22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
tom235 #8457 Amúgy Slick te nyitottad ezt a témát, ez azért van, hgoy az emberek a carbonról beszélgessenek, mikor megnyitottad gondolhattál volna erre, hogy sok szó lesz a demóról, meg warez is lesz. -
#8456 Gyerekek! Én szoktam nézni a topicot. Ha látjátok eddig nem is irtam semmi hozzászolást csak nézelődök! Épp ezért irtam hogy arrol van szó amiröl kell.... demo... full game... videok.. képek ... autok! Nem arrol hogy ki mekkorát brunyált vagy hogy millyen volt tegnap este a Szökés a Tv-ben! Épp ezért irtam most mert mint kivülálló aki nézi a topikot azt látom hogy arrol van szó amiröl kell! Most addig ne irjatok semmi csak ha kint van a demo??? miez????? -
#8455 "MÉG MINDIG NINCS "KIPRÓBÁLHATÓ VERZIÓÓÓÓÓÓÓÓ"!!!!
ma az egyik haverom akart eteni azzal hogy a haverjának megvan a full ami 4.1gb-ot foglal...mondom aha ja persze.erre ő ő is elkérte de a csávóka azt mondta hogy nem veszi ki a winyót mert fél hogy kacc a windows-nak dvd-t meg nem ír mert nincs neki:D
mikor meghallottam mondtam ennek bedőlsz?
tiszta lol:D"
ez mi ha nem baromság?
és még sorolhatnák párat de mostmár tényleg befejeztem... -.- -
#8454 a játékról lehet beszélni...
csak azzal van baj h a demó így meg úgy... sok baromság, ja meg aki beesik h infót találjon a gameről, az mit lát??? Csak azt h jajj mikor jön már a demó, jöhetne már, stb...
egyszer le lehet írni de utánna már átmegy szpembe és csak a topikot szpemmelitek szét...
dehát újregeknek lehet magyarázni... -
#8453 [b]az a nagyon nagy baj hogy itt is meg mér rengeteg helyen mások felsőbbrendűnek érzik magukat, pedig ugyanúgy senkik csak fórumozók..
Nemtudom milyen jog alapján lehet meg egyáltalán hogy érzik azt hogy ők arra jogosultak hogy ugyanolyan userek felett rendelkezzenek és a postjaikat törölhessék... Számomra ez érthetetlen és elfogadhatatlan, és hiába próbálja bárki is megmagyarázni észszeű érvek alapján sose fogja tudni... -
#8452 jaja,engem is zavar,hogy beírok bármit,rögtön törölve lessz -
Daveee #8451 akkor minek válaltad el? ne rijjá, tedd el a házigazda jogot, avgy csináld becsületesen nyafogás nélkül!
-
#8450 én itt meg róla beszéltem -
tom235 #8449 egyetértek -
Daveee #8448 ha nem teccik valami el lehet menni! Ha meg árulkodsz egy moderátornak akkor meg mindenki majd kisbuzinak fog nézni! -
#8447 MODOKNAK:
Picit túlzás ami ebben a fórumban zajlik!!! Itt már semmiről se lehet fórumozni. BAKKER EZT A KURVA NAGY CENZÚRÁT!!!
NEM LEHET BESZÉLNI:
- DEMÓRÓL
- MEGJELENÉSRŐL
- ÉS MÁR A JÁTÉKRÓL SE!!!!
-
tom235 #8446 snake nek szóltam, nem neked -
#8445 Mit fejezzenek be??? Beszélgetnek a Carbonrol ha tudnál olvasni látnád -> remélem a modik intézkednek igen, az ilyenek ellen mint te! -
#8444 Igaza van! Én is kezdem unni a sok baromság törlését... -
tom235 #8443 miről kéne itt vitatkozni, még csak nincsenek is warez hozzászólások a carbon a téma. -
#8442 szerintem ma kapott egy négyest helyesírásból és azt hiszi hogy ő a világ ura... kis lúzer :D -
#8441 Ha visszaolvasnál látnád hogy a térképröl beszéltek, az auto listárol, képeket linkltek meg videokat meg mi egyebeket! Szoval ezért mert nem azt látod hogy mindenki arrol beszél hogy hány percen belül jön a demo attol mért intessz kussra mindenkit... büntetőpont azaz: neked kéne az okoskodó megszólalásodhoz! -
#8440 nem vitatkozom!
fejezzétek be és kész!(vagy a modik intézkednek!) -
tom235 #8439 "kuss! -.-"
húha "VIP", minek képzeled itt magad? -
#8438 neked is :) -
#8437 kuss! -.- -
#8436 Jajj denagy csávó vagy! Ha nem tetszik valami akkor ne nézz be a forumba... loller lama -
#8435 nekem mondod már alig várom a demóterre mindig a szarokkal lesz első a topic... -
#8434 asszem kiveszem a favoritból a topicot!
ezt már nem lehet bírni ami itt megy!
benézek 300 valahány új hsz és mondom hátha valami erre hülyeségetek írkáltok.tele nyomjátok baromságokkal a topicot.kussoljatok má végre,fejezzétek be.
(amúgymeg nem visszaugatni mert igazam van és jobb esetben kaptok jutalmat is a visszapofázásért.példa erre evo,és szabi!) -.- -
#8433 De egyértelmű: Mw= Tolvajtempó csak a csaj kicsit jobban tetszik a MW-be mint a Tolvajtempoba:D -
priluki #8432 Ez igy igaz... -
#8431 OFF:
Sztem a MW-nek a Tolvajtempó-hoz van pici köze. Ott is ritka jó kocsik vannak, és végülis ugyan úgy ott a nagy zöld tábla, sorba végig hogy meik kocsit kell begyűjteni. Tolvajtempóban álnéven, MW-ban a kocsi gazdájának nevével. A tolvajtempóban is van rendőrös üldözés. Szerintetek nem?
On -
#8430 Én leszek a Dákó Király:D:D: -
kis kocka #8429 szerintem az Audi-s csávesz -
LeePí17 #8428 akkor a 4.,résznek köze lessz a Tokyo Drifthez..
mint a halálos iramban az U1hzez
a halálosabb iramban az U2höz..
a MW az semmihez :)
és akkor a Carbon a TDrifthez..
ki lessz a DK? -
#8427 hali, a 4. helyen lehet hogy különleges autok lesznek, mint pl ae86, mert elviekbe azis benne lesz a játékba -
#8426 :D -
LeePí17 #8425 valószinü..
asse tudják h miaz..
Trabant..meg Lada..
lehet Retro stílusu lesz..ki tudja.. -
#8424 a 4. helyen biztos retro style van(trabi lada stb...):DDD -
#8423 ma az egyik haverom akart eteni azzal hogy a haverjának megvan a full ami 4.1gb-ot foglal...mondom aha ja persze.erre ő ő is elkérte de a csávóka azt mondta hogy nem veszi ki a winyót mert fél hogy kacc a windows-nak dvd-t meg nem ír mert nincs neki:D
mikor meghallottam mondtam ennek bedőlsz?
tiszta lol:D -
LeePí17 #8422 valószinüleg a versenyeket...
a csillag szvsz vmi Újságos DVD mint az U2ben vagy bónusz verseny.. -
#8421 az a sok pipa és a csillag mit jelent? -
LeePí17 #8420 én nem értem mit kell itt tudóskodni.
van 1 terület amit nem fedtek fel..sem újságban sem videóban..
ez a meglepi..hát várjuk türelemmel.
olyan mint az 51es körzet.
mindenki tudja h létezik..csak azt nem h mi van a körzeten belül.
felesleges találgatni..majd megtudjuk..idővel.
=) -
#8419 Ezért: TÉRKÉP -
#8418 de mért olyan bizti a 4. terület.....ha azt nézzük minden területnek meg van a képviselője:tuner,muscle,exotic.....meg az ea egy interjún sem számolt be 4 helyröl csak 3-rol.....