22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#4722 Feltettem külön ezért hogy menyjek vele egy kört de hát tuning nélkül nehéz és lomha a nitrospalack meg hamar elfogy... -
Szabi1991 #4721 -
#4720 MÁR TUDOM HOGY MIÉRT UTÁLTAM A MOST WANTED-ET! MERT IGAZ HOGY VAN BENNE CAMARO, DE NEM LEHET TUNINGOLNI... -
meril #4719 köszönöm!
-
kis kocka #4718 a végén írják de azért megmondom: Black Eyed Peas feat Papa Roach - Axiety -
Szabi1991 #4717 Black Eyed Peas - Axineity :) -
FLeK0 #4716 ha felnő az ő generációja és mindenhol ilyen emberek lesznek.. nfs akkor is lesz évente =) -
meril #4715 Road to carbon master version final Ebben a videóban "#4687" az elején milyen zene szól? Kérlek írjátok le ha tudjátok! Elöre is köszike! -
Szabi1991 #4714 ok , privibe elmondom... -
mardal #4713 Én szivesen mennék ug2-zni csak sajna nem tudom hogy kell.:( -
ipacs #4712 jó is lenne ha csak meg kellene fordítani a dobozt a serialért :) -
#4711 ennek az esélye = a 0-val -
Daveee #4710 nem feltétlen, de sztem azlesz hogy egy hüye árusnak szolok hogy vegye le adja oda hagy kukkancsak bele mer nekem is ereeti de nem jo a serial hozzá, és ezt kiprobálnám :D -
#4709 Nem hallom látom.
CSak az a baj hogy a serial belül van okoskám. -
Daveee #4708 haljátok lehet hüyeséget bezsélek, de tegyükfel nekem megvan a carbon fullba irottan és onlinozni akarok vele, csak akkor enged fel hogyha beirok egy oyan cd keyt az online részre ami eredeti key? mert akkor elég anyit csinálni hogy bemész a tescoba és ott egyet megforditasz leirodvhova a serialt, és tucc onlineozni, nem? -
Szabi1991 #4707 off: jőn vki netre mw-zni vagy ug2-zni?
(Hamachi-val)
-
#4706 tedd fel az 1.3 patch is... -
#4705 kösz -
ipacs #4704 nekem eredeti exe-vel megy a game ;) -
#4703 Nekem megjött a kedvem a Camaro-hoz úgyhogy én is install MW! Van valakinek hozzá crack??? :D -
#4702 fent van, 5. feketelistás tagot nyomom le épp -
#4701 áááá megy, de csak maszek módon :'( -
#4700 tedd fel az MW-t és nyomjad :) -
Szabi1991 #4699 tényleg , lesz viper a játékban ? :D -
#4698 Szenved a rednszergazda! Dejó ezt látni! :P -
#4697 nekem nem, és már nem tudom mit tegyek -
#4696 sajna nekem is... tehetem vissza a MW-t...
Rámjött a kocsikázhatnék -
Nem semmi a videóban villámos miafenével állítják meg az autóket! Imserősnekem ez valahonna, mintha a száguldó vipera című filmben a dodge viper hasonló tölteteket lőtt volna ki az autókra és azok ugyan így megálltak...
Lassan az nfs nem lesz más mint összeollózott filmek tömkelege??? -
#4694 Nekem simán működik a YouTube és firefoxal még le is tudom menteni a videókat amik .flv kiterjesztésűek és leszedtem egy flv player nevű vackot ami le is játsza (amugy a vlc is lejátsza)! -
Daveee #4693 nekemis -
#4692 nekem lejátsza probléma nélkül! -
#4691 mármint ezt : http://www.youtube.com/watch?v=PW_tX2_rlks -
#4690 nem tudom megnézni,
ez a hibaüzenet, 6 és 6 explorer és 1.5 és 2.0 firefox-al, flash a legujabb, és 3 gépen proáltam
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. -
#4689 nekem bejött:D
vennem kell hangcuccot is:( -
#4688 jaja! -
Szabi1991 #4687 Road to carbon -
#4686 így van -
Szabi1991 #4685 és igen nyertem :)
(mármint hogy BMW vel fog kezdődni a Carbon :) -
#4684 fura ez a drift,remélem PC-n más milyen lesz -
Szabi1991 #4683 Carbon Intro Spolier
igy fog elkezdődni a játék !!!
(tiszta 2f2f xD főleg a "sokkolo")