Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miaz hogy nincs úristen........

ez mi akkor?

4. Ha magyarítom a Razor verziót, akkor nincsenek animációk! Mi a teendõ?

A játék PAL videokat keres, amibõl a Movies mappában van pár, ám a legtöbb csak ntsc verzióban van fent. Azonban, ha a file nevében az ntsc-t átírjuk pal-ra, akkor megtalálja a játék, s lejátssza felirattal. Lényeg, hogy mindegyik videóból legyen egy pal verzió is! Természetesen, a magyar registry bejegyzések szükségesek. Az ea_bumper (vagyis az EA Logo anim) minden verzióját ne írjátok át pal-ra, bõven elég a hungarian

Például:

seq01_opening_english_ntsc.vp6
Ebbõl nincs pal verzió a mappában, hát írd át a file nevét így:
seq01_opening_english_pal.vp6

A Registryben a Need For Speed Carbon részt nyissátok le, és az 1.0-ra kattintva írjátok át az értékeket így.

Registry elõhívása: Start / Futtatás, és oda bekell írni, hogy regedit

/by rage/

5. Hogyan tudom magyarrá varázsolni a játékot?

Több féle eljárás van, ami elvileg minden verziónál mûködik:

1.

LANGUAGES mappába be mész
Hungarian_InGame.bin írd át erre:---> French_InGame.bin
Hungarian_Global.bin írd át erre:---> French_Global.bin
Hungarian_Frontend.bin írd át erre:---> French_Frontend.bin

MEMCARD mappába be mész
locale_hungarian.loc írd át erre:---> locale_french.loc

2.

Registryben átírni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon
"Language"="Hungarian"
"Locale"="hu"

Így lehet elõhívni a Registryt: Start / Futtatás, és oda bekell írni, hogy regedit

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

DjCooll
hogy lehet ki szedni a zenéket?

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Olvastam a faq de abban nem volt emletes errol.

van faq te láma!!!!!!!!!!
olvasni luxus nyominger

jah és számit e h win xp sp2es a rendszer?

Szisztok!
a szokásos problámám van:hibaüzenet....!
2 pecset probáltam meg de nem oldja meg a gondot!!!(a program hibát észletl ezért....)

volt akinek a pecs megoldotta ezt a problémát?és ha igen melyik pecset rakta fel és hogyan....?elinditom dos ablak pár másodpercig és utánna semmi....sztem nem pecseli meg....)

help me pls!!!!!

király
akkor mire epulne a kovetkezo resz?....

ha jól emlékszem a Underground 2õnek valami olyasmi volt a vége hogy megjelennek a zsaruk és (nemtom pontosan de talán elmenekülsz) ez a szutyok meg ennek a folytatása ugyanaz a város és ezt az uccsó videót dolgozzák fel kiderül h ki miatt volt a balhé (lehet nemjól tudom de javítsatok ki...)
evildoer
lehet hogy a játékod meg 1.2 azért nem patch-eli meg az 1.3-al

azért nem tuod megpatchelni mert a crack rajta van!!!!!

Én sem tudom meg-patch-olni. Razoros verzióm van. Ezekkel a verziókkal próbáltam:
nfsc_patch1.3_collectors_englishuk.exe
nfsc_patch1.3_euromulti.exe
nfsc_patch1.3_uk.exe
nfscarbon_pc_na.exe

Tudna nekem valaki linket adni egy mûködõ patch-hoz?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

A szokásos. Szilikonos csaj azt akarja, hogy légy Te a legjobb sztrítrészer, padógáz, nitró, égett gumiszag.

RelakS
Ott is valami csaj körül forog a világ, de már a fene sem emléxik 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

underground 2-nek mi a története? vagy csak versenyek kedvedre?

hát ja, a carbonból,meg a most wantedbõl össze lehetett volna gyurni egy tuti ütõs gammát, a most wantedbõl kivehették volna a sebesség érzetet,meg a játék idõ hosszát, a carbonból meg a tuning részeket,meg a grafikát,az undergroundból a neon-t,és sztem egy nagyon profi játék lett volna ez!ja meg ezt a csapatosdit kár volt bele rakni,ötletnek jó,csak szar a megvalósítás,többet hátráltatnak,mint segítenek.
3Error
sajna egyetértek... Igazán csinálhattak volna inkább Most Wanted 2-õt (esti móddal is, mert hiányoznak a UG-s neonok 😊 )...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

igaz,hogy nekem a mentésem a collectors editionból van,szal lehet hogy azért,mert a 111 verseny helyett most 115 verseny van a career módban.
legalábbis nálam beadott 2 sort,szal collectors edition lett belõle vagy mi<#vigyor3>
jó a magyar változathoz is a nocd, sõt a kihívássorozatban 2 sorral több verseny lesz!!!!
sikerült végre krekkelnem. hát most annyiban már annyiban másabb, hogy nem 3, hanem 5 verseny után fagy ki. nagyszerû
RelakS
végigvittem a karriert. A MW szvsz sokkal jobb volt... több ellenfél, több verseny, el kellett kavarni a boltba, mittommégmi...
Asszem még megcsinálom a kihívásokat, aztán kérek egy mintent nyitó kódot, azt del 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

rage
A Razor féle, magyarosított verziót patcheltem így, a US verziójú patchel, tökéletesen lefutott, a gamecopyworld-ön lévõ crack-kel 1.3-as verzióként el is indult.

Más kérdés, hogy a patchben csak online javítások vannak, így csak az tegye fel, akinek eredeti a játék, mert most már a CD kulcsot hibásnak látja, míg 1.2-vel továbbra is megy az online játék.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

jaaaaa. de akkor hogyan játszok utána vele? mert gondolom a crack nélküli nem fog elindulni
rage
Elõször is másold vissza az eredeti exe-t, s arra próbáld feltenni a javítást.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ja meg a magyar változathoz is jó ez a nfscarbon_pc_na.exe?
meg ezt írja, ha cmd-ben futtatom (a játék könyvtárán belül):
PATCH Terminated by Custom Action
Mitévõ legyek?
sõt most meg is néztem de 1.2-est ír ki
megtettem, de egy fél másodperc alatt lefut. ennyi az egész?
bemásolod az nfs könyvtárba és indítod ennyi!

tudom már millióan kérdezték, de a sok kisbetû miatt szétmegy a fejem mire megtalálom: hogyan kell telepíteni ezt a frissítést? nfscarbon_pc_na.exe
gondolom kevés ponot szereztél az 1. futamon 😄

littleNorbi
Fõnökversenyt játszok még az elején WOLF ellen, a rendes 1. meccsen le is gyõzöm, akkor az után jön a hegyes pályának az 1. része akkor õ beér a célba, utánna meg a hegyes pályának a 2. része jön és én vezetek az egész futamon, de amikor elérünk a célhoz lelassul a játék és kikerül és vesztek... Miért van ez ?

Az durva 😄

ToCsEk
Hm ez érdekes <#wow1>! Eredeti Ce verzióm van, leszedtem az 1.3 patch-t meg is pact-eltem indul is játék, midnen jó, megyek a netre ott is tudok játszni a az érdeks az hogy nem keltt beirnom sehova sem a cdkey-em!<#kacsint>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ezt szedd le!

http://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/nfscarbon_pc_na.exe

Ez az US verzió!

Randelz
french, german, itali, spanis, nfscarbon pc na márcsak ezeket nemszedtem le.

us verziót szedd le! 😄

Randelz
Próbáld meg telepíteni a DVD-n lévõ Directx-t ha nemmegy akkor töltsd le valahonnan egy directx 9c-t. Gondolom hogy az van fent a gépeden de azért tedd fel még 1x. A 2. tippem pedig hogy nézd meg a grafikus kártya beállításaidon hogy hányas directx-t ismert fel mert ha ott a baj hogy nem 9c akkor is telepíts fel 1 újat szóval sztem mindenhogy rakj fel 1-t.

Randelz
1.nfsc_patch1.3_collectors_englishuk
nfsc_patch1.3_euromulti
nfsc_patch1.3_uk
ezt a 3 patch-t töltöttem le és egyik se mûködik nálam, melyiket szedjem le?
2.játék közben hogyan tudok profit váltani?
Elõre is kösz!

Max08
Sziasztok!Tudom hogy vissza kellene olvasnom és meg is tettem,azt csináltam amit egy hasonló problémával küszködõ egyén írt le,de nem sikerült sajnos!A problémám:fel szeretném telepíteni a játékot,és kiírja a direct X hibát,pedig fel van téve a gépemre,minden megfelel a követelményeknek!Az Autorun kompatibilitását is átállítottam Win 2000-re de így se mûködött!Kérem aki hasonló problémával küszködik írjon nekem egy privátot!Segítségetek elõre is nagyon köszönöm!

ne fogadd fel ennyi!

imagin friend
hú elvittem odáig hogy legyõzön angiet és lám miután fel akarom venni az emberkét a csapatba hibajelntésés persze nem menti. ugyan ez van most már minden meet után, ha karrierbe, ha nem. a menet után hibajelentés és nincs mentés<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

akkor most mondjátok meg hogy melyik patchot toltsem le ha razor 1911-es verziom van meg.
Noninnyó
Nálam mûxik a patch, ki is írja, hogy 1.3-as a játék. Az online mód is megy, simán elfogadott mindent. Eredeti Collectors.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

magyarvok
http://rapidshare.com/files/2236726/NFSC_HUN_jo.rar

Letöltöd ezt, kicsomagolod, majd a .reg fájlra duplán kattintasz.

azt szeretném kérdezni hogy fölraktam a játékot és crackoltam de nem indul el mer azt irja hogy:Kérjük helyezze be a megfelelõ lemeztes válaszd az OK gombot az alkalmazás újra inditáshoz

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

hát nekem emni fog az online mert loptam serialt 😄

Prince of Máté
Na most vittem végig, fasza gém volt, csak rövid.
PS2-re van meg, nem tudna valaki ahhoz csítet adni? Mert meg akarom nyerni a BMW-t és a Mitsubishi Ecplis-t, de elég brutálisakat írnak róla mit kell tenni értük...

streeter
A többi cucc az jó és valszeg a vga miatt van csak nemtudom miért. Nem tölti be a texturákat valamiért....<#guluszem1><#shakehead>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC