Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
apukám..februárba a carbon már rég felejtõs lesz amúgy is..😊 nekem sztem max. egy hét alatt végig tolom és kiélvezem...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
hát azért még a TDU-t ne fél szimulátorozzuk le,mert vannak ott is érdekességek ám! 😊 várjuk ki a végét,csak sajna a TDU megjelenését eltolták! :\

FOXX supreme
pff😄

ezt a normális emberek tudják.Egyébként nem egy kategória Carbon:arcade
Test Drive:fél simulator

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

2020 a tûz birodalma !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

sTk01
és a mw mennyiben játszodott ?

mert a játék 2010 be fog játszodni !

Tigristank
Én is azt néztem. A kocsi még nincs is gyártósoron, de a játékban már elméletileg benne lesz. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Falconer
Szerintem baromi jol nez ki.
Azt meg azert megoldhatnak mar valahogy, hogy az uveg ne ugyanugy csillogjon mint a karosszeria.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

látom aston martin szakértõ vagy...

DJ Skyline
hasonlít,de mégsem! 😊

DJ Skyline
szerintem szép!

Koenigsegg a neve , legalábbis a kocsira ugy van írva 😊
(Szerencsére már látam egy párat kõzelebrõl 😊

FOXX supreme
aston? az jaguár lesz...

BiG G
aston martin szvsz

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Carbon a Test Drive ha kijön februárba rommá fogja verni
-minden kocsinak van belsõ nézete és nem is akár milyen!!
-nagy a bejárhatóság
-van benne motor is
-jól kidolgozott a története
-jók az autó szalonok benne

FOXX supreme
jaguar..

berlinboy6329
Az nem Koenigsegg(Kõnigsegg 😄)?Asszem így kell írni.Legalábbis HW-n így volt. 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

te vagy az

cement
jah sajna nem ingame shotok. ha azok volnanak akkor eromu kene hozza 😊

respect to the man in the ice cream van

érdekes a Jaguar XKR !
(nekem nem tetszik)

Csori
legalább tudnád mirõl beszélsz ! mi kifejezetten a lentebb linkelt kis flash játékról írtunk ... így a jelzõdet megtarthatod magadnak ! 3 hónap alatt nem jutottál el a görgetõsáv használatának hasznosságára !? <#lama><#taps>

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

jujj, full király vagy !!!!!!!!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

sTk01
nagyon durva verdák

FOXX supreme
jah most nézem:S

FOXX supreme
ehe..lesz benne új camaro????

mondjuk sztem a koinessig vagy mi, kicsit túlzás sztem..azért az már megüti a 400-at is...na mindegy

Szép is lenne így! (de ez photoshop és kész)

reaper4
1 kis tuning tójjátok 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

FOXX supreme
én se tudok róla semmit se...hát lehet megint ilyen "csomagok" lesznek hozzá

sTk01
De amugy a motortuningröl kédeztem "pár perce" és nem kaptam semmi infot azt hittem tud valaki valamit

Kár pedig kicsempészhetnél egyet;<#kacsint>

ja😄

sTk01
jah meg szerintem a posta költség😄 meg mire ideér

sTk01
+m

sTk01
nem tom ne dolgozom az EA nél a marketing részlegen sry😄

Ok, köszi. de hogy-hogy "csak" 40$? itt lesz vagy 15k:S

sTk01
rákattolsz a letöltésre és bejön a kolektor edisön elörendelhetö változata

öööö ez mi??
(jobb oldalt alul?)

examinee
Ugye nem gondoljátok komolyan hogy nem tudnak annyi példányt legyártani.. nehogymár ezt bevegyétek..

sTk01
Amugy a motor tuning a NFSMW hez hasonlóan fog zajlani? vagy tudtok rola valamit?

ok... lessz egy uj nfs, egy uj jatek de nyugi van. nem kell tulreagalni mindent. nem lehettek ennyire megszalottak hogy ne tudjatok varni 1-2 hetet arra a jatekra, egyszer csak megfog jelenni. persze enis varon be belepek kozbe hogy megnezzem neme jelent meg de mar unom olvasni a sok szart ami ide levan irva. szal csak annyit hogy elobb utobb megjelenik, attol hogy mindenki irja itt a hulyesegeit attol nem jon ki hamarabba a jatek, ugyhogy turemem rozsat terem...
Pc demó helyett...

Danman
Nem értek rá, csináltak az autosculptos meg turfwar-os oldalt😄😄😄😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

DJ Skyline
az a baj,hogy mostanság az EA nem nagyon közöl a hivatalos oldalon semmit! tehát se demo,se full,se autó lista,semmi! úgy kell a különbözõ oldalaknak harapófogóval kihúzni az EA-ból dolgokat! az elmúlt 1 hónapban semmi hasznos nincs kint a needforspeed.com-on, leszámítva a Pre Orderes dolgot,ahol megtudjuk mit tartalmaz a Collector's Edition! szóval ahány oldal,annyi féle autó lista,megjelenési dátum,stb! és akkor most döntsd el,hogy melyik az igaz! :S

FOXX supreme
én nemtom, lassan belebonyolodok a kocsikba, egyik videóba van egy tipus, akkor az ea-oldalán már nem írják a listába, akkor plusz verzió meg tököm tudja...nemtom mik lesznek és mik igen...szinte minden lista más

faq

mekkora lesz a gépigénye a carbonnak?

laca

NFS C: Németországnál való késedelem oka vasárnap, 15.10.2006
NFS CarbonWe nemrég jelentést tett itt az a kibocsátás Needet Speed Carbonnek 2006. november 9-én elhalasztják Németországban.
Most EA Germanytõl kaptunk egy választ:

A magas számú darab miatt a Need For Speednek - termelés és a korlátozott sávszélesség annál a pressroomnál*, amit vezetünk hogy mozogjunk, támogassad a megjelenési dátumot egy héten keresztül.

A PC-demót illetõen nekünk nincs semmink új, igazságos az azt ki fogják bocsátani az októberi legújabb végnél.

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |