22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
liverpool123 #9130 sztem várjál még többet vele nekem is ez volt a MW-el vártam 5 percet azt elindult sztem neked is ez a problémád -
Dodo55 #9129 Ha a texture filtering anisotropicra van állítva, az sokat javít a grafikát, és nem is eszik sok FPS-t.
Én a következő beállításokat használom, szépen megy vele(a gépem az aláírásomban):
Felbontás: 1024X768
Élsimítás: 2X
Texture Filtering: Anisotropic
Shader Detail: Low
V-Sync: Off
World Detail: High
Road Reflection Detail: Low
Car Detail: High
Motion Blur: Off
Particle System: Off -
mardal #9128 Hello.Tudtok nekem abban segíteni hogy amikor elindítom miért csak fekete a kép és semmi több.Sajna még a tálcára sem tudom letteni hogy kilépjek,csak a reset segít. -
salieri #9127 leszedtem, feltettem...mw demo utan nem vartam itt sem sok mindent, majd a teljes! Amugy szerintem kiralysag lesz ez a game!
Fut minden rendesen...nekem sima 6600 om van, de 800*600 medium es high felbontasok mellett teljesen jol futott minden! A gallardo amugy is a kedvenc autom volt mw ben, most is jo volt menni vele par kort! :)
Tuning, hat kurvajo :) nem lesz ugyanolyan auto...le a kalappal szerintem...meg a demoban is sok mindent lehet csinalni szerintem...
Akik eddig fikaztak a dolgokat, vagy nem tetszett nekik esetleg, fogjak fel ugy, hogy nem fizettek erte semmit, es hadjak jatszani azokat akik "odavannak" ezert a jatekert! :) -
#9126 a full lehet jobb lesz... Elvileg az MW demo sem volt jobb -
liverpool123 #9125 aki regelt annak gondoltam sztem sokan regeltek akik itt vannak -
#9124 Énis a MajomParádéról szoktam letötleni midennt X) -
#9123 Mindegy nekem PS2-n leszem eg:)
Jó lesz nekem az a grafika:) -
#9122 ok
akkor aggy felh+jelszót és leszeggyük
-
liverpool123 #9120 Majomparadéról is lehet -
#9119 Gyerekek van egy nagy pprpblémám. :S
Mikor indítom a demót az EA feliratig elmegy aztán hirtelen kilép az asztalra :S
Valakinek volt már ilyen PROBLÉMÁJA? -
#9118 minden max-on van (AA kivéve)
Ronda, erre nincs szó, szar. komolyan szar.
irányítás rettenetes.
menü is szar.
-
#9117 en meg hasonlot se mondtam ,de teged ma latlak itt eloszor es eddig csak csupa negativ HSZ t lattam toled,nyugottan irjon mindenki amit gondol,nem kell vele jatszani es kesz,megszokott teny hogy ha kijon egy NFS akkor megy a fikazas ehez kepest megis sokan nyomjak vele,amugy nem hinnem hogy kolegak lennek -
#9116 Gyerekek van egy nagy problémám :S
Indítom a Carbon és az ea felirat után kilép a játékból.. Találkozott már valaki ezze a PROBLÉMÁVAL? :S -
#9115 Fényezés ttedd a max.ra -
#9114 nem kell ezzel a dumával jönni, az a helyzet, hogy volt már sokkal szebb NFS ami még elis futott normálisan! de ez nem is szép (az még csak egy dolog), és még jó gépeken is szarul fut! -
#9113 Jol van megtaláltam a demot azé tenksz¢¢ -
#9112 nekem a MW napali grafikája jobban tetszik
Ahogy a kocsi fénylig az valami borzalom :hány -
#9111 http://download16.gamershell.com/cgi-bin/fh2.pl?auth=jhRybJ4EeDoCI&id=16174&ts=1161979391&cat=demo&filename=nfs_carbon_demo_eu.zip
-
#9110 Fri Oct 27 20:26:41 2006 Referer: http://download16.gamershell.com/cgi-bin/fh2.pl?auth=jhRybJ4EeDoCI&id=16174&ts=1161979391&cat=demo&filename=nfs_carbon_demo_eu.zip csak nem toom minek ha megállitom fleshgettel akkor ujra 0 ról kezdi... -
#9109 És legalább szebb a Carbon?
Képek alapján nem :S
Demot honnan lehet leszedni? Nem torrentre gondotlam :S -
#9108 de most mit vered magad!! csinálj te ilyen gamet !!! -
balee0 #9107 Integrált VGA. Mi ez a középkor???
NFS Planet -
#9106 Most Wanted 1600x1200 AF=16X melett fut simán !!
Erről ennyit.
EA :le -
#9105 Nvidia karikon hol lehet felhúni a fényerősséget 3ds alkalmazások alatt! én csak az asztal fényeresét tudom felhúni mega videoét! overlay, desktop! hol lehet és hogyan a játékokét mr nagyon sötét a carbon!
-
#9104 Szted fog menni integrált VGA-val? :) Mert sztem nem. -
balee0 #9103 Nekem a gépem:
Proci: AMD Athlon 64 3200+
Vinyó: 200 GB Maxtor
Vidinyókártya:NVidia GeForce 6600 GT, 256 MB
RAM: 2GB
ASUS alaplap,ja meg 7.1-es hang. -
Daveee #9102 nekemis teccik, remélem ha szereztem serial kodot, akokr mjad egykét normális emberkével mint pl, slick, dj skyline, maxtreme, alakulat al majd fogok onlieonizni -
#9101 Hát pdig bivalyerős géped van:S
EZena most wanted futna maxon akadás nélkül :) -
#9100 Pff:))
-
#9099 Én is kiprobalom majd ha lejott hátha elszaladgál minimumon... -
#9098 én nem fikázok, hanem érvekkel alkotok negatív kritikát, nem csak leszarozom a levegőbe! :) -
alakulat #9097 jó a demo
csak hamar ki lehet játszani, de nagyon teccik a game -
#9096 hagyd.. Nem zavar, már hozzászoktam itt az "ilyen" emberekhez ;D -
Daveee #9095 amugy kicsit embirbb lehetne itt egykét ember, az ea ezen több mint 1 félévet dolgozott, éjjel nappal, lehet hogy a pénz miatt, de sztem ha te csinálnál csak egy képet amin egy pálcika ember van és leszaroznák azt nemt eccene neked, nah msot ez egy game, ami sok pénzbe került, sok munkába, időbe, idegbe, és te meg csak anyit irsz ide be, hogy jo nagy kalap fos, nem vártam jobbat. szánalmas vagy -
#9093 Igen mert ELVILEG az sm3-as VGA-kon használja csak ki a max shader detail állítólag..
Tehát ki kéne prószálni 1 radeon X1xxx tulajnak is. -
balee0 #9092 Honnan lehet letölteni, gyorsan, mert az EA csiga?! -
#9091 AMD X2 4400+@2660mhz 7800GTX(486,1350)
1280-as felbontással minden max-on. AA nélkül 19 FPS
A kocsi hihetetlen ronda ahogy csillok.
Rettenetesen szar a játák. És indokolatlanul nagy a gépigénye. -
Daveee #9090 ez hüyeség, hamegy igylenne akkor driver frisstiés és woálááá -
#9089 Csak elmondta a véleményét...