22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• rTp
    Nekem 8 :D annyira nem rajongok a nfs-ér :D (ÁRULÓ! ) :P
    Jobban várom a C&C-t :D
  • Pheaper
    én ilyet tAláltam : EA.Mobile.Need.for.speed.CARBON.v1.1.70.K750.J2Me.Retail-NOKiApDA
  • Dodo55
    Ha kiszivárgott volna, arról már tudnánk. Hidd el, fake.
    Viszont 1-2 nappal a megjelenés előtt már lehet, hogy kiszivárog, mert így volt ez a Most Wanteddel is, egy nappal a megjlelenés előtt megjelent torrenten a HKZonda verzió, páran elkezdték tölteni, de mindenki azt hitte, hogy fake, aztán órák múlva kiderült, hogy mégse fake.
  • rTp
    hm, általában így megjelenés előtt 1-2 héttel már kiszivárogtatják az ilyen nagyobb játékokat... üzleti fogás :D
  • Shortstop
    torrenten is fent van csak fake
  • rTp
    Dc-n már láttam, ha minden igaz, kicsit több mint 2 giga...
  • Dodo55
    A telefonomon sajnos nem megy, pedig kéne, mert egy Nokia 3230-om van, ami visz szinte mindent. Szerintem a telepítőjével van csak gond, mert arra panaszkodik a telefonom. Szóval szerintem maga a játék futna, csak a telepítő szar. Kitömörítettem a jar fájlt, és egy mappán belül van valami fájl, ami valami szöveges fájl, és van benne egy megjegyzés, hogy : "supplied by the qwerty111 aka pimpgangsta ;)" szóval ez szerintem egy rip verzió, és a rippelőnek Sony Ericssonja lehetett, mert azon műxik asszem.
    Ami BitHumenen fent van az is ugyanez, mint ami nemrég be lett linkelve? Én sajnos nem tudom megnézni, mert nem vagyok regisztrálva a BitHumenen.
    Úgyhogy valaki aki le tudja tölteni, az plz tegye fel valahová(vagy küldjön meghívót :D), mert lehet hogy ez a verzió menne a telefonomon.
  • scorpeeon
    Java, vagy Symbian?
  • fireball
    ::D
    nem ieszgetek én senkit,csak láttam,h fönn ban bh-n:D
    ez a demo ügy amúgy minden évbe így zajlik,h ígérik ígérik,csak ép basszák kiadni,oszt mire kiadják,másnap már töltöt le a full-t bh ról..:D:D
  • dante3
    Akkor leszedem! thx
  • MaverickSXT
    sonyericsson on is megy
  • dante3
    Azt én is láttam,nokiára,ugye?
  • DJ Skyline
    ne ilyesztegess már így negyed tizenegykor :D
  • fireball
    felrakták a carbon full-t bithumenre!
    kár,h mobil ra való..:D:D:D
  • FOXX supreme
    vagy menekülni..:)
  • ToCsEk
    Kb. olyan lesz mint a MW verseny után lehet a városban császkálni.
  • Imremagdi
    aza gond, hogy még egy hét kellene és legyöznénk a stalkert.

Na a viccet félretéve. Game: Én vagyok a hülye hogy magáról a játák enetről nem tudok semmit: Pl: veresenyek után nekem kell menni, mint az ug2-be?
  • Hellsing47
    biztos azért mert már a legtöbben leszarják!!:D én is azt teszem...DNF-el együtt :D
    eddig nem jött ezután se fog :P
  • preti96
    a végtlenségignem tolhatják mer akkor az embereket nem érdekelné
  • DJ Skyline
    STALKER topikban +1000, és nem jelent meg ^^
  • kovecses
    Ne ezt idáig is tudtuk!!! De nem tudjuk a nevét! És hogy mi vár ott ránk!
  • Neoncsoves
    hallod még ki se jött se a demo se a teljes de már van 8523 HSZ ... GRAT :DDDDd
  • InfectedMann
    illegális utcai versenyeket általában este/éjszaka rendezik...
    úgyhogy sztem kár ezért rinyálni...
    igaz MW -ban világos volt, de az olyan szar is volt
  • ipacs
    ez legfeljebb csak akkor fog érinteni ha meg akarod venni..(hülye vok, én ism eg akarom venni de attól úgyis leszedem a warezosat :D...nyugodjatok meg, ha lesz amerikában lesz itt is)
  • Hellsing47
    :D
    pont most gondoltam arra hogy kijön-e a teljes szünetre...
    de kitudja..lehet ge*ik lesznek azt csakazért is eltolják a teljes kijövetelét :D
    de nagyon remélem hogy nem :D
  • tsarffi
    Nagyon remélem, hogy a szünetbe már javába toljuk a gamet:D
    Nehogy azlegyen mint Németországba!
  • gduck
    Na most már ismerjük a 4. régió jelét... A neve talán SNAKE?
  • romanpierse
  • Apus
    Azét lesz benne sötét amiért a Doom 3ban. Ne látszon milyen ótvar
  • Code92
    nem kötelező vele játszani....
  • GoKu x
    nagy sz*rt sem fog érni a játék ha csak este lessz benne, szvsz.
  • tsarffi
    De most komolyan mondom!!
  • Danman
    Hé hé nyugodjatok meg emberek nem kell rögtön egymás torkának esni higgadtan is lehet társalogni.;)
  • tsarffi
    De azér a Felesleges, semmitmondó... szöveget ott lehet hagyni
  • tsarffi
    Szerintem le lehet szedni onnan a piros feliratot, meg a demo megjelenését. Inkább azt kéne oda írni, hogy A játék megjelenése: November 1.
  • Alien1024
    te beszélsz méf elhited hogy van demo szóval téged abba a kategoriába raklak akiki képesek vodltak fake verziokat tölteni ennyi nem kivánom tovább offolni a forumt mert nem eről kéne szolni hogy demo demo hanem a játékról.....
  • raven87
    Az a könyv tök jó lenne. :)
  • Lack
    Talán ha felmennél az EA hivatalos oldalára, megtudnád, hogy még csak be sem jelentették a demo-t. Valami agyoniskolázott lángész kezdhette híresztelni ezt.
  • Hellsing47
    és sztem nem is lesz
  • Alien1024
    nem hiszem ell hogy itt ennyi luzer van baszki nemtom mindeki DEMO DEMO bazz nemsokára jön a teljes mit demoztok álandóan......................