Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
én nem égek....
csak te, hogy midennbe akadékoskodsz....
álitom hogyha megjelenik a game, és mondjuk telepitésnél az Install gomb heyet Instal, lesz már lépsz is kifele, mert te oyan maximalista vagy, hogycsak a rendes heyesirásu játékokal jáchacc.....
Nem hittem azt hogy fene mod vicceset irok.....
csak ne kötekedj az én heyes irásommal, mert énis tudnék veled kötekedni.....
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Például.<#eplus2>#eplus2> De lényegtelen, a helyesírás hagyján, de értelmezhetetlen néha a szöveg maga.
leszarom nagyivbe, ugyirok ahogy irok.....
eltod olvasni nem?
vagy te véletlenül szin 5-es vagy nyelvtanbol?
éshát
azota mindenpercbe várom a uj videokat....
eszméletlen amit eerõl irak nagyon várom!
áltolag sokal jobban lehet tuningolni
és kihagyjáka dragot
de lesz benne 3 uj
Canyon drift
canyon deep
megmég vmi
a deep vagy melyikre mondták hogy lesz a legjobb, mert ott nagy sebeségel kel lejönni a canyonrol, de nem midnig a canyonon versenyzünk....
meg jobblesz drift pontozásirendszere, és olyat is olvastam hogy nem szabad lökdösöndni, kül vége lesz!
és csapatunk azoyan lesz, hogy mondjuk vagy 5 tagu csapatunk, akikeet mint a simsbe megcisnálhatunk jelemezhetünk, stb. és mondjuk egyik versenybe csak 3 társadat iheted, és egyik mondjuk mutatja a levágokat, másik szélirány ba visz. 3.ddik emg segit hogy ne lökdösödjenek a ellenfelek, már nagyonvárrom......
remélem lesz benne
\\__/) (O.o) ( } { )
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amugy a fizika megint érdekes... kanyarnal hogy remeg a kasztni, mert rögtön visszavágja egyenesbe ha nem nyomja az iránygombot<#idiota>#idiota>
kizárólag lejtõk lesznek a játékban?
Semmi belváros, semmi free roam?
Nem azért építek autót hogy aztán 60°-os lejtõn motorfékkel lejöjjek.
http://emmanuellevaugier.com/
\\__/) (O.o) ( } { )
aki csinálta csak levágta a képrõl és kész....
\\__/) (O.o) ( } { )
\\__/) (O.o) ( } { )
Csak az nem látsik, hogy ebben is oan hülyén lesz-e megcsinálva, mint az MW-ben, hogy nem lehet rendesen elindulni, mert egy ideig a földhözragad, vagy mi, utána, meg nagy gáz, és kapar mindenfelé...
Mert az autók irányírása még az utóbbi idõkben az U2-ben volt a legjobb...
Meg még az Mw-ben üresben sem lehetett úgy túráztatni, mint az U2-ben ugye, mert ien furán ment a fordulatszám felfelé...
Na mind1, ezek apróságok, de nekem pont ezek azok amik mondhatni eladhatóbbá teszik... Mert soxor csak úgy cruisingoltam az U2-ben, amit már az Mw-ben nem tudtam...
Lehet ez csak engem érdekel, de akkoris leírtam 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedcarbon/media.html
Suzuki Swift GL 1.3
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
namost ha azt nézzük, röviditeni lehet, stb stb...,akkor még jo is 😊
de a fõ versenyeknél ált a legjobb röviditéseket lezárják gagyi terepszinü nyilakkal 😊
namost volt 1 rövidités,és hát behajtottam, majd a rövidités végén keresztül szántottam a terelõ nyilakon,merhát másképp nem is lehet visszatérni a pályára 😄
há milyen dolog az,h a rövidités 1ik végén bemész,a másik végét lezárják,és emiatt érvénytelenné válik a verseny? 😊
remélem nemcsak én találkoztam ezzel 😊 kb. a 3. embernél tapasztaltam, v a 2.nál 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...