Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner
Tul komolyan veszed... ök értunk vannak, mi éltetjuk öket, vásárlók. Néha le kéne nézni ilyen forumokra h rájöjjenek, hogy a kedves társadalom 2006ra nem a 2003-as játékból kér, ami 70%-ba ugyanaz, csak más a borítás...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

bertino
mondd már el akkor te lécci 😄DDDD
te ezek szerint minden játékot éltetsz ? 😄DDDDDD
nem létezik, hogy nincs, amit te ne fikáznál, de amugy biztosan ugy van, ahogy mondod 😄DDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MaverickSXT
fu ez utos eletfelfogas na itt latszik az eletkor

SZilaJMaGGoT
Amit írtál... Mi nem abból élünk, hogy játékokat fejlesszünk... Nekik ez a munkájuk, lehet fikázni a mûvüket... Anyámat is lebaszom ha nincs itthon semmi normális kaja, mégse én vásárolok/fõzök.... XDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MaverickSXT
mit?

bertino
hát ezt remélem te se gondoltad komolyan xDDDDDD

MaverickSXT
olyan feleslegessen vitaztok itt,aki szereti az szeretni is fogja aki meg utalja az utalni is fogja,de irtam mar a lehetoseg mindenki szamara adott az fikazza aki tud jobbat csinalni,mas munkajat mindig konnyebb fikazni,rajta csinaljatok jobbat

SötétBarom
Az a baj a mostani NFS-ekkel, hogy a célközönségük ugyan az, mint a matchboxoknak..

=(

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ngcsnet
szerintem érveket is mutattunk az nfs ellen, nem csak fikáztunk...

SNAKE01
nem figyeltetek jól "büntiponttal jutalmaznám az olyanokat akik CSAK fikázni és fújjogni jönnek ide..." -.-

SZilaJMaGGoT
Mé akkor most mondjam, hogy hû de király lesz stb??? Nekem egyszerûen ez a véleményem és kész... Nem kötelezõ rá reagálni... Különben meg ez nem fikázás hanem negatív kritika.. Legalább veszem a fáradságot és leírom mi nem teccik.. Vannak olyanok, akik csak beokádják valahova, hogy ez a játék szar... Na az télleg parasztság..

bertino
nem csaj fikázni jövök, ettõl ne félj
ami nem tetszik, ugys kinyilvánítom...

SiteDisagner
Ez egy fórum, ahál saját véleményt lehet leirni. SZABADON!

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére."

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

ngcsnet
a fórum pont azért fórum, vita, érvelés, jelen esetben az nfs ellen, és mellett

SNAKE01
én személyszerint büntiponttal jutalmaznám az olyanokat akik csak fikázni és fújjogni jönnek ide...

bertino
jaja, rosszabb lesz, ííííííígy van...

ngcsnet
én nem várom

SNAKE01
hát azis tök felesleges,pl én beletörõdök a dologba és igenis nagyon várom a játékot.hiába rinyáljátok tele a topikot akkor se olyan lesz a játék amilyet ti akartok.és amúgy és sok az OFF! -.-

SZilaJMaGGoT
Most Wanted-et elõtte is, utána is fikáztam... errõl ennyit...

MikX
Ja, de abban van vmi, hog ybármien lesz, várja mindenki, és játszik is majd vele...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SiteDisagner
Komoly fikázás még nemvolt, csak szintkeveslés...

bertino
inkább ez a feltevés a lol, nem az, hogy mindenki fikázza <#idiota><#idiota>

SNAKE01
pfff...LOL!ezt úgy bírom mindenki fikázza a játékot mint az állat de a megjelenés után meg mindenki rágja a körmét hogy mikor lesz már warez meg mikor lesz boltba és amikor megjelenik akkor mindenki húú de jó gém ez nagyon fasza lett meg ilyenek.szal nem értem ezt a tömérdek negatív véleményt...

bertino
nyja :CCCC

MikX
csakhát nem neked, meg annak a kissebbségnek csinálnak játékot, aki még az igazi játékokkal játszik, hanem a nagyátlagnak, sajnos...
De kár ezen agonizálni, ez van...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
nekem is,de nem mûködik!😄 nem fogok offolni, itt levan írva a probléma! #304-tõl!

bertino
PU most is fent van a gépemen 😉

bertino
ennyi, leirtál mindent ami lényeg
NFS nem a régi, pedig 1000x jobban bejönne nekem egy High Stakes felturbózott változat, az a rész tetszett az egyik legjobban és máig itt van a szekrényben 😊)

MikX
Wow, most nézemcsak lesz új NFS? 😄
Hát végülis lassan itt a z október :😄
Minden évben akkor kell kiadni :😄

SiteDisagner

Régi szééép idõk...

DJ Skyline
igen! 😊

SZilaJMaGGoT
Tudom azzal játszottam... 😄 Az a PU nem??

és itt ki beszélt az nba-ról?
konkrétan az nfs brigádja van tálcán sztem.
de ne vitázzunk ezen.
majd meglátjuk..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SiteDisagner

Dave9214
mááá bocs, de az NBA 06 ba Busta rhymes For The Nasty, és Black eyd pas egyik száma bennevan EA azis😄 és midenkettõ nagy rapper, hip-hop....

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

sztem se 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
jó szerintem ne csináljunk zenei ismereteket a topikból!😊

igaz ismert..
de ismertem/ ismerek olyat aki nem.
attol h én,te (és mág sokan mások) ismerjük õket..lehet hogy más nem.

zolo
MW-ben volt prodigy, az azért elég nagy név nem???

http://flickr.com/photos/zolika90/

SötétBarom
Az NFS:SE a legjobb. Hihetetlen h azóta mennyit esett a színvonal..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
szerintem szerezd be a 4-et,meg az 5-t is! mind2 részben lehet tuningolni,pedig egyátalán nem a tuningról szól!😄

MaverickSXT
fu hat itt ne nagyon akarjatok simet szvsz ezek bobozokra keszulnek ott meg nem igazan van szim es mint mar emlitettem ez inkabb a penzrol szol es az EA nek meg jo igy ,ha erdekelne oket a user is akkor mar valtoztattak volna mert gondolom nem csak mi vagyunk ezen a velemenyen,ja igen es nem vagyok fanatikus nfs rajongo csak szeretem ,de en sokkal inkabb simes vagyok ennek a jateknak csak a filingje,tudjatok en vagyok alias a rossz fiu aki buntetlenul szaguldhat ,de csak ennyi es en nem is varok mar tobbet ettol a gametol mert csak csalodas erne

DJ Skyline
5-ben azért elég jó volt a fizika!

ezt mondom 😄
ismert elõadók,zenekarok nem fognak benne zenélni ez fix..
az EA itt eljácca a játékgyárat és a tegyükazismeretlenbandátismertté feelinget 😄

SZilaJMaGGoT
Végülis.... Pl unwirtten law-ról nem hallottam csak ug2-be volt az is... 😄

SZilaJMaGGoT
Tudod itt a baj... Senki nem viszi el ezt a stílust a szim felé.... : \

nem

Dave9214
én nem tom, én teljes mértékben megvagyok elégedve az nfs ekel, én eddig ezekkel jácottam:
NFS 3
NFS UG (uuu de jo volt)
NFS UG2(nem volt rossz, csak akinek warezolt volt szarvolt a graff. de kilehetett cselezni..)
NFS MW (már PC-n kijácottam, Most PS2n- keztem el 2 napja jáccok és már 7. ik ember😄 nagyon jo, igaz meglehet unnni ugyanazon versenyek... meg nagyon csal a gép... nah de ezt tudjátok)
Ez Arcade ha nagyon szimulátorra vágytok amibe van törés meg minden istan fasza akkor menjetek GT Legendesni vagy Toca 3-zni az a nektek való. Nekem a kedvenc autós gamem az NFS sorozat.......

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

static-x, rob zombie igen õk azok..de mi a helyzet a többivel?
ez hasonló mint a greenday( lehet akármelyik zenekar)..eddig otthon a garázsba muzsikáltak..megjelentek itt és itt, majd vitték a "pálmát"
és ismerté váltak.
legalábbis ez az én elgondolásom.

SZilaJMaGGoT
Hát nekem az már látszott, hogy lambo van, fizika nincs... 😄