22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• [Walaki]D`Lair
    Na faszom, torrentről lejött fél óra alatt...:D Most rakom fel...
  • Katun
    Nekem is ilyen gépem van (hasonló) TESSÓ :)
    És nem lessz gáz!
    Úgy olvastam bugos és nVidia kártyákon kicsit rosszabbul megy mint a vetélytársain, másik hun fórumon olvastam.
  • Daveee
    igen
  • Shortstop
    nekem ez kékhalált dob de ati3diag-ra hivatkozva.. fizikai memória listázása stb...
  • tsarffi
    Nem tudnál inkább elhúzni ebből a topicból? %* leírtad, hogy mekkora fos a játék, meg hogy te má 6* letörölted, meg ekkora szar és akkora szar. Megértettük, ne jáccá vele de ne is fikázzad minden másodpercbe! Vkinek bejön, sőt sztem a többségnek!
  • DJ Skyline
    pár kép minimum, maximum, és a "nekem jó így" beállítással, FPS számlálóval
    minimum graf, garázsban (véletlen 640*480 lett)

maximum graf, garázsban

maximum graf, ellenfelekkel

maximum graf, ellenfelek nélkül

minimum graf

"nekem jó így"

mindezt ezzel a géppel: P4 2.4Ghz, 768MB RAM, Gigabyte alaplap, ATI 9550 128 MB

szóval hiába van jó gépe az embernek, majdnem ugyan úgy fut mint egy szarabb gépen! :Dsad :C
  • Banano007
    JAAJ ki vagy te itt hogy mit írjak ide? majd én azt eldöntöm..kiss segg any**ba vissza dug***...nalátod ..lehet ide bármit írni
  • Balumann
    Az én gépemmel szerintetek van értelme kipróbálni? :/
  • gabesz012
    Hali mindenkinek!

Nálam is megvolt a demó teszt. Nem csalódtam, elég nagy kaki lett. Ez a drift ez mi?? Kb. 10.-re sikerült megcsinálni, lehet, hogy én vagyok túlságosan a Gtr2-höz, meg a Wr-hez szokva, de ez az irányítás fáj és nem is tudok így "vezetni". Sebességérzet nuku, számomra idegesítő a csapattárs pofázása is. A másik meg, amit már szinte mindenki leírt, ahhoz képest nagyon csúnya a graf, amekkora gépigénye van. Egyetlen pozitívum a canyon futam, az egész jónak tűnik, meg az autosclupt is (ameddig nem válik unalmassá).
  • Maxtreme
    Mh.. már véleményt sem lehet mondani? (írni).. Király.
    Srácok ezentúl csak ilyen postokból állhat ki a topik, mert a kollága megharaxik rátok:

De jó game
    Húde szép játék.
    Nfs carbon powa..

etc..
  • CoD23
    honan töltsem hogy "gyorsan" jöjjön?

• Daveee
    nálam bejön
  • BIZ0906
    DEMO LETÖLTHETŐ!
    szöveghez belehetne tenni egy linket.
    szerintem
  • mohus
    a cigány, ha a kezébe nyomod tuti
  • CoD23
    hehe be se lehet lépni az EA HIVATALOS OLDALJÁRA
  • Daveee
    sztem tucc olvasni, és már leirtam hogy azzal nyomom fullon
  • CoD23
    6600 GT vel futni fog?
  • mohus
    MW után várt valaki mást?
    láttatlanban mondom hogy igazad van:)

EA termék...én csak pcre és Xfosra adnám ki...ahogy a fifát is
  • ProGabe #9070
    fúúúúúúúú dejó mobájlod lehet
  • Daveee
    nekemis 6600 gtm van :D és az MW-t is maxon nyomtam, meg most eztis, mond el nekem hogy mér nem hiszed el!
  • MaverickSXT
    nem nem ,mindig van aki bejarkal a topikokba fikazni,egyszeru nem kell vele jatszani ennyi
  • Maxtreme
    HA a Mw-ről lelövöd az árnyékoat, úgy megy maxon ;)
    Az baromi sokat zabál :)
  • JohnnySmith
    Elég gyenge játék.... vagy csak én változtam.
    Miért nem tudnak visszatérni a gyökerekhez? lásd Test Drive Unlimited...
  • Magnum PI
    Az NFS cpu igényes game. Akinek X2-s procija van próbálja ki az AMD_DualCore_Optimizer
  • kovecses
    Valaki tudja hogy nvidia karin hogy lehet beállítani hogy ha elindítasz egy 3d alkalmazást akkor felhúzza a gammát? mert rohadt sötét a játék!

Atin ez simán menüből állítható volt!

Előre is kösz!
  • CoD23
    6600 gt vel futni fog?
  • Maxtreme
    Miért is? :)
    Én buzizok meg faszozok össze-vissza?
    Na mind. Arra érted akire akarod.
  • Banano007
    NAAAAAAA...azt azért senkinek sem kell bemesélni hogy a szaros 6600Gt del maxon toltad..még a most wanted sem megy maxon 6600 al és ne mondd azt hogy nincs igazam mert nekem is olyan karim volt ...:P
  • mohus
    érdekes nekem a mobilomon is simán fut 60fps...1280*1024ben
  • RelakS
    eddig mindegyik demo totál olyan volt, mint a full :S
  • Maxtreme
    Ahogy mondod kolléga.
    Án már le is szedtem a fenébe. Tipikusan az a játék volt amit több időbe tellett letölteni, mint ameddig fent volt a gépemen :)
  • MaverickSXT
    rad ertettem
  • Daveee
    okés, befejezem de láthattátok hogy barneytöke kezte!
  • Banano007
    Attól még hogy a demo rossz lett lehet jó a full...de még mivel nem tom hogy milyen a demo ezért nem is tom hogy mennyire xar: D
  • Maxtreme
    Na igen. Nagy az Isten állatkerje. A baj az hogy túl alacsonyra építették a kerítést, és szöknek a marhák.
  • ProGabe #9052
    úgy látszik elkallódott a hszem,szal:9600xt alatt vajh miért nem engedi bekapcsolni a motion blurt?ha jól emlékszem mw-ben volt,és elvileg simán tudja
  • Daveee
    látom irigy vagy, hogy a fos gépeddel nem tucc elfuttatni csak egy WoW-ot :P, nálam igy megy ahogy montam, nem foglak hitegetni, te majd 200x200 ba nyomod minimumba énmeg 1024 be maxon, kész
    és az hgogyjön ide hogy tv re kötöttem-e? mer nem a monitortol ügg hogy miyen jo a graffja a gépeden. hanem a VGA tol, tod miaz?
  • mucsácsó
    jóóóóreggelt...
  • MaverickSXT
    talan nem csak neki kellene szolni
  • HyperGames
    CARBON DEMO!!