22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
blur55 #19772 hogy nyerek meg hozzá újra mindent? -
blur55 #19771 micsoda? nem mondod... és egy alap corvettel hogy fogok nyerni a negyedik részben? -
#19770 azért mert amikor uj autot veszel meg kell ujra nyerni hozzá mindent... -
LeePí17 #19769 idővel fogod tudni... -
blur55 #19768 de annyit nyertem már, a negyedik városrészben szerepelek, és nem értem, hogy miért nem tudom tuningolni a corvettet -
kis kocka #19767 meg kell nyerni a tuning cuccokat -
blur55 #19766 tudom, hogy a clio már "trabi szinten" van, a kérdés az, hogy a corvettet, amit vettem, miért nem tudom tuningolni, amikor megvan hozzá a csapatom -
#19765 Huhh... tudod ehhez HATTALMAS logika kell és SOKKK iq... pont ezért nem is próbállak rávezetni hanem konkrétan megmondom neked a helyzetet. az az autó már kb. trabi szinten van, gyk. vegyél újat... de ne RX8-t vagy egyéb gagyit... hanem a legmagasabb Tier-t... -
blur55 #19764 #19750 senki? egy kis clio v6-om van és képtelen vagyok már nyerni. valaki pls mondjon már valami okosat -
#19763 Végül muszáj volt a trainerhez nyúlnom... benyomom az über gyorsulást, nos az enyhén bugos szvsz... nézzétek meg :D, aztán a 9.999.999 ponttal nyertem meg... de most statisztikában ez ott csúfít :( -
#19762 Huhh ez a lelökés... lehet hogy a Skyline a gyenge hozzá de egyszerűen mintha egy falba mennék oldalról... belemegyek 250-el ő pedig meg sem csúszik... szal nice nice... vagy ott a csaj... az is kb. ilyen... zt belázom simán de fogja és visszaúton 90%nál lelök... mikor én próbálom szintén ua... megy a sínen a tehervonat... -
#19761 ja vágom, köszi -
dns1 #19760 hi!
Ezzel hogy lehet online játszani ? -
shipu #19759 Hi.Nem találtam sehol (lehet én vagyok a hülye)a fórumban,már végigvittem minden versenyt amik adnak 700 pénzt és nekem jóval több kéne hogy megcsináljam a jutalomkáryákat.Ha tudtok segítsetek.Kösz -
#19758 úgy értem hogy rövid íven veszem a kanyart szépen neki megyek és tolom. -
#19757 tudom:D, csak mondtam mert neki sikerült. azt nem lehet hogy a végén ráfékezel, belédjön és folyamatosan tolod az autóját? -
BIZ0906 #19756 ne fikázd a diszkós KING zenéket! -
#19755 lancer evo-t nem én mondtam :P -
#19754 ezt hogy érted hogy ráhelyezed az autót -
#19753 mert ott hagyott -
#19752 azért köszi, mert probálkoztam a fulltuningos lancer evoval de nem jött be:( -
#19751 én ráhelyezem az autót aztán nyomom azt az irányt ammerre le akarom tolni... -
blur55 #19750 valaki mondja meg, hogy miért nem lehet tuningolni egy corvettet!
most vettem meg, és nem tudok rárakni semmi jó performance dolgot, semmit még nitrót sem. van a csapatban fabricator, mechanic, fixer minden ami kell - mégse lehet. miert? -
#19749 biztos...nem tom...én Mclaren Mercedes-el vertem le elsőre.úgy llvahagytam má a rajtnál mind a szar...kanyonba meg első kanyarnál beelőztem. -
#19748 mellesleg hogy lehet lelökni? -
#19747 de a végsebessége nagyobb mint a lancer evo-nak. -
Plow #19746 Ezeknek a zenéknek közük nincs a "diszko"-hoz...mostanába amúgy is Clubboknak nevezik...(amúgy nem populár electro zenék..legalábbis nálunk nem legfeljebb nyugaton) -
#19745 a underground 1-nek volt szerintem az eddigi legjobb feelingje zenében... és játékélményben is:) -
#19744 vannak rap-ok is -
#19743 háát...nem tom...szerintem csak úgy hogy megprószolod lelökni... -
#19742 lancer evo -
#19741 csak diszkós szutykok :(
kár, hogy nem ugy van mint az undergroundokban, hogy egy csomó együttest beleraktak. -
#19740 hogyan lehet mintákat csinálni a kocsira?
-
Plow #19739 Többen kérdezték a zenéket eddig kettőt ismertem fel(még nemrég kezdtem a gamét):
1.Vitalic - My Friend Dario
2.Tomas Andersson - Washing Up (Tiga Remix)
Majd még jön a többi is.
Végr jóó zenék(legalábbis nekem)az NFS ben...nem rock meg Rap hurrááá(remélem nem sértek meg senkit) -
#19738 és 1 nem nagyon tuningos Ford Gt-vel is lelehet nyomni? -
#19737 #19735---> SLR Merci
#19736---> Alfa Romeo, Camaro SS, RX-8...zene, nem tudom -
#19736 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy kezdésnél milyen autók vannak?
Nem találtam sehol sem a választ rá.
És még a másik hogy milyen zene szól a főmenüben?
(még nincs meg a gém) -
#19735 Sziasztok
Ti melyik autóval vertétek meg azt a köcsög Audi-t? -
#19734 rájöttem, hogyha tönkreteszek 100nál is több rendőrautót, okozok az államnak 300.000$ fölötti kárt és kilyukad a bal hátsó és első kerekem nincs az az Isten, hogy ne kapjanak el -
#19733 thx