Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Test Drive:fél simulator
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Azt meg azert megoldhatnak mar valahogy, hogy az uveg ne ugyanugy csillogjon mint a karosszeria.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
(Szerencsére már látam egy párat kõzelebrõl 😊
-minden kocsinak van belsõ nézete és nem is akár milyen!!
-nagy a bejárhatóság
-van benne motor is
-jól kidolgozott a története
-jók az autó szalonok benne
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
respect to the man in the ice cream van
(nekem nem tetszik)
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
mondjuk sztem a koinessig vagy mi, kicsit túlzás sztem..azért az már megüti a 400-at is...na mindegy
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
laca
NFS CarbonWe nemrég jelentést tett itt az a kibocsátás Needet Speed Carbonnek 2006. november 9-én elhalasztják Németországban.
Most EA Germanytõl kaptunk egy választ:
A magas számú darab miatt a Need For Speednek - termelés és a korlátozott sávszélesség annál a pressroomnál*, amit vezetünk hogy mozogjunk, támogassad a megjelenési dátumot egy héten keresztül.
A PC-demót illetõen nekünk nincs semmink új, igazságos az azt ki fogják bocsátani az októberi legújabb végnél.
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |