Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lásd U1.
1 pályán mehecc versenyt..megnyerted mehetsz a kövire.
nincs beállítva senki hülyének (szvsz) csak:
5 kép + 10mp trailerbõl megállapítjátok a játék tulajdonságát.
ezt azért mégsem kéne.
majd ha a demó kijön megtudjuk az igazságot.
addig mehet itt a fikázás okoskodás orba-szájba.
van még cirka 4-5 hónap megjelenésig..addig találgassunk majd 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
de ezt úgy értem h pl "sztár" zenekarok nem fognak benne muzsikálni.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
sztem eddig "nem" annyira ismert zenekarok voltak jelen az OSTkben.
de sztem kizárt dolog h tiesto bácsi benne legyen.
de majd meghallgatjuk azt is 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Abban az adja meg hogy az 1000 lóerõs verdával ijesztõ kimenni az utcára.. Szétparázod magad amíg kiérsz a versenyre.. Aztán megérzed h a 320kmh az nem annyira eccerû villanyoszlopok mellett.. Na az jó gém..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
ezek vannak PC-re:
NFS
NFS SE
NFS II
NFS II SE
NFS III HP
NFS IV HS
NFS V Porsche 2000, P Unleashed
NFS VI HS 2
NFS U
NFS U2
NFS MW
NFS C majd
errõl a részrõl mit tudtok? biztos nem mai darab, de egyáltalán kiadták ezt a részt? vagy csak fake lenne a kép? esetleg modpack?
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
ez tetszett:
"Ferrari bácsi sztem olyankor forog a sírjában, mikor ilyeneket "lát". "😄D és milyen igaz!
ez a VÉGE felirat jól jön majd 😄 thx az 5letet 😄
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
MW-ben kopik a festés, sztem ez bõven elég arra, h lássam: "megint nem mentem tökéletes kört". Kicsit bele lehet gondolni abba is, ha pl MW-ben törne az autó akkor mennyi vérdíjat sikerülne begyûjteni, meddig lehetne bírni a rendõrökkel a versenyzést. Mindenki attól utálná a játékot, h "megint szarrá törték az autót, megint elkaptak, ezt nem lehet megcsinálni ... le is törlöm a piccsbe az egész játékot." Verseny közben se lenne a dolog hosszú életû, max 1 becsapódás, és kezdheted elõlrõl. Így én inkább azt mondom, h jó ez ahogy van.
Annak azért semmi értelme, h becsapódok a szembejövõ autóba kb 300km/h-val, és elreped a spoiler, következõ 300-as csapódásnál bereped az üveg (esetleg kiesik), és majd valahol az 50. csapódásnál válik használhatatlanná az autó ... ami azt jelentené, h a versenyt simán befejezem, mert 50 csapódás 1 versenybe elég gáz. Az én törés utáni vágyamat kielégíti az, h a rendõrautók törnek, pontosan ezért szeretek velük kergetõzni. Kb 60-70M vérdíjat szedegettem össze mire elértem Razort. Volt olyan üldözés amiben 1vágtába 5-6M jött össze. Rendõrautókról repülnek az alkatrészek, használhatatlanná válnak. Ha ugyanez megtörténne a saját versenyautóval is akkor már eleve roncs autóval kellene kezdeni a versenyt, mert nehogy ne toljam már meg mikor a verseny helyszínére sietek, és ha közbe totálkár akkor mehetek új kocsit venni (v mi az elképzelés? elég rá 1 spoiler 300km/h-s ütközés után ???). Az + eleve hülyeség amit ennek a kiküszöbölésére fel lehet vetni, h indítsam BlackList-bõl a versenyt ... mert akkor minek az a kibaxx nagy város ? Ha autókat akarok zúzni akkor GTA, ebben a játékban jókat lehet versenyezni. Szal nekem a Carbonból sem fog hiányozni a törés .. ha nem teszik bele. Kicsit a versenystílusokat okosíthatnák, pl nevetséges az összes gyorsulást forgalomba rakni. Persze vannak piroslámpás gyorsulások, én is meg szoktam tolni 1-2 púposkodó papakedvencével, de ezek nem kilométer hosszússágúak, csak hátsórendszámosak. Amint a lemaradó látja az autó hátulját, VÉGE.
A canyon versenyekben viszont be lehetne szabályozni, h milyen autókkal lehet elindulni, mert ugye 1 Gallardo álló helyzetben elássa magát. A városi versenyekben viszont igenis ott a helyük ezeknek a luxus-exotikus autóknak, hiszen a maguk 500-600LE-jével erre "születtek", más kérdés h újgazdag apuka kedvenc kisfia a tengerparton 10km/h-val sétakocsikázik vele, h mindenki lássa neki milyen facca autója van, és a pénzéhes luvnyákat össze tudja szedni. Ferrari bácsi sztem olyankor forog a sírjában, mikor ilyeneket "lát".
Szal kb ennyi. Én várom, h megjelenjen, és qrrwa jókat fogok vele játszani.
Tudom, h amit leírtam most sokan megtámadják, több szempontból is, de nem érdekel. Lehet engem hülyézni stb, de errõl már elõzetesben is az a véleményem, h : v magának is hazudik az illetõ, v nem is szeret játszani, mert mindenben csak a hibákat keresi.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
600 lovacska van a motorháztetõ alatt..
6.2 Liter V12 motor hova kell ettõl több? aszfalt szaggató így is.
az NFS 4 High Takest kellene csicsásítani..sztem zsír lenne😄
vannak fanatikusok..
és nem fanatikusok 😄
tisztelet a kivételnek
nemhogy kimennék x hosszúságú 1enes szakaszra..és gyorsulnék párat.
biztos vagyok hogy köze lesz a Tokio drift-hez.nemsok de lesz.
de majd év végén kiderül 😄
addig meg csak találgatunk..és nézzük a photoshoppos tuning verdákat 😄
bocs az offért 😄
NFS U2: szép de lenne mit még változtatni.
NFS MW: "sinen autózás élmény"+ ha padlógázal indulok 20 percig csk áll a kerék 1helyben.
nem voltak rosszak..mert kipörgettem õket..
de most 12346 ennyibõl megállapítja h ilyen lessz? na nemá 😄
most te szvsz 4-5 képbõl+ 1 trailerbõl megállapítod hogy milyen lesz a game..
pl a MWre is nagyon fain trailer + képek készültek..erre kiderült h arcadeos lett..
nekem nem igazán teccet..de kipörgettem..
majd októberben/ novemberben megtucc többet a gamérõl.addig csak találgatni lehet.
píc