Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sry..de nem..
talán DC++

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SötétBarom
Ekstrak feat. Know-1 - Hard Drivers

Ezt a számot látta valaki nem instrumental formában???
Ha igen, toljon már egy linket htx.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ha a shader beállítás low-on van, valóban szinte minden fényt levesz a kocsiról, azért lehet fekete (azaz sötét, ha erre gondolsz).

A támogatott videókártyák szerintem azok, amelyeken letesztelték és gond nélkül futott a játék. Ráadásul, ha elolvasod a hivatalos gépigényt, azt írják, hogy minimum 64MB-os kártya kell. A tied meg 128MB, és ezek szerint még a chip is megbírkózik vele (bár a gyors proci ezt kompenzálhatja).

Demian86
Üdv Srácok!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani valamit.

"Támogatott videokártyák:
NVIDIA GeForce 4 Ti-4200, Ti-4400, Ti-4600, Ti-4800
NVIDIA GeForce FX Series"

Hogy ne rettentsunk el másokat, akiknek gyengébb a kártyájuk, beírhatnátok a listába, vagy külön megjegyzésbe a FAQ-ba, hogy az NVIDIA GeForce 3 Ti-200-ast is, nekem ugyanis ilyen videokártyám van (128MB-os), és szépen, minden gond nélkül megy a játék.
Képeket raktam be a Garage Topik-ba,és szerintem tényleg szép lett.

Na ez csak egy javaslat volt..

Üdv!

Nekem másodikra sikerült. (elsõre bénáztam)
Azóta unalomból is sztoktam driftelni (ha túl nehezek a versenyek)
2-300.000 -eket szoktam egyhuzamban driftelni. Gyorsan kell menni, sokat csúszni.
a francba, már 1 órûja csinálom, de nem megy a drift!!!! menni kéne már suliba. ha megtudom , ki a f*sz találta ki, megölöm! eccer 29000 lett egybõl, a végén mégis megelõztek!

King of Roads
<#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Miert feketek az autok?

kircso13
Hi!

Nekem nem lépked ki, nem fagy le, vedd ki az automatikusmentést, de így mindig neked kell menteni 😊!

Az élet eleme a lét!

Ezt a játékot azért csinálták, h játszaható legyen.. Ha a fizikára mennének rá, akkor L lenne cseszve az egész.. Vagy nem "HÓDITANA" ilyen szinten.. De ez az én véleményem.. Valos körülmények között (fizikára értem) nem lenne ilyen élvezetes a játék!! Mert valjuk be, szerintem, aki játszik vele az élvezi 😊) Ha minden kanyart és egyébb dolgokat valosághûen kéne +oldani, akkor senki sem élvezné.. Vagyis L vesztené a varázsát... De mondom, ez az én véleményem... Mindenkinek lehet véleménye😊
Thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

svani
http://rapidshare.com/files/2738149/VA-Need_for_Speed_Carbon-2006.part1.rar
http://rapidshare.com/files/2738131/VA-Need_for_Speed_Carbon-2006.part2.rar

Valahonnét letölthetõ a játékban lévõ összes zene? Oké net és google, de úgy értem, hogy fel tette-e már innen a topikból valaki pl rapidshire-re vagy hasonló helyre?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

[Walaki]D`Lair
csókolom itten árulják a nídforszíd kartont?? <#idiota><#idiota><#idiota>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

svédcsepp
Jajj ne is mond,olyan már nekem is volt,ráadásul 1x dáriusnál az uccsó versenyben...<#falbav><#falbav>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

nekem 2,8 celeron,512Mb ram,ati radeon 9600 128mb ...másnak ennél jobb gépe van és kilép..egyszerûen gázul van összerakva... :S

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

svédcsepp
FAQ ban olyanról nincs szó,hogy inditásnál bejön a kurzor és a fekete képernyõ és ennyi volt..mintha töltene,de nem dolgozik a gép.Tud erre valaki megoldást esetleg?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

szolídan fogalmazok: ...bughalmaz...
221ezret driftelek össze (mazda rx8-cal) kiírja ,hogy nyertem,leenterezem,tölt,majd 1szerûen lefagy töltés alatt és kilép<#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent>

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

22Barna22
közben a problem megoldódott de tuningolni alig álltam neki...😞 mert kevés a cucc:S MW-ben alapból több volt...😞 jah és szerintetek megvegyem a Ford Mustang GT-t? Imádom😄

svédcsepp
Kvancu srácok

Haveromnak csak 512 mega memoriája van.Ne is reménykedjen?<#nemtudom>

ez nem géptõl függõ hiba. Nekem 2800Mhz Celeron, 512Mb ram meg Ati 9250 128Mb-al megy és ugyan úgy kilépked.

Márminthogy átengedni a tûzfalon? Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, de kipróbálom. Azért ha valaki tud jobbat, várom a tanácsot 😊

Probald meg leblokkolni az exe file-t, a windows beepitett tuzfalaval, vagy hasonloval.
vgez
én exotikkal megkaptam :o)

Helló!
Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam választ a kérdésemre, ígyhát feltenném. A játék tökéletesen mûködik, viszont amikor kimegyek a játékból, hibaüzenet NÉLKÜL kifagy a windows. Vagyis a kurzor mozog, de nem tudok semmire kattintani, ctrl-alt-del nem megy, és nem is tölti rendesen vissza a windowsos textúrákat. Ez mitõl lehet? Minthas úgy vettem volna észre, hogyha akkor csinálná amikior huzamosabb ideig játszok vele, egyfolytában (1-1,5 óra), de nem biztos.
A gépem: AMD A64 3200+, 1GB ram, Gainward GF 6600GT, tuning nincs.

22Barna22
hú de sko volt a kérdés 😄 SRY

King of Roads
Isten nevét hiába szádra ne vedd!!!
gyakorolj. menj olyan versenybe ami nem karrier módban van. én a traffipaxot utálom de mivel muszály aztis megcsinálni gyakorlom karrieren kívül.

#20022: bátyám járgánya én csak felraktam.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

22Barna22
Szerintetek is gyûjtsek lóvét a következõ kocsimra?Ahoz h Sal-t berakjam mit kell tenni? már megvan de belép alapból?
mert csak olyan lehetõségem van vele hogy hire és bio's video vagy mi...A Hire mit is jelent?azzal kirúgom nem? jah és ha kirúgok valakit akkor azt utáéna fel tom szedni nem?
THX

a többi sem fog mûködni..
szal csak csináljad 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Daniel Brandon
Hello. Nem tud vki 100%-os mentést,olyat ami mûködik is,mert leszed tem 1 párat de nem megy. Valaki segítsen már!<#falbav>

zolo
A Paganit, a Shelby GT500 07' -et honnan lehet megszerezni? Se a jutalomkártyáknál, se a kihívássorozatban nem találom egyiket se.A karrerben Dariust már lenyomtam, de még nem 100 % a karrier.Csak az Audit, a Koenigsegget , meg a Challengert kaptam meg.Meg ha csak muscleval nyomom végig a karriert, akkor nem kaphatom meg az összes autót?

http://flickr.com/photos/zolika90/

22Barna22
KÖSZI! 😄

Kicsit már túl tuning!<#nyes>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Danman
Igen majd késõbb be lehet venni a teambe (Crew) Sal komát és õ tud majd autosculptozni

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

22Barna22
hello...végre megvan a játék EREDETIBEN, gyûjtõi...

kérdés: Miért nem engedi az Autosculptot?Gondolom ott lehet beállítani h a dolgok mennyire álljanak ki a kocsiból 😄 szval...miért nem állítja?nem megy a kis százalékcsík se fel, se le...túl korán próbálkozom???( 3% ) 😄

sztem meg tök zsír...
bár nem ez adrift..de jó..

fõleg így h 1millákat már lazán csinálok 😄

én mazda rx8cal nyomom még mindig, 10%

King of Roads

azt még mindig nem lehet tudni, hogy 75%-nál egy újonnan vett autót miért nem lehet tuningolni? erre senki sem tud válaszolni?
siposadam
van olyan hogy játék közbe
<#falbav><#guluszem1><#csodalk>

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

és még nem is játszottál vele?
akkor a válasz:nem tudom
nekem is ez a baj felraktam aztán amikor elakarom indítani hibát észlel stb...
szal vmi baj van

amikor elakarod indítani?

siposadam
hy!
nekem mindog hibajelentésezik!!!
Miért?

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

dragon11
Köszi.Amúgy Audi már rájöttem.

online próbálok játszani, de soha nem tud csatlakozni játékhoz - volt valakinek hasonló problémája? ha tudja a megoldást mondja el nekem pls
zsanet
Szedd le az sg letöltések oldalról a directx-et.Indítsd el csökkentett módban a gépet,és úgy tedd fel a directx-et.

Sziasztok evribádi, segítség kellene, könyi, péeles, stb.
Telepítés közben a következõ üzenet fogad:
A telepítés nem folytatódhat, mert a játékhoz DirectX 0 vagy frissebb verzió szükséges.
A legfrissebb DirectX verziót letöltheted innen:
http://www.microsoft.com/windows/directx/

Na most, a Microsoft oldalán nem találtam semmiféle letölthetõ DirectX-et, a Carbonhoz mellékelt DirectX mappából elvégeztem az installt, de ez sem elég neki, úgy tûnik. Mivel ezen a téren teljesen laikus vagyok, csak egy értelmes fórumozó segítségében bízom. Ha már elõjött a téma, és a megoldást is postázták, légyszíves linkelje valaki.
Millió köszönet.

hajjtok, tuttok oyan traniert amivel akár 1200- 10000 km/h val tok emni egy gomb nyomással?
mert neten egy gyerk igy ment
1 m5dgv 418,141 PTS 935353.24 MPH 164.06 MPH BMW M3 GTR
szval legtöbb sebessége 940 000 mp/h volt

olvass vissza!!

ati 9500
vagy nVidia 5000 alatt nem fog futni..

MX440nel ne is próbálkozz..