22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Szabi1991
    Amazing Drift no NFS:Carbon (Demo) -Xbox 360
  • Imremagdi
    demo szinte mindig a teljes előtt 2 héttel jelennik meg tehát még van idő..
  • Szabi1991
    NFS: Carbon Demo (Drifting)
  • Szabi1991
  • DJ Skyline
    reméljük a soon alatt nem 2 hetet értenek! :| hanem mondjuk most hétvégét!:D
  • Szabi1991
    hivatalos oldal:
    "What are you waiting for? The chance to own the streets is in your hands. Be on the lookout for the PC demo coming soon..."
  • DJ Skyline
    nem tök mind1? ugyanúgy közli az infot,mintha atw-s lenne!
  • SötétBarom
    ezdegagyi -.-
  • mike0013
    egyetértek
  • JaBaRn #4673
    Pf gportalos faq. Most miért bűntettek minket?
  • PeeTeR
    vagy legyen valami vilagosabb piros...
  • Siluro
    Sziasztok! Dodge Challenger, hmmm.... fincsi :P
  • DJ Skyline
    aki csinálta a gportálos FAQ-t attól kérdezem,vagy inkább javaslom,hogy a kérdések piros helyett legyenek már pl sárgával írva,mert alig lehet kivenni a kérdést,csak akkor válik olvashatóvá,ha kijelölöm! thx
  • Szabi1991
    'Blocker 1'
  • Szabi1991
    'Drafter 1'
  • gduck
    Így elnézve az MWnél talán picit nagyobb lesz a bejárható terület mérete...

• Szabi1991
    looser
  • Csori
    én 1 SA méretű várost el bírnék :)) versenyeket lehet garázsból indítani ... v MW-ben a "B" lenyomásával, de a rendőrkergetőzéshez elfér bármekkora falu :DDD
  • TothLaci
    "A legújabb pletykák szerint jövő hét szerda és péntek között fog kijönni a PC demo... "

Hát úgy kb.

• gduck
    Akkor lehet megint száguldozni Nekem nagyon bejön az NFS stílus és úgy látom az előzetesek alapján, hogy ez a rész fog többletet adni a MWhez képest!

UI: A legújabb pletykák szerint jövő hét szerda és péntek között fog kijönni a PC demo... Az biztos, hogy az Xbox360 demo után közvetlenül nem fog kijönni!

• kozmiviktor
    Alapból lesz 4 városrész és még 3 Canyon : West Canyon, Carbon Canyon, East canyon Úgyhogy lesz elég hely a carbonba :D
  • Bucser
    JA persze szokásos médiaagymosás:D már elég minek több:D engem kifejezetten zavartak a láthatatlan falak a pálya szélén bizonyos helyeken meg az alig kilátszó sarokba megakadok dolgok:) Meg néha baromi unalmas mindig ugyanott elmenni:D
  • kovecses
    Nem persze...én sem így értettem, csak a most wanted területe már bőven elég! Minek több? Na mindegy, végülis hangulattól függ, ha elkap a lendület nekem is kell élettér! :D
  • Imremagdi
    NEM, nagy bejárható terület épp azért kell, mertegy idő után marha unalmas ugyan azon a város részen ugyan azokba a kanyarokba versenyezni. Legyen a város minnél nagyobb és változatos. Város nem ahhoz kell hogy elmeny a másik versenyig
  • DJ Skyline
    ja,akkor ennyi erővel játszódhatna a játék egy Árpád híd hosszúságú,szélességű területen!:D
  • gduck
    Én meg száguldoztam a városban és ragadtak rám a zsaruk mint a legyek
    Nekem nagyon bejött a nagyméretű bejárható terület, és a "rejtett" útlevágások.

A Carbon éjszakai módja nem nagyon tetszik, de hát ez van... Bűnözni éjszaka lehet
  • kovecses
    Ha meg a garázsban választottál versenyt akkor meg minek a nagyobb bejárható terület? Hisz nem is használtad! Akkor? Csak növeli a gépigényt!
  • Imremagdi
    most wnted-be egy percet se mentem a verseny után, hanem vissza a garászba, és ott ment a verseny szép sorba.

És nem lenne unalmas a köv. versenyig tartó autokázás, ha közbe elkapnának a zsaruk, pl: büntetnének egy piros lámpán való áthajtásért is
  • Laceeka213
    nem volt fontos elmenni odáig, csak megnyomtam a b-t és ott ki lehetett választani hogy hova tegyen
  • kovecses
    Mindegy, mert egy idő után pont az teszi unalmassá, hogy 2 órát kell autóznom csak azért hogy odamenjek a következő verseny helyszínére!
  • Imremagdi
    Bejárható városterület mennyivel lesz nagyobb mint a Most Wanted-ban?
  • whiskeyman
    nehéz a dolga a házigazdának, nehéz a dolga...
  • Csori
    az én haverom szomszédjának az unokatesójának a keresztapjának az unokájának a volt osztálytársa a PS2 emulátor gyárba dolgozik, és jövőhéten, vagy jövőre hoz nekem is emulátort ... de irígy vagyok és nem adom oda senkinek :DDD
    fotósoppal én is csinálok akármilyen emulátoros képet ... nem hiszem, h különösebb erőfeszítésbe kerülne :DDD
  • JaBaRn #4649
  • SLICK
    azért mert vagy 60szor le lett írva h demó így meg úgy... és elég szar már úgy olvasni h semmi értelems nincs ide írva, csak az h fú én leszedtem (de vicceltem) meg jaj milyen géped van h nem megy?? akkor már enyémen sem fog? :(
    meg mikor jön már ki???

ha csak enynit tudtaok benyögni akkor inkább ne is írjatok... van FAQ, van hivatalos oldal, szinte midnent megtaláltok! de ez egyeseket nagyon nem érdekel és inkább ökörségekkel szpemmeli a topikot!
  • reaper4
    nyugi :) amúgy szvsz felesleges szopni a ps2 demóval, mert pár nap és lesz pc-s ami ugye azért sokkal ütősebb lesz :)
  • DJ Skyline
    de hozzá lehet csak szerintem felesleges a minden féle konzolra írt demot próbálgatni,meg vadászni a pc demo után,hátha kilopták valahonnan, mikor (megint csak szerintem) már bármelyik nap kijöhet a demo,hisz azt mondták szept vége(az már elmúlt),okt eleje...erősen okt eleje van,szóval jön az majd,csak türelemmel kell lenni! ^^
  • reaper4
    a fifa 07 már minden platformra kijött kivéve az x360 :) tudom nem vígasztal itt senkit, de végre 1 játék ami nem arra jön ki előbb :D
  • SNAKE01
    megyek aludni!
    sziasztok!
  • ipacs
    leszarom ha kitiltotok....