22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Daveee #9451 ebbe hogy lehet cslani elmondod? nem tehetek rola hogy fatökű vagy, reggel amikor félkomábavoltam akokr sikerült 330, de a rekem 438 -
#9450 Config:
7600GT
AMD AM2 3800 X2
2GB DDR 800
Dual_core_optimalizer fut
-
#9449 Sziasztok!
Reggel megint nekiestem a demonak hátha csak fáradt voltam tegnap este és azért nem tetszett.
Sebesség: Nálam 1280x960-ban megy 4xAA-val medium shaderrel MotionBlur off, minden más maxon. A High shader nem teszik mert undorítóan fehér fény világít mindenhova. Ezzel a configgal min 23 FPS volt a start pillanataiban amikor 8 kocsi van egyszerre a képen. Ez alá nem ment.
Grafika: Mi ez az undorítú fehér valami a kocsin? MW sokkal szebb, az úttol kezdve a verdáig.
Irányítás: A canyon tetszett kivéve hogy az ellen most is sinen megy. Miért kellett így elcseszni a driftet?
Zene: Na ez bejött nekem.
Eddig az NFS mindig feltette a lécet az egekbe. Most viszont leverte a lécet. -
#9448 Kéne egy normális fraps vagy valami és akkor csinálok egy videót. (most 30mp-s korlátos verzióm van.) -
#9447 Na mindent megtettem, így már nyugodtan kijelenthetem!
Aki 300000-nél többet csinál driften az csal, vagy photoshop!!
Ugyhogy mától nem is érdekelnek az ilyen kamuképek!
Utána olvastam, a csíkozott területeken kell driftelni mert az többszörös szórzót ad! Plusz minél gyorsabban mész az is annál több szorzó!
Namost én csak a csíkozott területeken mentem és le sem vettem az ujjamat a gázról és a falnak sem mentem neki, így sikerült 300000 pontot elérnem!
Úgyhogy ne is mondja nekem senki hogy ennél jóval többet el lehet érni, mert 2 körön belül nem! Ennyi! A max ami ég hihető a 350000 de szerintem azt már csak a legjobbak!
Vagy memória editor vag y ennyire akad a játék vagy nagyon ügyesek vagytok photosopban!
Bocs, de ez a véleményem ami nagyon közel áll az igazsághoz!
:D -
#9446 Virtual gépen Professional van és ott megy...
-
nyx #9445 jah, csak az jövőre jön ki .... -
djcom #9444 Sziasztok.
Tegnap este én is kipróbáltam a demot, bár én játszottam a ps2 verzióval korábban, magának a játéknak örülök, de szerintem is MW jobb volt.
Szebb is, jobb is.
Botrányos, hogy 16 FPS fölé nem megy a számláló, ami elég idegesítő, mert MW simán ment a configommal 40-50-el max-on.
Irányítás szerintem nagyon gáz,de lehet csak újra meg kell szokni.
Na mind1.Meglátjuk milyen lesz a full.
De van még egy utolsó reményem, TDU... -
nyx #9443 hát a motion blur tényleg el lett szabva, nálam átlag 25 -30 fps nélküle (am2, 3200+, 1G ddr2667, 7600GT)
35-40 fps minden beakpcsolava, motion blur is 1024-768 kis tuninggal (3200+ @4100+ (30%), 1G ddr2@400, 7600gt/ 560@650, 700@810 (18%))
de a MW tényleg jobb volt, mint aminek ez kinéz -
Szabi1991 #9442 ..pont azt írtam hogy még nincs sajna :(
#9440 : ahoz kéne a binszerkesztő :) -
#9441 Jellemző ám a játékra, hogy pl a kanyonos pályán a buzigyerek ha engem meglök akkor már lent vagyok a szakadékban, de én őt, akkor olyan mintha fal lenne és még én lassulok be! SUCK EA -
meril #9440 És a többi autó hol van benne? Mert állítólag elő lehet hívni még autókat!??? -
#9439 jaja! -
#9438 Nekm is tök jól fut, simán akadás nélkül száguld! Király lesz a játék! Sokan a Fraps által kiírt értékeket nézik, de sztem az a progi elront valamit mert a 15 fps-t eléggé akadozónak kellene látni... -
#9437 erről a bin szerkesztőről tud valaki pontosabbat? link? -
#9436 van benne és én minden mellett azt is raktam rá! -
#9435 Látom az emberek 50%-ának kilép amikor lépne be a játékba vagy amikor a versenybe.. Ez a demo eléggé ellet kúrva remélem nem ilyen lessz a teljes. -
#9434 szevasztok!
kipróbáltam a demo-t énis.
teljesen ugyanaz mint a ps2 demo,csak szebb.
egyébként elmondanám hogy egyáltalán nincs nagy gépigénye,ugyanis nekem megy motion blur kivételével minden fullon.semmi akadás és lagg.
arról meg ne beszéljünk hogy milyen a demo-mert elég szar tény de semmi értelme majd ha kijön a full megtudjuk milyen a gém igazából... -
#9433 Az élsimítás csak a fullba lesz , vagy nem is lesz benne ?Me így elég trágyusz.... -
#9432 -
#9431 A kép igazolja! Amint azt a 45,-ös csúszást befejeztem, felugrott a pontom 600,-ra. Bár ha télleg van valakinek nagyobb, akkor úgy látszik, hogy kell még gyakorolnom. Amúgy itt már gyakran használtam nitrót. -
#9430 je 1200 új üzenet :P és van demoo je :P:) -
#9429 #9412 valaki segítsen. Légyszives. -
#9428 Hiába olvasok visszafelé nem látom a megoldást , miért lép ki hibával a pályára választás magasságában ... -
#9427 de szebb ám :). kicsit visszaolvastam és nagyon bírom az ilyen hsz-okat , h csont fullon röccenésmentesen fut 7600gt-vel. lol a ráknak kell hazudni. -
#9426 Nekem is nagyon teccik, sztem állat lett. -
Szabi1991 #9425 a demoban nem lehet :( -
meril #9424 de mármint szabadon kószálni!??? -
Szabi1991 #9423 az első verseny is a városban van.. -
#9422 hy all! nekem nagyon bejott a játék csak az a nagy gépigény!!!
Amugy az Autoslupt(tm) nagyon faxa és az egész jatek ez az én véleményem nem kell kifikázni -
meril #9421 lécci segítsetek!!! #9407 -
#9420 ha megy majd a virtual professionalon akkor innen megprobalom leszedni a service pack 2-t... -
#9419 mindenem megvan ami a Redmebe le van írva, mégis újraindítja. Mi lehet a probléma. -
#9418 Én öcsém xp-jén. -
#9417 hát nemtom de minnyár megprobalom a Virtual pc-men elinditani bár ott biztos nem lesz játszható de legalabb megy-e. nah minnyár jelentkezek
-
kozmiviktor #9416 README-t olvassátok el ! -
Szabi1991 #9415 Ha a német srácok csinálnak egy bin szerkesztőt akkor egy csomo új autót lehetne tenni a demoba... -
#9414 Nekem is ugyan ez a problémám pedig vista rc2-őm van.. Akor lehetséges hogy nem a vista miatt nem indúl el?? :S -
kozmiviktor #9413 Már mint nekem ? Windows Xp Service Pack 2 ! -
#9412 Jó reggelt mindenkinek. Srácok miért van az, hogy feltelepítem a játékot elakarom indítabi és újra indítja a gépemet. Mindeg. Légyszi segítsetek.