Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán DC++
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ezt a számot látta valaki nem instrumental formában???
Ha igen, toljon már egy linket htx.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani valamit.
"Támogatott videokártyák:
NVIDIA GeForce 4 Ti-4200, Ti-4400, Ti-4600, Ti-4800
NVIDIA GeForce FX Series"
Hogy ne rettentsunk el másokat, akiknek gyengébb a kártyájuk, beírhatnátok a listába, vagy külön megjegyzésbe a FAQ-ba, hogy az NVIDIA GeForce 3 Ti-200-ast is, nekem ugyanis ilyen videokártyám van (128MB-os), és szépen, minden gond nélkül megy a játék.
Képeket raktam be a Garage Topik-ba,és szerintem tényleg szép lett.
Na ez csak egy javaslat volt..
Üdv!
Azóta unalomból is sztoktam driftelni (ha túl nehezek a versenyek)
2-300.000 -eket szoktam egyhuzamban driftelni. Gyorsan kell menni, sokat csúszni.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Nekem nem lépked ki, nem fagy le, vedd ki az automatikusmentést, de így mindig neked kell menteni 😊!
Az élet eleme a lét!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://rapidshare.com/files/2738131/VA-Need_for_Speed_Carbon-2006.part2.rar
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
221ezret driftelek össze (mazda rx8-cal) kiírja ,hogy nyertem,leenterezem,tölt,majd 1szerûen lefagy töltés alatt és kilép<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Haveromnak csak 512 mega memoriája van.Ne is reménykedjen?<#nemtudom>#nemtudom>
Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam választ a kérdésemre, ígyhát feltenném. A játék tökéletesen mûködik, viszont amikor kimegyek a játékból, hibaüzenet NÉLKÜL kifagy a windows. Vagyis a kurzor mozog, de nem tudok semmire kattintani, ctrl-alt-del nem megy, és nem is tölti rendesen vissza a windowsos textúrákat. Ez mitõl lehet? Minthas úgy vettem volna észre, hogyha akkor csinálná amikior huzamosabb ideig játszok vele, egyfolytában (1-1,5 óra), de nem biztos.
A gépem: AMD A64 3200+, 1GB ram, Gainward GF 6600GT, tuning nincs.
gyakorolj. menj olyan versenybe ami nem karrier módban van. én a traffipaxot utálom de mivel muszály aztis megcsinálni gyakorlom karrieren kívül.
#20022: bátyám járgánya én csak felraktam.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
mert csak olyan lehetõségem van vele hogy hire és bio's video vagy mi...A Hire mit is jelent?azzal kirúgom nem? jah és ha kirúgok valakit akkor azt utáéna fel tom szedni nem?
THX
szal csak csináljad 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
kérdés: Miért nem engedi az Autosculptot?Gondolom ott lehet beállítani h a dolgok mennyire álljanak ki a kocsiból 😄 szval...miért nem állítja?nem megy a kis százalékcsík se fel, se le...túl korán próbálkozom???( 3% ) 😄
bár nem ez adrift..de jó..
fõleg így h 1millákat már lazán csinálok 😄
<#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk>
Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!
akkor a válasz:nem tudom
nekem is ez a baj felraktam aztán amikor elakarom indítani hibát észlel stb...
szal vmi baj van
Telepítés közben a következõ üzenet fogad:
A telepítés nem folytatódhat, mert a játékhoz DirectX 0 vagy frissebb verzió szükséges.
A legfrissebb DirectX verziót letöltheted innen:
http://www.microsoft.com/windows/directx/
Na most, a Microsoft oldalán nem találtam semmiféle letölthetõ DirectX-et, a Carbonhoz mellékelt DirectX mappából elvégeztem az installt, de ez sem elég neki, úgy tûnik. Mivel ezen a téren teljesen laikus vagyok, csak egy értelmes fórumozó segítségében bízom. Ha már elõjött a téma, és a megoldást is postázták, légyszíves linkelje valaki.
Millió köszönet.
mert neten egy gyerk igy ment
1 m5dgv 418,141 PTS 935353.24 MPH 164.06 MPH BMW M3 GTR
szval legtöbb sebessége 940 000 mp/h volt
ati 9500
vagy nVidia 5000 alatt nem fog futni..
MX440nel ne is próbálkozz..