Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos az UG1 és a MW nekem is ütköztek. Az UG1-et pedig azé kellett letörölnöm és félbehagynom <#boxer>#boxer> mert a MW nem ment fel, és tesóm utóbbiért meg volt õrülve (csak ezé az 1 részért, de a rendõrökkel meggyûlét a baja, hehe). A telepítéskor állandóan az UG CD-jét kérte. A gond az volt hogy az autorun program az UG-re hivatkozott, így nem indította el a MW telepítõjét. És persze a drága EA-nak a telepítõt az autorun-on kívül nem is lehet más módon elindítani (nincs setup.exe). Úgyhogy szopacs. Végigvittük a MW-ot, majd én meg az UG1-et azóta.
Szóval döntened kell, melyik maradjon.
Azt meg nem tudom miért nem törölhetõ a MW, próbáld meg az eauninstall.exe-t lefuttatni a CD-n vagy a játékkönyvtárban!
Egyébként az EA telepítõi nem egy esetben okosztak már meglepetéseket nekem, az NBA 06 telepítõjénél a Harry Potter 4 képe jelent meg oldalt és abban az a legmeglepõbb, hogy nekem ez a game nincs is meg (és nem is volt fenn soha). <#gun>#gun>
Felesleges, semmitmondó, a játékhoz nem kapcsolható, valamint letöltéssel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. Az elkövetõ személyt pedig azonnal 3 büntetõ ponttal gazdagodik, a következõ hasonló megmozdulásra pedig AZONNALI KIZÁRÁSBAN részesül!
Én nemtom de akkor ezek mik? És 1 haver ha minden igaz már le is grabbolta vhonnan a full-t, biztos beta...
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
Need for Speed Carbon EA Games 10/31/06 US
Need for Speed Carbon EA Games 11/03/06 EU
Need for Speed Carbon (Collector's Edition) EA Games 11/03/06 EU
Need for Speed Carbon EA Games 11/09/06 AU
itt vannak az igazi megjelenések...
Ezt az nfsplanet.com-on is megtalálod...
Aki tényleg nem tudja kivárni, hogy kijöjjön kezdje el megint végigjátszani 😊 Az utolsó rész ami arcade jellegû volt...
Ja remény: a MW-ban nem tudtam megtenni 2 kanyart freerun-ban anélkül, hogy ne ragadt volna rám a kék... szal remélem szabadon(vagy szabadabban)grasszálhatok, mint mondjuk az U2-ben
Mert mit ér az, a nélkül hogy az übermegaszuper feltuningolt verdát nem nyomathatom 380 km/h-ig, (vagy a felé) mert a fakabát letapos 400-zal és nekem jön... nem tom ki hogy van vele de ez idegelt egy kicsit
forrás: pcguru.hu
2 hozzászólással elõbb lett leírva!
"õsszel a játék megjelenéséhez és október legvégén"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tegnap ezt írták:
- "PC Demo: The demo is almost ready for release. There is no exact date given yet, but it'll be close to game ship"
Ma meg ezt:
- "Regarding the PC demo we don't have anything new, just that it'll be released at the latest end of October"
Tehát: közel a játék megjelenéséhez és október legvégén.. Én azért optimistább vagyok.
(Forrás: nfsplanet.com)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Forrás:nfsplanet.com
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Van még tuningolós videó?Láttam 1 Mitsubishist,asszem.Van még több is?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
muscle kezdõ autó: Camaro SS
exotic: Alfa Romeo Barera
tuner: RX-8
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Amikor a MW megejelnését várta mindenki és jöttek a képek, akkor itt volt olyan, hogy 1-2 nappal hamarabb kint voltak videók és képek, mint pl az nfsplanet-en.
Aki nem ismerné, annak ajánlom, hogy rendszeresen nézegesse. Igaz, hogy szlovák, de ki lehet igazodni rajta.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.