22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Basic
    Már nekem se restartol újra. Csak annyit csináltam, hogy feltettem az Ati Catalyst-ot. Kösz kuks, nélküled még ma se játszanék.
  • erx13
    hát szerintem azt senki se mondhatja hogy nehéz a játék nekem pl már csak a Wolffal meg a másik csávoval kell mennem kanyon duelt, meg a főfőellenséggel és az egész játékot 240SX el vittem ami tier 1 es kocsi...
  • norbi56
    köcce
  • Szabi1991
    keresd a gyorsversenyben :)
  • norbi56
    az én carbonomban mér nincsen pagani zonda?
  • zsgaby
    Uninstalláld az egészet ;)
  • Balazs15
    nagyon király dolog történt...megvettem a mclarent...játszok vele..kiléptem a játékbol...vissza lépek..és a karrier teljesitve 0% széázalék és a csapat tagok is eltüntek...na szentetek mit csináljak?
  • kuks
    nekem sikerült megoldani ezt a problémát!
    felraktam az sp2-őt, a windows installer 3-at, NET Framework 2, és a legújabb videókártya drivert.+ lekötöttem a flopy meghajtót!
  • Szabó Péter
    Szeretnék én is on-line játszani!
  • edikee
    sziasztok valaki légyszi magyarázza már el hogy hogy lehet neten játszani ! nagyon megköszönném
  • Humesz
    "nincs benne"??? Ha el sem olvasod akkor legalább ne írnád le.
  • mike0013
    elolvasod a FAQ-t és puff megy
  • bgabor
    Hát nemtudom, én a Most Wantedet egy hét után töröltem, olyan szinten szar volt, de ezt a Carbon végigtoltam, bár csak a Muscle carok miatt.
  • Humesz
    :DDDDDDDDDDDD
  • tmisi
    A MostWanted-ben a rendőrökön volt a hangsúly, ezért nem jó összehasonlítási alap. A Carbon amolyan rendőrökkel is megspékelt Underground. De az igaz, hogy a MW sokkal hosszabb volt (a Carbon még a Challenge Series-szel együtt sem éri el a MW karrier játékidejét, akkor sem, ha mondjuk csak 70%-ra játszottad ki).
    A Carbon ráadásul viszonylag könnyű is, ha folyamatos a tuning és az ember idejében vált gyorsabb/jobb kocsira.
  • mike0013
    sztem sokkal jobb lett nem kicsit, nagyon
  • fery02
    #21134 ?
  • bcsirke
    Hát szerintem ez a játék a MostWAnted -hez képest el lett kúrva. Nem kicsit.
    Nagyon.
  • heystumafly
    sziasztok, elakarom indítani a játékot és ujraindul a gép, mi a baj?
  • Daveee
    meg egy lomha kártya mellé, 7600 .... akokrmár inkább 8800GTX
  • CaviaR
    :D
    Én már csak arra a 2 gigányi 400mhz-es memórirára vagyok kiváncsi.. Jó párosítás egy hatalmas halom, de lomha memória a Core 2 mellé. :D
  • Humesz
    Na rakjál már lécci ide egy system info képet (de ne photoshoppal szerkesztettet), biztos nem lesz probléma.
  • Prince of Máté
    Hát nekem nincs fennt SP2 és a demo az elindult.
    A full játékot még nem probáltam.
  • Basic
    De nekem is ugyanaz a bajom, mint kuksnak. nem tudom elindítani a játékot, mert restartol a gép. Pedig minden követelményt teljesít a gépem.
  • Basic
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    ===========================
    Windows XP Service Pack 2 (32Bit Edition only),
    Windows 2000 Professional Service Pack 4 operating
    system Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at
    1.7GHz or higher 64MB DirectX 9.0c compatible video
    card (NVIDIA Geforce4 Ti/ATI Radeon 8500 or higher)
    using a supported chipset (see below) 512MB RAM
    DirectX compatible sound card
  • kuks
    Mi a hézag? Most már érted hogy mi a problémám???
  • Humesz
    :D Jézusom
  • kuks
    Nem a géppel van a baj!
    megszereztem a gamet felraktam és simán futott majdnem 50%-ig elvittem. újraraktam az xp-t, felraktam a carbon-t de nem indult el. amint rámegyek az exe-re azonnal újraindítja a gépet.NEM A GÉPPEL VAN A BAJ!Az probléma lehet hogy a sp2 nincs fenn?
  • bgabor
    Na, végeztem a játékkal!
    Ítélet a tízes listán hármas.
    Itt jegyezném még meg, hogyha Muscle carok nem lettek volna benne, fel se tettem volna.

Annyit még, hogy az EA jobban teszi ha összeszedi végre magát a következő részre.
  • Humesz
    Kuksi: Felrakod, elindítod, nem megy! És erre csak azt tudod kérdezni, hogy miért??? Előbb töröld ki a nagyhülyeségaláírásod (ilyen géppel ilyen kérdést nem tennél fel) aztán legyél türelmesebb!
  • Humesz
    Úgy néz ki a FAQ-t már nem lehet nagyobb betűkkel kiírni!!!!!!!!!!!!
  • kuks
    vicces!
    te nem szoktál hibázni???
  • kuks
    !!!HELP!!!
    Az a probléma, hogy felrakom és elindítom, szinte aazonnal újraindul a gép. Mit lehet tenni? PLS (FONTOS LENNE)!!!!!
    PLS
  • bgabor
    Viccs? Na ezt a jelzőt se hallottam még.
  • kuks
    nagyon viccs vagy!
  • CaviaR
    "FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!"
  • gabi89
    kuks: Jó az aláírásod: 6.3 Ghz-s proci
  • gamer654
    Ilyen gépet SZERETNÉL:
    Intel 775 alaplap, 775-ös 6.3 Ghz-s proci 4mb-s,2 Gb ram 400mhz, Ati x1600 512mb vid.kártya 380Gb Winyó

• kuks
    HA ennyire érdekel Intel BOX Core 2 Duo E6300. tudsz segyteni hogy miért nem indul el?
  • svédcsepp
    Pacsker

Tudtok valami olyan progiról ,amivel bele lehet matatni a carbonba,autót berakni stb stb..?