22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#4927 Mondjuk én tudok jáccani ps2 de most az el van vive me kellet faternak. -
#4926 pontosan ugyan ilyen, és nem megytovább, nagyon unom már -
#4925 igen, nekünk is ilyen, és innen nem is lehet továbblépni -
#4924 Nektek is ilyen szar
?
-
#4923 neked hogy van beállítva a graf, meg a cpu? -
#4922 UPC Direct -
#4921 aaztr hol lehet nézni? -
#4920 ja hogy a másik bill plugin...áááááá -
#4919 Most tesztelik a GIGA-TV-n az X360 demot. Ez a drift dolog tényleg elb@szottnak tűnik.Nem is kicsit... -
#4918 ezaz minek erőlködni ha senkinek sincs egyforma gépe és csodálkoztok ha nem megy -
#4917 milyen hároszög és milyen kocka? -
#4916 ugyan olyan a grafika, nem hiszem el hogy ez a kocsit ki lehet választani, szerintem szar
Szépen szé offoltunk ezt a topikot -
ipacs #4915 háromszög: w , x: s, kocka: d, kör: a -
#4914 Én sem tudok autót választani, de nem is csodálom, ha nem készítettetek magáról a játékról képeket. Nálatok nem zöld/piros pixeles? Szerintem igen. -
#4913 Valaki küldjön egy patch et cak ennyi kell semmi más. Legaláb ha ne maz E-mail címemre akkor ide egy linket (a rapid nem megy) legalább te ipacs.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
#4912 x- melyik re van beállitva? csak a first -re? és ottmelyik az x ? select? -
kozmiviktor #4911 honnan tok BIOS-t tölteni mert a DC++-om nme üzemel mert tölteni kell :(
-
ipacs #4910 nekem a ps demo-ban egyedül a tuning tetszik, de az sem lesz olyan soha mint a pc-ben -
#4909 na ha nem megy ne erőltessétek egy béna ps demóért... azt a pár napot értelmesebb kivárni mert máris mi van itt -
#4908 Lehet hogy nekem van szar gépem de nektek van rajta hang? -
#4907 azért a pár fpsért nem éri meg higyyétek el :D -
#4906 Hy all!
Még nem ipacs. -
#4905 x- melyik re van beállitva? csak a first -re? és ottmelyik az x ? select? -
ipacs #4904 nem kaptad meg? -
ipacs #4903 a nyilakkal (nekem arra van állítva) kiválasztom a fajtát nyomom a x-et kiválasztom a car-t és tunnolom -
#4902 Hy all!
Valaki küldene egy patch-et? A RapidShare-ről nem tudom letölteni egyszerüen nem indul:( ([email protected])
Előre is köszönöm!!! -
#4901 és a kocsi kiválasztás? help plzz -
#4900 IGAZAD VAN!!!! Működik;) Csak annyira hülye voltam, hogy nem kapcsoltam be a patchet -
#4899 ps2 emuval szenvedtek?? é is kiprobáltam el is indult de 1-2 fps és gagyi szar képpel le is töröltem! majd kölcsönkérem a ps2öt havertol..
-
#4898 igen R -re megy tovább az elején.. de utánna le se szarja, egyik bil-t se, minden be van álliva -
ipacs #4897 be is vannak állítgatva? -
#4896 hát, nekem 5 szám tetszik összesen a 22-ből! :D (30 van asszem,de hiányzik 8 szám a számok közül) -
#4895 fent az 1.7 és igy se tudom kiválasztani a kocsit
help légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#4894 áh zsír és mennyi jobbak mint az előzőkben lévők? én ug2-ost jére vok teljesen rákattanva -
#4893 vegyesen van elektronikus, rap, rock! -
#4892 értettük uram:) amúgy én most szedem le jó kis rap dalok vannak benne v inkább elvontabb rock stb? -
#4891 tudom mi a baj, hiába teszem fel a bill plugint az nekem csak 1.6 és a képen 1.7 van :( -
ipacs #4890 másold be a pcsx2 telepítési mappáján belül a bios mappába -
#4889 Hali!:D
Hogyan lehet feltenni a PS2 Bios 30004R V6 Pal-t? -
ipacs #4888 http://www.pcsx2.net/files/5941