Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Carbonban is meg lesz a MW-hoz hasonló rendõr üldözés, csak egy teljesen új rendszerrel fog megvalósulni. Ahol elkövetjük a kihágásokat, és ahol a legtöbbet üldöznek a rendõrök, ott nagyobb lesz a körözöttségi szintünk. Ezt majd a térképen követhetjük szemmel. Tehát lesz olyan terület, ahol nagyon, és lesz ahol kevésbé keresnek minket a zsaruk.

A sztori is fejldni fog. Mi alakíthatjuk a történetet. Még élethûbb és még több bejátszás lesz a történet alatt.

Az online cheat-elés csökkentése érdekében teljesen új rendszert vezettek be. Vagyis az online játékok mindegyike az EA szerverén keresztül fog futni. Tehát ha a hostoló fél kilép, akkor õ veszít, de a többiek játéka folytatódik. Valamit az EA-s szerver fel van szerelve egy megfigyelõ renszerrel a csalások kiküszöbölésére. Például lesz egymegfordulás figyelõ modul, ami azt vizsgálja, hogy szembe mész-e a többiekkel, hogy szándékosan össze ütközzetek.

A performance tuning is fejlödik majd. Egyedi beállítást kap mind a három kategória. És azt igérik könnyû kezelhetõség, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki az autójából, ill. hogy mindenki a saját stílusára formálhassa a verdáját.

Mint azt már korábban megtudtuk, lehetõségünk lesz a játékot megállítva fotót készíteni a kocsinkról. És a konzolos verzióhoz hasonlóan 360 fokban elforgatható lesz a kamera.

Kristian von Fersen szerint idén sokkal több idõt fordítottak az MI-re. Vagyis reényeink szerint realisztikusabb és élvezhetõbb lesz a játék. Egy példát említ a producer: "Egy Mazda RX8 nem veheti majd fel a versenyt egy Lamborghini Murciélago-val". Hát ajd meglátjuk. Valamint, hogy ezek a külömbségek, majd tuningolás után sem fognak eltûnni.

Végül pedig megtudhatjuk, hogy az érkezõ DEMO-ban a Circuit race-ben 2:36-ot kell lenyomnunk, a Drift-ben pedig 200.000 fölött már jók vagyunk!
forrás:nfssr

Mint tudjátok, nem mindig a versenyzõ szerepét kapjuk majd a Carbon-ban. 3 féle feladat vár ránk a játék során. Mindig más lesz a dolgunk. Egyszer versenyzõként törünk az élre, egyszer a hátráltatók feladatát végezzük majd, és egyszer segítünk egy versenyzõn, hogy jobb eredményeket érjen el. Errõl készült egy rövid ismertetõ külön kategóriákra bontva. Így tehát angolul 3 db 1 perc hosszúságú videót tekinthettek meg, melybõl talán még többet is meg lehet tudni. A videók eleje és vége ugyan az, csupán a közepében van eltérés, ahol a feladatunkat ismertetik mindhárom kategóriában.

Hátráltatók
Segítõk
Versenyzõk

forrás:nfssr

Barney Tech
fake!

reaper4
lehozod és elmondod h mi 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SLICK
demó semmi féle képpen nem lehet! Azt viszont nem tom hogy fake-e, de ha teszt verzió lenne akkor sztem azért páran tudnánk róla és játszanánk is vele...

szerintetek fake vagy csak demó mert nehéz elhinni h. ez a rendes teszt vezzsön?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nah én valami vagy nagyon benéztem vagyí nagyon heppi lehetek alig 2 óra múlva mert errõl az nfs9carbon.atw.hu-ról máér ráncigálom le a tesztverziót😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

remélem igaz a pletyka 😊
(nagyon várom már a TDU-t)

gduck
A legújabb pletyka <#vigyor2>24.-én jelenik meg a TDU, ha van esze az EAnak (márpedg van), akkor a demó elõtte 100% hogy megjelenik <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

állítólag 15 körül jön ki a demo pc-re <#boxer><#boxer><#gonosz3>

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

minden kamu! a mai világban smmit se hidj el!

JaSoN HuNTeR
Sziasztok akkor tényleg kamu az a oldal,amirõl lelehet tölteni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Evogordon
Milyen már az hogy a készítõk már rég játszanak a végleges verzióval minket meg itt éheztetnek 😄

Balazs15
jelenjen már meg😛

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Imremagdi
<#wave> ez jó volt, egy nagyott röhögtem rajta

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

reménytelen
Nem, de ha a Windowsban beállítod a dátumot 2006. november 10-ére, akkor már le tudod tölteni a netrõl, mert a warez oldalt is megtéveszti a dátum, és hirtelen megjelenik rajta a NFS:Carbon.
omg....

DjCooll
már megjelent?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

amit kétlek 😛,

ha árulni fogják kishazánkban... <#hehe>

nekem mind1 meik került fel mer úgyis a CE-t veszem meg

remélem a Collector's edition-kerûl fel a netre 😊
már csak azért is mert abba +10 autó lesz ( pl. 92’ Nissan 240 SX,07 Jaguar XK,06 Camaro Concept és 06’ Koenigsegg CCX...)
ezenkivûl + 6 verseny , és 12 pálya 😊

Csori
ez is igaz, csak eladó gusztávot aki az eladásokból max a havi létminimumában érdekelt ponn nem érdekli ez 😊
de mosmáá vágjuk kukába az offot 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
sosem tudhatod! ^^ elvégre ez nem egy kis fórum, nem kell nagy tudás a fórumot olvasni, kijelentkezve is bármit ellehet olvasni a gumin, és a sajáton kívül! :S

JaBaRn
Hát nem, szerintem aki ott dolgozik az is lopkodja a kódokat, a játékot meg letölti 😊

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

Csori
Aszt majd leadják a drótot, h Csorit, és JaBaRnt ne szolgálják ki 😄DD
Viccet félretéve, játéknál nem túl nehéz 1 eretei kód.

JaBaRn
Ja télleg. olvassa itt az 576eladó, aki az europarkban van, és mikor megy a haverom, sé visszaviszi a cdkulcsot majd biztos mondja hogy, ja te vagy az a gyerek aki a haverjának adja az egyik kulcsot 😄

DJ Skyline
azért az ilyen sztorikat ne nagyon szerintem, ki tudja mikor ki olvassa a topikot! 😊

JaBaRn
Haverom tavaly megvette a battlefield 2 special forcest, a kódot nekemadta és visszavitte az 576ba hogy azt írja a cdkulcsra hogy foglalt, és kicserélték neki szó nélkül, így jól jártunk 😊

Csori
eredeti serial szerzésnek azéé játékoknál van némi esélye 😄D
pl szomszéd hülegyereket megnyígatod, h milyen yoo játék ... vetesse + anyucival, átséta segíteni telepelni mertháát nemúgyvan az h gyerecipóhammbekaplak ... és nyertél 1 serialt. ez 1 a sokból.
de pl a daveee féle is használható annak ellenére, h belül fexik a dobozon a dolog. éjszakai tesco látogatás alkalmával rohattul nem bux be 1 doboznyitást.

tudom én is probálam 😊
de én õrõknitorval xD

kovecses
Feltettem külön ezért hogy menyjek vele egy kört de hát tuning nélkül nehéz és lomha a nitrospalack meg hamar elfogy...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

<#szomoru1>

kovecses
MÁR TUDOM HOGY MIÉRT UTÁLTAM A MOST WANTED-ET! MERT IGAZ HOGY VAN BENNE CAMARO, DE NEM LEHET TUNINGOLNI...<#violent>

köszönöm!

a végén írják de azért megmondom: Black Eyed Peas feat Papa Roach - Axiety

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Black Eyed Peas - Axineity 😊

ha felnõ az õ generációja és mindenhol ilyen emberek lesznek.. nfs akkor is lesz évente =)

Road to carbon master version final Ebben a videóban "#4687" az elején milyen zene szól? Kérlek írjátok le ha tudjátok! Elöre is köszike!

ok , privibe elmondom...

Én szivesen mennék ug2-zni csak sajna nem tudom hogy kell.😞

jó is lenne ha csak meg kellene fordítani a dobozt a serialért 😊

SLICK
ennek az esélye = a 0-val

nem feltétlen, de sztem azlesz hogy egy hüye árusnak szolok hogy vegye le adja oda hagy kukkancsak bele mer nekem is ereeti de nem jo a serial hozzá, és ezt kiprobálnám 😄

Barney Tech
Nem hallom látom.
CSak az a baj hogy a serial belül van okoskám.

haljátok lehet hüyeséget bezsélek, de tegyükfel nekem megvan a carbon fullba irottan és onlinozni akarok vele, csak akkor enged fel hogyha beirok egy oyan cd keyt az online részre ami eredeti key? mert akkor elég anyit csinálni hogy bemész a tescoba és ott egyet megforditasz leirodvhova a serialt, és tucc onlineozni, nem?

off: jõn vki netre mw-zni vagy ug2-zni?
(Hamachi-val)

Imremagdi
tedd fel az 1.3 patch is...

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

kovecses
kösz

nekem eredeti exe-vel megy a game 😉