22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Szabi1991 #20510 én leszedtem ezt : nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
de nemtudom kiválasztani a "bonusz" autókat a karrierben :( -
kis kocka #20509 lehet -
Szabi1991 #20508 Lehet vhogy menni pl. Zondával a Karriermódban ? -
kav5 #20507 hátt nem tudom. Azért kössz... -
#20506 nekem:
1700+ athlon xp (1466 mhz) 512 ram, ati8500 vga és megy...
a cerkák azé gyengék , sztem proci kéne neked.....( magán vélemény a celeronos rész..) -
kav5 #20505 intel celeron
-
#20504 proci? -
kav5 #20503 Hy!
Nem akar elindulni a játék. :( Gépem: 1.7Ghz 512mb ram, ati radeon 9200SE vid kártya. Mi lehet a gond? -
#20502 Ha angolra akarom visszaállítani a játékot, mit kell beírni a registry-be? Csak mert nem simán en volt ott, leírni meg nem írtam :) -
Tocika #20501 Már ott járok... most éppen a kanyonba küszködök azzal a köcsöggel akit egyszer már lenyomtam és el is nyertem az aston martin-ját...
akkkor valószinü nemsokáá leszenk új szekerek...
köszike
megyek küszködök továbbb
tsá
-
#20500 Ha az utcsó városban jársz majd a piros terület, Derius területe és ha ott foglalsz el területeket akkor majd kapsz 3 szintű autókat. -
Tocika #20499 De nincs a bótba csak kettes szintü...
-
#20498 Nalam is felmerult a problema csapattars valtasnal. Ennek oromere eljartam a FAQ szerint, es modositottam a Registryben a Local bejegyzest "en"-re. A KIRUGAS-nal tovabbra is kifagyas van nalam, nem ezt kellene ennek az eljarasnak orvosolnia? -
BIZ0906 #20497 go autóvásárlás -
Tocika #20496 Szevasztok! A kerierem 72%-os és kapok mindneféle 3-as szintü cuccokat de még nincs hármas szintű autóm...
azokat mikor dobja be a játék?
-
Brian13 #20495 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Koenigsegg (bocs ha rosszul irtam, nem direkt) kocsit hogyan lehet megszerezni mármint karrier módban illetve az autóim között szeretném tuningolni csak az a baj h nem találok rá semmilyen lehetőséget h unlockoljam! Pls segitsetek! -
#20494 100%os játékhoz minden kell hogy meglegyen:P Ha 100% alatt a careert érted, akkor nem kell, ez már más kategória (Challenge series, Quick race, Reward Cards, Career) -
#20493 Sziasztok!
Van a quck race és ott kb 115 versney van.. ha ott megcsinálok egyet akkor kipipálja, azokat is meg kell csinálni a 100% os játékhoz? ÉS ezek a verseneyek unlockolnak valamit? -
#20492 LOL én egy hosszú délután ki vittem olyan 13:00-tól kb olyan 22:00-re ki vittem a karriert -
#20491 jé nekedis? nekem is ez volt az egyiknél (már nem tom melyik az Angie után akar velem találkozni) én nem mentem rá, hogy felveszem, csak alul hogy tovább vagy már nem tom mi van ott.
de már nem játszok, szerdán tesóm megakarta nézni a 100% mentést, az nem müködött, de a saját mentésünk is elszállt. odabasz. már nincs kedvem ujra kezdeni. 60 %nál jártam... -
midian #20490 Hali!Valaki segítene : A második blokkoló figurát szeretném bevenni a csapatba, a dagi helyére de nem tudom mert folyamat kifagy a game
Help... -
mondjuk én csak 300 fölött okoztam kárt 10 perc alatt, de több minr 100 rendőrautót vágtam tönkre... -
mentos-boy #20488 de, de!!! -
Mike 007 #20487 joccakát mindenkinek -
#20486 nem kell regisztrálni
"nem tom mi a francot ír ki"
esetleg olvasd el -
Mike 007 #20485 nem tom mi a francot ír ki és nem tom letölteni!!!!!regizni kell mert azt nekem nem engedi!addig is köszi! -
#20484 Nemtom ki csinálja a g-portal-os race site-t de szerintem nem ártana beletenni hogy ha kituningotlad magad ne menj a car selectbe mert akkor úgy ahogy van elveszik a kocsi...Legalábbis nekem, nemtom h nektek is így van-e de ne akkor nézd meg amikor már fél órát babráltál a visuallal:P -
#20483 Trainer +19
-
#20482 Trainer +6
Trainer +16
-
kis kocka #20480 ea-on valahol -
#20477 de, a filmböl van! -
#20476 nfscarbonhun/hun hamachiszerón kivul van vmi más?mer az folyton tele van:( -
#20475 de nem a (nagy alig 1.5orás) filmbol van? -
#20473 ismételten onan van -
#20472 ez nem a hazárd megye lordjaiból van, abban az időben nem gyártottak olyan autókat, mint amik a forgalomban mennek! ez csak egy sima general lee replika -
#20471 hey ez az a hazárd megye lordjaibol van egy részlet körforgos jelenet -
#20470 THY DaniX14:) -
#20469 Na megvan emberek a bónuszkocsis trükk.Akinek CE-je van azis ugyanazt csinálja, mint ami a SIMA-hoz van írva, vagyis szedje le az első trainert is. Kipróbáltam tökéletesen beadja a gépeket, az már más kérdés hogy kilépett a carbon mikor meg akartam venni a bmw-t... LEHET , hgoy csak egyszeri probléma nálam... -
Richard90 #20467 ha el is indulna, akkor sztem még minimumon is akadna, úgyhogy sztem teljesen felesleges lenne -
#20466 Valakinek sikerült már integrált vgaval elinditania? Nincs hozzá valami registry hack vagy ilyesmi?