Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi a ppöcsöm megy itt? :o
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Én nem vágom ezt a komplikálást...
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"Töréssel is meglehet csinálni a játékot.. Pl ha törik az autó, kevesebb rendõrt dobnak be aztán csá...."
Akkor az 5. körözöttségi szinten (már ha eljutok addig) csak a helikopter körözget felettem, nehogy véletlenül ütközzek 1 rendõrautóval. Persze idõnként az is eltûnik, h legyen lehetõségem lelépni.
Bocsi de ez veszett dolog.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
szal felesleges illuziokba bocsátkozni, mert a végén csak csalódik az ember
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
figy
NFS PU utáni jövendékei EA-nak(már bocs a szóért) de még sz@rt se értek
az Undergroundtól kezdve egészen a MW-ig (ami szintén hangsúlyoznom se kell) egy rakás fos (beleértve azt a remek jó arcade fizikát, amikor 6000 évig nyomod az elõrét de a kerék még mindég egy helyben füstöl, közben meg csodálkozik az ember, hogy felidegeli magát rajta, hát igen - persze meg lehet ügyesen is csinálni, hogy jol induljon a verda, de azért ekkora szintre nem kéne lecsökkenni)
NFS1 az, az volt még igazi fizika
mikor belementél 200al a forgalmi autóba és ugy repült ki a pályáról az autód, ahogy azt te nem szeretted volna
a mai NFS-ekben, már ez a fizika is búcsút mondott mert a vérpistikéknek a mûanyag világ a bejövõs, közben azt se tudják igazából, hogy ennél 600x jobb játékok is léteznek a világon, ha bár lehet fele ennyire nem népszerûek
és még ezek után feltételezem én: hogy egyesek ilyenekre pénzt adnak ki ?!
ja kérem, hát váljék egészségükre ha ez megér nekik 10k-t 😄
le van írva benne, értelmezni luxus ? 😊
szerk.: vagy 18 alatt nem megy ? 😉
ugyis lesz warez mindig
így storno a jó játékélménynek
nemtudom bent, hogy nem unják már ezt a kategóriát...
A véleményedet, kritikákat lehet, de az ieneket, hogy mekkora sz*r, meg hûû, ezdegagyi, hagyagoljuk...
Szerk:
Ennél már csak azt szeretem jobban, amikor azt hallom, hogy mekkora gagyi a játék, mert "sztárforszos"!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utálom amikor egy gamet szarrá fikáznak mert egyéb okok miatt, pl nem törik.....
Amit javitani kéne nekik az egy dolog, hogy a rendõrõk picit taktikásabb okosabb, és sportszerûbbek legyenek, ennyi. nahmeg egykét ujitás sem árt, de ha ezt véghezviszik jokis game lesz, és aki enyire fikáza az akkor lese töltse!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
MW-vel is egyet játszottam
egyet, két hétig össz vissz
hallod az olyan játékok érdemlik meg, hogy megvegyék õket, mint a Flatout és CRC és 1nsane
nem ezek a mûanyag sz@rok
Az autótolvaj is bemegy panaszolni a BMW-kereskedésbe, mert nem tetszik a mólt héten ellopott X5-ös? vagy mi? Ez kb olyan szintû...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
sõt, akárhogy is fikáz mindenki, úgyis letölti, úgyis játszik vele egyet...
ésami a legfontosabb, kár itt a bill-t koptatni, mert úgysem fognak egy játékot teljesen máshogy csinálni holmi kisjóska kedvéért, a nagytöbbségnek ez kell, ebbõl jönnek a milliárdok, ennyi...
Sztem abszolút felesleges ezen itt órákon át rágódni!
Én úgy gondolom hogy amíg az itt lévõ emberek 90%-a warezról tölti le addig egy büdös szót ne szóljon senki. Igaza van Mavericknek, lehet jobbat csinálni. Csak annak van igazi joga fikázni bármilyen játékot aki fizet érte...
nem akarok belédkötni, de értelmetlen volt ez a "csinálj jobbat, ha már fikázod" dolog...
tényleg melyik is a fontosabb ? az élmény, vagy az igény ? 😄DDD
hát igen, sztem is elgondolkozhatnának már ott az EA atós játék részlegén xDDDDDDD