22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• shiftáj
    nekem a mirror2 ről 200 al jött...
  • SLICK
    Ne szpemmeljetek! HTX
  • peti193
    hát az se valami gyors na mindegy türelmesen várok
  • totti10
  • peti193
    ja boccs ugyláttom ez OFF-nak számít na mindegy BOCCS!!!!
  • totti10
    én is onnan szettem és nekem 25-el jött
  • peti193
    ááááááá!!! most szedem a a demót a gamestar-ról nagyon lassú pedig már naon kéne!!!Aki onnan szedte anak is lasssú volt????nekem 10 kilóval szedi.
  • games4ever
    milyen videokarid van? drivere faxa, meg directx?
  • games4ever
    jah:D GF2 4eva, GF2 RULZ! :D
  • Bandi 18
    Meni fog nincs olyan game ami ne menne GEF2-őn :P
  • jakewyler
    vga drivert kell cserélni,tedd fel a 6-9-es drivert
  • games4ever
    :DDD esélyes:DDD
  • Bandi 18
    Akkor megyk haverhoz és elindítjuk GEF2-őn:P:D:D:D
  • bulba
    Nah kipróbáltam és in a demot, az autosclupt jó de a lámpákat egyáltalán nem lehet cserélni nem hogy még autoscluptolni.A másik féjdalmam az irányítás, valahogy nem igazán akar kanyarodni a vas pl az NFS:u2-nek sokkal jobb volt az irányítása.Ha a kocsi a kanyarban kicsit megcsúsztatná a hátulját az sokkal feelingesebbé tenné, a másik hogy a kézifékezésnél a kocsi alig csúszik(pedig épp attól lenne arcade-osabb)
    Sztem ez a carbon is az u1 sorsára fog jutni.
  • games4ever
    :DDDD akkó hagyd a p*csába:DDDDDDD
  • Bandi 18
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök:D:D szted nem próbáltam :D:D:D akkor nem kérdezném:D:D
  • Web mester
    Segitsetek hogy lehetne ezt megoldani!
  • games4ever
    jah bocs a válaszodat még nem láttam:) de nem tom amúgy:D próbáld ki hátha:)
  • Forza Italia
    légyszives segítsetek mert kiakarom próbálni.
  • bertino
    kurvára szebb bakker :D
  • Bandi 18
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ tudom én is:D:D ne nézzetek hülyének plz :P annyi volta kérdésem hogy ha nincs a procban SSE akkor nincs rá esély hogy elinduljon?
  • Web mester
    Nálam ilyen:
    http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1132237241&status=galeria&galeria=Need+For+Speed
    Mi lehet a probléma?
  • games4ever
    jah ezen a konfigon simán kéne h menjen:P
  • reaper4
    #9366 :) nesze
  • Bandi 18
    Ez nekem is egyértelmű hogy abban van :P De a régebbi gépemen próbálom mert az van itthnon. Ami fel van tüntetve az a koleszos gép és mivel most egy hét szünet jön így nem tudok játszani vele egy hétig ez azt jelenti?:S
  • bertino
    trágyusz ? neked :D
    én egyébként a grafikával maximálisan meg vagyok elégedve, aki nincs... mutasson jobbat :D
  • Maxtreme
    AMD Athlon 64 3000
    és szted ebben nincs? LOL
  • games4ever
    jah meg ezen amúgy nem is lehet javítani, kb az egészet előről kéne kezdeni és rászánni pár évet rendesen megcsinálni és nem évente ratyibbnál ratyibb játékokat kiadni csakazért h legyen vmiből bevétel, de mind1 úgyis jövőre jön a következő:DDD
  • Bandi 18
    Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy ha nincs a procimban SSE támogatás akkor semmi esély nincs arra hogy elinduljon a game?
  • DJ Skyline
    kedden lesz az USA-ban a megjelenés, valószínű már az üzletek raktárában pihen a játék, de ha nem is, akkor hétfőn már biztos! :)
  • games4ever
    szted majd csomó mindent fognak javítani? áááhhh kizárt! EA sose a tökéletességre törekedett, nekik csak a péz a fontos, sajna:(
  • Forza Italia
    Ati X1300 videókártya
    1 GB ram
    Xp Service Packs 2
    DirectX 9.0c

tehát minden és mégis újraindítja a gépet.
    DE MIÉRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT.
  • gduck
    Bizti hogy americában jövő héten kiadják, csak európában csúszik 1 hetet!
  • gduck
    A demóban csak pár dolgot lehet kipróbálni (nincsenek rendőrök, stb...) és az "éjszaka" is eléggé lehúzza (sztem) a grafikai cicomát...

Sztem jól sikerül, megint egy jót fogok játszani: egyszóval várom a FULLt és addig is nyomulok a demóval
  • meril
    de honnan tudjátok? Még egy csomó mindent javíthatnak benne! És még nem is bizti h a köv hónapban kiadják!
  • Csaba007
    Szerintem is elég ratyi lett eza rész a Most Wanted sokkal jobb volt!!
  • games4ever
    kezd hasonlítani a fifa, nba, nhl, stb sorozatra. minden évben mintha muszály lenne kiadni 1et de a néven kívül sok minden nem változik.:(
  • games4ever
    hát ez jó xar lett! SZTEM! :)
  • Magnum PI
    Most vettem észre gumifüstölés közben hogy a gép automatikusan ellenkormányoz. Remélem ezt majd kilehet kapcsolni
  • Poros
    nekem ennyi lett