Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haverom jutalomkártyák között megszerezte az lp640et meg a többi bónusz autót, de nem jöttünk rá, h hol és hogyan lehetne használni õket... segítséget kösz elõre is, és ha sokszor kérdezték már akkor bocs, elég a hsz szám is...
don't give a fuck
vagy ninics ilyen??
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
1. a piros színû város rész alatt melyik kártyát kell vállaszam a boss verseny utná hogy mekapjam a kocsiját?
mert megfiyeltem hogy minidg ugyan ott van legalábbis 2. városnál úgy volt
2. mikor felrakom ammagyarítást az lsw félétakkor miért lép ki hibával a játék mármint anynit ohgy hibát okozot bla lba és kész.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pedig akkor megosztanám veletek a 420 KM/H-s végsebességem😄
mert nekem pont anni😄
...AE86...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
most cobra 11 és a gtr2 lessz újra a févörit 😉
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
az jelenti hogy igen benne
ha nem jól tudom javítsatok ki
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Én iszonyat lámán driftelek,de most összehoztam egy ilyet...<#idiota>#idiota>
[/url][/img]
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
onnantól 70%ig azzal..majd késõbb a Lancerrel..
jól kanyarodik..jól gyorsul..
csak figyelni kell a levágásokat..és a forgalmat
ati radeon 9250 256 mb-os kártyával nem is fog elindulni? o.0
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Mégis ezenkivûl máshogy nem tudom elérhetõvé tenni? Nézegtem az opciókhat ahol neadj isten ha megnyerek valamit elérhetem, de nem találtam. EZért kérek tanácsot.
Hasonló mint a konigsegg ccr, bár annyira nem vagyok oda érte, de azért megnéznék rajta aftermarket body-kit ket. Ezügyban valaki tud érdemleges információval szolgálni?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
mondjuk az NFS3-ban még elment volna eza a modellezés 2001 táján...de most?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a zenét meg véletlenül letöröltem..de intézkedem...
a 7végére meglesz..
Neon nem kapható vagy csak kéééééééééésõbb?
(nem játszom a Carbonnal)