22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#9290 Hát én hatalmasat csalódtam a carbonban. -
#9289 Az elején télleg egy nagy löket nitro követte a padlógázt, de nem olyan nehéz ez. Csak nem szabad abbahagyni. De szerintem még több is jönne, csak már hulla vagyok :) -
#9288 A legmagasabb shader beállítással ronda és felére esik a framerate. Ezt leszámítva egész jól fut, viszont összességében nem nagy durranás, leszámítva az autosculptot, ami fun! :) -
#9287 És ezt hogy csináltad? Nitro vagy photoshop? :D -
#9286 Az én mostani rekem
-
Xvitamin #9285 Az én véleményem is alapjába véve 4 betűs...
De ami leginkább zavar,az az,hogy MIÉRT NINCS MULTI??? -
#9284 Én nem vagyok egy nagy NFS védő, de most komolyan, mint ember az embernek.
Ennek a hsz.-dnek mi értelme volt? csak nem mazohista vagy? -
#9283 csatlakozom az elöttem szólókhoz...
sz.tem is csak agyon van tükrözve minden .Igaz hogy az LFS-t nem lehet ezzel összehasonlítani mert ez arcade az meg szimulátor ,de az akkor is 1000x jobb. szvsz -
theodor #9282 Hát nem tűnik valami hűdeszépnek.Én azt mondom:Test Drive:Unlimited POWER.Nfs Carbon -
Laci82 #9281 Ja és nekem olyan nagy fehér gépem van,de tök mindegy milyen ez akkor is egy unalmas csilivili hülyeség lesz ismételten:) -
#9280 Mediumon nyomom ugy 25fps. -
#9279 Kicsit erőltettem a driftet és sikerült korábbi rekordomat (159780) megdönteni,azt hiszem ennél több egyenlőre nem megy, mindent megpróbáltam, de ez a plafon!
-
#9278 nah 1 fontos kérdés! a grafika mennyivel jobb??? -
Laci82 #9277 A véleményem egy négy betűs magyar szó...ide nemírom ki:) -
Senki02 #9276 Milyen géped van?? -
#9275 Szerintem ez a játék szellem NFS :) -
kis kocka #9274 csak nálam ilyen ha maxon van minden?
-
Elmör #9273 Ez okés szerintem így, de nekem igazából mozgás közben fontos, hogy hogyan is néz ki a játék. Szerintem gyengébb gépem van, de a MW-ot ha maxra állítottam, akkor csillogott villogott meg amit akarsz, viszont nem volt élvezetes játszani vele, hát lejebb kellett venni. Szóval ugyanígy nyomod játék közben is? -
#9272 sztem jó lett, egyáltalán nem visszalépés a mw-hez képest. igaz, nekem a canyon duel csak a muscle car-al megy normálisan, de remélem majd belejövök. a drift tényleg könnyű, elsőre 150e-t, másodszorra 280-at csináltam, hát nem ez az erőssége az biztos. a grafikára meg nem tudom miért mondjátok, hogy ronda, igaz nem megy olyan beállításokkal mint a mw, de nem rossz. -
#9271 jesszusom...:S 600 új üzenet, és pár órája mentem el -
[Walaki]D`Lair #9270 Hmmm...benyomások:
Drift: Kib. getva lett, miért kell neki ellenkormányoznia?? ÉN akarom csinálni, ez így annyira nem természetes, hogy nem is nagyon megy a drift (azért 1.-re megcsináltam)
Circuit: Baromi könnyű lett, elsőre szintén
Canyon: Na ez már érdekesebb, bár a legkönnyebb a Muscle Car-al lett, mert az nem alulkormányzott, hanem tolja kicsit a seggét...a Gallardo-val meg kurva nehéz...szóval pont a valóság ellentettje következett be...
Mindenesetre eddig bejön, kb. az UG2 demo után éreztem ugyanígy...(az MW egy fos) -
Elmör #9269 Gondolom a fullban nem így lesz, az nagy LOL lenne!
Holnap ha sikerül végre felrakom a demót és kipróbálom én is ezt a pörgős dolgot! -
atkaq #9268 Melyik drivert használjátok?Mert nem megy valami jól nekem.GÉPEM:
AMD64 3000+,1G RAM,G-6600 256MB. -
#9267 videnyó' ! :) 3,6 MB, 14 sec -
#9266 Na emberek itt az igazság.
A gépem:
Asrock DualSata2 939 alaplap|AMD Athlon 64Bit 3200+2000mhz Venice 1.45@ Zalman CNPS9500 4100+2600mhz proci|DDR-RAM 768 Single channel 428mhz ram|XpertVision 6600gt 500/900@570/1170 AGP8X|Quatnum Firebalp 20GB 7200rpm P-ATA 100MB/S,Maxtor 40GB 5400rpm P-Ata 100MB/S|
Windows XP Professional Service Pack 2|Directx 9c októberi
Minden ami csak létezik maxra hűzva:
-
#9265 ha kilépsz a játékból, és újra elindítod, akkor asszem nincsen! mindent lehet újból kezdeni! de ha nem lépsz ki a játékból, akkor az automatikusan elmenti magának! -
Elmör #9264 Pfff, elég hamar megtaláltad a szálkát...persze ezt nem bántásképp írtam! Elmentés van átalakítás után? -
n0rad #9263 öhm, második post
1.- ki az a Daveeee?
2.- miért kamuznék, ha te is megcsinálhatod bármikor?
és csak azért nem fogom feltenni a frapsot éjjel 11-kor, hogy a felhúzott graffon hiperlassú NFS Carbon DEMÓ-ból szedegessek képeket azért, mert ennyire bizalmatlan
és ahogy látom nagy flamer vagy a topicban... ezért nem lessz harmadik post -
kis kocka #9262 beraktam a garageba a camarom meg lehet nézni -
taylorp #9261 A fene tudja milyen ez a game, sztem visszalépés a MW-hez képest. -
#9260 bug! :D
forgok, minden az alap, egyszer csak megjelenik az átalakítás, aztán eltünedezik!:D aki nem hiszi,annak van videóm is erről! :)
-
PunkZoli #9259 a zámbódzsimi bejön:D -
#9258 csak aztán nehogy rajzoljon egy nullát a hatos mellé -
#9257 Hát 7600al lehet menni kafán fullon aa nélkül,esetleg 6600gtvel.
Nálam most lessz csere egy 7600gtre meg winyo is. -
#9256 te is ugy kamuzol mint daveee grat hozzá.
de ugy bizonyithatod be hogy nem kamuzol hogy fraps el van indítva és ugy nyomsz be egy képet. -
#9255 Hát aki azt írja 7600GT-vel hogy nála nem röccen...az hazudik!!!! Szerintem ez a game max fullon senkinél sem fut tökéletesen...
Nekem is van a64 meg 7800GT 2GB...de fullon kurvára kevés az FPS. -
#9254 nekem is ez, csak 3000+. én 800x600-ban, 4x AA-val, majdnem minden fullon, asszem a world detailst vettem le, az úgysem láccik a bloortól:) -
#9253 Szerintetek szépen el fog menni a konfigomon a gém? -
n0rad #9252 törölt hozzászólás -
samhun #9251 elindult.
az irányitás nem naon teccik, föleg hogy a kormányomat nemtudom igy majd használni, mert azzal BUTA nehéz. billel sokkal könybb sajnos :(