22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• ipacs
    akkor innentől le vagytok szarva!!
    Legközelebb senki se nyisson fórumot mert ha nem lehet hozzászólni akkor minek??????
  • Imremagdi
    persze meg ez és az, meg ez miatt csak ez van.
    Faxom má, fejezzétek be, nem lehetne az eddig kiadott pl. interjúk/videók lapján kibeszélni a játékot?

Olyanok vagytok mint az olvisok, kb 10 napig még nem várjatok demo-t

És kuss legyen má, tessék aludni
  • ipacs
    dede...www.pirateclub.hu itt már egy gyereknek összejött az a lányege hogy kell hozzá a plugin és azzal már indul, csinált rolla fképet is csak mivel nem volt dx-e telepítve ezért kicsit sz*r volt a kép
  • Csori
    elég sokan, csak még senkinek nem jött össze :DDDDD
  • ipacs
    mert én igen, nem megy de viszont a www.pirateclub.hu-n olvastam hogy kell hozzá valami pach vagy valami iesmi, rapidos volt a link és törölték most lobbizom egy új feltöltésért ha meg és kell akkor megosztom a működését
  • CoD23
    én találtam 1 et ami műyik és azt próbálják most meg csinálni a többbi gamerek
  • ipacs
    ps2 emulátorral ki próbálkozott már?
  • DJ Skyline
    ázze, gamershell.com,gamestar.hu,pcdome.hu,+hivatalos oldal,stb,stb...majd ha itt fent lesz a PÉCÉ (PC,Personal Computer,Számítógép) Demo,akkor már van PC-re Demo! amíg ezeken nincs,addig keine,nincs,nuku
  • DJ Skyline
    "Ráadásul ezúttal csapattársainkat, illetve ellenfeleinket is üldözőbe veszi majd a hatóság"
    ez már az nfs első részében is zavarta a csőröm,hogy az ellenfél elmegy mellette 300-al,semmi,de ha én 20-al túlléptem a limitet,akkor már jogosítványt,forgalmit kérném szépen ellenőrzés céljából felmutatni :\

"Mit tesztek annak érdekében, hogy a Carbon online mezején csökkenjen a csalások száma?"
    baromira nem erre válaszolt! :D

• KapuBen
    http://gportal.hu/gindex.php?pg=1397756&nid=2538361Sok szerencsét az olvasáshoz!
  • Truck Driver001
    És szerinted mennyi az esély rá,hogy sikerül?:D
  • DJ Skyline
  • JaBaRn #4629
    Jajj de szánalmas vagy :(
  • SLICK
    azért töröltem mert azzal a hüyle demóval kapcsolatos ami meg se jelent...
  • Evogordon
    Hogy mik vannak :D
  • JaBaRn #4626
    hi
  • ipacs
    kamu az egész!
  • TothLaci
    Ez mi?:)
  • Kicsizoli
    Sziasztok

Én csendben figyelem mit kínlódik egy két emberke a Carbon Demojával

De azt nem értem miért kell ennyit erőlködni Kb 25 nap múlva ( Ha minden Igaz)megjelenik a teljes verzió.

Szeritem a türelem "rózsát" terem

Hallgassatok néha a hígattabb emberekre Pl:. Slick Nem akarom pártolni de igaza van/lehet

• Alien1024
    SZÁNALOM EZ SZÁNALOM
  • kis kocka
  • Barney Tech
    A következő állomás.
  • Daveee
    minden elismerésem, szépen tudod kezelni a photoshopot :D
  • VRSDM
    én csak figyelek, de...

SLICK ez tényleg nem így szokás hogy törlöd minden hsz-ét...

EGYBŐL TILTSD KI INNEN
    /és a vicc az hogy komolyan gondoltam

Daveee - vannak forumos iratlan szabályok, te sem vagy
    kivétel

Barney - nc :) valakik nagyon ráérnek:)
  • Barney Tech
    Diumvisuuuuuuuuuuuuuuu
  • Daveee
    ha még1xer törlöd az üzenetemet, a moderátorhoz fogok fordulni hogy slicket megfosszák házigazda jogátol!
  • Barney Tech
    faq
  • PunkZoli
    todtok adni egy kocsilistát,amin képek is vannak?:D nem akarok keresgélni ,levan tehelve a netem:D köszi:)
  • SLICK
    fejezzétek már be ezt a Demózást!!! Majd amikor a hivatalos oldalon fent lesz akkor lesz demo... sehol máshol nem lesz addig fent!!
  • PunkZoli
    mit vergődtök már egy nyamvadt demón ennyit? akit annyira érdekel, lesse a gamespot-ot ,mert ott azonnnal kint lesz a hivatalos cucc,mert általában ott azonnal kintvan! minden hivatalos cuccc! napi 70kommentet ennyi balfaszoskodás nem ér meg ! kktxbye
  • Barney Tech
    Jah kamu ez is.
  • Daveee
    sztem mw demo lesz :D
    amugy slick pls ne töröld az üzeneteimet mert amit irtam sztem nem volt benne se rossz, se káromkodás benne
  • Barney Tech
    Ja Data2.cab van benne.
  • UnknownAsshole
  • matyi08
    tuti, hogy fake, met az hülyeség, hogy 331 MB, mert a MW is 500 felett volt.
  • DJ Skyline
    lál, filmek részleg,és képesek pénzt kérni 14 trailerért! :| jó kis diákmunka így az őszre
  • Swy
    a merci slr mclaren asszem 4,4alatt van százon!!
    Most volt az autobild-ben!!!
  • Nohab
    Sőt a teljeset néhányan most is nagyon várják nem ,hogy még a demó után.:)
  • Kisvigyori
    lehet h már az nap mikor kiadják vagy 1 órával késöbb!!! vagy abban a percben
  • DJ Skyline
    nem! mert nem a demo lesz a full,azt meg mindenki megunja 2 nap alatt

szóval szerintem felesleges ez a nagy demo utáni nyomozás,várakozás, mert 2 nap múlva meg "jaj mikor jön már a full" kommentekkel lesz tele a topik! ^^