Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah errõl lemaradtam..
dikkmá 20k..azta.
NFSC Powaa
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ráadásul lopja a nevem-.-
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
pontos j-vel...elszartam
FELRAKTAM AZT MONDTA GÉPES HOGY VÁRJAK A VÉGÉN EGY 30 MP.-T
VÁRTAM ÉS AKKOR UTÁNA CRACK-ELTEM!!!!!MEGINT NEM INDULT EL!!!!!
EREDETIBEN MEGVEGYEM?????ÚGYIS 3 NAP MÚLVA VAN A SZÜLINAPOM!!!!!
LETÖLTÖTTEM BITCOMETEN A NO CD EXE-T AZTÁN SEMMI FEKETESÉG AZTÁN SEMMI KILÉP ÉS ÉS ENNYI!!!megmondanátok mi a balya?
köszi addig is(NE LÁMÁZZATOK!!!!!)
tudna valaki hogy mejik topikra mennyek ezzel a gonddal?
az a bajom hogy most vettem 1 ligotech x-530 az hangcuccot és csak az elsõ kettõ mûxik mi lehet a gondja? a két hátso nagyon halk
segíccsetek lécci!!
köszi!!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
még nincs motorom, de szerzek, köszi
röviden ennyi 😊
lehet bénának fogok tûnni,de nem tudom (bátyám se) hogy ugye van egy autóm...ugye játék ezzel indul..(mily meglepõ😛) és már 53% kész is van...2 boss-t kiütöttem, nem nyertem ugyan autót,de a versenyek során ugye oldódtak fel kocsik amiket a my carsban meg is találtam...egyet ki is pingáltam magamnak,de amivel kezdtem a játékot nemtudom lecserélni arra...szóval hogy kéne aktivizálnom azt a kocsit, vagyis a jelenlegit átváltani a legújabbra amit legutóbb oldottam fel?
remélem értitek amit mondok 😊 ha van vkinek vmi 5lete légyszi írjon ide vagy erre az e-mail címre: [email protected]
köszönöm szépen elõre is.
// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Nemtudjátok mi lehet a baj ha elindítom a gamet és az intronál újraindul a gép bedig a rendszerkövetelmények bõven megvannak???!!!!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
amin tuti hogy el se indul
(ha nagybetüvel írsz..az ordibálásnak számit
ha 1 hszbe teszed mondanivalódat sztem hamarabb kapol értelmes választ..mint h 5hszben..majd utána meg kapod a lámázást 😊)
ez csak 1 baráti fórum tanács 😄