22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• blur55
    hogy nyerek meg hozzá újra mindent?
  • blur55
    micsoda? nem mondod... és egy alap corvettel hogy fogok nyerni a negyedik részben?
  • attilaswf
    azért mert amikor uj autot veszel meg kell ujra nyerni hozzá mindent...
  • LeePí17
    idővel fogod tudni...
  • blur55
    de annyit nyertem már, a negyedik városrészben szerepelek, és nem értem, hogy miért nem tudom tuningolni a corvettet
  • kis kocka
    meg kell nyerni a tuning cuccokat
  • blur55
    tudom, hogy a clio már "trabi szinten" van, a kérdés az, hogy a corvettet, amit vettem, miért nem tudom tuningolni, amikor megvan hozzá a csapatom
  • armageddon666
    Huhh... tudod ehhez HATTALMAS logika kell és SOKKK iq... pont ezért nem is próbállak rávezetni hanem konkrétan megmondom neked a helyzetet. az az autó már kb. trabi szinten van, gyk. vegyél újat... de ne RX8-t vagy egyéb gagyit... hanem a legmagasabb Tier-t...
  • blur55
    #19750 senki? egy kis clio v6-om van és képtelen vagyok már nyerni. valaki pls mondjon már valami okosat
  • armageddon666
    Végül muszáj volt a trainerhez nyúlnom... benyomom az über gyorsulást, nos az enyhén bugos szvsz... nézzétek meg :D, aztán a 9.999.999 ponttal nyertem meg... de most statisztikában ez ott csúfít :(
  • armageddon666
    Huhh ez a lelökés... lehet hogy a Skyline a gyenge hozzá de egyszerűen mintha egy falba mennék oldalról... belemegyek 250-el ő pedig meg sem csúszik... szal nice nice... vagy ott a csaj... az is kb. ilyen... zt belázom simán de fogja és visszaúton 90%nál lelök... mikor én próbálom szintén ua... megy a sínen a tehervonat...
  • cicai
    ja vágom, köszi
  • dns1
    hi!
    Ezzel hogy lehet online játszani ?
  • shipu
    Hi.Nem találtam sehol (lehet én vagyok a hülye)a fórumban,már végigvittem minden versenyt amik adnak 700 pénzt és nekem jóval több kéne hogy megcsináljam a jutalomkáryákat.Ha tudtok segítsetek.Kösz
  • watto
    úgy értem hogy rövid íven veszem a kanyart szépen neki megyek és tolom.
  • cicai
    tudom:D, csak mondtam mert neki sikerült. azt nem lehet hogy a végén ráfékezel, belédjön és folyamatosan tolod az autóját?
  • BIZ0906
    ne fikázd a diszkós KING zenéket!
  • watto
    lancer evo-t nem én mondtam :P
  • cicai
    ezt hogy érted hogy ráhelyezed az autót
  • cicai
    mert ott hagyott
  • cicai
    azért köszi, mert probálkoztam a fulltuningos lancer evoval de nem jött be:(
  • watto
    én ráhelyezem az autót aztán nyomom azt az irányt ammerre le akarom tolni...
  • blur55
    valaki mondja meg, hogy miért nem lehet tuningolni egy corvettet!
    most vettem meg, és nem tudok rárakni semmi jó performance dolgot, semmit még nitrót sem. van a csapatban fabricator, mechanic, fixer minden ami kell - mégse lehet. miert?
  • watto
    biztos...nem tom...én Mclaren Mercedes-el vertem le elsőre.úgy llvahagytam má a rajtnál mind a szar...kanyonba meg első kanyarnál beelőztem.
  • cicai
    mellesleg hogy lehet lelökni?
  • cicai
    de a végsebessége nagyobb mint a lancer evo-nak.
  • Plow
    Ezeknek a zenéknek közük nincs a "diszko"-hoz...mostanába amúgy is Clubboknak nevezik...(amúgy nem populár electro zenék..legalábbis nálunk nem legfeljebb nyugaton)
  • mike0013
    a underground 1-nek volt szerintem az eddigi legjobb feelingje zenében... és játékélményben is:)
  • watto
    vannak rap-ok is
  • watto
    háát...nem tom...szerintem csak úgy hogy megprószolod lelökni...
  • mike0013
    lancer evo
  • King of Roads
    csak diszkós szutykok :(
    kár, hogy nem ugy van mint az undergroundokban, hogy egy csomó együttest beleraktak.
  • cicai
    hogyan lehet mintákat csinálni a kocsira?
  • Plow
    Többen kérdezték a zenéket eddig kettőt ismertem fel(még nemrég kezdtem a gamét):

1.Vitalic - My Friend Dario
    2.Tomas Andersson - Washing Up (Tiga Remix)

Majd még jön a többi is.

Végr jóó zenék(legalábbis nekem)az NFS ben...nem rock meg Rap hurrááá(remélem nem sértek meg senkit)
  • cicai
    és 1 nem nagyon tuningos Ford Gt-vel is lelehet nyomni?
  • DJ Skyline
    #19735---> SLR Merci
    #19736---> Alfa Romeo, Camaro SS, RX-8...zene, nem tudom
  • Prince of Máté
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy kezdésnél milyen autók vannak?
    Nem találtam sehol sem a választ rá.
    És még a másik hogy milyen zene szól a főmenüben?
    (még nincs meg a gém)
  • cicai
    Sziasztok
    Ti melyik autóval vertétek meg azt a köcsög Audi-t?
  • King of Roads
    rájöttem, hogyha tönkreteszek 100nál is több rendőrautót, okozok az államnak 300.000$ fölötti kárt és kilyukad a bal hátsó és első kerekem nincs az az Isten, hogy ne kapjanak el
  • watto
    thx