22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#4971 ja. egy igazi autós játékban^^ -
ezzel élménylehet menni -
#4967 ok mondtam én h béna vok konzolhoz :D -
#4966 a konzolt csak lemásolják kirod azt chippelt gépe megy enyi -
#4965 Konzolon sem múszály azt is meglehet oldani! -
#4964 azért mert a PC-n sokkal könnyebb feltörni a játékot tehát az eredetiből nem fogy el annyi példány, nem úgy mint konzolokon, ott inkább muszáyl megvásárolni, de ha tévedek elnézést konzolokhoz nem nagyon értek.. -
#4963 ok sztem a pc demo ojan egy GB körül lesz mit az xbox demo!! csak a kérdés h miért midig a pc jön utoljára -
#4962 ok nem baj de legközelebb majd jusson eszedbe ;) -
#4961 néztem a méretet is ezért nem törtöttem le a orosz oldalon volt fent és pc boito volt ebböl gondoltam
-
#4960 ez már el lett sütve itt párszor, ami 200 Mega körüliek azok ps demo/béta verzió... megköszönném ha legközelebb a méretet is néznétek... -
#4959 msot még engedtem hogy megebszéljék mi a gond de ha vki tovább erőlködik h mi abja törlöm, beszélje meg azzal akinek megy és pü-ben ahelyett h itt kérdezősködik és mások is bekapcsolódnak a szpembe -
#4958 ps2 nem? -
#4957 PC Demo ?
Ez ahol találtam állitolagos pc demo de csak 200 mega
ha valaki ráér töltse le mert nekem várni kell -
#4956 vmire rá kell fogni, hoyg mért lett szar -
#4955 Szerencsés napon
Szerintem ez a cím lesz az elsők között, ahol megjelenik a demo.
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos -
#4954 pénteken jön a demó ;) -
ipacs #4953 jah. én is de nem értek belolle semmit :) -
GrimReaper78 #4952 Lol, köszi, bocs, hogy voltam... :D -
#4951 tök jo lenne,ha a ps2 emusok leszakadnának a létező legrosszabb vga pluginrol,a ratyi zero kosmosrol... elhiszem,h ez a lexebb,legjobb,stb, egyéb übermáyer gagyiságok,de lehet,h nem ezzel a pluginnal kéne kezdeni,mer mondjuk mással jobb képet ad,és gyorsabb is...
persze konfigja válogatja...
gondolom itt mindenkinek 10GHz-s AMDje van (amit még nem is fognak pár évig kiadni),nameg 8800 GTX SLI-je... -
#4950 Hát no comment a sráchoz aki jáccott jól nitrozott xD :D:D
Amúgy meg az a bajotok (bajunk) az újabb nfsekkel sztem h már nagyon árkád lett és bizonyos részeknél túlságosan irreális. Engem például a most wantedben kifejezetten idegesített a drag race amikor halálpontosan váltott sávot 300km/hnál kanyarban... Itt meg driftelés közben nő a sebessége.-> én épp ezért tolom még az ug2-t aki akar jáccani írjon;) -
#4949 hazucc! -
#4948 http://www.giga.de/tv/guide/ -
Code92 #4947 demót holnapra!!!!!és úgy kibírom azt a pár hetet aq teljesig -
GrimReaper78 #4946 OFF: ehhez a GIGA TV-hz van valahol műsor emberi nyelven? -
Daveee #4945 szeptember 2. án jött ki a ps2 béta -
#4944 hát már illö lenne mivel a ps2 demo már lassan egy honapja van -
#4943 Szegény SLICK-nek mennyi dolga lesz ( van ) itt... -
#4941 úgy legyen -
Daveee #4940 midnen percben 5 uj üzenet, érzem hogy itt holnap demo lesz :D
lol emléxetek tavay egy gyerek emgjosolta hogy 1 nap mulva mw demo oszt sokan bevették, aztán az ea megerősitöte hogy 24 és 72 ora között fog megjelenni a hivatalos pc demo :D most is ezt kéne és akokr szerdára demo :D -
#4939 püföld a nitrót turboman, ügyes vagy ^^ -
#4938 camaro is gut am drifting ???? WTF? -
#4937 köszi -
Szabi1991 #4936 még jó hogy 8 évig azt tanultam :D -
#4935 Én sem tudok továbblépni, nem a pluginnal van a gond. Az tökéletes, sőt még a PS2 kontrollerről mintázott Logitech C. R.Pad 2-őt is be tudtam állítani.
4924 igen, ez a vége, mivel a PS2 VGA-ja más biten dolgozik, a PC az már nem tudja feldolgozni. Ez örökre így maradhat, vagy várunk pár évet, hogy megerősödjön a PC.
Különben nagyon az a érzésem, hogy hamarosan kiadják a demót. -
#4934 tök jó lenne ha a játékot mutatnák,és nem a 2 fószert, meg a berendezést -.- -
#4933 jupíí német! :C -
#4932 -
#4931 Ja,ezt lesem én is. -
#4930 szerintem ehhez is patch kell , na megyek játszok mást -
Szabi1991 #4928 itt megy élőben az nfsc teszt :)