22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#9657 Most akkor nem rakok képet, ezt úgyse hinnék el sokan: drift: 884,086
-
Szabi1991 #9656 -
#9655 ok most már nyitva van csak meg kellet nyerni a circuitot.
-
#9654 Csinnádd meg a másik 2-t! -
#9653 Nekem a kanyon duelll le van lakatolva -
#9652 Az AI-ról még senki nem beszélt.Itt is olyan csalónak érzitek az enemyt,hogy így meg úgy le vannak maradva,aztán ránézel a mapra és ott van mögötted?Mikor először nyomtam a circuitet,hát mintha nagyon olyan lett volna.De a drift után sima ügy volt.Canyon duel meg kaki,mert nem látom merre kell menni.Igaz nem csak ott nem,sehol sem. -
#9651 pont nem arról írtak, hanem arról h még most is síneken futnak az autók, de mostmeg már a gép is besegít a kormányzásba:P -
#9650 regedit segitségével tudsz világosítani -
#9649 Komolyan nem értelek titeket, eddig az volt a baj hogy "síneken mennek" az autók, most meg azért fikázzátok mert nehezebb az irányítás.... -
#9648 Na kb. én is így nyomom, kívülről mintha egy vak kacsázna jobbra balra, nem érzem, de ha ki lehet majd kapcsolni ahogy ítrák alant, nem is akarom megszokni... -
#9647 Bazz eza drift ez mi?Áhh,ez így szar.Megnéztem már a demót én is épp az előbb,de az Autosculpton kívűl elég gagyi.Irányítást először a Camaro-val Circuit versenyen néztem,és nem volt hajlandó kanyarodni,úgy kellett erővel elfordítani.Gallardot nem néztem mentem a lancerrel.Ez a Canyon duel meg még szarabb mint a másik 2.Nem igaz,h ebbe a k.. Optionsba nem voltak képesek legalább 1 nyamvadt brightness belerakni mert szó szerint semmit NEM LÁTOK!
Max majd a fullt azért viszem valameddig h tudjak Sculptolni. -
#9646 :DDDD -
#9645 A driftről nekem az jut eszembe, mintha a kormány mögé beültettek volna egy vakot, az anyósülésről meg egy hisztérika ordibálna vele, hogy BALRA!!! JOBBRA!!! JOBBBRAAAA!!!! MONDOM JOBBRAAAAAA!!!! balra-Balra-BALRAAAA!!!!! -
#9644 Mert a driftben rásegít a gép az irányításra fullban ki lehet kapcsolni, olyan mintha egy gyroszkóp lenne a kormánynál az viselkedhet így. :P -
#9643 pedig nem vmi bonyi egy játék ez az NFS :P -
#9642 Az lehet, csak nekem még nem sikerült rájönnöm, hogy kell írányítani hogy úgy tűnjön driftelni akarok/akarnék. :D -
#9641 Verseny közben nagyon jó lett a drift ;) -
#9640 Örülök, hogy az írányításon módosítottak egy kicsit, most már csak az exotic-ra jellemző a korábbi nfs-ek sínautós fílingje, a másik kettő már izgágább(egy kicsit). A kanyon az qrva nehéz szerintem, de ez csak jó, viszont a drift...ájájj! -
#9639 Circuit+Gallardo: 1. kör 50.47, 2. kör 45.45... Ez jó? -
#9638 Osztom a véleményed!
Ismét jó autókkal amit már megszoktuk az nfs sorozatból. -
#9637 ez most h jön ide??? -
deejayoly #9636 De te csak 16 éves vagy...persze hogy élvezed...én is élvezném annyi idősen! -
#9635 itt egy kis olvasnivaló, akinek nem teccik a játék, hátha megteccik:) engem nem győzött meg, de hátha vkit jobb belátásra bír:D -
Dino16 #9634 Én már láttam a demo-t szerintem nem a legjobb, de attol sokat fogok vele játszani!És a teljes az lessz király!!!Ja és inkább kivárom a teljes játélkot mindek a demo ha nov. 3.-ra kint lessz a teljes!!! -
#9633 nekem az tetszik, hogy végre veseny közben van valami élet -
deejayoly #9632 Az a durva hogy ott virít a sarokban a v1.2 felirat és még így is egy sz*r! -
#9630 nekem állitás nélkül lehet mennni circuitot de ha állitok akkor előbb driftet kell menni :D na akkor mégse vagyok hülye nem csak nálam nemjó :D -
#9629 De a tuningos rész nagyon ütős(ez a jó pont) -
#9628 Hali!
Letöltöttem a demót én is.Egyéni vélemény: gagyi,csúnya(még maxon is),
Az meg egy dolog hogy 7300Gt-n 15fps-t nyom fullon, de hogy még 7600GT-n sem megy játszhatóan az már sok.Ugyanaz a motor mint a most wantedban de rátettek egy két shader cuccost meg csili-vili dolgot hogy még mostani középkategóriás kártyán is szaggasson/lassú legyen...meg ha elsőre circuitot akarok menni akkor kidob a windowsba, szép.na mindegy ez csak demó, remélem a full már játszható lesz...ezt így nagyon nem kellet volna az ea-nak kiadni sztem -
#9627 nem támogat WS-t, kalap kaki! -
#9626 ;) Helyes! Jó játék lesz ez! Csak ebben a demóban elég keveset ismerünk meg a végleges játékból... Jó lesz a játékmenet... -
#9625 na meg hogyha még a menüben áttilitom circuitnál kidob driftnél nem,de ha már a circuit közbe állitom nincs semmi baja -
alakulat #9624 hi
azt mért csinálja a game, de csak idönként hogy hibával leáll az explorer hibát észlelt....
Ez mitől lehet?? -
#9623 az hogy a felbontáson ,antianalisingen kivül akármit állitok nem is látszik az fpsen ezt irtam le előbb is :D -
#9622 én is, ne aggódj ;) -
#9621 csak akkor azt nem értem, hogyha tudod, akkor mi a problémád ? -
#9620 hidd el én is tudom hogy a cerka szar nemis az volt a téma -
#9619 Sajnos Én nem a sarokban lévő számmal foglakozok, hanem játszok (akadás nélkül) -
#9618 na, íme itt egy tapasztalt ember, hidd el tcs007, jó dolog hallgatni az okosabbra -
#9617 hát ami kellet eddig az ment ,nekem ez igy tökéletes ha meg nemtok miatta valamit játszani hát nemfogok belehalni inkább másra költöm a pénzem