22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Rick Wyeth
    hardverrel még nem foglalkoztam :)
  • Rick Wyeth
    jaj de köszönöm akkor azt veszek :) apumnak az van és eddig minden ment :)
  • GenSC
    Hu ezigen....Azért ne irj hülyeséget..A 9600 már nagyon épp hogy futtatja a gémeket..Nem is értem miért kérdés hogy melyik a jobb?És az hogy elinditja a gémet még nem azt jelenti hogy megállja ahelyét...A 9600os egyáltalán nem csak minimumon...A 9800is kezd kevés lenni..A X800 az pedig egyértelmüen jo kis kari!!!
  • Rick Wyeth
    az van de lécci válaszoljatok kell a vélemény :D:D
  • scorpeeon
    Nah, kijödt már a demóóóóóóóó?? csaknem NEEEEEEM??? :)
    lol ittmár mónikashow is van csak demó nincsen :DD
  • Rick Wyeth
    karira kezdőszintnek jo nem ? sajnos nincs sok pénzem rá:( 20 000 FT van... abból ez a legjobb PCI-E ben ugye ? :)
  • gergobaby
    sztem x800gto
  • Rick Wyeth
    sztek melyik jobb? Ati 9600 pro vagy Ati X800 GTO?, mindkettő megállja a helyét a mai gameknél (vagyis elinditanak mindent)
  • Jagi
    A dühöngő linkjét nem teszitek ki a banner alá? ...igaz minek...
  • Matthewpamer
    alap xD
  • FOXX supreme
    Amíg nincs demo, ne spemmeljetek, ezt lesétek:XDDDDDDDDDDDDDDDDD

kimaradt múnika show:XD
  • soulhunter
    nem irt demorol senki,de helyette ment az OFF,és az EA fikázás :D

inkább ezé a grat :D
    [ismét "értelmes" hsz-t irt]
  • Sland
    Megállhattad volna hogy még 10 percig hogy ne írjál, főleg egy ilyen semmit mondó hozzászólást...
  • Laceeka213
    jah :D
  • Sland
    Ezt a szart még hányszor fogjátok belinkelni?
  • kill3r21
    állitolag csak azoknak van akik elörendelték meg aki olyan régioba lakik
  • reaper4
  • gduck
    Félreértesz: Én előrendelném, csak éppen rossz helyen lakom... Nem értem ha egyszer letöltős a dolog akkor miért korlátozzák régiókra!
  • Imremagdi
    erre csak egy dolgot lehet mondani
  • tsarffi
    Az mér van, hogy az EA downloaderben semmi Carbon trailer, pedig minden játékról van trailer. Lehet hogy nem is lehet majd EA downloaderrelle tölteni?
  • bcrics
    remelem aki most szorja a /reménytelen/ hsz-at az majd 1 honap mulva is ilyen szorgalmasan fogja teleszemetelni a topikot!!:)))
  • kill3r21
    nah cafkák vagyunk ezt még em moda rám senki
  • oliverb
  • BIZ0906
    "(az akartam irni mint 4 éve de nem illet ide:D)"
  • oliverb
    Ez egyszer már volt és ugy néz ki ennek hatására kevesebb demo hozzászolás van mint 1 napja(az akartam irni mint 4 éve de nem illet ide:D)
  • PunkZoli
    Orion pajtásom javaslatára belehetne tenni a bannerba az uj topikomat :D ,énis ezt forceolom ,hogy neide szemeteljen a sokkis cafka
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1161683553&PHPSESSID=6cf0b12b3536b0a5cad1c38370c3c3d5
    télleg befejeztem :D
  • oliverb
    Amugy mostanába ennek a forumszobának rendszeres látogatoja vagyok csak nem mindig van kedvem belépni , tehát én is tudom mi megy itt minden nap.
  • kill3r21
    ha valaki bejön sztem infoért jön h mi a helyzet és látja h nics semmi ennyi
  • jakewyler
    mindenhol ezmegy,és máshol még nem láttam ,hogy szólt is volna bárki azért, mert várják a demot
  • oliverb
  • SLICK
    jó játékhoz kapcsolódik, de msot vki bejön ide olvasni aki először tévedt ide, és mit lát, mikor jön már, fú még nem jött ki, miért ne madják ki? Ez enyhé nzavaró, egyrészt csak a topikot barmolják szét, látszik nem voltam itt rendet tartani (más elfoglaltság miatt) de ezentúl másképp lesz..
  • oliverb
    Mondjuk az is igaz hogy fejlesztés nem tul sok volt csak beraktak pár uj opciot és ennyi meg uj zenéket.:D
  • oliverb
    Nem az ea-t kell bántani hanem az államot aki nem ad nekünk elég pénzt hogy megvehessük vagy előrendeljük a játékot. Az ea-nak igaza van végül is
    akinek van az megveszi és amennyit költött erre a játékra (fejlesztés, stb.) annak az összegét vissza szedi a játékért cserébe. Tiszta üzlet.:)
    Ez csak az én véleményem.
  • kill3r21
    meg kidob az asztalra please help :D
  • gduck
    Sok bajom van az EAval:

1. A Fifa07 demója FULL előtt 15 nappal, Battlefiled 2142 demója FULL előtt 12 nappal KIJÖTT!!! NFSC demója FULL előtt 7 nappal SEHOL!!!

2. Előrendelés a hivatalos oldalon (EAdownloaderes téma): UK/USA és OTHER (ami NORTH AMERICA ONLY) ??? Persze itthon is megvehetem majd dupla annyiért!!! Nem azért lenne a letöltős téma hogy bárki bárhol megvehesse??? Ja és előtte szeretném kipróbálni (demó)

3. A magyar EA oldal nem is hallott a Carbonról!!! CSÚCS!
  • jakewyler
    és,nem warez!!a játékhoz kapcsolódik...
  • kill3r21
    nyugi ez a helyzet majd megváltozik..ha jön a full :d amugy egész világon sztem ez megy a carbon forumokon...
  • soulhunter
    utána az jön,"hogy lehet elinditani? sikerült vkinek?" - és társaik :D
  • DJ Skyline
    ne izgulj, a demo után, a mikor jön a full és társai beírások jönnek! ha megjelent a full, akkor a mikor jön már le, még fél óra, 45,8%-nál vagyok, még 250,4MB van hátra míg lejön féle kommentek lesznek! szal lesz itt még móka és kacagás! :D
  • kill3r21
    egy másik magyar forumon is ez van eszik egymáést az userek :D