Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
felõlem bármit be lehet írni, de már nem a játékról szól az eszmecsere hanem demó, mikor jön már ki... stb.
és ne szpemmeljetek tovább!
tenx
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Ez 2006 és Magyarország , nuku szólásszabadság , korlátozzák a fórumhoz lévõ hozzászólást! ez igen!!! Meglátszik milyen elmaradott ( nyomorodott ) emberek tartják kordában a fórumot! egy usa beli fórumon nincsenek ilyen hatalomvágyó egyének ( avgy csak jobban cenzúráznak )!
Ide beböfögsz egyet és kapsz 50 warnt , meg törlik a hozzászólást. Jó elismerem, de aki ezt a fórumot karbantartja és letölti a warez verziót , AKKOR törjön el a keze hogy soha többé ne carbonozzon. no enyit a bannerhoz való hozzáfûzéshez
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Azért az milyen márt hogy a fele banner fenyegetéssel van tele mert a sok hülye még így se látja a 'NINCS DEMO' feliratot... 😄
No comment tovább, mert megbüntet a gondolat rendörség...
Jössz itt osztani az észt és oltani?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
sztem meg piros a háttér és fehérek a betûk...
PC Demo még NINCS!
Felesleges, semmitmondó, a játékhoz nem kapcsolható, valamint letöltéssel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. Az elkövetõ személyt pedig azonnal 3 büntetõ ponttal gazdagodik, a következõ hasonló megmozdulásra pedig AZONNALI KIZÁRÁSBAN részesül!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /