Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
As soon as we get response from EA, you'll get to know here.
ami még nem biztos, hogy csak Németországra, vagy egész Eu-ra vonatkozik majd! még az EA nem erõsítette meg! 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Majd ha az ea oldalán fent lessz a demó akkor tölthetitek, de ilyen hülyeséget hogy már ezen a torrenten meg azon a torrenten fent van...
Emlékszik még valaki az NFS 5-re? Na kb azután kezdett döglõdni a sorozat. Ez csak személyes meglátás.
Ja, demo és fullgame meg lesz amikor lesz, türelem!
ugyan ez van egyéb másik játékkal..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
("A WAREZ hozzászólások törölve lesznek! Majd akkor gyertek warez cuccokkal ha BIZONYÍTANI TUDJÁTOK a valódiságát! Aki olyan hülye, hogy bedõl a fake cuccoknak az legalább ne reklámozza a saját agyi kapacitásának korlátait!" by: feljebb😊)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Sorry vagy én vagyok hülye vagy te kitörlõd a hozzászólásaimat. Legalábbis amit mondjuk tegnap írtam az már rég nincs itt. Nem volt se warez se fake terjesztés de még off sem.
OP rendszer: Windows 2000/XP
Processzor: 1.7 GHz vagy gyorsabb
Memória: 512 MB
Szabad hely a winchesteren: 4.7 GB
DVD olvasó: 8 X
Videókártya Kártya: 64 MB*
Hang kártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX: 9.0c
Online játékmód: 512 Kbps vagy gyorsabb; 2-8 Játékos
Bemenet: Billentyûzet, Eégr
Opciós eszközök: USB - s kormány/ Dual Analóg gamepad
*Támogatott chipsetek: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 vagy jobb (GeForce MX széria nem támogatott); ATI Radeon 8500 vagy jobb. Ezen verziójú kártyás laptopokon mûködik, de nem támogatott. DirectX 9.0c kötelezõ, és a legfrisebb videó és hangkártya driver.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
szerintem jól néz ki a banner, mindenki tudja melyik topikban vagyunk, az NFS C logó olvasható így is, szóval szerintem nem kell új...aki meg azt olvassa ki belõle, hogy szalámi gyár, az meg forduljon a szemészethez! 😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
u dont have to listen anybody else but me
Újjat kérünk..
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
a régi jobb volt (csak abba kék volt a széle <#szomoru1>#szomoru1>)
Ne csinálátok már,itt 1jo kis topic amiben minden közölve van amit tudni kell erre egymás után teszik fel a buta kérdéseket,értelmetlen hszeket postoltok!
1000x kértek már titeket várjatok még nincs demo stb...Ne csináljátok már legyetek szivesek....
SLCIK A HÁZIGAZDA, ERGÓ ITT A RENDRE FIGYEL, ha AKARJA MINDEN MÁSODIK HSZ-t TÖRLNI MERT MEGTEHETI... MAJD AKKOR OLCSÁTOK HA JOGTALANUL !!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Látom nem volt nagyobb fennakadás... -.-
Note that registry entries which relate directly to a setting which can be easily and fully changed from within the game are not covered below - you should adjust these in the game and not here. The following are the major advanced settings you should experiment with:
CacheSize
This setting appears to control the amount of memory NFS:MW allocates for caching game-specific information. On my system this value is 3044530176. Since 8 bits = 1 Byte, 1024 Bytes = 1KB, and 1024KB = 1MB, dividing this number by 8388608 (1024x1024x8) should give you the amount in MB that the game is using for a cache. On my system this appears to be around 362MB (I have 2GB of RAM). Raising this value appears to slightly smooth out gameplay performance on my system. Experiment with values up to around half your system RAM to see if it helps smooth out your framerate.
az mw szépen futott high és medium grafón..hát ha nem lesz mássab mint az mw, akkor mennie kell
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Mondjuk 1kis hackeléssel megoldottam :-)