Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A képek alapján nam sok újdonság lesz a játékban. Ezt a gyorsulós, tuningolós mókát már az Underground 2-nél meguntam, úgyhogy csinálhatna is valamit az EA.

SiteDisagner
Dave faca vagy, mindez le volt már írva eddig is...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Dave9214
2006.novmeber 17-én a PS3 világpremier napján.....
Sztem a TCM a legjobb nfs oldal amit edig láttam, minden rajta van amit tudni kell!
Igaz eddig annyihibát találtam, hogy a szerkesztõ azt irta hogy a nfsC
oldalán ugy látta hogy PC-CD és akkor szerinte CD_n jelenik meg!
De az MW oldalán is ugyvolt feltüntetve mégis DVD-n jelent meg, egyéb hibát nem találtam!
Naon jo kis oldal!
Igy tovább.....

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Qweter
Köszi szépen!!!

SiteDisagner
17 talán

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SNAKE01
November valahanyadikán... -.-

Qweter
Bocs hogy megkérdem de mikor jön ki a Carbon?😄Tudom hülye kérdes de nem tudom😛

SiteDisagner
lehetséges, csak te egy olyan oldalt csinaltal, ami más formában létezik. Ismerem azt az érzést mikor az ember alkotni akar, nekem ezzel semmi gondom, csak most az az oldal egy lett a tucat között.

DjDano
Az az oldal minden NFS-el foglalkozik, és a Carbon-ról sok olyan infót is tartalmaz ami nem több találgatásnál... ami szerintem szükségtelen

SZilaJMaGGoT
Vannak free php portal rendszerek, a gportal is hasonló csak tök igénytelen... A többinél annyi a plusz munka, hogy telepítened kell a mysql-t... Ha ügyes vagy akkor meg css-el egész könnyen megbuherálhatod a skint és kész... Nem kell ide gportal..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SiteDisagner
JÓ hát igen, de ezt .html-be nem lehet tökeletesen, szenvedésmentesen megcsinalni, és lehet h a srác nem vágja a .php-t <#crazya> De az ott található anyagok jók.

ngcsnet
jó oldal, csak kár hogy gportalra rakták-,-

SiteDisagner
ez az oldal többet mond számomra felkészültség terén...

DJ Skyline
nem megyek,kösz

ngcsnet
szerintem minden hír linkelve van a fórumban is

DjDano
gyertek erre az oldalra, mindig friss hírek NFS carbon-ról:

http://nfscarbon.atw.hu/

SiteDisagner
képek alapjan semmi uj nagy dobbantasra nem kell szamitani, én teljesen kivoltam mikor megtudtam, h lesz új, de mostmar teljesen hidegen hagy, kösz nfs, jó barát voltal!!! Csssss...

Reméljük nem lesz olyan tré,mint a MW volt.

Sland
De kiadják pcre...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SZilaJMaGGoT
Sztem majd ha kiadják...

mike0013
várhatóan mikor jelenik meg a játék?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

SZilaJMaGGoT
Olyan nfs rész úgy se lesz amibe minden jót beleraknak...

SötétBarom
Engem irrritál Hawaii..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SiteDisagner
/OFF Aszem átpártolok ide! EZ ESZMÉLETLEN!!!!! DE MILYEN BELSÕNÉZET!! Hát én kiakadtam teeeeeljes mértékbeee...

ON\

SötétBarom
mondomén 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SiteDisagner
Néztem Offical siteot! Lesz PC-re jááááj akkor ez nagyszerû 😄😄😄

SötétBarom
TDU elvileg valamikor lecc PC-re is..

SiteDisagner
Ilyen játék már van😛 Csak sajnos PC-re nem adják ki (pedig verné a Carbont jelen állás szerint, GK pontozás 10/10, - az MW 10/5 volt) <#shakehead><#sir>
A neve pedig Test Drive Unlimited

Amugy 3 új kép a Carbonból! (Nemsok új információval látnak el)...

Azon gondolkodtam, ha nem tették volna bele ezeket a muscle carokat, akkor nem is érdekelne senkit a játék, mert ugyanaz mint az MW... ez igy tök tré, kezdek kijózanodni <#confused>

SötétBarom
Valahogy ötvözni kéne a GTA-val a NFS-t.. Sokkal faszább lenne, h az éjszakai versenyeket valami feka taggal kéne lezsírozni egy shopban, utána kisétálni és elmenni a helyre, aztán mikor jönnek a zsekák akkor elbújni egy sikátorban és sétálni haza..

SiteDisagner
/OFF Épp most MW-ztem, és keresztul csaptam a plázán, majd felhajtottam a buszok tetejére... ott álltam egeszen az 5ös körözésig..

/ON Okosabb rendörök kellenek, mert abbol állt az egesz percekig, hogy csapkodták alattam az oszlopot...

SiteDisagner
Nyugi! 😛 Pár év mulva ugy is elöveszi az NFS ezeket amiket betett UG2be... olyan mint a retro divat, mindig mikor kicsit elfeledjuk, eszunkbe juttatják! <#buck>

ngcsnet
+ ugyanolyan az egész város<#levele>
, merítsenek ötletet, nfs4-bõl, 5-bõl, 6-ból, szép hegyi utakat, esetleg sivatagot, satöbbit csináljanak😄

SötétBarom
Ha mindezt megcsinálnák véget érne a sorozat..

ngcsnet
ug2 jó volt, escaladevel lowridereztem jókat<#smile>

SiteDisagner
Na igen! Az zsir volt! Mondjuk egy lambóra nem dobnám rá a szettet de egy széthangtechnikázott fekete hummerrel elpattognék az utcákon. Erröl jut eszembe, reálisabb város kéne, pl nem ugy mint az UG2-be h éles kanyarok, meg ugratok a sztráda közepén... teljesen irreélis dolgok voltak. Meg kéne egy középátmenet, legyen nappal is meg éjszaka is, gyönyörûen csillogjanak a felhõkarcolok ablakai, vagy hasonló. Hatalmas feeling lenne!!

ngcsnet
lowrider funkciók? ug2-ben volt, de asszem MW-ben már kihagyták...

SiteDisagner
Demot sztem 2 héttel hamarabb kivágnak, tht Szept. legvége (szvsz), a Most Wanted demo kb. 12/11/2005-ben dobódott ki, a full pedig 2005.11.28.

Azér remélem hamarabb is belekóstolhatunk. Ja egyébként TCM-rõl származó kívánságokbol rakok ide párat!

-Legyen újra Skyline és 350z. Sokkal részletesebb tuning. Több neon felhasználási lehetõség(pl. a rendszám tábla mögé neon). Az autópályára több jármû. Ne csaljon a játék (pl.: Fiat vs Lamborghini, a Fiatnak semmi esélye se lenne és mégis nyer). A rendõrök ne csak minket hanem a több versenyzõs is üldözze. Sokkal okosabb rendõrõket.
-Belsõnézet
-A beltér teljes testreszabhatósága. Pl.: kilincsek, ülés huzatok, kormány
-Kipufogóhangolás
-Saját karakter kialakítása
-Nehézségi fok állítása

Sland
😄 Okés köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
1 videó,és nem tudom hány kép,de a 2 kezeden megtudod számolni,szal nem sok

Sland
Eddig összesen hány videó és sreenshot van?

+fav

zolo
Én ps1-en nyomtam a high stakes-sel.Annó nagyon tetszett.És nagyon dühös voltam,hogy a pc-s verzióban volt belsõ nézet is mûszerfallal(!!)

http://flickr.com/photos/zolika90/

DJ Skyline
nekem nem megy a Porsche...ma néztem meg, akadozik, fél éve még jó volt,most meg már...

ngcsnet
azelöttiekbõl is csak a warez szaraxik xp-vel

bertino
porsche gond nélkül megy, azelõttiek oké, ami utána van, annak már köze sincs NFShez, errõl ennyit...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

WiZZaRD
a high stakes, meg au unleashed szerintem nagyon jo volt. Sajna mindkettot eleg nehez bebuzzenteni xp alatt😞.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

bertino
miért, mikor volt olyan sok ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

WiZZaRD
ha ugy valositjak meg a driftet, mint az nfsu-ban, akkor eleg keveske lesz egy autos gamenak az uj nfs...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

ngcsnet
<#idiota>

az a need for speed a legújab mert én még nemhallottam róla
VRSDM
visszatérve, ez az EA nak csak egy nagy faxsága, hogy nemengedik a gyártok hogy törjed... a gyártó ugy telibeszarja hogyha törik, elkéri a 3x árat a jogokért és kakukk

az EA köcsög volt régen is mostis nemis lesz más... nemis baj

és régebben bármilyen furcsa törtek az NFS-be az autok, jo akkor nem gallardo volt hanem 360modena mind1 az... szoval szerintem ennyi az nfs-ek nálam a 4.résztõl lettek a 2hetes játékok listjára téve... visszatérek karácsonykor

u dont have to listen anybody else but me