Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nortai
nyugodtan osszák csak! Szolás szabadság van! nem?
Hát akkor...

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Danman
De de az half-life volt ez meg NFS az EA-tõl ami legjobban õrzi a játékait...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

FOXX supreme
de osztogassuk a büntiket...mert úgy látom nem szoknak le az emberek a tudatlanságról..

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Nortai
Half life 2 is kijött hány honappal elõbb is? Hm......
Lett is botrány... Emléxik?

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Sland
Hogy lenne már teljes verzió 1 hónappal a megjelenés elõtt úgy, hogy még demo sem volt?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

3 bünti pont...

SLICK
nem azzal van a baj h mi nem érthetõ, hanem ha eddig olvastál a játékról vagy néztél videót kiderül h az izom autókat lehet tuningolni!

whiskeyman
bocs, sztem elég érhetõ volt a kérdésem.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Evogordon
Jajjaj te nagypon nemérted úgylátom az egészet...

DJ Skyline
nincs semmi

Kisvigyori
na akor most mivan van játék demo vagy teljes vagy most mivan!!

kisvigyori

Evogordon
<#eplus2>

Zsír, hogy beégett egy ismerõsöm 😄 Azt mondja hogy torrentrõl már le töltötte a carbon demóját, aztán mikor kértem hogy mutassa, azt mondta hogy idõkorlátos volt és végigjátszotta 😄

bertino
ne offoljatok!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

capo16
58000 az msi ...

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

vegyél inkább egy olcsóbb gt-t 40 körül

bertino

capo16
hy all sry hogy offolok de meg kell kérdeznem msi pcie nx7600gs 256mb szerintetek vegyem meg 35000 ft

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

ja és nem lenne kérdezõdés hamarabb ! jó 5let, de jó a logom ! honnan is van ?áá már nem emléxem XD

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Csori
más dolog, ami nem szorosan a játékhoz kapcsolódik, inkább SGhez és így ehez a totyikhoz is.
szal nekem vasárnap tûnt fel a dolog, lehet másnak hamarabb, de tuti van még olyan akinek egyáltalán nem.
lényege az, h bármekkora képet be lehet szúrni ... akár 3200X2400 méretet is ... az SG lekicsinyíti asszem 800X600ra, és kerettel látja el. az ilyen képekre ráklikk és 1 popup ablakban teljes méretben is nézhetõ.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

mike0013
tudjátok mit... azt kéne kiírni, hogy 29. aztán kész, arra már biztos kinn lesz a demo😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

SLICK
bármi lehet, ezt az egy napot ki lehet bírni.. ha meg nem akkor marad 23-24

DjDano
az október 17-et kár volt kirakni bannerba, az EA megmondta hogy csak október végén jön a demó....

CzGobe
Ez 2.8GBos PS2 demo tömörítve ps2 emu-val együtt

eom$

Csori
szvsz most azok a kérdések jönnek, h valós e a dátum, honnan tudjátok, és ha valami miatt mégse lesz akkor jön megenn a hiszti. a hüjjeségnek nem lehet gátat szabni <#szomoru1>

SLICK
Az idõpontot kitettem fejlécbe. Ha vki ennek ellenére is a demóról kérdez, az viselje a következményeit!

hát jónak jó lennne... talán lesz is😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

FOXX supreme
az jó lenne ha holnap

BiG G
wtf 17.én demo? <#wow2>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

M@TriX
holnap kiderül 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

anyira nem érdekel már :d oyan gyorsdan megy az idõ hip hop és full, mellesleg énlesem szedema demot

mike0013
figyelj, lehet, hogy azt csinálják mint a FIFA07-el, halasszák, halasszák és hopp késett egy hetet...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ez hüyeség, akkor az ea oldalánnis rajta lenne, amugymeg 17 én jelenik a demo

Hali megvan a demo megjeléni dátuma : 2006.10.23-24.-e közé igérik a carbon demo pc-s változatát. forrás : Need For Speed Carbon

A teljses verzió késése az alábbi miatt : Az ok igen egyszerû: Hatalmas számban kell legyártaniuk a játékot dobozostul mindenestül, és ez bizony nem kevés idõbe telik, másrészrõl a gyártósor sem képes a 100%-on felül teljesíteni. Tudjuk, ez nem sok vigasz az egy hetes késére, mindenesetre már legalább tudjuk, hogy miért is történt a halasztás, így viszonylag elfogadhatóbb a szituáció. Azt azért hozzá kell tennünk, hogy a késés ténye egyelõre csak Németországot érinti. A demóról egyelõre semmi hír, csak azt tudjuk tanácsolni mindenkinek: üljetek nyugodtan, elõbb-utóbb meglesz az is!

<#guluszem1><#guluszem1><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
SLICK
ezt én is köszönöm!!! hétvégén az ideg megölt h nem tudtam felrakni MW-t :|

Sonajk @:o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

sztem photoshop,vagy bármelyik olyan rajzprogi amiben belehet pötyögni a pixelek számát (de javítsatokki,mertmamindenkinek ilyenje van!!😊
CoD23
hali tuna nekem valaki segíteni? hol tudnék bannert csinálni vagy milyen progival lehet?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

gduck
Ha jól tudom, "autó-gyurmázós" lesz:

http://autosculpt.needforspeedcarbon.co.uk/

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pheaper
ezért már egyszer kaptak pontot most TE jösz <#hehe>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

2.08 GB in 46 files. Torrent created 1.1 weeks ago.
okos legyél máár! írdbe ide hogy DEMO DEMO DEMO 600szor, meg váromméga torrenteket...napi szinten 40ilyen hsz van itt ,mindig nézem hogy van e valami normális hozzászólás errõl a nyamvadt játékról! hát nincs, csak a demo meg a fsszopás megy itt:S
ímíg nem jön ki addig légyszives neírjatok már baromságokat😞 nem téged akratalak lecseszni,csak aki a héten mégegyszer demót emleget kapja be az összes faszom!😛
bírjátokki azt a pár napot!
kérem a büntipontomat! 😄
Sonajk @:o)
A le és feltöltõk számát elnézve, szerintem igen (legalább is remélem). 😉
Thx.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

FOXX supreme
na fejezzétek már be...nyugi nyugi, csak azt tudom mondani türelem rózsát terem😊

DURR, 3 büntetõpont<#mf1><#alien2>
DjDano
lol noob

bertino
elmész az UG topicba és utánanézel <#lama>
nem itt offolsz

Köszönöm
Csori
az MW és UG ütközésére használd ezt :
másold ki a telepített mappából valahova a speed.exe-t, az eredetit pedig töröld le! ezek után feltelepíted amit akarsz (UG v. MW), telepítés után pedig visszahelyezed az elõzõleg kimásolt speed.exe-t az eredeti helyére! játékindításkor már nem fog ütközni, ez a hiba csak telepítéskor lép fel.
kb ennyi.

SHARER
Ezek!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.de/files/32704089/NFS_Carbon_Demo.CPR.rar

HACKER&#169;ORP&#8482; http://sharer.p8.hu