Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Végre nagyobb szabadság.Magad méretezed áááá! Meg a festést,a formákat is szabadon lehet forgatni,tolni nagyítani,meg minden! 😮
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem tudsz olvasni...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Nézd meg itt : NFS PLANET

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Na legyen má kész ez a fostalicska...játszani akarok már vele!
<#wow1>#wow1>
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
http://www.ussr-team.com/video/NFS_Carbon_Demo_One_lap_46.12_nos_USSRxMrKOT.rar
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Hogy ne legyen annyira OFF! Én is a muscle és a tuner részlegen leszek majd... 😊
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.