22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
shiftáj #9491 nekem a mirror2 ről 200 al jött... -
#9490 Ne szpemmeljetek! HTX -
#9489 hát az se valami gyors na mindegy türelmesen várok
-
#9488 -
#9487 ja boccs ugyláttom ez OFF-nak számít na mindegy BOCCS!!!! -
#9486 én is onnan szettem és nekem 25-el jött -
#9485 ááááááá!!! most szedem a a demót a gamestar-ról nagyon lassú pedig már naon kéne!!!Aki onnan szedte anak is lasssú volt????nekem 10 kilóval szedi. -
#9484 milyen videokarid van? drivere faxa, meg directx? -
#9483 jah:D GF2 4eva, GF2 RULZ! :D -
#9482 Meni fog nincs olyan game ami ne menne GEF2-őn :P -
#9481 vga drivert kell cserélni,tedd fel a 6-9-es drivert -
#9480 :DDD esélyes:DDD -
#9479 Akkor megyk haverhoz és elindítjuk GEF2-őn:P:D:D:D -
#9478 Nah kipróbáltam és in a demot, az autosclupt jó de a lámpákat egyáltalán nem lehet cserélni nem hogy még autoscluptolni.A másik féjdalmam az irányítás, valahogy nem igazán akar kanyarodni a vas pl az NFS:u2-nek sokkal jobb volt az irányítása.Ha a kocsi a kanyarban kicsit megcsúsztatná a hátulját az sokkal feelingesebbé tenné, a másik hogy a kézifékezésnél a kocsi alig csúszik(pedig épp attól lenne arcade-osabb)
Sztem ez a carbon is az u1 sorsára fog jutni. -
#9477 :DDDD akkó hagyd a p*csába:DDDDDDD -
#9476 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök:D:D szted nem próbáltam :D:D:D akkor nem kérdezném:D:D -
#9475 Segitsetek hogy lehetne ezt megoldani! -
#9474 jah bocs a válaszodat még nem láttam:) de nem tom amúgy:D próbáld ki hátha:) -
#9473 légyszives segítsetek mert kiakarom próbálni. -
#9472 kurvára szebb bakker :D -
#9471 ÁÁÁÁÁÁÁÁ tudom én is:D:D ne nézzetek hülyének plz :P annyi volta kérdésem hogy ha nincs a procban SSE akkor nincs rá esély hogy elinduljon? -
#9470 Nálam ilyen:
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1132237241&status=galeria&galeria=Need+For+Speed
Mi lehet a probléma? -
#9469 jah ezen a konfigon simán kéne h menjen:P -
#9468 #9366 :) nesze -
#9467 Ez nekem is egyértelmű hogy abban van :P De a régebbi gépemen próbálom mert az van itthnon. Ami fel van tüntetve az a koleszos gép és mivel most egy hét szünet jön így nem tudok játszani vele egy hétig ez azt jelenti?:S -
#9466 trágyusz ? neked :D
én egyébként a grafikával maximálisan meg vagyok elégedve, aki nincs... mutasson jobbat :D -
#9465 AMD Athlon 64 3000
és szted ebben nincs? LOL -
#9464 jah meg ezen amúgy nem is lehet javítani, kb az egészet előről kéne kezdeni és rászánni pár évet rendesen megcsinálni és nem évente ratyibbnál ratyibb játékokat kiadni csakazért h legyen vmiből bevétel, de mind1 úgyis jövőre jön a következő:DDD -
#9463 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy ha nincs a procimban SSE támogatás akkor semmi esély nincs arra hogy elinduljon a game? -
#9462 kedden lesz az USA-ban a megjelenés, valószínű már az üzletek raktárában pihen a játék, de ha nem is, akkor hétfőn már biztos! :) -
#9461 szted majd csomó mindent fognak javítani? áááhhh kizárt! EA sose a tökéletességre törekedett, nekik csak a péz a fontos, sajna:( -
#9460 Ati X1300 videókártya
1 GB ram
Xp Service Packs 2
DirectX 9.0c
tehát minden és mégis újraindítja a gépet.
DE MIÉRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT. -
#9459 Bizti hogy americában jövő héten kiadják, csak európában csúszik 1 hetet! -
#9458 A demóban csak pár dolgot lehet kipróbálni (nincsenek rendőrök, stb...) és az "éjszaka" is eléggé lehúzza (sztem) a grafikai cicomát...
Sztem jól sikerül, megint egy jót fogok játszani: egyszóval várom a FULLt és addig is nyomulok a demóval -
meril #9457 de honnan tudjátok? Még egy csomó mindent javíthatnak benne! És még nem is bizti h a köv hónapban kiadják! -
Csaba007 #9456 Szerintem is elég ratyi lett eza rész a Most Wanted sokkal jobb volt!! -
#9455 kezd hasonlítani a fifa, nba, nhl, stb sorozatra. minden évben mintha muszály lenne kiadni 1et de a néven kívül sok minden nem változik.:( -
#9454 hát ez jó xar lett! SZTEM! :) -
#9453 Most vettem észre gumifüstölés közben hogy a gép automatikusan ellenkormányoz. Remélem ezt majd kilehet kapcsolni -
Poros #9452 nekem ennyi lett