22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#8586 NEEEM:D -
romanpierse #8585 Mostmár elhiszed?? -
romanpierse #8584 ja, a hír forrása:www.nfsunlimited.net -
Daveee #8583 honann szeded hogy este lesz demo? -
romanpierse #8582 On other hand, the PC demo is more likely to be released tonight, so keep checking back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8581 NFSC Swedish TV -
#8580 szia Elmör :) -
#8579 pedig de
NFS az NFS, ne várj szimulátort -
#8578 ja ja náéztem énis pár videót és a mozgások elég neccesek remélem nem csezsik el h megint vmi iszonyat arcade-stílusú szart dobnak ki csili-vili grafikával..... -
#8577 meg ugye V6 nem I4 -
#8576 :-D -
Elmör #8575 Remélem én is, hogy javítottak rajta és nem lesz olyan "furi" mozgás! -
Elmör #8574 A kategóriáknál nekem furcsa, hogy az Audit, meg az M3-ast az Exoticba tették. Golfból viszont jobb, hogy nem GTi van hanem R32. Egyszer volt szerencsém látni élőben és jobban is néz ki+jobban megy, ja meg ugye 4WD és nem FWD. -
kis kocka #8573 hát igen valahogy nem tetszik igazából senkinek, de még nem próbáltam nem tudok róla véleményt nyílvánítani. ami az u2-ben volt nah az tetszett azzal még most is szoktam drfitelgetni -
#8572 A demót nem tudjátok honnét lehet lehúzni, mer az fix, hogy kint van már, sok helyen láttam... (igaz fake) :D -
Elmör #8571 Igen, lesz megint drift!
Ha érdekel, akkor keresd meg lejjebb a linket, van videó róla, de nekem valahogy nem tetszett a kocsi mozgása drift közben. -
#8570 amúgy még a vicces dolgokhoz hozzátartozik annak is a megemlítése, h ebben a kategóriában csináltak már 2 éjszakai és egy nappali játékot is, -vagyis képesek mind a kettőre-, akkor miért nem csinálnak egy olyan gémet amiben változnak a napszakok
ja és még 1 kérdés a carbonban lesz újra drift? -
#8569 Nem szeretem a GameStar-osokat! Túl nagy az arcuk... -
#8568 Nem akarom azonban dicsérni magunkat, bár azt nem tudom megállni, hogy el ne mondjam, a Team Fortress 2 videó annyira világpremier volt, hogy tőlünk vette át több nagyobb hírportál, s még a YouTube is a Zero által felvett videóval volt tele egy ideig. Ezek az apróságok teszik igazán emlékezetessé számunkra az idei GC-t.
-
#8567 -
#8566 az egy 2GB-os lufi..rar fájl és üres(sztem) -
#8565 ebben is úgy lesz majd h ráállok a fényre és akkor beteleportál egy versenyre, az elég gyerekes volt remélem kitalálnka majd vmi okosabbat -
Daniel03 #8564 Nah, most lépek majd jövök benézek és ha válaszoltok előre köszy csumesz
U.I.: PLZ válaszoljatok !!!!!!! -
kis kocka #8563 ilyen race wars lesz a játékban? jó lenne csak ahogy láttam az első fél percben megelőzte a 80%-át a csókáknak -
Daniel03 #8562 LOL mé külte 2 x ????? XDXDXDXDXD -
Daniel03 #8561 csá, azt azt szeretném kérdezni hogy, letöltöttem az isohunt.com ról az nfsc t és kell jelszó. Ez most fake akko vagy tényleg van jelszó? Vagy mi van most evvel ???? LOL DX[IMG][img]https://media.sg.hu/forum/posts/2006_10/324.jpg -
Daniel03 #8560 csá, azt azt szeretném kérdezni hogy, letöltöttem az isohunt.com ról az nfsc t és kell jelszó. Ez most fake akko vagy tényleg van jelszó? Vagy mi van most evvel ???? LOL DX[IMG][/IMG] -
babetta80 #8559 tudom hogy nem ide tartozik de máshol nincsnek ahol tudna valaki segíteni, sziasztok egy kis segítség kellene az UG1 el játszom a neten de van amikor lefagy az egész és újra indul a windows mitől lehet előre is kösz -
#8558 Ja igen! Én is néztem... -
Szabi1991 #8557 -
#8556 Hoppsz, pár elírás volt:
UK: nov 3.
Race Wars
Kicsit korán van még... -
#8555 Európában tovább gyűrűzik a késés:
Németország: nov. 9. (ezt ugye már tudtuk)
Hollandia: nov. 8.
UL: nov.3
Race Wars
Képek
Ma újra D-DAY... Kiváncsi vagyok ez most bejöne-? -
#8554 ja
nforce-on viszont nyoma sem volt... -
preti96 #8553 lhet hogy a kigyo a mi csapatunké lesz -
Vakeraka #8552 Nem tud valaki infot arról hogy lesz-e benne Dyno vagy valami mérés amivel meg lehet tudni mire is képes a verda? -
kgabesz70 #8551 Ez a valőság, addig legyetek türelemmel!:
October 26, 2006- David Teichner, Chief Executive Officer of Channel M, the largest non-traditional media company in the world and leading provider of retail marketing services, announced today that the new MAZDASPEED3 will be part of a unique marketing program involving the much anticipated Electronic Arts video game Need for Speed™ Carbon , available in stores across North America on November 1.
:) -
Dodo55 #8550 Igen én is ezt mondtam, hogy 1-2 nappal a megjelenés előtt már várható, a Most Wanteddel is így volt. -
#8549 okés csak mondtam ..:) -
#8548 ezt is már megtárgyalták és talán van is neki külön topik -
#8547 biztos hogy nem szivárog ki semmi 1-2 héttel előtte. A viszonteladóknak szállítják ki megjelenés előtt 1-2nappal (hogy jelen esetben ne nov1-jén szállítsák ki az üzletekbe...), és onnan rakják fel P2P rendszerekre.
Szerintem hétfőtő éjféltől (ami nálunk kedd hajnal) lesz érdemes figyelni az nforce-t és a torrent trackereket.