Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sinen autózás= "villamos" feeling. kötött pályán való autózás.
lásd U1.
1 pályán mehecc versenyt..megnyerted mehetsz a kövire.
nincs beállítva senki hülyének (szvsz) csak:
5 kép + 10mp trailerbõl megállapítjátok a játék tulajdonságát.
ezt azért mégsem kéne.
majd ha a demó kijön megtudjuk az igazságot.
addig mehet itt a fikázás okoskodás orba-szájba.
van még cirka 4-5 hónap megjelenésig..addig találgassunk majd 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SZilaJMaGGoT
Hát nekem azok már elég nagy sztárok akiket mondtam.. 😄 Bár ez szubjektív... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MaverickSXT
igen is mr programozo fejet hajtok<#worship> akkor szerinted mit is jelent?

igaz.
de ezt úgy értem h pl "sztár" zenekarok nem fognak benne muzsikálni.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SZilaJMaGGoT
Hát számodra lehet nem.... De pl rancid, static-x, rob zombie... Nekem ezek ismerõsek... 😊 Ja bocs ez csak ug-ból is ismerõs..

tiesto?..az OSTben..
sztem eddig "nem" annyira ismert zenekarok voltak jelen az OSTkben.
de sztem kizárt dolog h tiesto bácsi benne legyen.
de majd meghallgatjuk azt is 😄

SZilaJMaGGoT
lol... Pontosan te okoskodsz... Igen 15 vagyok, de nem tudok mindent... Az utolsó nfs amivel játszottam az a most wanted demó volt hát elég is volt.. Azthittem valamivel jobb lesz vagy valami dehátt... Ez van.. GTR az más, az pályaverseny.. Ott okés.. De a sárgavillogó izé helyett rakhattak volna egy szétdarálható táblát vagy valami... A sinen autózást nem én találtam ki, de igaz, mert akkor is elér az ember a pálya végére ha csak nyomja a gázt... Az hülye aki eltéved egy kurva pályán amit jelöl a térkép... Én nem vitatkoztam senkivel, csak leírtam a véleményenyem, csak az olyan elfogult játékosok mint te nem képesek elfogadni a játék szarságait, ezért véded össze vissza és engem állítassz be hülyének... Ha már autós játékot csinálnak, csináljanak értelmeset, vagy csináljanak valami jövõben játszódó ûrárkádot, abba beleillenek ezek a fény-nyalábok... Sötét barom tud valamit... 😛 Ja és nem akarom csökkenteni az nfs tábort, mer nekem abból semmi hasznom, örülök inkább, hogy nem tartozok közéjük... Az meg tévedés, hogy utálom az nfs-t, egyszerûen elmondtam a véleményem a játékról.. Egy játékot nem lehet utálni, max nem játszani vele..

SötétBarom
Szerintem a sínen autózást te értelmezted félre elég szépen.. Az ug-k óta ez jellemzõ az NFSekre.. Zéró fizika, nyomod a nyilat, aztán arra megy, rakás kaka.. A porsche volt az elsõ autós gém amit nem lehetett klavival jáccani, sok véristván szidta is.. Ennyit az emberekrõl.. Én már csak azt várom h a soundtracken legyen tiesto, és akkor már nagyon boldog leszek... omg <#shakehead>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MaverickSXT
hat szerintem te egy mas vilagban elsz,nem lettek volna sarga villogo izek?akkor meg mindenki rinyalt volna hogy elteved a palyan versenyzes kozben,amugy mondj peldat masra,a gtrbe lehet menni ossze vissza?akkor az is sinen autozas?az srs meg egy eleg gagyi jatek,de hat kinek mi,ha tobbre vagysz az nfsnel akkor meg nagyon rossz forumba irogatsz es szvsz a userek hozza szolnak a dolgokhoz es nem okadnak,az egy mashova tartozo dolog ,valoban ez egy forum pozitiv es negativ hszekkel ,de ahoz kepest hogy te utalod az nfseket ,a szavaidbol ezt vonom le,eleg sokat tudsz roluk,birom az ilyen usereket mint te van bennuk 15 ev es azt hiszik mindet tudnak,irogass nyugottan ide amit akarsz az nfs taborat nem tudod csokkenteni es a veled valo vita is falra hanyt borso ,a sinen autozast se tudod ertelmezni,vagy csak olvastad neten es jol hangzik?csak epp nem vagod mit jelent

SötétBarom
Street Legal. <#worship>

Abban az adja meg hogy az 1000 lóerõs verdával ijesztõ kimenni az utcára.. Szétparázod magad amíg kiérsz a versenyre.. Aztán megérzed h a 320kmh az nem annyira eccerû villanyoszlopok mellett.. Na az jó gém..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SZilaJMaGGoT
Töréssel is meglehet csinálni a játékot.. Pl ha törik az autó, kevesebb rendõrt dobnak be aztán csá....

SZilaJMaGGoT
Törés mért ne lenne jó?? SRS kifejezetten jó játék lett volna, ha nem lett volna olyan botrányosan szar a fizika, meg kicsivel több tuningot raktak volna bele..

SZilaJMaGGoT
Most wantedba átlehetett menni a sárga villogó izén?? Ennyit a szabadságról... 😛 A Versenyzés a lényeg nem a pálya... Ha jó egy pálya, akkor megtudja adni a kellõ szabadság érzetet... Pl ha nem tudsz neki csapódni a villogó izéknek... 😄 Különben meg lehet oltani azért mert kicsit többre vágyok az nfs-nél, a fórumra meg nem csak pozitív véleményeket lehet okádni....

ngcsnet
szerintem is, ilyen modokat még én is tok csinálni 4-hez + 3hoz

SiteDisagner
Kétlem.. semmi információ nincs róla...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

MaverickSXT
hat errol a reszrol en se hallotam,nem lehet hogy ez egy mod?amit vki csinalt

ngcsnet
<#idiota>

és ha ezt a részt csak usában adták ki? nem lehet?

MaverickSXT
szerintem a legnagyobb baj az nfsekkel hogy ez mar csak a penzrol szol es az EA nek meg igy is jo,lehetne valtozas ,de szerintem nem lesz,pl mint a midnight club 2 ben volt ,jelen vannak az ellenfelek egy adott palyaszakaszon es ravillantok arra amelyiket ki akarom hivni,aztan egy normalis cocpit ne csak a motorhaztetot lassam,a tores nem kell mert aki jatszott az srs el az tudja hogy egy verseny aztan lehet uj autot venni,volna sok valtoztatni valo ,de hat ez az EA s fiukat nem erdekli csak a bevetel szvsz es igy is el tudjak adni,en azert varom es biztos fogok is vele sokat jatszani mint ahogy mindegyikkel jatszottam,a netes resz pedig talan az nfsu 1 ben volt a legjobb,marmint chat ablakra gondoltam olyan utca szagu volt,szoltal vkinek aztan go,de aki nyomta neten az tudja mirol beszelek

DJ Skyline
jó tudom,elírtam mert kapkodtam 😄

ngcsnet
NFS VI HP 2 (nem hs2)<#idiota>

DJ Skyline
szerintem fake,nincs ilyen rész,legalábbis én nem tudok róla
ezek vannak PC-re:
NFS
NFS SE
NFS II
NFS II SE
NFS III HP
NFS IV HS
NFS V Porsche 2000, P Unleashed
NFS VI HS 2
NFS U
NFS U2
NFS MW
NFS C majd

ngcsnet

errõl a részrõl mit tudtok? biztos nem mai darab, de egyáltalán kiadták ezt a részt? vagy csak fake lenne a kép? esetleg modpack?

Dave9214
Igazad van, minek bele oylan törés, elégha festék kopik......

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

SiteDisagner
Mindegy😛 az NFS-ek 80%t kiakasztottam, ezzel is igy leszek, csak sokkal jobb lenne már, ha valami gyökeres újítást tudnának felmutatni...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

DJ Skyline
<#eljen>
ez tetszett:
"Ferrari bácsi sztem olyankor forog a sírjában, mikor ilyeneket "lát". "😄D és milyen igaz!

DJ Skyline
meg a név...ha Békéscsaba Riderz lenne a játék neve,akkor senki nem venné meg,kb lennének pár százan akik letöltenék...

szintúgy mint a kolléga 😄
ez a VÉGE felirat jól jön majd 😄 thx az 5letet 😄

Csori
Hjahh ... vlmelyik régi játékban a versenyek végén volt 1 kép valami hasonló felirattal h "kb így nézne ki az autód a verseny végén" ... annyi ide is bõségesen elég lenne... NEKEM.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

MaverickSXT
En totalissan es teljes mertekben egyet ertek veled <#eljen><#worship><#eljen>

Csori
Én igazából a canyon versenyekben bízok, a városi versenyekben már úgyse fognak újat mutatni. Az h törik az autó v nem, igazán nem érdekel. Én ált azért ülök le játszani, h kikapcsolódjak kicsit minden szabály és kötöttség nélkül. Ha szabályok szerint akarok élni, és vigyázni arra, h ne törjön az autó akkor beülök a sajátomba, és oda vissza tolom az autópályán miskolc és pest között ... de szigorúan csak 130km/h-val, h ne zúzzam le az autó orrát.
MW-ben kopik a festés, sztem ez bõven elég arra, h lássam: "megint nem mentem tökéletes kört". Kicsit bele lehet gondolni abba is, ha pl MW-ben törne az autó akkor mennyi vérdíjat sikerülne begyûjteni, meddig lehetne bírni a rendõrökkel a versenyzést. Mindenki attól utálná a játékot, h "megint szarrá törték az autót, megint elkaptak, ezt nem lehet megcsinálni ... le is törlöm a piccsbe az egész játékot." Verseny közben se lenne a dolog hosszú életû, max 1 becsapódás, és kezdheted elõlrõl. Így én inkább azt mondom, h jó ez ahogy van.
Annak azért semmi értelme, h becsapódok a szembejövõ autóba kb 300km/h-val, és elreped a spoiler, következõ 300-as csapódásnál bereped az üveg (esetleg kiesik), és majd valahol az 50. csapódásnál válik használhatatlanná az autó ... ami azt jelentené, h a versenyt simán befejezem, mert 50 csapódás 1 versenybe elég gáz. Az én törés utáni vágyamat kielégíti az, h a rendõrautók törnek, pontosan ezért szeretek velük kergetõzni. Kb 60-70M vérdíjat szedegettem össze mire elértem Razort. Volt olyan üldözés amiben 1vágtába 5-6M jött össze. Rendõrautókról repülnek az alkatrészek, használhatatlanná válnak. Ha ugyanez megtörténne a saját versenyautóval is akkor már eleve roncs autóval kellene kezdeni a versenyt, mert nehogy ne toljam már meg mikor a verseny helyszínére sietek, és ha közbe totálkár akkor mehetek új kocsit venni (v mi az elképzelés? elég rá 1 spoiler 300km/h-s ütközés után ???). Az + eleve hülyeség amit ennek a kiküszöbölésére fel lehet vetni, h indítsam BlackList-bõl a versenyt ... mert akkor minek az a kibaxx nagy város ? Ha autókat akarok zúzni akkor GTA, ebben a játékban jókat lehet versenyezni. Szal nekem a Carbonból sem fog hiányozni a törés .. ha nem teszik bele. Kicsit a versenystílusokat okosíthatnák, pl nevetséges az összes gyorsulást forgalomba rakni. Persze vannak piroslámpás gyorsulások, én is meg szoktam tolni 1-2 púposkodó papakedvencével, de ezek nem kilométer hosszússágúak, csak hátsórendszámosak. Amint a lemaradó látja az autó hátulját, VÉGE.
A canyon versenyekben viszont be lehetne szabályozni, h milyen autókkal lehet elindulni, mert ugye 1 Gallardo álló helyzetben elássa magát. A városi versenyekben viszont igenis ott a helyük ezeknek a luxus-exotikus autóknak, hiszen a maguk 500-600LE-jével erre "születtek", más kérdés h újgazdag apuka kedvenc kisfia a tengerparton 10km/h-val sétakocsikázik vele, h mindenki lássa neki milyen facca autója van, és a pénzéhes luvnyákat össze tudja szedni. Ferrari bácsi sztem olyankor forog a sírjában, mikor ilyeneket "lát".
Szal kb ennyi. Én várom, h megjelenjen, és qrrwa jókat fogok vele játszani.
Tudom, h amit leírtam most sokan megtámadják, több szempontból is, de nem érdekel. Lehet engem hülyézni stb, de errõl már elõzetesben is az a véleményem, h : v magának is hazudik az illetõ, v nem is szeret játszani, mert mindenben csak a hibákat keresi.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

MaverickSXT
en szemely szerint raknek bele rendes cocpitet mint ahogy az az elso nfsekben volt is es kicsit lehetne otletesebb is a game ennel az egykaptafas tuningoljuk orba szajba az autot nal,meg azt is utalom benne hogy akkor van mar meg minden cucc a verdahoz mikor vege a jateknak,akkor meg mar minek

MaverickSXT
ez egy ertelmetlen vita ugyanis az EA-t nagyon nem erdekli hogy mi itt mirol folytatunk eszmecseret,en is tudnek mit valtoztatni a gamen ,hogy jobb legyen de oszinten ez kit erdekel ,az EA-t biztos nem

ngcsnet
nem rád értettem, ezért mondtam hogy tisztelet az igazi fanoknak

de most úgy õszintén..értelme van tuningolni a Murcit?
600 lovacska van a motorháztetõ alatt..
6.2 Liter V12 motor hova kell ettõl több? aszfalt szaggató így is.
az NFS 4 High Takest kellene csicsásítani..sztem zsír lenne😄

MaverickSXT
hat ez azert talan elkapkodott velemeny volt egy kicsit nem gondolod,nezd nekem full mindegy ki mit mond en szeretem az nfs reszeket az elso resz ota ami akkor jelent meg amikor itt jo par ember meg azt se tudta,hogy van gep es en akarom megtapasztalni,hogy milyen es nem par fikabajnok alapjan fogok donteni TEK

SiteDisagner
Egyedüli ok, amiért kezdeti siker lesz elsö pár napjában, mert lehet tuningolni. Ha ez nem lenne, már totális csõd lett volna...

ebben igazat mondtál.
vannak fanatikusok..
és nem fanatikusok 😄

ngcsnet
azt azért tudd hogy az nfs rajongótábora nagyrészt tudatlan hülyékbõl áll, akik nem értenek hozzá, csakmert a haverok ajánlották nekik hogy milyen jó gém, és akkor húú megveszik, és nem tudják hogy van jobb is.
tisztelet a kivételnek

Ez pl engem zavar h a vaskos Murcival ( 600 paci körül) menjek már keresztben és szedjek össze x mennyiségü pontot / zsetont.
nemhogy kimennék x hosszúságú 1enes szakaszra..és gyorsulnék párat.
biztos vagyok hogy köze lesz a Tokio drift-hez.nemsok de lesz.
de majd év végén kiderül 😄
addig meg csak találgatunk..és nézzük a photoshoppos tuning verdákat 😄

bocs az offért 😄

MaverickSXT
mibol gondolod hogy ismerni akarom,amugy a valasz egyszeru nem kell vele jatszani masreszt meg azt kezd el fikazni aminel jobbat tudsz villantani,az nfs-nek nagyon nagy a rajongo tabora es mindig az elen van megjeleneskor,meg nem igazan vagom neked mit jelent a sinen autozas,az nfsu volt a sinen autozas mert kotott palyan mentel az utana kovetkezok mar nem azok voltak mivel szabadon lehetett kocsikazni a varosba, tehat akkor mit is jelent neked a sinen autozas?

SZilaJMaGGoT
Nem ismeritek ti õt... Õ szedné le elsõnek a warezt?? Ne röhögtessél már... 😄 Elõször kérdezd meg, hogy mikkel szokott játszani... Ez is sínen autózás lesz, csak lebutított driftel, meg lamboval... Kell még több egy 11 éves amerikai kis pöcsnek??

NFS U: sinen autózás
NFS U2: szép de lenne mit még változtatni.
NFS MW: "sinen autózás élmény"+ ha padlógázal indulok 20 percig csk áll a kerék 1helyben.
nem voltak rosszak..mert kipörgettem õket..
de most 12346 ennyibõl megállapítja h ilyen lessz? na nemá 😄

MaverickSXT
mire vagy kivancsi?

ngcsnet
4 ugyanolyan részt kiadnak, mind ugyanolyan, itt már nem lesz változás...

ngcsnet
miért is?

fiam..a játék ki sem jött..és te már tudod hogy milyen lesz?..
most te szvsz 4-5 képbõl+ 1 trailerbõl megállapítod hogy milyen lesz a game..
pl a MWre is nagyon fain trailer + képek készültek..erre kiderült h arcadeos lett..
nekem nem igazán teccet..de kipörgettem..
majd októberben/ novemberben megtucc többet a gamérõl.addig csak találgatni lehet.
píc

MaverickSXT
oregem te beteg vagy,ha te tudsz jobb gamet irni akkor a lehetoseg adott,rosszul vagyok az ilyen emberektol,de allitom az elsok kozt leszel aki leszedi a warezt

12346
most lestem csak, hogy tényleg lesz ilyen retek, nem csak szóbeszéd:C parasztjáték:/ durva, hogy a legigénytelenebb játékok készítõinek van a legnagyobb anyagi hátterük, na 8.

Dave9214
tod nem vok gépbuzi hogy percenként nézem ki ir ide, és visza olvassak 100 üzenetet..., elmondtama véleményem....

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent