22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#8503 leva írva fönt: PC Demo még NINCS! -
Attlen #8501 :):D:D:D -
Attlen #8495 OFF: De én pl azé kaptam mert leirtam hogy a Hl2 ... verzio van meg ugyhogy vigyázz ne irjátok majd be hogy NFS: Carbon "crackgyárto" verzio van meg:D -
#8494 Az tuti! -
#8493 Lesz a gammában finomhangolás? -
#8492 A Pagani az benne lesz a gyűjtői válltozatba is, vagy csak az EA downloaderesbe előrendelés esetén?
-
#8491 minnyá okosabnak érzem magam -
#8490 Ha volt már akkor sorry
game disc
bonus dvd
tok
könyv -
#8489 Minden megkezdett évért jár egy csillag. A büntetőpontok mennyiségét meg moderátora válogatja, van aki egy kihágásért is simán ad vagy 3 büntetőpontot, van aki csak egyet. -
samhun #8488 hi!
Mikor lesz warez verzio ? Okt. 31elött? -
#8487 a csillagok meg "kitüntetések" vagy jutalmak? -
#8486 a büntetőpontot azonnal kapod... 5 pont után egy hétig el leszel tiltva, mármint nem küldhetsz hozzászólást... -
#8485 és hány pont után kapod a büntit? -
#8484 az nem jó -
Daveee #8483 büntetőpont -
#8482 mi ez a szmájli a nevetek mögött? -
Daveee #8481 oké bocs ha basztattalak, piiiiiiiiiiiiisz, bárcsak már ott lenék hogy az elinditásárol vitatkozunk :S -
Szabi1991 #8480 eredetivel lehet online ...
... nem eredetivel még nem tudni... -
#8479 -
#8478 Bocs de nins kedvem végigolvasni az előző 8000 üzenetet és ezért mgkérdezném hogy az NFS Carbonnal akár a demova llehet majd valahogy LAn on jacani? -
#8477 figy elsőre nem törlöm mert azt úgyis meg szokták beszélni hogy mégis hogy indul, ha valaki ezek után bejön és megkérdezi mikor már a FAQ-ban is benne van akkor törlöm.. (ezt a játék megjelenése utánni időszakra értem)
most akármit linkelnek be azt tudjuk h FAKE! szal nicsn értelme itt maradnia. -
Daveee #8476 tiszta gyurcsány azt csinál akkor amikor akar, és nézzétek emg mára midenki őt akarja kinyirni -
#8475 igen, a házigazda szerep feljogosít egy kissebb fajta moderátorkodásra, tehát, akkor szól rátok amikor akar, akkor törli a kommenteket, amikor akarja! ha olyan a probléma, amivel nem tud boldogulni, akkor szól a moderátornak, és ha úgy látja, akkor közbelép, ha meg szerinte nem vészes, akkor nem kap pontot az illető! -
Daveee #8474 de lehetőleg ha kijön ne töröjed m a warezt, mert lehet hogy emiatt nem fog soknake lindulni! -
#8473 és 15:00 óta 43db...! -
Szabi1991 #8472 nekem is onan vana pontom hogy vagy 10 en "dumaltunk" eleanorrol , mert az is lesz a játékban.. erre bejőn a srác és "belepofázik" majd fut egy modihoz hogy csunya szabi igy +ugy...
és a tőbbiek nem kaptak pontott.. -
#8471 SLICK:
Légyszíves olvassad el a mai napi hozzászólásokat!
Meglátod: kevés hozzászólás volt és nem nagyon volt benne SPAM! Egészen addig amíg valaki elnem kezdett kötekedni. (13:44 óta 50 hozzászólás) -
#8470 -
#8469 az hogy kezdem unni és unom két különböző fogalom! Warez majd lesz a FAQ-ban... Nézzetek be pl WOrld of Warcraft topikba vagy CS: Source topikba... vagy az ez előtti NFS topikokba... ugyan ez volt. Én pl megpróbálom úgy rendben tartani a topikot h ne legyen az mint MW-nél. De ez is kezd olyan lenni.
na innentől én befejeztem az offolást, ha vkinek nem tetszik vmi reklamáljon modiknál. -
#8468 Most ne slikett hibáztassátok: arrol van szó eredetileg hogy bejön ide valaki aki azt mondja hülyegyerekek vagytok és kussoljatok és hogy majd köztetek fognak rendettenni a modok! Nem ám neki adnak hogy igy bejön és bepofázik, vagyis majd kiderül de ki ez valami Isten? -
Szabi1991 #8467 -
Daveee #8466 hát vmikor törölsz oyan üzenetkeet amit nem kéne, és itt nyafogsz hogy nicsn kedved törölni, ennyi kész, tedd le a jogot és add oyannak aki rendesen eltudja végeznia munkát, milesz ha emgjelenik a full? 500 bol 490 et törölsz mert warez hsz-t tartalmaz? eccer elszurnak iyenért az utcán -
#8465 oks azt megértem,hogy törlöd a warez,OFF,stb...hszeket,de még kell törölni a DEMO hszeket is??hát ez akkora hülyeség -
#8464 1. Akárki akárhogy fikázza ezt a játékot, nekem azért bejön...
2. Kell egy tapasztaltabb fórumozó aki rendben tartja a topikot..
3. ha most helyettem DJ Skyline lenne a házigazda, akkor sem lenne különb a moderálás.. és lehet nem véletlenül bízta rám inkább a topik vezetését. -
#8463 figyu haggyuk is őket,ezek nemnormálisak.
hiába jártatom a pofám énis.
még a végén én kapok pontot,úgyhogy én befejeztem.
majd a modok rendet tesznek... -
#8462 Nem én nyitottam, hanem elválaltam a házigazda jogot, h rendben tartsam a topikot. na de flém OFF -
#8461 ne járasd már le magad! Kell aki rendben tartja a topikot, ha én nem lennék már elszabadult volna itt a pokol... bár már így is sok a hülyeség! Ha nem tetszik vmi reklamálj a modiknál. -
#8460 akkor minek vállaltad el?? -
#8459 te figy ne ugassál SLICK-nek mert ő szépen végzi a házigazda feladatát,csak éppen ti nem fogjátok fel hogy nem kéne ennyit spemelni... -
#8458 És szerinted ez nem a játékorol szól??? XY bejön aki kezdő és leszed valami hülyeséget a netről és meglátja hogy az télleg egy hülyeség mert azt írták hogy MÉG Mindig nincs kiprobálható verzió!!!
Attol hogy te, meg én ,meg a többiek akik itt vannak tudják, de vannak nem olyan tályékozottak is és azoknak kell ez is....