Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
lehet hogy valamelyik társ zavar be ????
Létszi válaszoljatok minél elõbb kösssz !!!!!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
én most a végefele canyonoztam wolfal😄
úgy otthagytam a Mercedes Meclaren-el mint a szar😄
Minden maxon van vele😄
a legjobb kasztni és jó sötétszürke krómozott szín 😉
@
de ahogy olvasgatok lehet nem lehet visszarakni...
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
zoli122 ez gondolom nem nekem sszólt... -.-'
@
-vegyel egy kormanyt
-szerezz egy hivatasos street racer-t
-vagy gyakorolj szorgosabban
<#nevetes1>#nevetes1>
http://atwwebmaker.tx.hu/
@
tegyétek már be bannerba a gyengébbeknek h OLVASSANAK VISSZA...
és h az AUDI + a többi az CSAK a KIHÍVÁS SOROZATBAN és a JUTALOM KÁRTYÁK között érhetõ el..
thx -.-
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
web.t-online.hu/psinger/unl-nfsctrn.rar
ezzel lehet mindenfelet csalni. vegtelen nitro. vegtelen penz, uber gyors gyorsulas es stb.
ezzel biztos vegig tod majd vinni 5 perc alatt <#nevetes1>#nevetes1>
Leszedtem innen egy 100%-os mentést (AAttila.zip) ami természetesen nem megy... (TCM szerint átírtam serialt benne, úgy sem megy...) kiváncsi voltam milyen lehet, meg szépségversenyeken indulnék autóimmal de ahhoz kéne a 100% aminek az esélye ahogy most látom 0...
Sosem szoktam Trainert használni. Nem csak azért mert játékélmény romboló (bár mostmár ezen nincs mit rombolni) hanem mert tönkrebassza általában a gémet... 1000000000$... marha jó... nem kell ilyen... egyszerûen ha trainer akkor már igényes legyen... de mind olyan hogy "és 100000000000$"...
Több kérésem is lenne:
1.) AAtilla.zip... vagy bármilyen más mentést, hogyan lehet "Able to loadolni"?
2.) Egy normális trainert adjatok, ami nem bassza szét az egészet a sok0ás pénz baromságaival meg a végtelen nitrójával... (mondjuk jobb gyorsulás de kikapcsolhatóan...)
3.) Ötleteket hogyan vigyem végig normálisan ezt a nagyszerû szart....
Ui.: trainer... ez milyen? progi amit játék mellett kell indítani? és ha kikapcsolom akkor eltûnik az amit csinált? (pl. végtelen nitro)... +ugye nem hagy nyomot a saveben?
THX elõre is minden választ... nagyon kiborultam mert már 2hete itt baszaxxom..
@
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Én is elvoltam egy darabig az RX8-as mazdával de aztán úgy állvahagytak mint a trbi az f1-es autó 😄
Aztán vettem egy Aston Martint 😄
Aztán egy Gallardo-t aztán e Mercedes Meclaren-t ami nagyon atom volt😄
En most a 4. varos reszben vagyok, de egyszeruen nem tudok nyerni az rx8 asommal.
DDe van valami amit nem ertek. Versenyek utan ha nyerek, egy rakat dolgot felold, de a performance menu alatt megsem latok mar egy jo ideje uj cuccokat. Ez normalis?
Cuore Sportivo - Alfa Romeo
Cuore Sportivo - Alfa Romeo
Nekem is 1G ramom van, viszont sem MSN sem Skype, nem fut, de a game akkor is folyamatosan kilépkedett, most viszon semmit nem változtattam, csak kitöröltem a videókat, és azóta nem lép ki!
Ja igen öcsém gépébe 512 RAM van neki nem lépked ki, szerintem nem RAM baja van
, amugy tescoba probálkoztam volna be, e igy nem kell
@