Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre gondolsz? igen, Nov 9-én jön ki Németben,mert nem tudnak legyártani annyi példányt Nov.3-ra,így Németben 1 héttel késõbb jön ki! Amcsiban marad azt Okt 31, nincs sehol szó USA-t érintõ késésrõl!
itt van a megjelenése vhol
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
hülye gyerek<#eplus2>#eplus2>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A haverom haverjának az unokatesójának a bátyjának a haverja az EA-nél levérhordó és holnap kiírja nekem xDDDD
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
ALien
nézz körül pár olyan játék topikjában is, aminél a fejlesztõk némileg az iq-ra, kreativitásra, ügyességre, egyéb pozitív emberi tulajdonságra alapoztak. vagyis jobb játékok topikjába - ami valljuk be, nem lesz nehéz. közel sem ilyen alacsony a színvonal😉
nem azé de még demo sincs és már a hónap közepe van nem hiszem hogy a carbon nov.1-én megjeleneik!
Az Electronic Arts cseh képviselete elkotyogta
UI: Ha 14 óráig nincs semmi, ez a dátum is ugrott ...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
már alig tudom kivárni 😊
ti nem így vagytok ezzel?😊)
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
de gyakorlatilag ennyi a történet 😊 csak a nagyon türelmetleneknek linkeltem be 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ha IDE klikkeltek, akkor ti is rátalálhattok !
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Need For Speed Carbon Pc Dvd Eng Reloaded » Games7 days ago 2,133 Mb
Need For Speed Carbon Reloaded » Games6 days ago 4,224 Mb
Need For Speed Carbon Iso » Games Windows6 days ago 6,230 Mb
Need For Speed Carbon Pc Dvd » Games Windows6 days ago 4,468 Mb
Need For Speed Carbon Beta » Games Windowsyesterday 3,152 Mb
Need For Speed Carbon Collectors Edition Reloaded » Games Simulation Unsorted6 days ago 4,296 Mb
Need For Speed Carbon Crack Rar » Games6 days ago 3,237 Mb
Need For Speed Carbon 4 2007 Full Dvd » Games6 days ago 1,986 Mb
Need For Speed Carbon Gc Demo » 1 month ago 2,700 Mb
Need For Speed Carbon Deviance » Games5 days ago 4,424 Mb
Tehát van már játék, demo, sõt CE-is a hülyéknek,akik több mint 20000-en vannak és töltögetik.
<#idiota>#idiota>
Lehet tippelni melyik lehet az igazi(szerintem egyik sem).
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
ezt honnan veszed? szerintem pont fordítva
"Demo megjelenésnek lehetséges dátumai: Október 17 vagy 23-24."
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki nem akar többet hallani a fake verziókról az ne jelölje ki a spoilert!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő