22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Daveee #8284 az első és az utcso uganaz a psp az emg vmi szar átirat -
#8283 Jaja! De már nem csak ez izgat, hanem ez is:
Special Editions
Need for Speed Carbon will have three special editions, each with its own exclusive content.
* Need for Speed Carbon Collector's Edition
* Need for Speed Carbon: Own the City
* Need for Speed Carbon EA Downloader version
Mi a különbség a 3 megjelenő verzió között PONTOSAN ?! -
#8282 és ha ez valami bónusz város? Amit akkor kapunk meg mikor mind a 3 város részt végig nyomtuk?
Remélem lesz hozzá trainer -
#8281 ez a "lehet hogy majd ott lesznek nappali versenyek"" nagy hülyeség mert egyik az hogy mért csak ott lenne??....másik meg hogy nincs nappali verseny a játékban -
#8280 Otlesznek aa motoorozsok mega rentőrök!!!! Söt lehet hoty majd ottt lesznek napali verzsenyekk!!!! -
#8279 http://media.xbox360.ign.com/media/826/826964/vid_1721674.html
Kovecsesnek igaza volt, nem 3 hanem 4 városrész van, de a 4. miért ilyen nagy titok ? -
Daveee #8278 már nicsn semmi, midnent kibezséltük megbezéltünk, mostmár a full-rol kéne ebzsélni hogy miyen kiprobálva.... -
#8277 nah dobjatok mááár fel valami Need for Speed Carbonnal kapcsolatos témát mert ez a topik ha jóltudom erröl szól....ha nem lenne semmi felirat csak a szövegeket raknák elém egy papíron azt hinném hogy egy buzi warez oldal ahol az emberek felvannak háborodva... -
#8276 kedd szerda körül már ugyis a full lesz uhhogy én leszarom már a demot..amugyis kijöttek nagy nevek ugyhogy unatkozni nem fogok!!!!
nfs demo meg le van...... -
#8275 Én is ezt mondom... -
#8274 csinélj de e az inditásrol hanem játékból :D:D -
#8273 én csak a tapasztalatomat írtam le de szerintem hadjuk tényleg a demózást a rááákba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8271 jah bocsi akkor abba hagyom......sorry -
Daveee #8269 juj ennyi észt, azegy program.... mégha amd x2 10200+ os 9900gtx5 kártyád van akkkoris aztirja ki -
#8268 ha kell csinálok gyorsba print screen-el képeket ahogy elindítom.... -
#8267 had idézzelek
/akarsz 3WARN-t? nem ? akkor csináld azt mint a 3. szmájlid, és légy olyan mint az elsőd -
#8266 mért ne lenne az??... -
#8265 érdmeg hogy az egy nagy átbaxxás -
#8264 Hehe... Az a demó NEM a demó! Úgyhogy nem kell izgulni, fog az menni! -
#8263 halljátok..akinek nincs meg a minimum renszerkövetelmény annak eggyáltalán nem fog a játék mégcsak elindulni sem !!!!!!!!!!...haverom felrakta a demót és azt írta ki neki hogy nem indul mert nincs meg a szükséges renszerkövetelmény és hogy újjítsa fel a gépet........... -
romanpierse #8262 4 Új Videó!! -
romanpierse #8261 1.
2.
3.
4.
5. -
#8260 De amíg ezzel kínlódnak addig sem nyüsszögnek a carbon miatt -
#8259 Látom megint sok értelmes és tartalmas hozzászólás született! MIt kell szétcseszni ezt a topikot mégjobban?
Ezentúl midnen demós kommentet törlöK! -
#8258 Még mindig itt tartasz Agyam eldobom -
#8257 én már most megmondom..Fake elsö rart leszeded kiderül hogy a call of huarez va benne :D még az info serialkodja is coj-al kezdödik -
Rick Wyeth #8256 mire hazamegyek megmondom nektek hogy az nfs carbon pcdvd multi unleashed fake vagy nem fake :D -
ipacs #8255 szombat este már a fullt fogjuk nyomni...(bocsi slick :)) -
#8253 akko mod meg hona töltötted le :D -
sftomee #8252 én tudtam connectálni és nincs fenn sajnos :( -
#8251 Ez csak vmi pillnatnyi hiba lehet, mert demo mág NINCS rajta! -
#8250 remélem lehet majd állítani azon a fordulatszámkijelzőn mert ez nagyon kotvány :) -
sanci000 #8249 ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/
nem tudok ide konektalni
EZT IRJA:
Could not connect to FTP server, possibly because of too many users. Please try again later.
talan egyesek toltik a DEMOT??? :) -
babetta80 #8246 sziasztok nem ismertek olyat aki a bazárban hirdet supergames néven eladó játékokat ne vegyetek tőle semmit -
#8245 Jah jó meg minden! De amikor idöre kell menned a páylán... akkor ha állitassz a nehézségen akkor ugyanaz minden csak az idő kevesebb és ugyanott uyganakkor ugyanaz a 2 db mondom összesen 2 db auto vált sávot a többi egyenesen megy.... szánalom. -
#8244 hisz te még írni sem tudsz -
#8242 szép meg minden csak az a baj hogy nem mi játszunk vele :( -
#8241 http://www.worthplaying.com/press/231/NFSCarbon_0143.jpg -
#8240 Carbon demo hiján ajánlom ezt:Alarm Für Cobra 11 Demo -
babetta80 #8239 egyetértek