22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• buldozer99
    remélem
  • Djemba
    pár nap és tolhatjuk a teljest kb még 3 nap
  • buldozer99
    Nah én is teszteltem!sztem eléggé jó a játék!az irányítás picit nehéz,deh meg lehet szokni!majd lehet karral:) könnyebb lessz.
    Minden maxon a konfigom az aláírásomban olvasható!
  • Szabi1991
    hát azért picit más a ps2 demó...
    ... én Playstation Joysticcal játszom , ugy qva jóó xD
  • Maxtreme
    Azért ha belegondolsz ez is elég vicces. :)
    Tisztán mint az UG1-nél, csak ott MX-en (dx7-es vga-an) nem volt motion blur. Most meg már DX9c-s kell neki, holott 1 szimpla dx8-as effekt.
    Innen is látszik hogy milyen szánalmas 1 társaság az EA..

Más:
    Tegnap összahasonlításképp csináltam 1-2 képet a Mw-ből maxon.
    Én változatlanul azt mondom h szebb. A sebesség meg szintén no comment ehhez képest..

Itt még az autók is jobban tetszenek. A Carbonnál azért elég vicces a sötétben vakítóa tükröződő kocsi..
    Na mind1, további jó játékot mindenkinek.
  • UltimateGamR
    ps2 demo ugyanaz mint most ez a pc-s , konzolon jobb az irányítás , hát igen elvileg konzol a FŐ "játéktér" , más billentyűzetről irányítani mint a jól bevált joyal.
    No mindegy , förtelem ez a demo.
    Aki meg jo játékra vágyik annak ottvan a Midnight Club 3 és a Fast and Furious Tokyo Drift.
  • Tomy Lee
    Ez biztos,hogy a NFS Carbon játék??Ezt,hogy sikerült ilyen borzasztóra megcsinálni?További kellemes időtöltést eme nagyszerű játékhoz
  • Matthewpamer
    nem, az kivan sötétítve :D
  • Tomy Lee
  • nyx
    hi nálam vmi miatt azt csiálja a cucc h mind1, honnan szedem le a tömörített filet mindig crc hibát ír ki,
    rarrepair, zip repair látzszólag megjavítja, aztán megint crc hiba.

• McW
  • PunkZoli
    sztem nagyon tré lett a demo:S az irányítás pocsék ,a map meg vhogy unalmas.. underground az egész sötét szutyok ,assetom merre van az út:)
  • alph4
    Off.

Nincsen esélyünk az Év Játéka címre. Azért nincsen, mer' elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. A világon ilyen böszmeséget játékfejlesztő csapat még nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végig Sims2-eztük az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit csinálunk, az nem játék. Annyira vagyunk lemaradva a Trackmania-hoz képest, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt egy fejlesztő csapat valaha is eléri. És közben egyébként nem csináltunk semmit két évig. Semmit.
    Nem tudtok mondani olyan jelentős eredményt, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból kihoztuk a FIFA-t meg a BF-et. Semmit. Ha el kell számolni a játékosoknak, hogy mit csináltunk két év alatt, akkor mit mondunk?
  • scorpeeon
    Kipróbáltam én is... Nemtom mit mondjak rá, a felbontás alacsony volt, alapvetően nem tűnik rossznak. Csak a driftnél pl sztem teljesen irreálisan csúszkál a kocsi ami azért elég gáz...
  • Macccy
    "Corben!? Megmondjam miez Corben? Ez egy SZAR!" (Ruby Rhod)

Igazság szerint már akkor sejtettem - sőt valószínűleg sejteTTÜK sokan - hogy ez nem lesz más mint fényekbe és villogó nonfiguratív ábrákba csomagolt Most Wanted II, amikor az idei E3 kiállításon az első hírmorzsákat elhintették. Most azonban, hogy kipróbálhattam a bemutató változatot, mégtovább kell menjek: az EA sajnos hülyének néz minket. Gyártottak egy olcsó, interaktív, "Halálos Iramban lovagló" engine movie-t, aminek a grafikája sajnos a fényszórók kötelező (éljen az éjszaka) felbukkanását leszámítva megrekedt elődje szintjén. Sőt, ha lehet még lőttek is egy súlyos öngólt az éji száguldás ötletével, mivel a Most Wanted-ban is akadozva frissülő tükröződések kedvenc dodzsemeink karosszérián most a kiváló közvilágításnak hála szinte arcul köpik a látványorgiára számító naív játékost. És ha már akadozást említettem, hát mindezt megfejeli a tény, hogy a szénszálas program alatt hurutosan morgó motor optimalizálásán mit sem javítottak a szerelők az elmúlt bő fél esztendőben. 800x600-as felbontás felett - minden más részletességi csúszka maxon - valószínűleg elkezd "csúszni a kuplung" és bár a sokat próbált 3 literes GF6-os AMD gőzerővel pörög, a 19"-os szélvédőre mégis csupán a teljesítmény töredéke jut el. Kicsit dé ja vu érzésem van, mint Neonak a lépcsőházban, csak itt nem a változtatás miatt ...
    A kötelező ismerkedő korzózás közben, mikor a négy lakásos társasház méreteivel büszkélkedő szökőkút kivételével nem találtam lebetonozott kiüthetetlen tárgyat, újabb felfedezést tettem: a fejlesztők nem csak értelmi szintünket, de reflexeinket is igencsak lebecsülik és megelőzendő az esetleges anyáknapi köszöntéseket, dührohamokat és heveny aranyér gyulladásokat az eddig elfogóhálóként és stratégiai akadályként funkcionáló stabil tereptárgyakat mobilra cserélték. Gratulálok! A kiüthető villanyoszlopoknak hála máris zavartalanabb száguldásra számíthat mindenki ... és a Need For Speed: Least Wanted -ban (ha nemvigyáznak ez lesz!) majd kiveszik a steer left/right billentyűket is, úgysem kell már kanyarodni.

Najó. Elég hosszúra nyúlt a lehúzós véleményem és különbenis csak egy a sok közül. De nálam ezzel az epizóddal végképp elásta magát az EA Games ...
    5/10
  • alph4
    Én is felraktam, mondom annyira rosz nem lehet, hát tévedtem. Optimalizálhatták volna a grafot, mert ahhoz képes milyen igénye van nem néz ki vmi hű de szépen. Nekem a MW jobban bejött, remélem a fullban sok minden lesz kijavítva, bár ez sajnos nem így szokott lenni. Mind1 a sok nyub meg tolja ezerrel mert NFS Carbon SUX! Na persze...
  • Jagi
    össue=összes
  • Jagi
    kinek hiányzok a Mo blur? lol az MW-ben még elviselhető volt de az össue többiben igen erősen irreális^^

egyébként érdekel a full... a duel az még okozhat meglepetéseket, a drift.. nos, elkezdtem driftelni Undergound módra ehehehh nem jött össze de már alakul :)
    A körverseny sima ügy...
  • Shortstop
    ja ok. egy x-el többet láttam. bocsi én voltam fasz :)
  • NEOreg3
    mert az X1xxx-es, ő az Xxxx-ekről beszélt:)
  • gduck
    Játék közben ESC és akkor lehet az irányítást állítani.
  • Shortstop
    "Ez megmagyarázná, hogy 9xxx és Xxxx kártyákkal miért nincs motion blur."

nekem van X1300-assal :)
  • gduck
    Egyetértek! Jó játék lesz ez

UI: 6800GTnél volt Motion Blur...
  • Dodo55
    Szerintem a motion blur csak SM3.0-ás kártyákkal működik.
    És az Ati kártyák közűl csak az X1000 szériások SM3.0-ások.
    A GeForce-ok már a GeForce 6-os széria óta SM3.0-ások.

Ez megmagyarázná, hogy 9xxx és Xxxx kártyákkal miért nincs motion blur.
    Amúgy nem tudom miért kell motion blur-hoz SM3.0, én software-esen is tudok csinálni, szóval nem tudom minek kellenek hozzá 3.0-ás shaderek...
  • GeneralsHungary
    Nekem is van Motion blur. X1600-as kártyám van. Mindenesetre mindent felhúztam maxra, és tökéletesen meg. De sztem még így is csiszolhatnának a grafikán.

Josie Maran fan vagyok, Emanuelle se rossz csaj, de nekem Josie marad az "igazi NFS lány".
  • DeathJr
    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én sokkal többet vártam ettől a demo-tól...Őszintén mondva ez eddig a legszarabb Nfs amit csináltak.
  • Shortstop
    ati karim van és van motion blur. és okádékul eltúlozták szerintem
    X1300

talán új driver kéne
  • AtiRadish
    Amúgy a főszereplő néniről mi a véleményetek?? AZ MW-be Josie Maran nekem sokkal jobban bejött, elvégre ő valami szuper topmodell, Emánuell Vozsié pedig csak valami francia tyúk. Biztos megbombázzátok majd a véleményem mert itthon nálam a ghettoba mindenki odavan ezért a csajért.
    (Nekem nem jön be és kész, Dunno why
  • SLICK
    Radeon 9600 XT 256 Mb-os kártyám van és nem lehet, pedig eddig mindig támogatta :|
  • RelakS
    Ugyan az a program, mint a mw szerintem
    Csak karcolás
    A fényszóró ugyan olyan pixeles, mint a mw árnyékai

Egyébként akinek ati karesza van, annak nincs motion blur?
  • OrioN the S
    Hja fletáut törés rulz! Amúgy itt nem 10 karc... 16
  • AtiRadish
    A motion blurt én se tudtam bekapcsolni.
  • Neoncsoves
    Ebben legalább észrevehetően törik a verda? Mert kissé zavaró hogy rádesik 1 mázsa fa és csak 10 karcolás a kocsikon meg egy berepedt üveg :P A flatout 2 törésmodell motorját elkérhették volna...
  • sTk01
    lehet nem is lehet bekapcsolni mert nálam nem figyeltem mekkora sebességnél elkezd mosodni de lehet hogy csak a kanyonba és én nem állitgattam semmit és nincs is 1 atomerőművem
  • N3v3rland
    Tessék gyakorolni. Új rekordom van!

• Neoncsoves
    Váhh kecie... Muszkli carokkal majd itt nyomulunk ikszdéé
  • SLICK
    na végre én is ki tudtam próbálni a demót:
    full grafon, bár a Motion Blurt nem tudtam bekapcsolni vmiért, de nem szaggatott a játék, talán egyszer kétszer berántott de semmi más...
    az irányítás UG2 és MW közé esik, annyira nem rossz nekem legalábbis.
    a duel mód az tényleg nem semmi, a drift meg egyenesn szoaktlan de 3adjára csak belejöttem :D
    az autosculpt nagyon bejön :)

azért mindent összevetve nekem legalábbis annyira nem tűnik rosszabbnak mint az MW :|
  • sTk01
    mert demo nem lehet nehézségi fokozatokat állitani:D
  • AtiRadish
    Lehet már volt róla szó, de 1 óra alatt 200 új hozzászólás van és nincs kedvem visszaolvasni, szóval tegnap kijött a demó és 3 nap múlva már a teljest tolhatnánk???(mivel usa 10.31.)Én ezt nem nagyon akarom elhinni
    (pedig szeretném). Btw jó lett a demó, tetszik nagyon, a canyon genyó az nagyon durvul, a lamboval meg se bírtam nyerni, a driftelés része tetszett, a circuit meg valami hihetetlen könnyű lett.(fél kör előnyt adok nekik és megnyerem lol)
  • sTk01
    amugy ha rákatogsz a FAQ ra akkor van 1-2 link asszem