22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#9047 mindig vannak ilyen emberek -
#9046 Szerintem kapcsoljátok ki a motionblurt. Én a UG1 óta kikapcsolom (zavar). Gyorsabb is lesz. A registryben kell. -
#9045 Hát jah kurvára meghuzza nekem a msben ráraktam 2x aa és meg sem kottyant neki. -
BIZ0906 #9044 nyugi mert úgyjártok mint én -
Paranoia #9043 rányomsz egykis AA-t nagyon lehúzza a gépet?/nekemaz az első,h felrakom2xre/ -
#9042 moderáld már magad légyszíves! -
#9041 ezt a játékot valami kegyetlenül elbaszták...
hihetetlen, hogy mekkora egy szarság lett, kegyetlenül nagyot csalódtam..
mondom is hogy miért:
irányítás: a létező legszarabb, amit valaha verdás gameben tapasztaltam
grafika: nem nagy show, talán oké, de vmi elbaszottul gépigényes, és tényleg mondjuk a flatout 2 mérföldekkel szebb, és sokkal de sokkal jobban fut... és a motion blur...azt be ne kapcsoljátok, egyszerűen játszhatatlanná teszi az egész játékot!!! -nem látsz egyszerűen tőle, és nagyon nagyon sok fps-t zabál..
és a játék ugyanúgy "megakad" mint a most wanted csinálta anno.
részemről ennyi volt a Carbon, én már most megmondom, hogy ezt kegyetlenül elbaszták..de örülök, hogy kipróbálhattam a DEMO-t, legalább a fullt nem kell leszednem ^^ -
#9040 -
#9039 na kipróbáltam:basszus gyerekek ez nagyon gagyi,nem is tudtam hogy a gallardók sínen mennek...
ez a nagyon beharangozott csapattárs-mód(vagy mi) abból áll hogy nyomogatom a ctrl-t,az alakítható elemek nem rosszak,de jobb lenne ha teljese mértékben én alakíthatnám
más:miért nem engedi a motion blurt 9600xt-vel? -
#9038 gyááá!!! Kijött a demo -> 595 új üzenet -
#9037 demo bazmeg de neked fullon megy egy ilyen vas gépen 22 fps körül van de neked megy maxon.
ja gondolom 640*480
vagy esetleg hozzákötöttetd a tvhez és ugy. -
#9036 Ja és mindenkit megkérnék hogy ne több szálon töltsön mert ATTÓL NEM LESZ GYORSABB!!!! -
#9034 Na majd csinálok képeket...mert elvileg mennie kéne szépen 7900GT-n és 1.5gb rammal/3500 amd vel;) majd kiderül 3 óra múlva :DD -
Daveee #9033 ezmég csak demo -
#9031 törölt hozzászólás -
Daveee #9030 elmondanád nekem mia faszomnak kell 4 giga ram? star wars 7 filmkészitésrE? -
#9029 hajjátok faszfej daveee amkkinek 6000 rege van asztmondja hogy neki fullon megy és nem akad egy csepet sem. -
#9028 Mi a véleményetek a Carbon autólistáról? -
#9027 Idáig videókat meg képeket néztem róla arra mondtam hogy tetszik na!! -
sftomee #9026 jah hát nem 640 ben kell nyomni :P -
#9025 PFFF.
Tetszik neki, de még nem is próbálta.
Fogadd őszinte gratulációm haver :) -
pirosBoci #9024 ftp://hardwired.hu/nfs_carbon_demo_eu.exe
nekem innen jön 360 kb/s el. -
#9023 egyenlőre nem, sőt... -
#9022 Bár modndták, h az MW demója is gáz volt, de a játékot utánan nagyon faszául optimalizálták és sztem elég szép grafikája volt.
hátha itt is jól optimalizálják a fullt.
de ez még csak demó nem kell máris ennyire leírni -
#9021 Sziasztok!!!!
Nekem tetszik az új N.F.S. csak 1 et kérdeznék!!
Jobb mint a "Most Wanted"??
Meg az irányítás ilyesmi?????
-
#9020 "Ilyen szarul néz ki és atomerőmű kell neki?"
EA mert loreal.. :) -
#9019 Atyaég milyen irdatlan csúnya. Ezen ennyit pöcsölni, el se hiszem. -
#9018 7800GTX és 4400+ AMD melett illene max grafikán elfutnia AA nélkül.
Ilyen szarul néz ki és atomerőmű kell neki? -
#9017 nalam azon tokeletessen fut ,de szerintem gepe valogatja -
BIZ0906 #9016 jaja nálam is faxán megy most töltöm a szenet és kiváncsi vagyok mennyire lesz s..r. Egyébként a verda kidolgozás (képekből egyenlőre) egész jó -
#9015 Kiváncsi leszek 6800GT mit fog hozzá szólni... -
#9014 P4 2.4Ghz, 768MB RAM, Gigabyte alaplap, ATI 9550 128 MB
kb 15 FPS egy majdnem high beállítás mellett, minden minimumon olyan 40-50 FPS! -
#9013 nekem fullon teljesen... -
#9012 tehát akkor EA megint egy egyesre meg egy pofonra vizsgázott optimalizálásból,szánalom,bár legalább van rá esély hogy nálam meg jól fog menni(fifánál is dzsiforsz nyolcvanmillióakárhány tulajok sírtak,nálam meg tökéletesen ment az a sz.r :D) -
#9011 lol és ott is 15 FPS! _:DASDSADS -
#9010 valaki probalta már valami gyengébb konfiggal is? -
#9009 ott a link amit benyomtam. -
#9008 ki tolja felsőkategóriás karival?
Láthatnék től eképet?
-
#9007 Ez van, nem mindenki alá tesz anyu meg apu 7950GX2-őt SLI-be. Sajna erre tellik a keresetemből, ez van.
De még ha jól nézne ki, aztmondom megértem. De ennél a Flaout 2 3x szebb, és kb 8x jobban fut.
1ébként megsúgom h 7800GT-n is szar.
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=110160&st=1380 -
#9006 Full grafikához egy 6600GT -vel nincs esély. ennyi
6600 mindig is középkategória volt