Pár verseny mág hátravan. Ez a gond vagy mi?) Pedig a shelbí gt 500 at is meg a dodbe chellengert meg prorse carrera-t is meg mindent feloldott kivéve az audit.
  • BaliBoy
    Nem a Fotó készítésre kell rákattintani, hanem nyomsz egy F12-őt, és a kép máris a játék könyvtárában lesz.
  • martinho040150
    előre is köszi
  • martinho040150
    aki tudja elküldené privibe az üzit?
  • martinho040150
    hy
    hogy kell fotót csinálni????amikor rákattintok arra hogy fotó készitése(1),akkor azt irja:a kép elküldéséhez be kell jelentkezned! de hova f...szomba jelentkezzek be?
  • Doom 4
    de tod hogy ha átfested az autódat vagy új alkatrészt reksz rá
  • PeeVee
    felraktam a játékot és amikor elinditom az exe-t ujraindul a gép.. mi lehet baj?
  • gaspy
    Hy!
    Az astonommal már kétszer lekapcsoltak a zsaruk, ki is fizettem a nüntetést, de amikor ujra rámszálnak,engem kezd követni a fél hadsereg...a körözési szintemet nemtudom valahohy csökkenteni?
  • Dieselboy
    lehet én vagyok a hülye de a karier 67százalékánál tartok, de még mindig nem tudom használni az autósclupt-ot, mit lehet csinálni hogy tudjam használni?? max a spoliert tudom állitani... de mást nem... help
  • BaliBoy
    Én a magyar verziót nyomom, ami ha jól tudom tartalmazza a collector editiont. Meg egyébként sincs túl sok értelme, hogy lehet unlockolni, de játszani nem?
  • Petys
    Lehet h ezek csak a collecttor's editon-ben vannak csak benne???
    De akkor miért tették volna bele a játékba őket???
  • BaliBoy
    Én egyébként a helyedben nem hajtanék a Lambora mert egy rakás kaka. Inkább a Corvett vagy a Viper.
  • BaliBoy
    Hmm. Ez engem is érdekelne. Én a Concept Camarot sem találom sehol sem. (gyorsversenyeknél sem)
  • Petys
    Nekem minden szép és jó a játékben, kivéve hogy nemtudom a jutalomkártyán nyert Lamborghini Murciélago LP640-es modellt hogy kapom/szerezzem meg ha már ottvan mellette a pipa(kigyűjtöttem a szügséges versenyeket, rendőrüldözést stb.)???
    Már az utolsó terület megszerzése következik és már nagyon kéne a Lambó ereje
    valaki tudna segíteni???
  • Hassan B
    mondjuk el kéne menni a szalonba és venni pár darabot
  • gericooper
    Szevasztok!!!
    Egy kérdésem lenne, hogy hogyan lehet eladni a kocsimat, és hogyan lehet venni kocsit, mert nem tudtam rájönni, mert ha elszeretném adni azt irja ki hogy, nem tudod mert még csak ez az egy kocsid van, és már 21%-ál járok és kaptam csomó újj kocsit,, pls segitsetek!!!!!!
  • babati
    és ha valaki tud megoldást azt arra kérem írja meg nekem privátba. köszi
  • babati
    hy lenne egy kérdésem.
    a haverommal szeretnénk jáccani multiba a carbonnal és az a helyzet hogy nem birunk egymással mindig ilyen sok külföldihez ad be. és ez má idegesít. azlenne a kérdésem hogy van e olyan program amivel lehet faszául jáccani a carbonnal multiba? vagy más megoldások is érdekelnek. segíccségeteket előre is megköszönném
  • Mo.Organ
    Van olyan aki multiban nyomul?
  • bcrics
    na 1 kis vélemény:
    ugyanaz az érzés mint az amerikai pitével:) az elsö 3 fasza de a legutóbbi/vmi zenetábor:)/ 1 nagy kalap trágya,uígy ez a carbon is csak 1 gyenge utóérzés,kicsi pillanat még a most wantedból:teccik a sztori /tiszta star wars visszaugrunk a legelejére a történetnek,hah/meg a kislány azt enyi?!!
    ezután vajon mi fog jönni??
    mindenesetre amilyen nagy volt itt a tolongás a warez kijöttekor olyan trutymó leett a gamma::9
  • Richard90
    de ezt nem itt kellene kérni, nem gondolod?
  • LeePí17
    aston martin -.-
  • Randelz
    nemlehet vlhogy megoldani hoogy ne csak drift-en mennyen úgy a kocsi mert sima versenyen olyan más a kocsi...sztem driften nagyonjól tér
  • blur55
    na most értem el oda ahol a v6-os clióval már nem tudok nyerni. ki mit mond mit vegyek: porsche cayman vagy aston martin db9? az evo meg a skyline és a komolyabb exotic autók még nem elérhetőek - szóval?
  • Action
    Az az igazság hogy már ezeket is megpróbáltam de semmi...úgyhogy feladtam.:( Már egész jó belejöttem a játékba billentyűzettel.:) Annyira meg nem időtálló a játék hogy ezért szenvedjek vele és felhúzzam magam.Végigjátszom igy aztán majd használom a kormányt tovább a GTR-ekhez ahol furcas módon tökéletesen működik...
    Nagyon köszönöm a kitartó segitségedet és ötletáradatot.:D
  • LeePí17
    nem..csak online playhez jó..
  • Balazs15
    másolt carbonnal lehet vhogy multizni????
  • Szabi1991
    "heimi lauda "
    jó hogy nem Nikki Lauda :P
  • BaliBoy
    Egyébként fórumkereső! Nem telt bele 10mp, hogy megtaláljam a választ!
  • BaliBoy
    Egyébként fórumkereső! Nem telt bele 10mp, hogy megtaláljam a választ!
  • BaliBoy
    Nah ez érdekes. Valaki találkozott már olyannal, hogy ha el akarja adni a verdát kiírja az értékét, de valójában nem kap annyi pénzt érte? Zsír új kocsival is ezt csinálja, amivel még egy kilométert sem ment az ember.
  • Vakeraka
    Csak épp nem fogadj el és üresnek tekinti a játékban
  • Dave00
    a dokumentumok:NFS Carbon mappába kell bemásolni a fájlt
  • Vakeraka
    Mentéseket hogy lehet betenni még mindíg ez a nagy problémám
  • fadi
    Hi! A fotó módban készített képek elvileg felmentek az needforspeed.com-ra. Ezeket hol tudom megnézni?
  • laackaa
    A KANYONDRIFT KURVA NEHéz a kihívásokban!
  • laackaa
    Meg van valakinek az összes jutalomkártya?
  • DJ Skyline
    még nem tudunk róla, de szerintem majd lehet!
  • Attila8805
    Hi all!
    A játékhoz lehet valahogy Vinyl-eket csinálni a kocsikra?
  • norby1007
    hát.
    én azzal hivnám ki dariust az tuti azt csak sasolna miez miko beleszállok 200zal lesodrom a kanyonba