Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát akkor...
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Lett is botrány... Emléxik?
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
szal nekem vasárnap tûnt fel a dolog, lehet másnak hamarabb, de tuti van még olyan akinek egyáltalán nem.
lényege az, h bármekkora képet be lehet szúrni ... akár 3200X2400 méretet is ... az SG lekicsinyíti asszem 800X600ra, és kerettel látja el. az ilyen képekre ráklikk és 1 popup ablakban teljes méretben is nézhetõ.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A teljses verzió késése az alábbi miatt : Az ok igen egyszerû: Hatalmas számban kell legyártaniuk a játékot dobozostul mindenestül, és ez bizony nem kevés idõbe telik, másrészrõl a gyártósor sem képes a 100%-on felül teljesíteni. Tudjuk, ez nem sok vigasz az egy hetes késére, mindenesetre már legalább tudjuk, hogy miért is történt a halasztás, így viszonylag elfogadhatóbb a szituáció. Azt azért hozzá kell tennünk, hogy a késés ténye egyelõre csak Németországot érinti. A demóról egyelõre semmi hír, csak azt tudjuk tanácsolni mindenkinek: üljetek nyugodtan, elõbb-utóbb meglesz az is!
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
http://autosculpt.needforspeedcarbon.co.uk/
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
okos legyél máár! írdbe ide hogy DEMO DEMO DEMO 600szor, meg váromméga torrenteket...napi szinten 40ilyen hsz van itt ,mindig nézem hogy van e valami normális hozzászólás errõl a nyamvadt játékról! hát nincs, csak a demo meg a fsszopás megy itt:S
ímíg nem jön ki addig légyszives neírjatok már baromságokat😞 nem téged akratalak lecseszni,csak aki a héten mégegyszer demót emleget kapja be az összes faszom!😛
bírjátokki azt a pár napot!
kérem a büntipontomat! 😄
Thx.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
nem itt offolsz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
másold ki a telepített mappából valahova a speed.exe-t, az eredetit pedig töröld le! ezek után feltelepíted amit akarsz (UG v. MW), telepítés után pedig visszahelyezed az elõzõleg kimásolt speed.exe-t az eredeti helyére! játékindításkor már nem fog ütközni, ez a hiba csak telepítéskor lép fel.
kb ennyi.