22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#19603 ZEMBEREK! lenne egy kérdésem. nyertem vagy 2-3 kocsit egyes versenyek után . nos sajnos a fuckabátok elkaptak. mikor megakartam volna nézni a másik kettőt nem találtam sehol. letartóztatás után azokat elveszi? egyébként ami eddig volt azt kiváltottam szal szerencsére megmaradt... -
LeePí17 #19602 semmivel -.- -
ATi0021 #19601 Mivel lehet szerkeszteni a mentéseket? pénzt, jutalmakat? -
ATi0021 #19600 100%-os a karrierem. Az lenne a kérdésem, hogy kapok-e még terület védő vesenyt? A terület védő vesenyt mivel lehet előhozni sok pénz,sok veseny,...??? 20db ilyen verseny kéne Cross kocsijához. Van olyan aki meg tudta szerezni? Please valaki segítsen!!! -
Oehler1985 #19599 a carbon magyar változatával másnak is van gondja mert nálam megmakacsolja magát és kilép egy két versenynél ép most angie ellen megyek.
lehet hogy valamelyik társ zavar be ????
Létszi válaszoljatok minél előbb kösssz !!!!! -
#19598 de megérte. -
#19597 240.000az alap autó+163.000 a belseje meg kb még 30 a külső:)nem olcsó mulatság:D -
#19596 majd rakok be róla képet:) -
#19595 lol:D
én most a végefele canyonoztam wolfal:D
úgy otthagytam a Mercedes Meclaren-el mint a szar:D
Minden maxon van vele:D
a legjobb kasztni és jó sötétszürke krómozott szín ;) -
#19594 nincs autosave, tehát megcsinálom és maximum nem mentek... amúgy úgy szokott lenni hogy nagy nehezen 10edszerre megnyerek egy versenyt erre hibát okozott, kilép -.-'' huhh enyhén ideges szoktam lenni... de nem anniyra mint most hogy 76szor próbáltam lelükni wolfot és nem sikerült :K majdnem leharaptam a kezem mert valamire rákellett harapnom hogy ne üvöltsek :KK -
#19593 Míelőt megcsinálnád amit tanácsoltAM csinálj biztonságimentést ha lehet;)
de ahogy olvasgatok lehet nem lehet visszarakni... -
#19592 :D -
#19591 jóh. én is így gondoltam.... -
#19590 úgyvan.nem rossz ötlet -
#19589 neeem nem neked szólt -
#19588 itt már jobb a kormány mint Most Wantedben? mert ott lehetetlen volt az autót irányítani.. -
#19587 huhh hát a segítők is leszoktak maradni :DD jobban "picit" mint én... meg Duelban nincs segítő :(( bár esetleg eladok mindent veszek egy erős autót és a segítő tuning trükkel versenyzek azzal szerezhetek pénzt, amivel aztán feltuningolom az autómat, és nyerhetek duelt... elgondolkodtató...
zoli122 ez gondolom nem nekem sszólt... -.-' -
#19584 vagy a segítőd kocsiját tuningold és akkor őnyer helyetted -
#19583 mondjuk masik tipp:
-vegyel egy kormanyt
-szerezz egy hivatasos street racer-t
-vagy gyakorolj szorgosabban
-
#19582 köszi. még várok néhány tippet hátha van még valakinek a "rendes végigjátszáshoz" ha meg nincs akkor trainer... de csakis a "Végső Esetben" -
Daveee #19581 a pénz kdoot benne hagyja meg a midne kocsi szaert...., de énis használtam game wiz prg vel kilehet szedni a pénzt megfelelöre -
#19580 ez nem basz el semmit. az opciokat meg jatek kozben ki lehet kapcsolni. -
LeePí17 #19579 ember 1000000000000xra le lett írva h az a szar audi az csak a KIHÍVÁS SOROZATBAN és a JUTALOM KÁRTYÁK között érhető el...
tegyétek már be bannerba a gyengébbeknek h OLVASSANAK VISSZA...
és h az AUDI + a többi az CSAK a KIHÍVÁS SOROZATBAN és a JUTALOM KÁRTYÁK között érhető el..
thx -.- -
#19578 lol :D -
#19577 szedd le ezt a trainert:
web.t-online.hu/psinger/unl-nfsctrn.rar
ezzel lehet mindenfelet csalni. vegtelen nitro. vegtelen penz, uber gyors gyorsulas es stb.
ezzel biztos vegig tod majd vinni 5 perc alatt -
#19576 ööö...találtam egy trainert:D ami nem 1000000000000 dollárt ad hAnem 99.999.999-et :D -
#19574 Kész... ez nekem nem megy... faszom... Eladom mind2 autóm akkor sincs pénzem hogy vegyek egy Viper/Corvette/SLR/Gallardo-t és feltuningoljam belsőleg... hogy külsőleg arra már szarok rá csak vinném végig... azt a rohadt Wolf gyereket sem tudom megverni... esélytelenül gondoltam legyünk kemények és mint itt néhányan lökjük a mélybe... de egyszerűen lehetetlenség megtenni. Fogtam Skyline benyomtam full gyorsulásra hogy az elején beérjem, kerékre meg driftet raktam mert azzal tudom legkisebb ívben venni a leggyorsabban a kanyarokat. A második kanyaran (az élesben) ahol belassít (és nekem is bekell ott) ott a lehetőséág hogy lejökjem, de hiába megyek bele oldalról 260al én bekanyarodok elé ő meg nem zuhan le... gondoltam akkor vágjunk be elé... az se megy mert a drift kerék miatt csúszik az autó és ő kurva goyrsan helyreáll és beelőz... már végre meglenne 250.000 pont amivel talán nyerhetnék normálisan (200.000 körül olyan volt hogy cél előtt 10méterrel vesztettem) de persze hogy nem mert mindig utolsó kanyarban kiesek... 1 Race Warson nem voltam, egyet meg elnyertek előlem... ha védő verseny van 99% hopgy vesztem mert a corvettek meg a többi szar mindig beelőz és alig van esélyem... kanyarokban ami előnyt szerzek nem elég...
Leszedtem innen egy 100%-os mentést (AAttila.zip) ami természetesen nem megy... (TCM szerint átírtam serialt benne, úgy sem megy...) kiváncsi voltam milyen lehet, meg szépségversenyeken indulnék autóimmal de ahhoz kéne a 100% aminek az esélye ahogy most látom 0...
Sosem szoktam Trainert használni. Nem csak azért mert játékélmény romboló (bár mostmár ezen nincs mit rombolni) hanem mert tönkrebassza általában a gémet... 1000000000$... marha jó... nem kell ilyen... egyszerűen ha trainer akkor már igényes legyen... de mind olyan hogy "és 100000000000$"...
Több kérésem is lenne:
1.) AAtilla.zip... vagy bármilyen más mentést, hogyan lehet "Able to loadolni"?
2.) Egy normális trainert adjatok, ami nem bassza szét az egészet a sok0ás pénz baromságaival meg a végtelen nitrójával... (mondjuk jobb gyorsulás de kikapcsolhatóan...)
3.) Ötleteket hogyan vigyem végig normálisan ezt a nagyszerű szart....
Ui.: trainer... ez milyen? progi amit játék mellett kell indítani? és ha kikapcsolom akkor eltűnik az amit csinált? (pl. végtelen nitro)... +ugye nem hagy nyomot a saveben?
THX előre is minden választ... nagyon kiborultam mert már 2hete itt baszaxxom..
-
Daveee #19573 van benne camyan gt3 jutalom krátyával, most a toyota mr2-re meg a pontiac gto ra várok mer azis midnjá megvn -
#19572 nem tudom miért a caymant tették bele a karrierbe! Turbonak jobban örültem volna! de azzal meg csak quick raceban lehet menni! :\ -
BIZ0906 #19571 én a porsche-t fogonm választani a 3-as szintbe mert onlinen nagyon faszán megy nekem -
#19570 Igen muszáj váltani!
Én is elvoltam egy darabig az RX8-as mazdával de aztán úgy állvahagytak mint a trbi az f1-es autó :D
Aztán vettem egy Aston Martint :D
Aztán egy Gallardo-t aztán e Mercedes Meclaren-t ami nagyon atom volt:D -
Blint #19569 Mindenkeppen tobb auto kell, hogy vegiglehessen vinni a jatekot?
En most a 4. varos reszben vagyok, de egyszeruen nem tudok nyerni az rx8 asommal.
DDe van valami amit nem ertek. Versenyek utan ha nyerek, egy rakat dolgot felold, de a performance menu alatt megsem latok mar egy jo ideje uj cuccokat. Ez normalis? -
AlfaRomeo #19568 JGTC voltam -
AlfaRomeo #19567 egy darabig jó volt nekem is, csak amikor minden rajta volt és egyenesben elvertek állandóan akkor vettem egy másikat, hgy rohadjon a garásban -
Nekem is 1G ramom van, viszont sem MSN sem Skype, nem fut, de a game akkor is folyamatosan kilépkedett, most viszon semmit nem változtattam, csak kitöröltem a videókat, és azóta nem lép ki!
Ja igen öcsém gépébe 512 RAM van neki nem lépked ki, szerintem nem RAM baja van -
Daveee #19565 jöhetne már jövöhéten egy patch és akokr nyugodt leszek hogy tok onlineozni :P
-
Daveee #19564 egyiksem, elkértem egy gyerektől a metnését akinek megvan eredetibe xD
, amugy tescoba probálkoztam volna be, e igy nem kell -
#19563 Windowsos hibát érzékelt és leálltra gondolsz? sztem memó gond. bezártam Skypet meg MSN-t és megjavult... (1GB RAM. Winnel meg a sok szarral kb. 620, MSN, Skype nélkül 675) -
#19562 Hy All!
Akinek kilépked a game, az neve át a MOVIES mappát pl: MOVIES2, és csináljon helyette egy üres MOVIES könyvtárat, vagy csak egyszerüen törölje ki a MOVIES mappából a videókat.
Elméletileg így nem lépked ki a game, legalábbis NÁLAM bevált! -
BIZ0906 #19561 Tesco Auchan?