Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítás az IGN Cikkjébõl!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hát majd kiderül milyen lesz ez a rész.
ha meg vaki nem szereti a speedbraker-t az ne használja😊
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
akkor te még nem láttál jól optimalizált gamet szvsz :| pl nekem az MW jóval simábban futott mint az NFSU 2, holott az U2nek közel sincs olyan jó grafikája mint az MW-nak szvsz.
"Legalább azér ismer lesznek 3 fajta kocsik"
"lessz"
életkor: ismeretlen <#nezze>#nezze>
Legalább azér ismer lesznek 3 fajta kocsik meg újra drift meg csapatok.
😄
Tehát a carbon nem helybenfutás lessz.(nagyon remélem)<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
árkéd
visszapilantótükör<#idiota>#idiota>
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
ACER Aspire 5738ZG
Van benn pár érdekes dolog.
"Though the team isn't giving up all the details on how this will all work just yet, they did share the different out-of-race abilities and offered some info on what to expect from them, like how mechanics and fabricators will affect how much you'll be able to customize the performance and visual aspects of your car, while influencers will impact how you interact with groups, such as the police, in the game."
"Another returning feature with a fresh twist is customization. This time out, Carbon is poised to offer all the expected features seen in previous games. Although the ability to tune your cars isn't quite as deep as that offered in Need for Speed Underground 2, there's a crazy new aspect to that ability here. The big twist this year is "auto sculpting," a Fight Night-esque method of morphing the elements of your car in reality via sliders and the controller's analog sticks."
... stb. Pár újdonság van benne..
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!