Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha megvan a BMW M3 GTR-hez az a kis négyzet, akkor hol tudom mondjuk megvenni a kocsit? Egyáltalán meg lehet venni?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Meg vagy dicsérve <#hehe>#hehe>
azzal simán lelehet zuzni a gyereket én is azzal nyomtam le 2dikra
beleszálltam 200zal és a buzija a kirepült a völgybe azt nem is kellett végig menni
Szerintem jóó autó Dariusig azzal vittem és a nyomomba se értek!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
@
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

speedtrapbe én vok a világona 21. ik legjobb tegnap 19 voltam de visszestem 😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
3 autóval vgigmentem az egész játékot..
1alfa..1sõrész
ason martin..2-3. rész
Micu Lacer Mr..4.rész
több nem is kellet hozzá..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ezek szerint akkor neked nem a Collectors Edition van meg !!!
Mazda RX8= Kenji és területe
Mazda RX7= Wolf és területe
Aston Martin= Angie és területe
Subaru Impreza= Darius területe és a 3 boss együtt
McLaren Mercedes=Darius
Anyám úgy megy az Audi mint a szélvész 300-al megyek és még rá se adtam a nitrot !!!
Az elsõ mindig 70 és 80 ezer körül csinál, már kb 100x próbáltam, most ott tartok hogy csinálok 135 ezret akkor õ 138 ezret, ha 118 ezret csinálok akkor õ 122 ezret. Ez direkt van így, hogy nemlehet nyerni ? elöbb meg kell nyerni valami mást valamit hogy engedjen nyerni ?
Thx
Az új fiókom: DevLupius
Mért nem kaptam még meg? (Pár verseny mág hátravan. Ez a gond vagy mi?) Pedig a shelbí gt 500 at is meg a dodbe chellengert meg prorse carrera-t is meg mindent feloldott kivéve az audit.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
hogy kell fotót csinálni????amikor rákattintok arra hogy fotó készitése(1),akkor azt irja:a kép elküldéséhez be kell jelentkezned! de hova f...szomba jelentkezzek be?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Az astonommal már kétszer lekapcsoltak a zsaruk, ki is fizettem a nüntetést, de amikor ujra rámszálnak,engem kezd követni a fél hadsereg...a körözési szintemet nemtudom valahohy csökkenteni?