Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
az 1.3 European multi patch jó a magyar verziora

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

hali! Érdeklõdnék, hogy vettem egy logitech formula force ex kormányt és az istenért nem akar rezegni /a kalibrálásnál mindent csinál !/!
Mit tegyek???? Alex
na a carbonom már 8800gtx el röfög 😄 nagyon álllat

Need for Speed Carbon:
Aki találkozott olyan hibajelenséggel, hogy nem tudta feltelepíteni a DirectX hiba miatt... a megoldást leírom. nagyon egyszerû.
Ami a Carbon DVD van DirectX az hibás. Ami a DVD-n van hibás DirectX az a 2006. augusztusi kiadás.Tehát nincs más dolog mint letölteni a netrõl a mûködõképes változatot...és a Directx telepítõfájlokat a Carbon DVD:\DirectX könyvtárába másolni. és úgy újraírni a DVD lemezt.[/img]
nono84
Már megvan kösz! 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

turpert
http://gportal.hu/portal/bermuda-rally-team/

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

nono84
Hány zázaléknál lehet megkapni a Lancert? Én 68-nál vagyok ,de még alig nyílt fel egy-két autó.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

SLICK
biztosan lesz, csak kell a másik topikba házigazda, meg aki képes egy egész versenyt lebonyolítani
mert nekem is lennének ötleteim h milyen verseny lenne jó

81%-nál vagyok és itt a vége felé komolyan megizzaszt a game. Még tuningolt Ford GT-vel is alig sikerül lenyomni az ellent, szinte minden versenyben van 1 versenyzõ, aki végig elsõ és marha jól megy. Tényleg csal a gép. A játék eleje ehhez képest kifejezetten KÖNNYÛ volt. Ja és az elfolgalt területek visszaszerzésénél is érvényes a dolog (pedig azokat már 1x megcsináltam). Vazze.

gamepad-del nyomom, de a felfelé nyíil segített. mondtam hogy láma kérdés 😊
GoKu x
talán probáld meg az entert 😊

láma kérdés: autós boltba hogy tudok "bemenni"? odamegyek ahol van a körhöz, de semmi. most wanted-ban meg underground-ban volt erre külön gomb.
Azt szeretném kérdezni h,telepítés után hogy lehet nyelvet választani?(gyárilag magyar nyelvû)
littleNorbi
Idén nem lesz autószépségverseny ?

Nehogy komolyan vedd az elõzõt! 😊

itt is szét kõne nézni!

ha újra csinálod, 500-at kapsz, Nevillel 700-at

nekem olyan magyarom van, hogy felrakom, elindítom a lang_hu.reget meg a MOVIES-ben a lang_hu.cmd, de ha ezt nem teszem meg, nincs videó. szal szét kell nézni

Need For Speed Carbon Collectors Edition BonusDisc - Bamboocha. Ez a verzió meg van valakinek, ha igen mûködik rendesen. Ha ezt magyarítom ebbõl nem tünnek el a videók.
Humesz
Hi! Ha a korábban megnyert versenyekre újból elmegyek akkor újból nyerek pénzt is vele? M3-mat kb mikor lehet megvenni?
Noninnyó
Euromulti szerintem az európai többnyelvû lehet, mert volt ott külön francia, német, spanyol, olasz, meg ez az euromulti. Prószáld ki.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

szisztok!

20696-20697ra tud nekem valaki válaszloni?a faq-ban elolvastam de megoldást nem találtam!
köszönöm aki tud segíteni!

gamerboy91
De akkor az Euro multi milyen ha az UK az Europai?

gamerboy91
De akkor az Euro multi milyen ha az UK az Europai?

Noninnyó
Próbáld meg ezt:
http://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/nfsc_patch1.3_euromulti.exe

vagy ezt:
http://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/nfsc_patch1.3_uk.exe

Magyar patch nincsen, de az uk az európai, szóval elvileg jónak kellene lennie.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Hogy merted megvenni? Ez errefelé tabu, és a gyökérség legjobb ismertetõjele! 😊

gamerboy91
A CD Galaxisban vettem meg magyarul.

Ehhez a verzióhoz keresek patchet

Letöltési linket ha van magyar patch please!

Noninnyó
Fontos!
Akinek szélesvásznú monitorja van, és eddig nem sikerült a Carbont 16:10-ben futtatnia, annak itt a megoldás. A progi 1.2 és 1.3-as verzióhoz is alkalmas, erre figyelni kell indításkor.
Mûködik, kipróbáltam.
NFSC felbontás választó

Hali Srácok!

Egy gyors kérdésem lenne, ha vki tud, akkor még f9 elõtt segítsen, please😊.
Most mennék haveromhoz lanolni, és gondoltam, megnézem, h mit kell majd hol állítani, de nem találok a Carbon-ban Lan-game-et. Létezik, h nincs vagy én vagyok ilyen vak?
Ha tényleg nincs, visszamenõleg (Most Wanted, Underground 2-1), melyikben van ilyen lehetõség?

Köszi!
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

patchnek semmi értelme csak netes dolgokat javít szal naon xar!

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

Ja, köszi angollal már megy (faq - nyelv átállító)
Mondjuk a patch-et továbbra sem tom, hogy kell felrakni.

RelakS
Visszaállítod angolra (nemtomhogykell)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hi!
Nem tudom kirugni a csapatomból Neville-t, mert kiakad a progi.
Samson-t sem tudom felvenni, ugyanúgy kiakad ... van valami tip?
1.2 magyar verzió.

Ja és az 1.3 patch-et gõzõm nincs hogyan kell feltelepíteni, feljön egy
dos ablak, aztán ennyi...

Köszi

DJ Skyline
az a baja, hogy nem olvastad el a FAQ-t! 😊)

tsarffi
Én még mindig nem tudom megcsinálni, hogy lehessen menni városba pl BMW-vel. Már mindnet megpróbáltam, ami le van írva. De nem jön össze. Próbáltam ugy is hogy csak az egyik trainert használom, de uygis, hogy mindkettõt. Razor-os verzióm van. Vki pls mondja már el, hogy hogyan csinálta pontosan!!!pls!

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

ericsson ga628
Nekem csak kockákat mutat meg fehért autókat! Mi lehet a baj?

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

Prince of Máté
Én Ford GT-vel nyomtam le nagy nehezen.

PS2-re van meg, nem tudna valaki ahhoz csítet adni? Mert meg akarom nyerni a BMW-t és a Mitsubishi Ecplis-t, de elég brutálisakat írnak róla mit kell tenni értük...

RelakS
Énisazzal 😊

Apropó:
KANYONHOZ JÓTANÁCS!
Kanyarok elõtt válts vissza kettõt-hármat, ugyan annál a kormányállásnál és sebességnél hirtelen sokkal élesebb kanyart vehetsz. A vérvörös fordulatszámmérõ meg nem érdekes, nem lesz baja a motornak 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Picar77
Végre legyõztem dariust😄(egy full tuningos nissan skyline-al)

()() (^^)

csuma, megnondaná vki, hogy van-e oan progi a carbonhoz mint a most wantedhez az a savegame editor vagy vmi amivel elõ lehetett hozni sok kocsit... mert a karrier 100% a kihívások ból már csak egy van hátra a jutalomkártyák meg még csak 60%ban vannak meg de semmi... és jó lenne menni a bmw-vel karrierben meg monnyuk a ccx-el is

kösszi
DjCooll
kösz

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

itt van egy cikk róla...

Sziasztok!
Nekem az a kérdésem lenne hogy hol lehet megszerezni a játékban a Paganini Zondát ? Mert má kijácottam de sehol semmi 😞 aki tud segítsen lécc
kössz
DjCooll
#20701??? valaki?

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Város: Nincs megadva

<#banplz><#banplz>

Sorry!!!! most talatam meg a Warezzal kapcsolatos kérdések alatt. en a jatekkal kapcsolatos kozt neztem. mivel nem volt kulon feltuntetve azert nem talatam. nem kell mindjart nyomingerezni te gyoker!!!!!!!!!!

DJ Skyline
ja, szerintem sincsen, csak a Warezzal kapcsolatos kérdések fele errõl szól! 😊