22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Ronnie17
    császtok... vki nem tudja h miért van az h megvan a karrier mód 100%ra, a kihívások fele is, és a jutalomkártyák 3/4-e és egy csomó kocsit nem aditt meg:S nem tudna vki vmi tippet adni hogyan tudnám megszerezni a többit???mert ahová felteszi a játékot,a CARS mappában elég szép kis nevek vannak és jó lenne látni azokat a játékben is...
  • kis kocka
    sway - hype boys
  • preti96
    mi a kód a magyarositáshoz
  • watto
    hy mi annak a számnak a neve ami mindíg megy mikor dariust mutatja?darius bemutatófilmjében is az megy!mi a címe?help!
  • blur55
    most vettem egy corvettet (mert jobb tuner autó még nincs hogy a fene bele) de egy normális upgradet nem tudok rárakni pedig van fixerem, mechanicom meg mittomén még kim. pedig már asszem unlockoltam a 3. szintű váltót is és nem ártana - még egy nyamvadt nitrót se tudok feltenni a corvettre. miért?
  • Szabi1991
    ae86 ? :P
  • spiercell
    A bónusz autók: Pagani Zonda, Dodge Challenger és mi a 3-ik?
  • Szabi1991
  • Firerock
    kéééééééész:P
  • Szabi1991
    asszem a bonusz autóknál !
  • Gollo
    És hol van mert nem találom sehol:(?
  • jagiczamester
    Haly skacok!
    Torry neked csak azt tom mondani, hogy vegyél ásik kocsit, és turbózd fel.Ezután már nem lesz nehéz dolgod.Én Cayman S-sel szúrtam egy darabig, és a kanyonos versnyeken kívül mindenkit ezzel vertem meg az uccsó városrésznél.Aztán megkaptam a Ford GT-t....
  • Daveee
    onlineba tod nomyni meg quick race be
  • Szabi1991
    alapból fel van oldva :)
    de csak quick race-ben lehet vele menni :(
  • Gollo
    Hi!
    Nem tudjátok hogy lehet megszerezni a Koenisegg CCX-et!(már kipörgettem az egész játékot 100%-ra csak pár jutalomkártya maradt)
  • otrosinka
    csacsa, ebből is kispórolták a neont, mint a most w.-ből?
    csak vizual, de nekem bejön.....
  • Torry
    Nekem nincs viper:D
  • Daveee
    télleg, tegnap mentem onlinba és oyatcsináltam bmw vel hogy melletem volt a kocsi és mer 1 kereken voltam oldalra szaltoztam a gyerek felett és aztán kurva gyorsan 300 al besüvitettem a célba :P tiszta matrix
  • Daveee
    azt kell cisnálni hogy megkel nézni hogy a versenyek mit lockolnak, kb 4 et egyből lehet unlockolni és ha mindenkis megylbe 2 t megcsinálsz még kapsz plusz dologt, szval oyan 10 kocsit elhet szerezni a 4. városrészbe, én dodge viper srt 10 el voltam, nitro nélkl megy 300 at, kurva jol gyorsul, igaz picit nehéz irányitani met vmikor szaltot dobok vele, de csak ajánlani tom
  • Torry
    Hi!
    Olyan gondom lenne, hogy 3 boss-t lenyomtam, ződ RX7-t, Aston Martin-t, meg a Dodge-os csajt.
    Miután a főgonosz pirosgyerek átvette a hatalmat az utolsó területen a játék hirtelen olyan rohadt nehéz lett, hogy egyszerűen nem bírok nyerni, pedig korábbi versenyeken simán nyertem az összes pályát. Ez mindenkinél így van?57%-nál járok.
    +nemtudom, hogy ez hogy van, de nekem nagyon kevés autó van a car lot-ban
  • JCSR Wolfguy
    Hmmm köszönöm az előző napi hsz-em gyors törlését a kérdésemnek de mivel nem olvasom rendszeresen ezt a topicot és a így miután a FAQ-ban nem találtam hogy mi a rákot csináljak. A tagcserélős kilépés megoldását nem ártana kitenni a FAQ-ba hogy többet ilyen ne forduljon elő. ( a megoldás az hogy leszeded a DODO féle nyelcserélőt és átállítod angolra, akkor már ki tudod rúgni/fel tudod venni utána visszaállíthatod magyarra.)
  • LeePí17
    sztem ne töröld..
    inkább a kérdésekre válaszolj..
    tudom nem könnyűá feladat...
  • SLICK
    nem lehet csinálni vele semmit, csak Quick race-ben lehet menni vele...

Amúgy mondtam már h ne szpemmeljetek, nem győzöm törölni a sok baromságot amit írtok...
  • watto
    Na itoltam karrier terén...rövid volt...Most jönnek a jutalomkártyák.
    Azt akarom kérdezni ha jutalom kártyával megnyerem a BMW M3-ast akkor azt saját autó-ban lehet tuningolni?
  • vgez
    én attól félek hogy lehet EA gondol egyet és a NFS-re is teljes egészében átülteti a battliefield 2 -2142 onlinet azaz single player módban nem kapsz meg tuningokat told úgy ha tudod és csak ranked szervereken elért versenyek után kapod az extra kiegészítőket
  • LeePí17
    ezt én is megkaptam...
    és csináltam pár jutalomkarik küldit.
  • vgez
    törölt hozzászólás
  • LeePí17
    én erről olyat hallottam h ez akart lenni a carbon neve..
    de hagyjuk ezt a témát..te ezt hallottad én ezt...
    nem kell a vita...

hamarosan úgyis megtudjuk..
  • PeeVee
    Én végig akarom vinni megint, csak musclevel és tuninggal... csak attól félek, hogy az már uncsi lesz mert gondolom ugyanaz a történet lesz, bármelyik fajta kocsival tolod... ugy lenne a jó, ha mindig más lenne! Nem lett volna túl bonyolult nekik se ilyet csinálni, dehát... (Túl hamar akarják kiadni ezeket a játékokat.. fölösleges évente..)
  • Randelz
    Az új NFS asszem arról hallottam hogy vlmi NFS:Island lesz a gk-n olvastam..viszont a corbon nekem se jött be annyira..valahogy olyan jót akarnak csinálni hogy elrontják a jót és rosszat raknak belel van benen 1-2 jó ötlet...1x végigviszed és nemvágy rá hogy még 1x meglegyen
  • Hassan B
    Tutkeráj...

...na, de ez má off :)...
  • Hassan B
    Nézz körül egy kicsit visszafelé....szerintem már több is van....(tobbek közt: #16361)
    De jobbantennéd ha inkább végigjáccanád....
  • amdopteron
    egy full savet vki??pls
  • LeePí17
    WR = World Racing (Merscedes Benz Racing)
    WR2 = World Racing 2
  • LeePí17
    tudom:)
    de sztem hejes meglátásom van :D

igen tudom hogy a hejes ly de nekem így megnyugtató :D
  • LeePí17
    igen megnyugtatlak hogy az Ali G ből van a nevem :D
    miért is?
    ali mondja a királynőnek "SimaSuna tiszetl"
    tehát sokan tisztelik a simasunát :D így engem is :)
  • Toroco
    biztosan ebben az irányban fognak tovább menni. kár. én már annyira unom ezeket az autókat. Mi az a wr2? nem ugrik be semmi erről a röviditésről
  • CzGobe
    Te beteg vagy! de csakis jó értelemben :)
  • Hassan B
    Szerintem nyugodtan megkaphatnád itt a házigizda jogot...egy darbig én is próbáltam válaszólgatni, de nem bírom ezt a chat-stílust... -Tiszetl-

Egyébként, nyugtass meg, hogy a neved nem az Ali G-ből szedted... :)
  • LeePí17
    azokat felejtsd el...
    ne is gondolj rájuk...
    az ea európai átlag autót soha nem fog beletenni..arra vannak más gamék...
    wr2 stb..
    abban viszont már most 55%ban biztos vagyok h ugyan ez a forma lessz a köbi NFSben is..
    lágy sztori..MW feeling..carbon hatással..
    itt majd nem csak az optikai autosculpt fog közrejáccani majd hanem a motor és ahozzátartozói...
    ki milyen nagy turbót rak rá..milyen szelepvezérlőt...+ pár nappali pálya..

(nézz rá a forgalomra...az U1 óta "uazok" a járművek...
    ettől már csak mélyebbre süllyedhet az EA...