22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SLICK
    azért írom be met k*rvára elegem van csak ezt látni itt! Moderátorok is szóltak már, de ti ejtitek magasról... a topik szinte másról ne mis szó lcsak demó így demó úgy...
  • kill3r21
    akar a rák fullt csak valami kedvcsinálod a fullhoz....
  • m0thman
    ...szép képek, de kár, hogy Xbox360-as! :(((
  • Akey
    Na gyerekek! Most már ölremegyünk egymással? Follyon a vér! De megéri a Carbonért egymást szapulni? Tuti olyan felejthető rész lesz, mint a Underground. Mert mennyire nagy kihívás lesz a játék? 2 nap alatt végigtolod maxon és felkerül a polcra. A Porsche Unleashed óta sajna mindíg ez van. Attól még én is várom, de nem írok be mindíg, amikor bejelentkezek, hogy megnézzem a "piros csíkot". Várakozzunk rá békésen és addig nyomassuk a mobilos változatot. További jó mulatást...
  • liverpool123
    jöhetne a full is
  • jakewyler
    figyu má,most minden nap beírod ezt h ne a demoról beszéljünk,de akkor miről beszéljünk???
  • Djemba
    Mielőtt még minden NFS rajongó kirohanna a konyhába pezsgőért leszögezném, hogy a hír korántsem hivatalos! Sőt, könnyen lehet hogy csak valami alaptalan hozzászólásból ered az egész felhajtás. Mindenesetre nagy a visszhang, hogy még a héten érkezik a Carbon demó változata.
    ez a mostani firssítés
  • liverpool123
    amit má eddig csináltak csak abbol gondoltam
  • bubusti
    liverpool honnan veszed??csúnya lenne.
  • liverpool123
    most meg mit rinyálsz???
  • bertino
    tutira befoghatnád a pofázmányod
  • liverpool123
    tuti kedden vagy szerdán nem jön ki a full
  • BIZ0906
    ők huzzák az időt, mi meg lopjuk
    ésakkor még azt hiszik hogy képesek lesznek az emberek 10 ezreket kidobni ugyanmá
  • SLICK
    na jó ne demozzunk többet majd jön amikor és kész! Az offolsát és szpemet hagyjuk abba!
  • DJ Skyline
    mert mi nem vagyunk szemetek, hogy szinte ingyen (pár 100 forint) "vesszük" meg, de mondhatnánk,hogy ellopjuk azt, amin ők 1, vagy több évet dolgoztak!?
  • BIZ0906
    Hát azért lelki bajokat nekem egyik játék se okoz. Ki jön ki jön, ha nem, akkor majd egyszer.
  • Szabi1991
    100 új kép !!
  • bubusti
    télleg szemét dolog de ebből nekik több bevétel lesz..de halálra keresik magukat..akkómeg nemmindegy egy "párezer" dolcsi:P Íjégémsz..csellöndzs evriszing
  • DJ Skyline
    csak a magad nevében beszélj, nem csak csőlátású, veszett fanok vannak, akik ölnének egy demoért! vannak olyanok is, akik türelmesen várnak, eltöltik mással az időt, és nem virrasztanak a gépnél még hajnalban is, hogy jön-e már a demo!
  • tsarffi
    A tököm tele van ezzel a buzi EA-vel. Nemigaz hogy egy rohadt kurva demo-t nem tudnak feltolni netre, hogy az a pár millioó emberke végre megnyugodjon lelkile, és ne nézegesse minden percben a Carbonos oldalakat.
    Rohadt kis szemetek. Mindenki itt rágja má le a körmét az izgalomtól!!!
  • Daveee
    Jövöhéten, észnél vagy ember? jövöhét szerdán vagy kedden full. sztem meg irjuk ma egy levelet az ea-nek hogy mikor adják ki a demot, és ugyis válaszolnak, ha emgnem akkor igy jártunk egy probát megér, vki segitenek megfogalmazni, az PM-be irjon
  • BIZ0906
    azért még vannak olyanok akik nem tudják megvenni de letölteni sem akarják és inkább a demoval nyomulnak
  • bubusti
    Télleg emulátorok..tudtok már használható PS2 emu.ról??
  • DjDano
    jövő héten már a teljes jön, bekaphatja az EA ha ez igaz LOL Akkor már a kutyának se kell a demójuk D:DDD
  • m0thman
    ..talán valami emulátorral lehetne futtatni, de minek! Én még nem láttam normálisan működő j2me emulátort PC-re!
    Várjunk türelmesen és imádkozzunk közösen a nagy EA istenekhez, hogy Carbon demó/full adasson meg nékünk...
  • LeePí17
    nem is olyan rossz gondolat.
    anyagi kérdésben persze a legeslegjobb.
    (most tanulom pénzügyből..h ha 1 vállalat minnél tovább húzza (jelen esetben a kiadást) annál több lóvét kaszál.
    miért is?
    most előnyt élveznek a megrendelők..
    azok tovább adják a hírt h frankó zsír..akiknek továbbadták..megrendelik...és így 1 "árából" 2 ügyfél lessz..
    lehet h hülye az elképzelésem..de nem rossz feltevés:)
  • leipsig
    nem nagy szám a mobil carbon... ne fájjon a szívetek:)
  • DJ Skyline
    nekem azt mondta az EA,hogy még a héten! akkor most mi az igaz?
  • kill3r21
    mobilos gamét em lehet pc futtati vhogy?
  • Djemba
    demo csak jövő héten közölte az EA
  • bubusti
    És most wantednek van mobil verzsöne mer assz jólenne..ha elmegy 6600án..de én Carbonnal is akarok jáccani mobilon
  • DJ Skyline
    igaz, de még mindíg jobb, mintha a full megjelenése lenne kérdéses!
  • BIZ0906
    204 semmire nem jó üzenet ? ezek után azt hittem hogy legalább megjelent a demo de nem pech
  • Danman
    Ámen xD
  • Dodo55
    Nekem Nokia 3230, és nem megy :(
  • kill3r21
    ugylegyen
  • SLICK
    igen igen... igazad van, konkrétan erre gondoltam én is, de ha már később adják ki akkor vmi hülye megerősített dátumot mondhatnának h mikor lesz...
  • leipsig
    Sony Ericsson K800i
  • bubusti
    DODO55.jólenne.reménykegggggyünk
  • bubusti
    igeeeen?nemáá..milyen telód van?