22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Cheater #19560 Hali!
Ha megvan a BMW M3 GTR-hez az a kis négyzet, akkor hol tudom mondjuk megvenni a kocsit? Egyáltalán meg lehet venni? -
Daveee #19559 hát én majd tudom nyomni, mert loptam serilat :P -
Code92 #19558 igaz -
#19557 Igaz hogy a patch után nem lehet neten tolni tört carbonnal? -
#19556 Gallardoval elsőre levertem Dariust!!
Az MW-ben is Gallardoval nyomtam le Razort! -
#19555 Az nem semmi grat ilyen se volt még nekem hogy kirepüljön a kanyonból !!! -
#19554 Gratula Gratula !!
Meg vagy dicsérve -
#19553 lancert vegyél!!!!!!!!!!
azzal simán lelehet zuzni a gyereket én is azzal nyomtam le 2dikra
beleszálltam 200zal és a buzija a kirepült a völgybe azt nem is kellett végig menni
-
#19552 Nem tom minek fikázod a SL 65AMG-t!!
Szerintem jóó autó Dariusig azzal vittem és a nyomomba se értek!!! -
#19551 belépsz a autoválasztás menübe és ott alol ki van irva hogy "hirhedség csökkentése " és már lenn is van 3 2 1 esre is lehet szépen vinni lefele -
Daveee #19550 negem senkisem dicsér meg? -
#19549 Pedig a Suprával nagyon el lehet verni, az isszonyat jó autó (főnleg az SL 65AMG után) :D -
#19548 nem az, és én konzolon nyomom vagyis nyomtam végig csak az halott rész azért kérdezősködök itt hátha hasonló a pc-s változat is -
zolo96 #19547 Én is skyline-al vertem meg. És nem vagyok egy nagy játékos. -
#19546 plz help!miért kapcsol ki játékok közben a monitorom?pedig 60Hz van!plz help!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#19545 :(( nekem nem megy darius és nincsen pénzem autóra... vagyis nmetudom melyikkel próbáljam megverni... egy Supram meg egy Skylinem van fulltuningon... Corvettet, Vipert, SLRt, vagy Lancert vegyek? corvette és viper nehezen irányítható, SLR az nem megy rosszul, néha talán csúszik kanyarban, Lancer viszont isten autó mint skyline csak lassu az is :( -
#19544 Ha Collectors Editionod van akkor amit challenge modban unlockoltál ott kell lennie a Car Lotban a többi kocsi között én most unlockoltam pl: a rendőrkocsit ! -
#19543 És azt valaki meg tudná mondani nekem hogy hol találom azt az autót amit challenge módban unlockoltam? Pontosabban a New Challengerre gondolok.
-
#19542 A 2007-eset és a 67-öset is?? -
#19541 a Shelbyt csak Darius legyőzése után kapod meg... -
#19540 Fogalmam sincs én csináltam sorra őket és egyszer csak ott volt a Car Lot-ban a Shelby GT 500 -
#19539 Ezeket szereztem idáig meg:
-
#19538 Valaki meg tudja nekem mondani ,hogy melyik területet kell elfoglalnom Dariustől ahhoz megkapjam valamelyik Shelby Mustang GT500at? -
Daveee #19537 :S, nagyon jo, föleg a laponkénti kiesősek, 9 körös, midenkit verek vagy lekörözök, aztán már idegesek és asztcsinálják hogy viszafele mennek hogy csak engem akadáyozzanak D:D
speedtrapbe én vok a világona 21. ik legjobb tegnap 19 voltam de visszestem :( -
#19536 nekem semennyi se mert otthon nincs netem a munkahelyen meg szarok a gépek pedig biztos jó lehet !!! -
#19535 A Viper is nagyon jó kocsi én is igy voltam a Mclarennel a vége felé már úgy leelöztem hogy esélye sem volt. -
Daveee #19534 onlinba kinek mennyi tapasztalati pontja (xp) ja van? nekem 19, -
#19533 Én viperral nyomom, és az alap taktikám canyonban, hogy az első 100m-en letolom az arcot, aztán vége is mint a botnak.. -
#19532 Hát a kanyonnál én is szenvedtem egy jodarabig, kb 20 szor kezdtem ujra ott... -
#19531 Akkor ezek szerint az Exotic osztályt választottad az tény hogy az Aston Martin tényleg jó kocsi de a Mitsubishi Lancert még nem próbáltam -
#19530 Egyetértek a Mazda RX7 nagyon jó kocsi és nagyon is jól lehet irányitani és de a Subaru Imprezának egyszerűen tökéletes irányitása van na meg a McLaren Mercedes az olyan király kocsi hogy Dariust simán lealáztam vele de persze ez a Canyonnál nem igaz !!! -
LeePí17 #19529 nemtom hova erősködtök az audival..nagy trágyadomb 1ébként..
3 autóval vgigmentem az egész játékot..
1alfa..1sőrész
ason martin..2-3. rész
Micu Lacer Mr..4.rész
több nem is kellet hozzá.. -
#19528 Én meg rx8 al kezdtem utána végig rx7 el küldtem utolso városban pár versenyt megcsináltam a mercivel meg dariust és kész... meg valamenyit csináltam supra val is de az egy fos szerintem az rx 7 es a legjobb meg az a meclaren -
#19527 Egyáltalán milyen verziód van ???
Ezek szerint akkor neked nem a Collectors Edition van meg !!! -
#19526 Összesen 5 kocsim van !!
Mazda RX8= Kenji és területe
Mazda RX7= Wolf és területe
Aston Martin= Angie és területe
Subaru Impreza= Darius területe és a 3 boss együtt
McLaren Mercedes=Darius -
#19525 Mi? Nemtom hogy miaz. Hát dariust legyöztem, és utána Niki állt a képen mellette pedig szöveg volt ahol megköszönték hogy a carbonal játszotunk, meg mondták hogy még van böven tenivalo probálj ki más modokat is stb... meg hogy 5 uj kocsit oldott fel köztük az audi quatro-t is... De nekem seholsincs... Néztem már mindenféle boltban de nincs... -
#19524 Amugy nekem is sikerült legyőzni Dariust egy McLaren Mercedessel fullra kigyurva és bezzeg nálam ott volt az Audi Le Mans Quattro !!!
Anyám úgy megy az Audi mint a szélvész 300-al megyek és még rá se adtam a nitrot !!! -
#19523 Egyáltalán a Collectors Edition van meg neked ??? -
#19522 Nekem is elmaradt egy drift az eleéröl, semivel se tudom megcsinálni. De nemszámit mert az a lényeg, hogy a területek a tieid legyenek, ha egy területen tied a több verseny(többet nyertél a területen, mint amenyi hátravan akkor megkapod) és az a lényeg kijé a terület, szoval hagyad ki szerintem,ha nemtudod megcsinálni. Majd késöbb ha lessz jobb kocsid emgprobálhatod. Meg ha garázsba bemész hogy térkép és rámész egy versenyre akkor ott kiirja hogy mit oldana fel. -
XeroX #19521 Még az elején járok, egy drifteléssel küzködök...
Az első mindig 70 és 80 ezer körül csinál, már kb 100x próbáltam, most ott tartok hogy csinálok 135 ezret akkor ő 138 ezret, ha 118 ezret csinálok akkor ő 122 ezret. Ez direkt van így, hogy nemlehet nyerni ? elöbb meg kell nyerni valami mást valamit hogy engedjen nyerni ?
Thx