22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• sTk01
    aki keres az talál:D
  • Viktor01
    Hi! kérdés honnan lehet leszedni a Demót?:) köszi:)
  • rush21
  • [Walaki]D`Lair
    Miért ne tudná az LFS-ben? Csak sokat kell gyakorolni...;) Én már 4 éve versenyzek az LFS-el és 3 éve Driftelek, mostmár becsukott szemmel is elrakom keresztbe bármelyik autót...:)
  • RelakS
    ez meg mi a tököm?!!?!?

Be sem állíthatom az irányítást?!? vagy csak én néztem el valamit, mielőtt elhalálozott a program?
  • Kandurex
    Ja, csak így hívom ;) De, ha neked jobban tetszik hívhatom arcade -nak is...
  • sTk01
    jah meg a grafika inkább nfsu1 re hasonlit mint nfsmw re
  • toto88
    A Drift sztem az UG1 be volt a legjobb! Mármint a stílusa!Ellenkormány....Csak ott meg kicsit gyenge a fizika!mind1.A canyon sztem nagyon zsír, és a grafika is szép!De ezt a játékot egyébként szerintem se PC-re tervezték!Ezt mutatja demo kiadás dátuma is....
  • Shortstop
    "fasza autós game"
  • sTk01
    az irányitás meg lehet szokni szerintem "túlérzékeny"-re sikeredett
  • rush21
  • sTk01
    ha a teljes is igy elfut majd a gépemen akkor vidám leszek
  • Shortstop
    de a madden nem sims2. de mondhatsz olyan olyan amerikai focis PC-s játékot ami szerinted űbereli. megnézném..
  • sTk01
    nekem tetszik a demo várom a teljest jo lessz ez csak ez a demo nem ugy csikerült mint vártam
  • Kandurex
    Megnéztem....ezért megy itt már 2 hete a hőbörgés? EZÉRT A ZSÁK SZA.ÉRT??

NFS:MW nyomába se ér! Inkább nyomulok továbbra is azzal, ha faxa autós gamet akarok.
  • gduck
    Hát Én veszek észre semmi akadást... Most megyek vissza játszani
  • Barney Tech
    Háp az nem max mert a max 30fps akkor teljes az élvezet.
    Nekem is megy maxon 15-20 fpsel de nicn sélvezet igy leveszem mediumra és 30-45 fps lessz belőle na akkor már kafa ; )
  • examinee
    Nekem is akadás nélkül fut full grafon.
  • Gerbill
    "Ezt a sorozatot pedig szerintem már a neve adja el nem a marketing..."
    Ebben egyetértek veled, de azért a reklámokat is nyomatták rendesen, mert mindig hetente legalább kétszer volt a legtöbb online magazinon valami hír róla(ingyen reklám)
  • gduck
    15-20 között van, de egyáltalán nem venni észre rajta, tök simán akadás nélkül fut...
  • Barney Tech
    Hány fps?
  • Gerbill
    Nemtudom ki a fejlesztő, de szerintem valami leányvállalat, vagy mindenképp az EA-tól függő cég. A Madden NFL 07 még a pályán úgy ahogy elmegy, de a karakterszerkesztő és a menü nagyrésze, olyan igénytelen, hogy az egész játéktól elvette a kedvem.
  • examinee
  • Shortstop
    akkor igényes EA játék: Madden NFL 07. De ha jól tudom az EA csak a kiadó...Az hogy ki a fejlesztő azt nemtudom de talán az In-House, de nem vagyok biztos benne. Az EA csak manageli.
    Ezt a sorozatot pedig szerintem már a neve adja el nem a marketing...
  • gduck
    P4 3,06;Gef 6800GT;1,5GB DDR333; 1024x768 mindan MAXon! Tökéletesen megy! Nekem tetszik

• Gerbill
    Ez nem azért igénytelen mert konzolos, hanem mert EA játék, és nem a tartalom, hanem a marketing adja el a játékot.
  • Shortstop
    ha azt mondod hogy a konzolosok igénytelenek ajánlom neked a GT4-et például
  • N3v3rland
    Na sikerültfeltornászni egy kicsit. Természetesen csak az elején nitróztam :)
  • Magnum PI
    Ha netán megveszem akkor berakom a NFS4 és a NFS HP 2 közé
  • RelakS
    Aszongya:
    Tipikus júzer: feldobom magam a cére, szal kuss
    Haladó júzer: hova rakjam magam?

ehh... érdekes megfogalmazás
  • Barney Tech
    Áhhh véletlen volt.
  • Magnum PI
    Akkor ott van neked az LFS, az azt csinálja amit kell ( ott viszont te nem fogod tudodni úgy csinálni ahogy kéne ). Ez nem szimulátor. Viszont egyetértek veled, rettenetesen elkúrták a driftet. A kocsik csillogása valami szörnyű. A UG1 és a MW demóját agyonnyúztam, de ezt már félre is raktam. Nem kellett volan ilyet kiadni a UG2 után. Jól jönne egy kis változatosság. Mondjuk városon kívűli kocsikzás, mindenféle évszakban és időben. Összességében: nekem nem tetszik. ( szerintem a konzolok őlik meg a stílust mert arra biztos elemegy, de én mint igényes PC-s többet vártam )
  • Dodo55
    Az én rekordom eddig 255000
  • OrioN the S
    teljesen jó a drift :D olyan amilyennek egy arcade-ba kell...
  • kovecses
    Nekem akkor sem lesz több 250ezernél!!!

Nem tudom hogy csináltál dupla ennyit?

Nem ütközök sehol és a kellő sebességgel megyek a kanyarokban!
  • rush21
    [/IMG]
    mostani rekordom
  • toto88
    Nekem a játék alapjáratban teccik,de sztem a driftet azt borzasztóan elkúrták!Az a rángatózás.....Egy kocsi soha ne fog neked ilyen csinálni.....
  • bertino
    csalódtál ? szegééééééény :D
  • N3v3rland
    Menet közbe nem hiszem, hogy jó ötlet nitrózni. Legalábbis nekem nem megy. Az elején viszont kell egy kis löket az első körre.
  • kovecses
    Ok én sosem nitroztam! Lehet ezért olyan kevés! Megpróblok javítani!