22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#9576 Valaki tud valamit a multipléjer részéről? pl hogy hány fő a max, aki 1időben gémelhet? -
Kenarf #9575 Na most a demo tenyleg szar. Olvastam viszont a gamestar honlapjan hogy a teljes jatek viszont baromi jo a legjobb idaig kiadott nfs. Lehet hogy ennek a demonak nincs sok koze a jatekhoz. Ezt azert jo lenne tudni mert megrendeltem a colectors editionst ami nem kevesbe kerul majd nekem. Nekem megy full graffon de valami nem stimmel magaval a jatekkal. -
#9574 uff, miez? traktor? még annak sincs ilyen széles kereke -
#9573 Játék közben ESC és ott lehet átdefiniálni a billentyűket! -
#9572 "nekem demó az úgy megy hogy filter anisotropic, AA off minden más maxon kivéve worldot az csak mediumon, és nem látom hogy szaggatna."
"config: athlon64 3200+, 1giga ram, 6600GT"
NA EZ A VICC.... -
#9571 kár hogy nem lehet csak a hátsót külön -
#9570 Kicsit gyorsan jöttem? :) -
#9569 -
gaspy #9568 nem kell 100-ra tenni.. -
#9567 hát igen a gumiszélesítés már túlzás egy kicsit, mármint az h ennyire ki lehet szélesíteni :| -
preti96 #9566 töltsétek le a gamestarol -
#9565 'Kérdem én az egyszerű plájer. Ez normális?'
Nem hiszem el hogy ennyire nem képesek megszani a határokat. még jó hogy összen nem érhet e két hátsókerék. -
#9564 francabaa.. :( nekem csak 18 kb/s-el jön
azt írja, h 10 óra mire lejön -
#9563 Remélem a Carbon Canyon-on is lehet szabadon járkálni... -
#9562 Lehet az lesz
Aztán jövőre úgyis kapok egy új vasat, végre rátudtam beszélni ősöket, hogy így muszáj megy úgy muszáj
Végre ők is észrevették, hogy csak szenvedek ezzel a szarral -
#9561 de lehet... csak a demóban van így -
gaspy #9560 itt nemis lehet majd szabadon járkálni a városban? -
#9559 wow, megjelent a demo? na király, gyorsan letöltöm -
FLeK0 #9558 10-12 ezer ftért vehetsz annál 2 generációval újabbjobbszebb kártyát. -
#9557 mi értelme lett volna az MX kártyák támogatása? lassúak, keveset tudnak (dx7), semmi értelme támogatni.
ha meg nincs pénzed akkor játssz régebbi játékokkal, ezvan. -
SzZs #9556 Talán mert gyenge a géped hozzá... -
#9555 ték -
#9554 "NVIDIA GeForce MX series not supported."
Csak a pénzt elfelejteték mellékelni, hogy jobb kártyát vegyek... a csórókra nem gondolnak?
Pedig eddig az összes NFS ment MX kártyákkal... Pedig egy játék miatt nem fogok új vid. kártyát venni... Ennyit a EA -ról... -
Szabi1991 #9553 szoval nem csak nekem megy magától néha ? :D
nekem mindig jobrahúz lol -
#9552 remélem kilehet majd kapcsolni a fullban! -
#9551 Azert ez elég dúrva h. driftelés közben hiába nyomod a kanyarodást, a játék felülbírálja és ellenkormányoz h. ne csússzál ki.. Vki elmondaná h. erre mér volt szükség? Ha jól emléxem az előző részekben nem volt ilyen, az feltűnt volna... -
Aspyrin #9550 Hehe, ugyanez a konfigom, kíváncsi vagyok hogy fog futni nálam ;-)
[tölti a demot] -
#9549 nah skacok felraktam a demot.. hát nekem az irányítással nincsem bajom, inkább a grafikával... lowon megy akadás nélkül... medium shaderrel meg lelassul a játék, maxxal meg jácchatatlan, motion blur is nagyon beszaggattatja a játékot low shader mellett is :\ remélem a fullban csak finomítani lehet jobban a grafot.. -
#9548 azt mondja meg nekem valaki hol lehet átállítani a bill kiosztást ha egyáltalán lehet.... vmi cfg fájl vagy mi? -
#9547 Jeee sikerült a Duel xD Muscle-lel... Tunerrel nemment :S Exotic-kal meg sem próbáltam azt mert azzal a circuit sem ment XD nem úgy kanyarodik ahogy akarom... a Muscle meg a Tuner a jó :) -
bubusti #9546 nekem onnan 2kval jön:D:D -
új rekordom!:) -
bubusti #9544 thxxx -
#9543 playware.hu
Maximummal jön. -
bubusti #9542 Honnan lehet leggyorsabban tölteni?lécci mer meek nagymutterhoz és még szeretnék jáccani vele:D:D -
most csináltam és csít meg fotosápp nélkül! -
preti96 #9540 én most döntötem meg egy rekordot a rekord:403 818 -
#9539 jó a demo!
-
#9538 Én ki se próbálom a demót, csak a fullt :) -
#9537 nah már töltöm is a demo-t:))
Remélem fog menni a gépemen :DD