22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#21103 nézegetem a forumot már pár napja de nem találtam a kédésemre választ ezért megkérdem
milyen motor alapján jönnek a freeroamba az ellenfelek mert van hogy rohadt sokáig körözök meg várok de nem bír egy se jönni... van rá valami trükk hogy gyorsan jöjjön? -
#21102 "Én csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha veszek 1 gyorsabb kocsit a többieknél, miért gyorsabbak nálam."
Talán azért, mert az ő kocsijuk fullra tuningolt, mig a tied új és még semmi tuning nincs rajta-benne. Kicsivel gyengébb kocsi is jobban tud menni megfelelö tuningal mint egy zsirúj széria autó. -
#21101 A Photo Modeban készült és needforspeed.com-ra feltöltött képeket hol lehet megnézni? -
#21100 igen? :) -
Szabi1991 #21099 akkor már infiniti..
-
Daveee #21098 tranierel künnyű -
#21097 Egyik sem (mitsubishi lancer rulz) -
Szabi1991 #21096 nem számolja ien gyorsan a pontokat :) -
#21095 szerintetek a corvett vagy a viper a jobb? -
#21094 hogyne -
#21093 Megnéztem... Nem trainer, lehet ilyen csúszásokat még Murcielago-val is csinálni, csak amilyen béna vagyok, én a 100e ponttal is beértem :D -
Szabi1991 #21092 nah ez már trainer.. -
Szabi1991 #21091 drift kerekek , sok gyakorlás... -
FLeK0 #21090 tud az jobbat is -
#21089 hogy kell helyreteni a gamebe hogyha vmiért későn érzékeli a gombokat??
és a patch-et hogy rakjam fel? -
#21088 Őőőő.... Trainer? :D Vagy csak a Dodge Viper ilyeneket is tud? :D -
#21087 Nekem csak a legfrisebb driverrel volt hajlandó elfogadni két külön tengelyen a gázt/féket, de alig ért valamit. A motor ugyan kevésbé pörgött le fékezéskor, viszont jobban sodródtam, meg annak ellenére, hogy álltam a gázon, jó fél-egy másodpercig nem volt utána erő a verdában (Vagy csak a hangok rosszak) -
#21086 Próbáld ki úgy, h fékre nem állítasz be semmit, a gázra pedig az Y axist. Elvileg automatiukusan kéne beraknia a féket is y-ra, és lehet h meg is teszi csak bugos és nem írja ki.
Próbát megér. -
#21085 Microsoft Sidewinder FFB kormányon az a gond a beállítéásnál, hogy egyértelműen pedálra kellene tenni ugye a gázt és féket. Gáznál beállítom, hogy Y axis legyen a gyorsulás, féknél meg ugye féket kellene nyomni de nem működik. Nem érzékeli. Elég bután lehet így menni vele, hogy gázt nyomom pedállal, fékezni meg gombbal lehet. Másnak koörmánynál nem volt hasonló problémája? FAQ-ban nem találtam erre megoldást. -
#21084 tudom h ez nem ide tartozik de mennyiért tudnék eladni egy amd athlon 2500+ procit?????hogy én is jol járjak??? -
#21083 nekem 1mill3százezer a rekordom evoval
néztem néhány videot és mikor 700ezret láttam és oda van irva h check out the driftking's high score vagy mi montam magamban nagy driftking lehet -
#21082 Már nem -
#21081 lehet interneten játszani nem eredeti verzioval?????? -
#21080 nem lehet visszamenni 1 másik állásponthoz memoriakártyán?
mert már bánom, hogy eladtam a Viperemet:( -
#21079 de akkor, hogy csinálják ezt?
Drift -
#21078 evo9 -
#21077 most végigvittem az egészet újra, végig muscli-val. kivéve a végét( Darius)-t, mert azt Mercedes SLR-el
1: Chevy SS 20%-ig
2: Dodge Challanger(Nyertem) 60%-ig
3: Dodge Viper 99%-ig
4: Mercedes SLR: 100%-ig
Én csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha veszek 1 gyorsabb kocsit a többieknél, miért gyorsabbak a nálam. Amúgy a Canyon versenyek igen lazák voltak, mert az összes kocsit otthagytam az egyenesben, kivéve Darius-t :D. Őt 5000p előztem meg.
Melyik kocsival lehet a legjobban driftelni? -
#21076 Underground-os Most Wanted-es Videó!!!! -
Elmör #21075 Ashleigh McKenzie lett nálam a nyerő :) -
#21074 Nyomj egy esc-t amikor ezt írja ki :) -
n2 #21073 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Nem enged játszani a játék.
EA fiók nevet kér, meg fiók jelszót, és mivel ezt nem tudom, vissza dob.
Van valakinek ezzel kapcsolatban valami ötlete?
Ha már volt ilyenről szó, akkor bocsánat. -
#21072 pcdome ismertető
[elolvassa] -
#21071 Az a gondom, hogy végigvittem a carrier-t, és most a jutalomkártyákra hajtok, de nem tudok megcsinálni néhányat, a játék miatt, remélem van rá megoldás: el lehet valahogy érni, hogy a carrier végigvitele után is legyenek visszafoglalósdi versenyek? Mert ezekből kell 20-at megnyernem -
#21070 en ma elkeztem carbonnal játsziani es ejutottam nem tom medig :DDDD = 7% ig es volt egy rendoros utkozésem sikeresen leráztam oket es most meg nem enged egy versenyre sem be nem tom miert valki otlet??????????? ell meg a verseny pontjára entert nyomok és semmi Nem csaináltam emg valamit ?????????????????? meg a csapatársaim mat hogyan tudom kulon be álitani hogy 1 versenyen epen abba a pillbe mi kell ut rovidito vayg lassito vagy mi !!!!!!!????????????????? elöre is köszönöm a válaszokat (az értékelhetőket ) -
#21069 én leattam a voksom Sapphira O'Shannon és Bella Lane-ra de az a Sandra Ontiveros sem rossz... -
#21068 szavazd meg az új NFS lédit....vagy mi a szösz! :D -
#21067 #21062 -
Daveee #21066 nálam is -
kismonos #21065 Nekem is ez a gond...:( -
kisrecsi #21064 Sziasztok nekem az a baj hogy nem tudom felrakni az 1.3-as patchet vagy én vagyok hülye vagy a gépem sz*r má megint elingítom a letöltött fájlt és semmi :(
Lécci segítsetek.