22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
liverpool123 #20129 OFF: egy ijen géppel zsirul menne a carbon?
Fujitsu Siemens Scaleo P A64 3500+
Számítógép konfiguráció, AMD Athlon 64 3500+, 1024 MB RAM, 250 GB merevlemez, DVD-író, VGA: ATI X1300 64/512 PCIe TV out, 11:1 kártyaolvasó, billentyűzet, egér,Windows XP home bocs mégegyszer de ez muszály volt hogy legyek benne biztos -
#20128 ezt tudom de akkor a megnyert versenyeket NYERJEM MEG újból? :D -
#20127 na most összefoglalom egy-két kérdésem:
-miért nem tudok vékonyabb fajta motort "kikukucskáltatni" a motorháztetőből?Nekem csak is vastagakt akar...Vak vagyok vagy mi?
-az miért van hogy megvan Sal fickoma, az a néger blocker...asszem Samson és a Neville vagy ki a dákó (ő is blocker) de nem tom állítani a spoilereket autosculptban, se a kerekeket...és kevés a performance tuning! Új Mitsu Eclipsemet lenyomja a harmadik versenyen lévő ellenfél :'(
jah és mind a három ember fel van véve csapatomba
KÖSZI! -
miklosx #20125 Nikki nem ér semmit, a versenyekre Samsont vidd magadddal
-
miklosx #20124 azért mertha új a kocsid akkor asszem a tuningoknak a szintjei lenullázódnak, és előről kell kezdeni emgnyerni pl az új nitrót meg gumit meg ilyeneket
-
#20123 pf...ez a lotus elize olyan ocsány.....Bocs ha valakinek a lelkébe tapostam... -
#20122 senki semmit?:( -
fadi #20121 Az hogy van, hogy már csak a Darius van hátra, viszont egyszerűen nem birok versenyt nyerni... Én vok a béna vagy vmit elszúrtam? Egy full t2-es Exotic mercim van, a többi kocsi meg röhögve lehagy... Pedig Nikkit is felvettem (!) -
#20120 Hali az miért van hogy megvan Sal fickoma, az a néger blocker...asszem Samson és a Neville vagy ki a dákó (ő is blocker) de nem tom állítani a spoilereket autosculptban, se a kerekeket...és kevés a performance tuning! Új Mitsu Eclipsemet lenyomja a harmadik versenyen lévő ellenfél :'(
PLS HELP! jah és mind a három ember fel van véve csapatomba
KÖSZI! -
Daveee #20119 lassan jöhetne már a patch :P -
#20118 cars lot....??? most vagy én vagyok vak....vagy nem találom... ?:) vagy más az elnevezés?:D car select esetleg? amúgy küldtem destroy privit neked... -
C7 #20117 nekem most wantedba 417 volt a rekord slr mclarennel, dodge viperrel 378 (km/h) sztem naon kafa game, de 265nél még nem naon mentem tovább -
Daveee #20116 nem, lama -
#20115 csak? én 230-cal megyek mindig és még aszittem gyorsan megyek mondjuk előzőkkel nem játszottam szal nem tom mi az "átlagsebesség" -
Mike 007 #20114 neeem
szülinapomra nem kértem volna mer ku***ra drága
és minek?1 saroknyira tőlünk van egy gépes nála minden játék megvan
és csak 1500ft volt
érdekel titeket egy 3 millás drift meg egy 2 millás?
-
#20113 Remélem az is eredeti! :DDD -
#20112 nem vettem volna meg..még az eredeti is kilépked??? magyar nyelvü???
Mert ha igen váltsd a nyelvet angolra -
Mike 007 #20111 nálam még be se enged lépni a játékba Coicocchu!!!44
-
#20110 1.7 GHz-es processzor
1GB RAM
DVD meghajtó (USA-ban lesz CD-s verzió is)
3 GB szabad lemezterület
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Windows XP Service Pack 2 vagy
Windows 2000 Service Pack 4
-
#20109 FAQ -
LeePí17 #20108 -
Coicocchu #20107 Látom nem nagyon kaptam választ...:S...akkor senki sem tudja, hogy a mi gennyputtonyért lép ki a game(nfsc.exe-hibát észlelve) ha a csapaton belül változtatnék??(pl. Emberke felvétele vagy kirúgása...?)
-
#20106 mér nem birod megnézni?:D -
C7 #20105 megvan Kenji, de elég nehéz már a game -
Daveee #20104 pont oyan ami a tokra van irva -
#20103 Olvasd el a faq-ban -
shenmu #20101 Hy!Lenne egy kérdésem.Kinyitottam a Jutalomkártyáknál a Murciélogo LP 640 kocsit.Karrierben meg lehet venni valahol(valahogy)?Vagy hol tudok vele menni? -
#20100 a hülye nekem 402 nél kiakad :O -
#20099 Menny a Carlot- ba, és vegyél autot... a my cars- ba, pedig tudod váltogatni a kocsiid. -
zsoozs #20098 Shader beallitast nem talaltam, viszont a level of detail high-on van ha az ugyanaz akar lenni es meg igy is feketek az autok -
PallMall #20097 na iylenkor felrobbanok, végre megvan a játé tökre eljccadozom vele meg mdinen vagy 3órája erre hibaüzenet:D -
LeePí17 #20096 olyan versenyekre menj ami verdákat nyit ki... -
#20095 nos ha jól látom a kérdésemre sajnálatos módon nem kaptam választ pedig látom,hogy sok "penge" emberke van itt aki vágja a játékot...szal ha valaki szánna rám 1 percet,hogy megválaszolja a kérdésem akkor annak nagyon örülnék...a kérdést megint leírom rövidített verzióban:
miért nem tudok váltani kocsit mikor már egy csomót feloldottam, igaz még nem nyertem az eddig levert két bosstól? a game 53%-on van kész nekem. pls valaki segítsen előre is köszike. jahm és priviben írjátok meg ha lehet kicsit fárasztó lenne visszaolvasgatni ha ma már nem tudnám a fórumot megnézni.....nagyon köszipuszi :) -
#20094 na mind1 köszi szépen, erősen gondolkodom rajta hogy veszek még 512-ramot, hátha az valamicskével orvosolja a problémát! mégeccer ty -
#20093 meg olvastam a mostani gamestart, és azt írták benne h a gépigény nem változott a most wantedhoz képest.. hát szerintem meg elég durván nőtt, mert a most wanted nekem nem szaggatott be:( -
#20092 akkor titokban egy giga ram volt a gépébe, meg 6600 GT -
#20091 az meg elég hihetetlen ,mert nekem 800*600-ban is néha szokott akadozni. 1024 rammal, Ati 9600 XT-vel -
#20090 na kell a mentésed! -
#20089 Haveromnál próbáltuk ki a játékot, 384 rammal, 5200es 128mb-ás enyhén óratúévezérelt karival, és neki ment mediumon akadás nélkül.. szal nemértem.. -
#20088 gyenge vga kártya, kevés memoriával