22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• RelakS
    Aláírom. Mikor cerkáról átálltam bartonra, a szemem gúvadt ki, hogy a dúm3 mennyivel gyorsabb lett, pedig a megahercek nem indokolták. Cerka-rendes penya között is lehet ilyen, bár ma már core duót érdemes :D
  • Imremagdi
    motion blur-hoz dx9.0c kell , tiéd csaka 9.0b támogatja
  • wander01
    thx thx thx :) na végre egy komolyabb gépen is ki tudom probálni mert eddig csak apám celkájára volt hajlando felmenni :) egyébkéne sztem elég furcsa az irányitás... a u2-ben volt sztem a legjobb :)
  • bertino
    pontosan
    elmondom ujra: amint lehetőséged van, cserélj procit, mert azzal nem fog menni semmi
    de előbb utóbb majd magad is rájössz biztosan
  • RelakS
    igen?
  • tcs007
    és mint láttad nem is a 20fps-en csodálkozom hanem hogy minden beállitásnál annyi
  • LeePí17

• tcs007
    a felbontás nekem mindig 800*600 most a car detail stb.röl van szó
    Kicsit viszafogottabban lécci mert kicsit nagy az arcod ott a gép mögött
  • RelakS
    FAQ-ban nem láttam semmit a motion blur-ról. ATI kareszon mitől nem lehet bekapcsolni? Attól, hogy nem a legfrisebb a driver, vagy mert nem X1x00 (olvasd: iksz ezerakármennyi) a kártyám, hanem csak egy vacak X800XL ... LX ... aaafranctudja, a végén van egy X meg egy L

Ja, és amit tudtam, rátekertem a beállításokon, de nem akadozott :)
  • bertino
    kurva érdekes, hogy nekem abszolut full 1024-ben 19 fps, 800*600ba meg 40-45 FPS
    marhára érdekes sztetek is, ugye ? :D
    isstenem...

celeronnal nem nagyon csodálkozz, hogy annyi, azzal kb egy pasziánsz elmegy szaggatás nélkül és ezt nem viccből mondtam :|
  • tcs007
    Hát én ezt nemértem akárhogy állitom ugyan ugy 20fps amit még meg is értenék hogy csak annyi van de ha minden low akkor is annyi meg ha antianalisingen meg motion bluron kivül minden max na meg persze a felbontás 800*600 akkor is ugyan ugy 20fps remélem ez csak demóba ilyen.

Ja és ha akármit is állitok betölti a circuitot és kidob driftnél jó,ha nemállitok akkor betölti a circuitot is mükszik is és menetközbe is tok állitani akkor meg semmi baja nincs hát nemtom erre kellet várni hogy ilyen jól optimalizálják?? :D

Configom:Celeron 2,8GHZ 512mb RAM,ATI Radeon 9550

És mielőtt valaki fikázza a configom ,én megértem a 20fps-t csak low-on annyi meg high-on is ezt nem értem :D
  • bertino
    te akkora hülyeségeket beszélsz, hogy az valami fantasztikus
  • LeePí17
    ezt nem mondtam volna..
    örülj annak h annyit mutat..
    nézd vissza a videót..
    nem szaggat..
    hidd el jó az a fraps..
    vagy te állítottál el vmit :)

régóta használom..
    nagyon megvagyoik vele elégedve..
  • DJ Skyline
    próbáltátok már kilökni a mazdás manuszt a canyon duelben? lehetetlen, arrébb se lehet lökni, megy a maga beszkriptelt útján! :\

majdnem potty
  • Maxtreme
    1. Elindítod az nfs carbon demo.exe-t.
    2. Kicsomagoltatod vele 1 tetszőleges mappába a telepítési fileokat.
    3. A setup.exe-t átállítod windows 2000 kompatibilitás módra
    4. Örülsz :)
  • Jabar
    bocsáss meg, aztt hittem ezt cáfolod:

"gépigényről csak annyit: 1024x768 -ba jól megy, de nincs az a gép aminél nagyobb,pl: 1280x968 felbontás mellett, minden max-on, folyamatossan 25 fps felett legyen (egy vga kártyával)"

én olvastam félre.
    /sorry

• gduck
    A fraps egy nagy rakás kaki... 15-20 között mutat és közben semmi de semmi akadás nincs! Szóval ennyit a frapsról!
  • engir
    thx
  • wander01
    lol :)

kérdés: akármit csinálok, a directx 0 hibát irja ki egyfolytában telepitésnél. leszedtem a legutobbi directx-et, nem volt jo. akkor felraktam a legujabb ati drivert (X700-am van jelenleg) azzal sem jo. van valakinek valami ötlete hogy hogyan lehet megoldani a dolgot? tudom, sokan kérdezték már ezt, de akármennyit olvasgattam vissza nem volt szo arrol hogy mit lehet ez ellen tenni :)
  • SötétBarom
    megjelent a demo

-fav.
  • chalezlopez
    nekem 7800GT-m van...aki azt írta nála maxon megy 6600GT-je van...szóval van összehasonlítási alapom...
  • Zeccc
    fraps
  • deejayoly
    Kellene csinálni egy toplistát!:)
  • deejayoly
    DRIFT: 663,184
  • engir
    Hogy tudom mérni az fps erteket? Még sose csinaltam ilyet, most erdekel. Kosz
  • Dodo55
    Több mint 200 új hsz. Történt valami fontos?
  • Jabar
    ott volt hogy minden max-on :)
    amugy a teljes verzióban biztos hogy minden maxon lehet majd mert biztos optimalizálják. Amúgy vicces kis demó ez, kicsit csúf, kicsit béna irányítás, de itt van. :p
    Amúgy ahogy igy utánna olvasgattam a teljes biztos hogy nagyon jó lesz.
    Az meg hogy egy autó nem igy viselkedik az életeben? na és? megnézném hogy ha úgy viselkedne mint az életben mekkora drift pontszámokat raknának ide be az emberek :D
    ez egy arcade játék, csakis a könyed szórakozásra kihegyezve, amiben az nfs mindíg is a legjobb volt pc-n. :)
  • davee1991
    nem egy nagy durr :( SZERINTEM. Ez az én véleményem de NEM ROSSZ. A MOST WANTED-nél sokkal jobban be voltam zsongva...
  • chalezlopez
    nálam 1280x1024-ben megy... vissza kell med-re butítanom, hogy meg legyen a 40-50 FPS. lehet, h. az én szememnek még ez sem folyamatos teljesen...? lehet...
  • tsarffi
    Ja és nem tudja vki, hogy honnan lehetne leszedni a hivatalos dvd borítóját? Kéne, de nem találom sehol. Csak ilyen szar custom-okat.
  • Daveee
    lol :D MEGJELENT PSP-N :D most jobb :P?
    remélem holnap már pc-s ver lesz fenn
  • tsarffi
    Nemigazmá minek kell mindenkinek leírnia hogy egyáltalán nem akad meg hogy milyen gépe van. Sztem nem érdekel senkit már. Ha megy akadás nélkül vagy akárhogy akkor örüljél, és jácc. Énis ezt teszem.
  • Katun
    Láttuk elvileg van is psp emulátor olvastam egyik torrent oldalon.
    és megjelent nem kijelent :)
  • Daveee
    PSP-n kijelent, nem fake : mininova
  • Imremagdi
    gépigényről csak annyit: 1024x768 -ba jól megy, de nincs az a gép aminél nagyobb,pl: 1280x968 felbontás mellett, minden max-on, folyamatossan 25 fps felett legyen (egy vga kártyával)

• Katun
    Miért kell mindig berakni egy képet? Jó ügyesen játszol, de ki nem szamócázza le? csak mert zavar már, hogy "höhö 100000000milliárd pontom van"...stb stb.
  • Szabi1991
    20
  • SLICK
    jó döntögesd nyugodtan, elhisszük, de ne szúrj be mindig képet róla...
  • N3v3rland
    Nem kell parázni jó lessz ez. A demotól télleg többet várt volna el szerintem mindenki, de a lényeg a hangulat, ami pedig csak hozzáállás kérdése. Ami nekem nagyon hiányzott, az az optimalizálás és az autók finomhangolása, ami a fullba nagyon remélem, hogy meglessz. Addigis döntöm a rekordjaimat. Már ennyi:

-Aki pedig most se hiszi, hogy van élet a 300, ponton túl a driftben, az nézze meg a vidimet #9521
  • armageddon666
    mégis mibajod van ezzel kérlekszépen megoszthatnád velem, thx...