Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De akkor miért tették volna bele a játékba õket??? <#confused>#confused>
Már az utolsó terület megszerzése következik és már nagyon kéne a Lambó ereje <#nyes>#nyes>
valaki tudna segíteni???
][ ВАЗ ][
Egy kérdésem lenne, hogy hogyan lehet eladni a kocsimat, és hogyan lehet venni kocsit, mert nem tudtam rájönni, mert ha elszeretném adni azt irja ki hogy, nem tudod mert még csak ez az egy kocsid van, és már 21%-ál járok és kaptam csomó újj kocsit,, pls segitsetek!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
a haverommal szeretnénk jáccani multiba a carbonnal és az a helyzet hogy nem birunk egymással mindig ilyen sok külföldihez ad be. és ez má idegesít. azlenne a kérdésem hogy van e olyan program amivel lehet faszául jáccani a carbonnal multiba? vagy más megoldások is érdekelnek. segíccségeteket elõre is megköszönném
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
ugyanaz az érzés mint az amerikai pitével😊 az elsö 3 fasza de a legutóbbi/vmi zenetábor😊/ 1 nagy kalap trágya,uígy ez a carbon is csak 1 gyenge utóérzés,kicsi pillanat még a most wantedból:teccik a sztori /tiszta star wars visszaugrunk a legelejére a történetnek,hah/meg a kislány azt enyi?!!
ezután vajon mi fog jönni??
mindenesetre amilyen nagy volt itt a tolongás a warez kijöttekor olyan trutymó leett a gamma::9
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nagyon köszönöm a kitartó segitségedet és ötletáradatot.😄
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
jó hogy nem Nikki Lauda 😛
Egyébként fórumkeresõ! Nem telt bele 10mp, hogy megtaláljam a választ!
Egyébként fórumkeresõ! Nem telt bele 10mp, hogy megtaláljam a választ!
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
laca
laca
A játékhoz lehet valahogy Vinyl-eket csinálni a kocsikra?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
én azzal hivnám ki dariust az tuti azt csak sasolna miez miko beleszállok 200zal lesodrom a kanyonba
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
- Tuning?
- Exotikum?
- vagy esetleg Paraszt Verda?
itt azé durva tuningot kaphatna a kkocsi 21'kerék enyhén durva lenne
Lada Racing Club -.- ott lehet Ladázni<#idiota>#idiota>
örülnétek neki -.-