22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• RelakS
    Nézd, az szvsz nem a verda hibája, ha 120-al nem akar bekanyarodni a sarkon... Szvsz túlzottan is ragaszkodik az úthoz.

Az viszont nevetséges, hogy egy Aston Martin, amivel akár 300-al is lehet menni, majdnem szarabbul gyorsul, mint a mi Skoda Fabiánk. Meg hogy ha belerúgok a fékbe, akkor bármelyik kocsinak fél-egy másodpercig tart felfogni, hogy még mindig állok a gázon, csak egy kicsit fékeztem :/
  • PallMall
    ez a te véleményed, nekem megy a játék, csak nagyon ideges tudok lenni amikor hibaüzenettel kilép....
  • 12346
    gyáá ez a játék..:C erre mit tudtok izgulni? közöm nincs az autóhoz néha. csúszik vhova, azt' szasz:| mit lehet abban élvezni, hogy nem úgy viselkedik az autó, ahogy elvárná az ember? 1-2 próbaút után all access cheat volt, megnézem majd még miket lehet alakítani a bringákkal, párnak meglesem a hangját, aztán del. ez nem embernek való sry:/
  • magyarvok
    Hát tényleg, a játék legfontosabb tulajdonságai, hogy milyen a nitró mutató csík, meg a sebességmérő.

Ennél azért durván nagyobb hibákkal van tele.
  • Elmör
    Tunner Trabi, zsír!
  • Put2
    Valaki már írta még régebben ebben a Hsz-ben.. #18341 nekem működött! Szerintem neked is fog!! :)
  • Elmör
    Ezek az ikonok meg a műszerfal valami ultra gagyik lettek nem? Még csak a demóval nyomultam, de már ott sem tetszett a fordulatszámláló meg a nitro mutatója, áhh, na mindegy,de akkor is LOL.
  • rage
    Nem tudom volt-e, de jópofa :

• ToCsEk
    Nah már csak ez a 2 versen van hátra innen:
  • Danman
    Engem is ki szokott dobni fekete képernyővel-hibaüzenettel, de szerintem eeddig még nincs sajna rá megoldás...Crack hibája lehet:S
  • Danman
    Úgy raktad be a dokumentumokba mappa szerint? tehát először berakod a mentésed az általad csinált mappába NFSCarbon-on belül és utána csináld a progival..Értem?:D(SP):D
  • Hydroceph
    Szasztok...

HÁTTÉRBEN FUTÓ ALKALMAZÁSOK
    ===================
    A játék használata közben kerüld a háttérben futó alkalmazások használatát.

Az automatikusan elinduló programok miatt előfordulhat, hogy a játék nem reagál a
    billentyűzetparancsokra, vagy egyes képernyők használhatatlanok lesznek. Javasoljuk,
    hogy zárj le, vagy függessz fel minden automatikusan elinduló alkalmazást, vagy
    időzíthető alkalmazást, mielőtt a játékot használnád. Ilyenek például az alábbi
    programok:

- Windows System Agent
    - Windows Task Scheduler
    - Windows "Disk Cleanup"

sry, readmeben van, es engem kivag taskmgr-alkalmazashibaval idonkent, vagyis befagy egesz kép, es ahtterben van ez a hibauzi.., nemtom van e koze hozza, ha lenne mittehetek ez miez egyaltalan? :D kosz..:D
  • rx7tomy
    Sziasztok.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Feltettem a játékot, de még indulás előtt hibaüzenettel leáll.
    Próbáltam a MINIIMAGE-es dolgot is, de ugyanaz.
    Safe módban is ugyanez a dolog történik.
    A config: AMD 1400Mhz proci 640Mb memória GeForce Ti4200 128Mb.
    Van ega másik gépem, abban a vidkari GeForce FX5700-as, minden gond nélkül megy, ugyan néha itt is kilép hibaüzenettel, de azon lehet akár több órát is játszani.
    Ha valaki tudna segíteni, kérem írjon E-mailt [email protected] címre.
    Mindenkinek köszönöm előre is.
    Tomy
  • mrall
    leszedtem az álltalad belinkelt progit és evvel sem jó sajna! :( akármilyen 100% save-et próbálok csak nyazsgemol
  • dbz15
    Sziasztok!
    Köszi a segitséget Danman ;)
  • 1600gh
    Mi lehet a baj?Rosz crack
  • mrall
    gigasorry
  • 1600gh
    Az lenne a kérdésem hogy mikor kilépek a carbonból és utánna belépek akkor ne menti el de automtikusra van állitva de azt irja hogy ha kilépek vagy ujra inditom akkor elvész hát ez hülye?.akkor hohy kapcsoljam ki a gépet.
    Szóval szeritnetek mi a baj ti mit csiáltatok?
  • Zoli Zoltan
    Sziasztok. Instalálnám a játékot, de sajnos az instaláló nem enged tovább DirecX 9,0c - re hivatkozva. Már felintaláltam a legújabb Dx-t, alegújabb ATI VGA drivert (ATI 9250) de semmi. A hangkártya onboard AC’97. Kérem ha tud valaki sigítsen, vagy esetleg volt e valakinek hasonló problémája és hogyan oldotta meg? Más gépeken ugyan ez a verzió gond nélkül fut, Köszi.
  • mardal
    Tudtok nekem segíteni abban hogy az egyik jutalomkártyánál az van hogy szerezz 1000000dollárt carrier részben ,nekem már összesen van 1300000körül és még mindig nem lett meg az a része a kártyának.
  • Danman
    Baszki most írtam le...:(:D:D
  • soma62
    Hali eddig tudtam vele neten játszani és mot nemtud csatizni vki aztmondta nekem hogy vmi patch kell hogy ujra tudjak nah most azt honnan tudnám e leszedni és hogyan??
  • Danman
    tessék itt a link savegame valid.
  • RelakS
    Érvényesíti, hitelesíti, kilyukasztja (na, jó, ez nem ;) )

Mindegy, használhatóvá teszi :)
  • C7
    nekem mondták, hogy driftre izom kocsi kell, meik érdemes?
  • otrosinka
    Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
    Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
    FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
  • Danman
    Görgess vissza volt vhol link egy savegame progihoz ami valdiálja (mi a magyar szó? érvényesít?:D) a cd-kulcsot és akkor már elvileg futni fog
  • RelakS
    Látom, nem csak olvasni nem tudsz, de hülye is vagy
  • dbz15
    Sziasztok.
    Játszottam a Carbonnal, de tegnap újra elepitették a gépemet. a mentés rátettem mp3-ra. Ma feltettem a carbont (C:\) és bemásoltam a mentésem a C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\NFS Carbon mappába. de amikor be akarom a játékba tölteni akkor azt írja ki hogy betöltés siekrtelen. ahaogan tudnám megoldani hogy müködjön a mentésem?
    Választotokat elöre is köszi. Üdv: Dávid
  • svani
    Dariust előszőr Viperrel nyomtam le.Első kanyanál belőztem(sokadszorra sikerült).
    Mucselágóval egyszerübb,de ott pontal tudtam csak nyerni.Viszont hamarabb összejött.
  • zolo
    Dariushoz olyan autó kell, amivel jól tudsz kanyonban menni, és nem csúszkál össze-vissza, mert különben kigyorsít, és nem kapsz pontot.Én két körből csináltam meg a Suprával.A városban meg a rajtnál kell elékerülni, és akkor sima menet lesz+ ajánlott a rövidítők használata.
  • C7
    Darisnál van öcsém, jobb, ha előzöd, csak jó kocsi kell, pl murciélago, mclaren, mi dodge viperrel nem tuggyuk. mások az előzőekkel megtutták
  • C7
    nekem mondták, hogy driftre izom kocsi kell, meik érdemes?
  • Tocika
    Valaki tud adni valamiféle instrukciót....
    az uccsó negyedben vagyok darius birodalmában és nem tom lenyomni az galardós kis köcsögöt meg a másik fa...t sem
    Skyline-al nyomom és sehol semmmi
    valaki plz
  • Mayday
    Meg jo, hogy nem muszaj...
  • Rick4U
    Mennyi a drift rekordotok ! Képet küldjetek!!!!!De nem muszáj de ajánlatos!
  • DaniX14
    Hellótok akinek van kedve kérem jelentkezen a versenyekre(szépség,rondácska)!!A kocsikról képet küldjétek a megadott cimre!!THX
    www.gportal.hu/carbonrace
  • rosszfiu18
    faszom
  • Szabi1991
    ok, megprobálom :)

thx
  • DJ Skyline