Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
azt ne mond nekem h a porshe 4.be megy ennyit...
ez csít -.-
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Kérdésem hogy hogyan tudom leváltani a nevemet, úgy értem hogy mikor beérek a célba akkor azt írja ki hogy Neville lost vagy Neville win 😄
Nem neville akart lenni a nevem csak amikor neville lett a krúvom akkor azt hittem hogy õt kell elnevezni és nem engem:S
A linkre meg én is ráugrok, Leepí17 😊, szvsz mások nevében is htx 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
max akkor kérdezi h bevan csomagolva...és a kicsomagolás helyét kérdezi...
de a directX nem kérdezi h hova települjön..
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Autosculpolni csak akkor lehet ha oylan ember van a csapatodba, ai tud ilyet!2 ember kell, az egyik a Sal,másik meg asszem a csiha kiscsaj, aki késõbb lesz, valamikor a tier 2 végefele!
Dariust meg simán le lehet nyomni egy Z06os Corvettel!Csak a gyorsulást kell beállitani, nem a top speedet, magas fordulatra a kompresszort, és full tapadást!A nitrót úgyse használja senki a hegyen, szal oda velociti a körversenyek miatt.hja és a motort lóerõre kell húzni.Nem kell ide se EVO se Merci, elég a Corvet is!Az egész játékot egy SS Camaroval, a DB7es Astonnal és a Corvettel toltam végig és a beállitás midnenhol ugyanaz volt!A DB7est meg kb 7-8 versenyre használtam.
Eu az egész játék nem nehéz, csak el kell találni a beállitást!
Amúgy a drifterek nem érnek semmit, én végig Sámsonnal mentem meg Nevillel!
Aki meg lángot akar, az bodykittezzen, aki meg kis szûrõt a motorból, azmeg cserélje le a motorháztetõt, mert csak azzal változik és tipusonként is!
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Szóval azok alapján amit hallottam szerintem igen..de vár meg valaki más válaszát, mert nem akarom h a lelkemen száradjon 😞
Fujitsu Siemens Scaleo P A64 3500+
Számítógép konfiguráció, AMD Athlon 64 3500+, 1024 MB RAM, 250 GB merevlemez, DVD-író, VGA: ATI X1300 64/512 PCIe TV out, 11:1 kártyaolvasó, billentyûzet, egér,Windows XP home bocs mégegyszer de ez muszály volt hogy legyek benne biztos
-miért nem tudok vékonyabb fajta motort "kikukucskáltatni" a motorháztetõbõl?Nekem csak is vastagakt akar...Vak vagyok vagy mi?
-az miért van hogy megvan Sal fickoma, az a néger blocker...asszem Samson és a Neville vagy ki a dákó (õ is blocker) de nem tom állítani a spoilereket autosculptban, se a kerekeket...és kevés a performance tuning! Új Mitsu Eclipsemet lenyomja a harmadik versenyen lévõ ellenfél :'(
jah és mind a három ember fel van véve csapatomba
KÖSZI!
Mike....
Mike....
PLS HELP! jah és mind a három ember fel van véve csapatomba
KÖSZI!
// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
szülinapomra nem kértem volna mer ku***ra drága
és minek?1 saroknyira tõlünk van egy gépes nála minden játék megvan
és csak 1500ft volt
érdekel titeket egy 3 millás drift meg egy 2 millás?
Mert ha igen váltsd a nyelvet angolra