22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• deestroy
    De ennek mekkora gépet kell alá izzítani???
  • deestroy
    Köszönöm az informésön!
  • deestroy
    Bocs SG! Ez kétszer ment.
  • Dash
    Sokkal jobb a Grafika, PCre csak februárba jön ki!!!! XBOX 360-ra már kinnt van
  • deestroy
    Szerintem nem volt rossz a Carbon sem. Igaz a Most Wanted után én is ütösebb gémre számítottam, de azért annyira nem tartom ratyinak mint az előttem szólo kollégák. Az lenne az ász, ha úgy lehetne a kocsikat gyúrni benne, mint a Street Legálban. Vagy valami hasonló módon...
  • deestroy
    Szerintem nem volt rossz a Carbon sem. Igaz a Most Wanted után én is ütösebb gémre számítottam, de azért annyira nem tartom ratyinak mint az előttem szólo kollégák. Az lenne az ász, ha úgy lehetne a kocsikat gyúrni benne, mint a Street Legálban. Vagy valami hasonló módon...
  • mohus
    lesz??
    már van
    ilyesmi nfs grafikája van...talán picivel azért jobb...na jó nem picivel..:)

• Dash
    Nem, sokkal jobb lesz. Dupla annyi autó belső nézet, elektromos ablak, motor hang behallatszik, 1600km járható út... Nem egy kategória
  • mohus
    hát elég ótvar a gém...szerintem is, az autómodellek a kidolgozatlan pályák az ezredforduló grafikáját idézik még mindig

még nem is néztem a belső nézetet:) ezek szerint nem is fogom...

egy árkád játékben meg hogy nincs sérülés (vagy ennyire gagyi legyen)?

a filmes kezdeti hejehuja után, hamar alábbhagy a játék intenzitása

neten nem talált ellent...de semmi szerverkereső vagy ilyesmi nem segíti az egymásratalálást...

miért van az hogy az ea átvezetői 90%ban akadósra sikerednek?
  • mohus
    FAQ
  • deestroy
    Az új Test Drive is ilyesmi lessz mint az NFS utccsó négy gémje???
  • deestroy
    Ja! meg írni
  • Djemba
    igaza van PLATINO-nak!!!!vgyis van benne valami
  • Reyes
    Csak megtanulnék vesszőt használni
  • PLATINO
    végigtoltam de ez kibaszott nagy égés az ea-nak mert negyon rossz lett a MW sokkal jobb volt ebben a rendőrök gagyik nagyin és a belső nézet nagyon hiányzik a leheten még több tuning benne a mosódás nekem nagyon hiányzott már megszoktam ez elmúlt években meg a forgalom kicsit roszz ugyan olyan autók mint eddig a és semmi a foleheten sokkal negyobb meg kicsit hosszabb carier mód de talán az ea észheztérenk februárban amikor kijön a TDU és agyonveri az NFS akkor az ea minden erővel azon lesz jobb gamet csináljon mint a TD és talán a következő NFS lesz éjjel és nappal meg talán jobban kidolgozott kzözlekedés és belsőnézet meg valami egyedi amit a ea tud csak hajrá ea!!!!
  • deestroy
    a FAQ- ban még találtok is olyan progit, amincsak egy gombot kell megnyomni, és máris angol, egy másik gomb megnyomásánál pedig újra megyar nyelven fut a game.
  • deestroy
    Akkor állítsd szépen angolra, és akkor már nem igen fog kidobálni windowsba... ennyi
  • Japep
    Ja, ez nekem is probléma...én magyarul nyomom!
  • deestroy
    Magyarul nyomod vele???
  • zsolesz92
    szasisztok, van egy olyan gondom hogy egyre többször lép ki a játékbol csak ugy magátol. eddig még nem zavart mert talán 3-4 óránkémnt kilépett nem érdekelt de mostmár akár fél óránként is kilép...
    vmit segíjjetek pls
  • deestroy
    Találtam egy-két finomságot!!!!!!!ITT
  • Japep
    Hello!
    Ha én újra akarom telepíteni a játékot, akkor hogyan tudom azt megtenni, hogy ezután ne kelljen előről kezdeni???
    (Szóval, hova ment a játék??? Mert én már egyszer letöröltem és feltettem aztán a mentést, ami a Dokumentumokban volt, azzal felülírtam, de betöltésnél azt írta Sikertelen...)
  • cicai
    végigvittem basszus a Mitsubishi Lancher Evo VIII-al ugy hogy lehagytam az első körömbe.
    Hála Isten!4
  • LeePí17
    rámész a gyorsmeccs melletti menüre..csinálsz 1 accot és tádá.....
  • gematta
    Hy
    Lehet volt már kérdés
    de hogy lehet vele neten nyomulni?
  • mohus
    menüből indítottam és akkor jó minden...pfff...ikonról meg nem:) mi lesz még???:)
  • mohus
    nem lehet hogy az elhanyagolt joyodra ráhúztad a szekrényt...és önnáló életet él...?
  • mohus
    nekem is ilyen bajom van

ráadásul csak egy bazinagy(640*480) kurzor van...fekete háttérrel

mondjuk csodálkoztam volna hogyha egy EA game elsőre elindul jól:)
  • DjDano
    valaki nem tudja mitől hülyült be a Carbonom? Egyszerüen akármilyen versenyt próbálok, karrierben stb az autó irányíthatatlan lesz magától forog nem tudok gázt adni se... egyszóval az irányítás gallyra ment :(
  • hackerr
    hali lehet olyant hogy visszamenni a mentésbe?
  • K kutya
    Vki help!! A játék elindítása nélkül,hogy lehet állitani a felbontást?
    Mert ha simán indítom akkor 640*480 ba rakja azt meg nem kedveli a (kártyám , monitorom ,driverem..).Szóval ha valaki tud vmi .ini fájt vagy más okosságot ahol belepiszkálhatok a felbotásba hálás lennék!
  • cicai
    nem tud vki egy kis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy kis cash kódot PS2-re amit nem csak 1× lehet felhasználni? kéne az audi legyőzéséhez, mert mátr kurvára unom.
  • Pethy23
    Darius kell a Shelbyhez
  • Dash
    csak online módba lehet megszerezni, aaz én kérdésemre nem tud vlaki válaszolni?
  • LeePí17
    jutalom karik kihívások -.-
    de ha visszaolvasol vagy használod a keresőt..ugyan ezt kapod :D
  • 22Barna22
    ja és ez nem az a topic...

Ez a neked való: NFS : Carbon Garage
  • Torry
    Nah váltottam db7-ről, Corvette-re, helyreállt a rend, haladok tovább.
    Erre az asztalra kivágós dologgal lehet valamit kezdeni? Eléggé idegesít.
  • Dash
    Van olyan trainer aminél a pénz nem végtelen hanem kapok X-t a saját mentésemben?
    Elfogyott a pénzem és nem tudom megverni a Dariust ( kéne tuningra)
  • 22Barna22
    RONDA FELNI, RONDA KÉPMINŐSÉG!
  • Tewe junior
    Sziasztok!

Hol tudom megnézni a Reward Cards-okat,amiket a versenyeken oldanak fel?