Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
ezt a videót én töröltem, már egyszer belinkelted ma... emlékszem mert megnéztem én is

pontosabban #6095

Evogordon
Már nem is merek ide írni 😄
De tényleg bekéne tenni a bannerba ezt a szöveget.

Kandurex
Ezt a topikot 4 moderátor + házigazda nézi sasszemmel, lehet hogy izomból törölte valaki <#vigyor3>, ez az átka, ha túl nagy a felhajtás a topik körül 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
ezt be kéne tenni a banner helyére vagy a pc demo.. felirat alá nem?bár az is csak sz.rnak a pofon...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Konzultálva más moderátorokkal, arra jutottunk, hogy kinyitva a topikot, de kicsit szorosabb moderálással mûködve tovább.

Azaz:

Felesleges, semmitmondó, a játékhoz nem kapcsolható, valamint letöltéssel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. Az elkövetõ személyt pedig azonnal 3 büntetõ ponttal gazdagodik, a következõ hasonló megmozdulásra pedig AZONNALI KIZÁRÁSBAN részesül. Ennek tartama 1 hét, különösebb esetben permanensen végleges.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amse
Najó amíg nincs demó topic closed!

GoKu x
és HA a full jön ki hamarabb akkor mi van??

gduck
Na ez már tényleg túlzás!

1. Akinek a haverja játszik vele: jobb ha minél elõbb elfelejti az illetõt, mert az ilyen mindennek való csak nem havernak!!!
2. Aki tölti: egészségére!
3. Itt az ideje bezárni ezt a diliházat!!!

<#violent><#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
nem bezárni kell hanem bannolni a n00bZ -okat... 😊
egybõl megoldódna minden ( komolyan értem)

u dont have to listen anybody else but me

Pheaper
jó döntés 😉

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

GoKu x
OKs THX fõnõk <#vigyor2>

SLICK
Írtam a moderátoroknak! A Topik valószínüleg be lesz zárva, ha a demo kijön újra nyitva lesz...

[Walaki]D`Lair
Szerinted ezért hány büntipontot fogsz kapni?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Na ez egy jó ötlet...sztem törölni is lehetne a HSZ-eket belõle, és majd akkor újraindítani...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SLICK
ok bezáratom a topikot a demóig!

GoKu x
ez a kötöszködés pofátlansága....

SLICK
na ok be is lehet fejezni! Kamu az egész és kijelenteném, hogy továbbra sincs demo, full meg nem is lesz 29-e elõtt!!!

Ez már k-nagy kamu megint jön a haveromnak a haverja szöveg!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

NeBby
arra kivi leszek<#gonosz3>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

na jó ez már kamu denagyon!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

GoKu x
de azt mondtad h 3 vagy 4 napja nyomod, akkor h is van ez?

SLICK
rendben de ha te már leszedtet és tolod akkor tegyél be ide képeket!

Herti1

Tegyél már képeket !<#boxer><#gun>

NeBby
én is elkezdtem ...csak kipróbálni h mivel basszák a hülyék fejét...29% nál meg is állt

Starcraft2 e-mail: [email protected]

GoKu x
hát akkor ezt megbeszéltük 😊)

GoKu x
attol h ott tart még lehet kamu.. vagy nem??? 😄

GoKu x
biztos enm szedi, egybõl zután irta be miután kijelentetted h szolsz ezeknek emg azoknak h ne legyen több warez. sztem kamuzik a gyerek 😊

SLICK
akkor tedd be a linket is hogy honnan szeditek...

oké ! amugy a haverom is most tölti !
SLICK
pedig már egyszer töröltem... akkor lehet volt egy kis bug mert nekem még ott maradt

Met
miért nem törlöd egybõl?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Igaz.
Herti1: Tegyél képet amirõl biztosan tudjuk hogy TE játszól vele!

ProGabe
<#zavart2>nem véletlenül tiltott sok külföldi forumon a carbon topik...
"eccerû játék eccerû embereknek" és hát ez a vége

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GoKu x
hát koolyan mondm olvasgatom ezt a forumot de ennél szarabb hazugsággal nem taliálkoztam... szánalom xDDDDDD

Siluro
Ennek örülök, kívánom, hogy élvezd a játékot..... (<#rinya>)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

SLICK
akkor tegyél be képeket róla! És nem kéne szétcseszni a topikot a Caps Lockkal!

SLICK
ha tovább megy a warez, szpem, off és a fake cuccok linkelgetése, akkor szólok a modiknak h zárják be... úgyhogy jobba ha észhez tértek kicsit

SNAKE01
ja,szerintem is!
majd elég lesz akkor kinyitni ha kijön demo vagy a full...

a turf war is elmegy de nekem nem igazán tetszik !!!!!!
Met
zárasd le a topicot egy kis idõre

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ja ez elég jó kis vidi !!!!!

És az rx-8 nem semmi !!!!
SLICK
hát aki olyan hülye az tudjon magára! De ide hiába linkelitek be ugyanazt 20000x-er, meg lett már beszélve h fake! És jó lenne ha egyesek visszaolvasnának, szánalmas ami itt megy néha!

<#hehe>

sferrari
de az fake lesz vagy nem fake? 😄 Csak vicceltem😊 Sokan ezreket fizetnek a fakeért de szerintem megérdemlik 😄

http://f1ferrari.hu

Truck Driver001
A válasz gomb lemaradt.Neked szól az üzi:#6085

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

[Walaki]D`Lair
Ennyi sok barmot...hihetetlen mit össze nem nyígnak...2 hét bazz hát gyõzzétek már kivárni...😊)

Truck Driver001
OFF:
Gondoltam megnézem miért kaptál büntipontokat..Úgyis jókat szoktam rajta nevetni!😄
Rákattolok a nevedre,nézem nézem keresem,utána kapcsolok hogy a logódba van!Ezt jól besz*ptam!😄
ON.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

FOXX supreme
de az😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.