22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#9005 nagyon nem volt az tavaly sem. -
RolEnD #9004 Hogy miért küldte el 2x azt nemtom, kéretik törölni az egyiket. Bocsi. -
Daveee #9003 hüye vagy? tavay még csucskártya, és most hiába jösz azzala szöveggel hogy fejlödik midennpercbe a technika, de akkoris, nálam megy maxon szépen, jövöre aztmondod a 8800gtx re hogy kevéske -
RolEnD #9002 Hi!
Nálam is úgy megy, mint Maxtreme - nél, esetleg 5 - 8 fps lehet a különbség, pozitív irányba. A lent leírt gépen...
1280 - ban, minden maxon, kivéve AA és AF. De ha leveszed a shader detail - t, akkor nyersz 20 - 30 fps - t. Amit SZVSZ nyugodtan ki lehet kapcsolni, mert undorítóan csillog - villog az autó. Vicc.
És valóban indokolatlanul magas a gépigény.
Ellenben nekem tetszik. Eddig. -
#9001 na felteszem a legújabb vid. kártya drivert, meg az új directx-et, hátha lesz valami apró,minimális javulás! :D -
Daveee #9000 nem jácok mer már fél ora után uninstall volt, énmár ezt kiprobáltam, nem kell mégaz hogy ez öszeakadjon a fullal, szval már nincsen fenn -
#8999 6600GT manapság már nagyon kevéske.. -
#8998 ÁÁÁÁÁ DEMÓÓÓÓÓÓÓÓÓ YEEEEEEEEE -
Daveee #8997 nekem a64 3200
2x512 mb ddr ram
msi nx6600gt 128 mb
és mégis szebb... nemtom mér, és nemis akad, és maxon van, 1024 be -
#8996 "Akko mennyé oszt jáccá'hát nálam szebb a grafff, "
Örülök neked -
#8995 Hát pedig ez a max.. Aa nincs rajt annyi.
Vas:
Asus P4c800 E deluxe
P4 Nw ht 3600MHZ
MSI 6600GT
1,5gb geil ram
etc.. -
Daveee #8994 hát nálam szebb a grafff, és nagyon teccik, nem tom mér kell ezt fikázni ennyire, igaz nemvok feldobva mert énmár ezzel 2 és félhonapja jácotam ps2-n szval ujdonságot nem muatatott, csak graff téren, várom a fullt! -
#8993 Milyen a vas? Mer hát a képek nagyon "rondák"... -
#8992 Maxtreme-nek nincs rossz gépe.Szóval ismét kaptunk egy fos NFS-t
De hát mit is várunk az EA-től.Csak azt tudnám mit vártak ennyit akkor a demóval.Ráaádsul a 13fps arra se voltak képesek,hogy optimalizálják a játékot bezzeg a Flatout2 :D -
#8991 pedig van benne chevi!!!de én inkább játszok ezzel:
Need for Speed - Porsche Unleashed
ez a legjobb nfs, bár ekkro vettékki osztott képernyőt, de ebben a korban már nem számít, éljen a lan és net!:) -
#8990 A francér most nem vagyok otthon?:|
-
#8989 13 fps??? Ez milyen vas alatt???
Nagyon kevés !!! -
#8988 most még, pár percen belül már fele ennyivel fog jönni, mert mindenki onnan tölti. -
np #8987 Fent van a playware.hu oldalon és nekem most 350 kb/sec-el jön le. -
#8986 gamestarról tölthető -
#8985 TÜKRÖZÉSEK -
#8984 Na akkor 1kis beszámoló.
Röviden és tömoren elmehet a büdös picsába az EA. Azt kaptam amire számítottam.
A grafika szinte semmit nem fejlődött, (sőőt nekem a Mw jobban bejött)
A sebssség kb 3-ada lett, a játékélmény szerintem 1 kalap kaki.
A legvicesebb az az egészben hogy ennél a játéknál aztán tényelg látszik hogy nem a kinézete miatt akkora a vasigény. Ugyanis mikor tele van autókkal a pálya akor is 13 fps, meg akkor is ha 1edül vagy.
Nem csalódtam..
Az irányítás szerintem az eddigi legszarabb.
-
#8983 ennyit a demorol...engem nem kavart fel túlzottan, gyanítom ez is az 1x végigviszem,és akkor ennyi volt kategóriába fog tartozni! grafika ugyan olyan mint az MW-é, de mégis erősebb gép kell hozzá! irányítás egy 5-ös skálán egy jóindulatú 3-as, hangok jók... -
#8982 mármint a teljes! -
#8981 Elkezdi haverom!Osztálytársának megvan,ő is játszott vele!mondom persze,erre elkezdi nem csak neked lehet ám meg minden!mondom kamus erre ö hülye fasz meg minden!
heheh mekkora lol volt! -
csoola #8980 elsöként huzom a gs-röl:P
-
csoola #8979 ez nemigaz, letöröltem, a windiwsos szar üzit dobta ki h hibát észlelt... sztem rosszul szedte le , csomagolásnál is kiirta, ugyhogy megprobálnám leszenni, de nemtom honna,m et semmi link isncs
-
samhun #8978 Milyen a géped?(csak viszonyitok a gépemhez) -
#8977 Fuhhhg kiprobálktam a játékot bakker baszott nagy a gépigénye nekem csak mediumon fut el. -
nyx #8976 -
samhun #8975 Torrentröl nekem most 23.1%, és MÁR fullal jön(100kbájtperess)
Elején 20al jött, de hát a türelmes emberek... :) és hopp. ugrott a léc 100ra! -
LeePí17 #8974 mire elolvasok 1 hszt..és frissítem a lapot..addigra már 3 új üzenet..
(pedig gyorsan olvasok :P) -
salieri #8973 bH rol szedjetek! ;9 -
#8972 azert azt megneznem -
#8971 elvileg ugyvolt, hogy majd belehet állitani hogy a drift profi legyen vagy manuális azaz minden rajtad muljon.. -
#8970 mw-ban volt multi... -
#8969 persze.. csak offline ba :DDD -
IStexI #8968 És mindezt közben 1esek naon élvezik. Minden nfs megjelenésekor előjönnek azok a faszok akik meg nem. Jáccá a GP legends-el. Abba nemcsak az előre gombot kell nyomni. -
SkYPeT #8967 A Demóban van online? -
nyx #8966 az nfs pá rész óta erről szól, az ug ben végig tudzs menni a pályákon csak előre nyíllal