Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
beülök a gép elé, akkor 8-10 óra egy huzamban😄<#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
nekem 😄

dienesoft
és ha ps2-re gondolsz, akkor bocs!😄D

SLICK
figyelj ez szinte minden topikban így megy... MW topikról nem is beszélve, de ez már brutálisabb mennyi idióta jön ide

dienesoft
szánalom, ááá...muszáj ezt a hülyeséget olvasni? nincs demo, nincs full. és ennyi!és nem kell senkit hülyére venni, má megbocsáss!

Gyerekek nagyon szánalamas kezd lenni a Topic , ahoz képest hogy Én nyitottam 😄 a szinvonal.... az csökken elég erõsen 😄 😛 De komolyan... vannak annyira szánalamas beszolások hogy lol 😛 Van már Pc demo ? azt nem figyelik ezek a madarak hogy iszonyat nagy betüvel kivan irva hogy PC Demo még NINCS !

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

milyen kemények vagytok!!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Csuhai G
LOL! Kivitted?? xDDDD Hova bazz, ki a konyhába? Végigjátszottad, vagy valami ilyesmi, nem??!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

igen én KI vittem különben nem mondtam volna

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

hát nekem is

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

nekem a most w-ben is meg szerintem a carbonban is ez lesz...

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

az NFSU, NFSU2, NFS MW közül szerintem az NFSU volt a nehezebb, lehet hogy csak nekem persze

Az NFSU-ban tûnt fel (legalábbis nekem), hogy feltûnõen csalnak a gépi ellenfelek.

és te kiis vitted?

én kisem jácotam az u1 et, , u2 t 1 hét alatt

most nem azért mondom de a MW nem volt olyan nagy kihívás 3 max 4 nap alatt ki lehet vinni PONT

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

SLICK
ne zavarjon, de volt csak nézz körül a menüben... és ne okoskodj!

SLICK
akkor csak te vagy annyira szerencsétlen hogy neked nem megy... másfél hét alatt az U1-t U2-t és MW-t (játékonként másfél hét) is végigvittem hardon... és nem kell káromkodni!

Evogordon
Komoly? xD akkor az az underground 1 meg 2 volt 😄

Reméljük a legjobbakat. Na meg az Autosculpt-ot ne szedjék ki mint szinte mindent a STALKER-nál! XD legalább ez jó lesz benne.

Persze, én is kipróbálom, kíváncsi vagyok rá, de mondjuk jól jönne egy kis váltás az EA részérõl. Majd meglátjuk, várjunk türelmesen 😊

az mw be nem volt szintálithatoság 😄😄 <#mf1><#mf2><#gun><#banplz><#lama>

SLICK
az nagyon idegesítõ tud lenni h minden féle oldalt belinkelgetnek vagy 50-edjére, akkor a mikor lesz már demo szövegek... meg a sok idióta kérdés amik már kiderültek a videókból és infókból, de megint megkérdezi...
felõlem bármit be lehet írni, de már nem a játékról szól az eszmecsere hanem demó, mikor jön már ki... stb.
és ne szpemmeljetek tovább!

Evogordon
Én a most wantedet kb 1,5 hét alatt nyomtam ki hard-ban.

Nem tudom, de engem a Carbon videók meggyõztek, így én is várom a játékot, majd kiderül összességében mit kapunk. Ez is biztató azért.
DJ Skyline
kit érdekel a hard,nem a szanatóriumba akarok kerülni egy játéktól,mert non stop csal a játék,és még easy-n is hajtépés néha! persze az sem jó ha nincs kihívás a játékban,de az sem ami eddig volt pl drag-ben,hogy 10 óra 10 perckor egy kamion fog elmenni a keresztezõdésben,akár hányszor is indítom újra a pályát! vagy a 180 fokos kanyarba 300-al beesõ ellenfél,közben még nyomatja rá a nitrót,én meg már 90-nél örlükök ha nem küldöm le a korlátot!

Mondjuk visszatérhetne a 3,4,5-ik rész után otthagyott útra, a mostani technológiával és grafikával szép lenne, normális idõjárás (esõ, hó ,minden) nappali!!!! versenyek, kisvárosi utakon, városban, egy picit élethûbb fizikával. De hát ha Carbonra van igény akkor nincs mit tenni!

omg vegyél már le az arcodból hallod xD én csak itt nézem a fórumot mer felesleges izgatni magad a gameért ha kijön kijön, de te mást ne fikázzál már
tenx

megnézném hogy te hardon kinyomod 2 hét alatt.....

hehe nálam is egy hétig tart az nfs vagyis addig amíg mediumon esetleg 2 hét ha hardon is kitolom meg utána még 1 hét amíg a hangulat mámorában nyomok néhány quick race-t aztán kész és várom a következõt ami remélhetõleg hosszabb lesz.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ezt nem bénaságnak nevezném. Rövid idõ után tényleg unalmas, újíthatna valamit az EA.

Ott a 3 bünti...<#ejnye1><#vigyor3>

UltimateGamR
EZ IGEN GRAT a fórum karbantartójának!!!
Ez 2006 és Magyarország , nuku szólásszabadság , korlátozzák a fórumhoz lévõ hozzászólást! ez igen!!! Meglátszik milyen elmaradott ( nyomorodott ) emberek tartják kordában a fórumot! egy usa beli fórumon nincsenek ilyen hatalomvágyó egyének ( avgy csak jobban cenzúráznak )!
Ide beböfögsz egyet és kapsz 50 warnt , meg törlik a hozzászólást. Jó elismerem, de aki ezt a fórumot karbantartja és letölti a warez verziót , AKKOR törjön el a keze hogy soha többé ne carbonozzon. no enyit a bannerhoz való hozzáfûzéshez

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

me bénák vattok

A Carbon nálam ütni fog...1 max 2 hétig, aztán megunom.

Nekem elég volt a NFSU utáni mélyrepülést látnom, lásd NFSU 2, NFS MW. + a Carbon videója.

ezt honann tod?

Ennyi türelmetlen embert. Ne akarjunk már warezrõl elõkaparni demókat jó? Ezt a kis idõt megjelenésig mindenki kibírja nem? Különben meg nem egy akkora megagigaûberkirály game ez, mint amekkorának egyesek várják.

FOXX supreme
hát aki hülye az hülye....😊

Nortai
veréb mondja bagolynak! 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

de ha kalozkodsz (#6270) az ASVA igen 😊

Evogordon
Ahogy nézegettem a videókat úgy látom ebben a nfs-ben nem lesz egyforma verda. A lökhárító minden részét mi formázzuk majd meg ugyan így van a felnivel a kasznival stbstb...😊
Azért az milyen márt hogy a fele banner fenyegetéssel van tele mert a sok hülye még így se látja a 'NINCS DEMO' feliratot... 😄

Nortai
Cogito Ergo Sum...
No comment tovább, mert megbüntet a gondolat rendörség...

Sland
Nah te maffioso alrege vagy?
Jössz itt osztani az észt és oltani?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
a lényegen nem változtat! 😊

jah szolás , de nem írás.. xD

"Nagy piros betûkkel ki van írva"
sztem meg piros a háttér és fehérek a betûk...

SLICK
milliószor be volt írva már ez a link, csak lusta voltál visszaolvasni h beírták e már elõtted...

Nortai
Legyen kiirva! Azt sajnálom aki ilyet kiir...

kopa1
Nagy piros betûkkel ki van írva:
PC Demo még NINCS!
Felesleges, semmitmondó, a játékhoz nem kapcsolható, valamint letöltéssel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. Az elkövetõ személyt pedig azonnal 3 büntetõ ponttal gazdagodik, a következõ hasonló megmozdulásra pedig AZONNALI KIZÁRÁSBAN részesül!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /