22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• attilaswf
    már bocsi de nem fogok kb 50 oldalt átböngészni...
    meg sztem eztis bele lehetne irni a faq-ba
  • Danman
    Olvass már vissza könyörgöm :(
  • attilaswf
    hali, mit kell átirni hogy a bonusz kocsikat is lehetsen tuningolni?
  • DJ Skyline
    ez pont nem az, ez az edereti verzió!
  • benjitos
    na szevasztok már töbször elolvastam a faq-t de semmi nem vált be és azt csinálja 10 perc után kilép kiirja hogy a nfsc exe. hibát észlelt és kilép vissza akarok lépni és ujraindul lehet hogy a videokártya illeszőprogi a szar radeon 9200-am van létszi segitsetek mit lehetne tenni
  • benjitos
    és az a legdurvább hogy próbáltam a most wantedet felrakni és érdekes az mit csinált tíz perc után?kidobott pont ugy mint a carbon
  • benjitos
    mer tök szar mindenki mesélgati az élményeit azt én meg szart se tudok vinni mert általában a versen végén lép ki
  • ToCsEk
    Hi all.

Miért van az hogy megcsináltam 5versenyt quick raceban, ki volt pipálva ami kész volt, kiléptem a játékbol és vissza és nem volt ott semmi, kezdhetem előlről.. nah a kérdés az hogy hogy kell menteni, hogy meg maradjon a quick race versenyek?
  • benjitos
    na szevasztok már töbször elolvastam a faq-t de semmi nem vált be és azt csinálja 10 perc után kilép kiirja hogy a nfsc exe. hibát észlelt és kilép vissza akarok lépni és ujraindul lehet hogy a videokártya illeszőprogi a szar radeon 9200-am van létszi segitsetek mit lehetne tenni
  • Szabi1991
    off : töröltem a zenét, még mielőtt baj lesz belőle...
  • kuks
    nem nincs fenn, honnan tom leszedni? És le kell törölnöm a videódrivert?
  • Szabi1991
    feltettem a másik helyére...
  • oliverb
    és nincs meg valakinek az eredeti yonderboi szám? mert a carbonba az eredeti remixje van, és nekem az eredeti is kellene de nem találom sehol ahonnan le lehetne tölteni. Ha tudtok kérem segitsetek.
  • oliverb
    nagyon szépen köszönöm.
  • PeeVee
    Cső! NET.Framework-ot felraktad mielöttt felnyotmad videokártya drivert?! Multkor haveromnál is ez volt! felrakta cd-s driverét és nem volt jó aztán felraktuk új drivert, az meg szarakodott és utána NET.Framework 2.0val jó volt! szal fenn van neked?
  • Szabi1991
  • C7
    hemi? az mi? nekem olyan kéne, amit 2 ellenfél legyőzése után már tok, szal a charger akkor jó lesz
  • amdrula
    Én evoval szoktam.
  • zsgaby
    csárdzserrel jó driftelni igen. Meg a hemivel is
  • C7
    elegem van, nekem senki sem ír? milyen kocsival jó driftelni? charger r/t, vagy meik?!
  • miccoli002
    Tovább kell vinned nekem is ez volt ,de nekem kb 2-3 verseny után be is adta egyből őket.
  • jancsostudio
    H!

Van egy kis problémám a játékkal kapcsolatban: a karrierem 20%-át már teljesítettem, de még egyetlen teljesítmény-növelő tuning cucc sem érhető el, mindegyik "le van lakatolva". Hiába írja ki a versenysek végén, hogy pl. nitró 1-es pack; motor 2-es pack stb... elérhető, nekem akkor is "le van lakatolva". Tud valaki segíteni?

Előre is kösz
  • fery02
    Basztatok már ilyet? Mert én most olyat basztam, hogy veszek egy autót (fajta most mind1) 18000-ért. A garázsban az értéke 20000, eladom, és csak 10000-et kapok. Valaki találkozott már hasonlóval? Esetleg tudna adni valaki tippet, hogy annyíért adjam el, amennyi az értéke?
  • kuks
    PLS!!!!
  • kuks
    Hy all!
    Újraraktam a gépet, felraktam a Carbon-t, amikor elindítom azonnal újraindítja a gépet!Ez miért van? MIt lehet tenni?
    Előre is kök!
  • Szabi1991
    Yonderboi - People Always Talk About The Weather (Junkie XL Remix)
  • oliverb
    nem tudja valaki honnan tom letölteni a magyar gyereknek a zenéjét ami a carbonba benne van?
  • ingy3nfr3g
    Breathe boccs
  • ingy3nfr3g

The prodigy - Breath
  • watto
    mi a szám címe ami megy közbe ?
    egyébként grat
  • ingy3nfr3g
    neméppen voltam tiszta mikor felnyomtam anno :)
  • RelakS
    yust watch it :)

? :) yust? :)
    Egyébként meg grat
  • Szabi1991
    ...Also it looks that the NFSC LAN server is in the works as few guys discussed this on the forum. That's all for now. I will update the site later with more stuff!...
  • ingy3nfr3g
    meine legjobb (2.4 misi)
  • jancsostudio
    H!

Van egy kis problémám a játékkal kapcsolatban: a karrierem 20%-át már teljesítettem, de még egyetlen teljesítmény-növelő tuning cucc sem érhető el, mindegyik "le van lakatolva". Hiába írja ki a versenysek végén, hogy pl. nitró 1-es pack; motor 2-es pack stb... elérhető, nekem akkor is "le van lakatolva". Tud valaki segíteni?

Előre is kösz
  • watto
    hy nemtudja vki mi annak a honlapnak a címe ahol le lehet ellenőrizni hogy el-e indul pl Suffering,Carbon,Oblivion...stb?
  • zsgaby
    220.000körül. Egyszerre. Egy futamra ez kb 6-800.000. Nekem jobban nemm megy
  • QhseKing
    Sziasztok !

Megvan a soundtrack, de a kanyonpárbaj zenéi nincsenek rajta. Valami ősi szamuráj-zene azt hallottam. Tudjátok, amikor beindul szép lassan a dob... :)
    Az official OST-n sem.
    Valamelyikőtök tud vmi elérhetőséget.

Sztem az a legjobb zene amikor Engem üldöz a Boss! :)
  • watto
    2.989.873 ez úgy emlékezetes volt:D
  • Alwares
    Nektek mennyi volt a legtöbb amit drifteltetek?