22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#21145 le kéne huzni azta sok szar megahertzet. -
#21144 hajszárítóval. -
Daveee #21143 miyen géped van, a 6,2 ghz elég furrri, -
kuks #21142 sorry az előző hangnemért, de 3x húztam újra az xp-t, és mégsem jó a rendszer 4-5x megvan. Az a probléma, hogy felrakom és elindítom, szinte aazonnal újraindul a gép. Mit lehet tenni? PLS (FONTOS LENNE)!!!!! -
kuks #21141 mi a szarért nem indul el? 3x raktam újra ezt a xar xp-t, felraktam a NET.Framework 2.0 de mégsem jó! -
#21140 höh -
#21139 köcce -
Szabi1991 #21138 #21110 -
#21137 hi
van a game-hez save editor? ha van plz linket!
(a faq-ban nem találtam)
előre is kösz... -
#21136 Hi! nekem a 21.utcai versenyek kozben fagy ki a jatek! erre tud valaki megoldast mondani? -
zsgaby #21135 2 hétig toppon volt a topic, napi x hozzászólással, aztán szépen lassan süllyed. Ennyi. Látványos foskazal a játék, amit minden humanoid max. 2 hét alatt megun. De azért ugye mindenki jól megvette ;) A legtöbb mai játék ugyanez, annyit se ér hogy az ember kiírja lemezre, megnézed gyönyörködsz aztán megunos és soha többé nem rakod fel :) Jó versenyt mindenkinek. -
#21134 Jó pénz szerzési módszer nincs a véletlen versenyek, és az 500 dolcsis versenyeken kívül? -
#21133 Közben megtaláltam én is!! Már csak annyiban tudna valaki segíteni nekem, hogy hogyan tudom angolra átállítani? Mert én alapból magyarként tettem fel! thx a segítséget! -
tmisi #21132 Már megint a Samsonons. Állítólag át kell venni angolra a nyelvet addig, amíg felveszed, utána visszamehet magyarra. Ez nincs benne a FAQ-ban???
Nekem angol verzió van és elég ritkán lépegetett ki. SŐT! A pályát megcsináltam és a loading felirat után lépett ki. De az autosave elmentette a játékállást. Nem is tudom miért cihóztak itt egyesek ezért, hogy bosst újra kell kezdeni, meg ilyesmik. Újraindít, majd folyt. köv...
-
#21130 letöltöd a dll-files.comról;) -
#21129 A windows újra lett rakva de a játék maradt????? :)))))))))
És még csodálkozol, hogy nem megy? -
Bacsa Szabolcs #21128 szasztok
én csak aszt szeretném mondani hogy quva jo a játék -
peti94 #21127 van olyan cucos a karbon hoz hogy beleteszi a szerverekt (mert tört gameval nem tok neten gamelni ) ? -
#21126 DirectX hiba. Telepítsd a legújabbat. (Nem elég ha csak 9.c, abból is a legújabb kell.) Talán rajta van a DVDn is. -
#21125 miert lehet hogy D3DX9_30.DLL hibara hivatkozva nem indul a jatek? csak mert eddig semmi gond nem volt vele, csak annyi valtozan van, hogy Windows ujra lett rakva viszont a jatek maradt.
csak hat ha ujra rakom a jatekot akkor a SaveGame -ek sem lesznek jok mivel a CDKEY mizeria miatt nem fogja hasznalni oket a jatek. es ugye fogalmam sincs, hogy milyen kulcsot hasznaltam anno a telepitesnel.
megoldas? :) -
#21124 Hát ezt tényleg nem tudom felfogni!Fenn van az októberi direct X 9.0c,fenn vann a legfrisebb Ati Catalys-t,az Autorun icon win 2000-el kompatibilis,és megint nem tudom feltelepíteni direct X hiba miatt!Kérek mindenkit,aki hasonló problémával küszködik,segítsen!Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Szabi1991 #21123 nem tudsz autót venni a karrierben ?
a boltban lehet -.- -
#21122 válaszolnátok a #21117 masodik felére valaki válaszojon ra létszives -
Szabi1991 #21121 lol -
#21120 ezt most hogy jon ide?????? -
#21118 Ugyanez a problémám nekem is. Próbáltam már csinálni ezt-azt, de semmi sem ment. Feltettem az 1.3-as patchet, az sem volt jó. -
#21117 hat meg oldást en nem tok mondani uj játék sok bug probájatok várni meg sok patch fog kijoni hozzá
az én kérdésem meg válaszolhato mert mindenki tudja csak en nem :P na az léenne hogyan lehet az uj kocsitra átt váltani mret irja hogy jott egy uj csak en nem találom hogy a karimba hogyan rakhatnam be azt is :D elöre is ty mindenkinek :D -
#21116 Felraktam az 1.3 patchet, meg a hozzá való cracket, de most így nem menti el a játék képi beállításait, ha kilépek és újra elindítom minden újra be kell állítani. Valami megoldás erre? -
#21115 csátok
Valaki nem tudja hogy amint egyi khaverom rákattint a Carbon exe -re egyböl ujraindul a gép???
Valami ötlet?
a gépe elvileg megfelel a rendszerköveteleményeknek -
#21114 Olvass vissza már elmondtam egyszer! -
#21113 Köszi a segítséget, de nekem nem az kell, hogy az elmentéseimet átszerkesszem, hanem hogy támadják a területeimet, a végigjátszás után is. -
Szabi1991 #21112 #21110 -
#21111 Csináltam egy format c es kimentetem a mentes ujra raktam a gépet es most hogyan rakjam vissz a mert most meg nem akkarja betölteni :((((((((((((( -
Szabi1991 #21110 Control Panel (Profil Creator) -
#21109 Nekem meg épp az kéne, hogy hogyan lehet elérni, hogy támadják. Nincs valakinek ötlete? (ki van már játszva, a jutalomkártyák miatt lenne fontos :)). -
Szabi1991 #21108 képet ! :) -
#21107 Ja:D
Jo az a subaru...:)
De csak azé me ö csinálta...LOL
Amugy most merre járkál? -
#21106 nem játszik, csaj feltuningolt egy Subarut, meg már fent sincs a játék! :D -
#21105 Na mi a helyzet?:)
Hallom húgod is jáccodozik a carbonnal:D
Ö hol tart?:D -
dvdrw111 #21104 nekem az a kérésem hogy mindig pár verseny után mindig megtámadják a területem és olyan idegesötöek tehát hogy lehetne meg akadályozni hogy ne támadjak a területemet tehát segitesetek az email:dvdrw1vcitromail.hu
elöre is kösz