22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• gduck
    1:34:01
  • kovecses
    Mit használjunk rajta?
    Elsőre halálra vertem mindenkit...akkor minek, nem kihívás!
    A drift az igen...az durva,sokkal nehezebb mint ahogy egyesek beállítják, 500ezer után most az 1millió a cél, de egyenlőre elérhetetlen! :(
  • reaper4
    ha nappal lenne akkor jobban látnád,h milyen ócska a graf.
  • GoKu x
    köszi megnézem.
  • Supersix
    Nekem is ugyan ez volt Carbonnal is és nekem sem lépett ki alt tabbal ezért mielőtt el kezdesz játszani előtte kéne engedélyezni ha ilyen lehet nálad is!Mcafeeben be kell tallózni a program exe-jét nyomsz neki egy all accesst és kész más programnál is hasonló lehet szerintem
  • GoKu x
    hát én zonealarmodt használok és szokott lenne ilyen engedélyezéses dolog, de alt talb meg ilyenekre nem reagál, mindig restartolnom kell. vmi megoldás?
  • kovecses
    Nem hiszem hogy tisztán csinálod!
    Megnéztem a videódat!
    Ki is kockáztam és nagyon sokszor hihetetlen mennyiségű pontotkat kapsz a semmire!
    Elárulhatnád már hogy hogyan csinálod!
    Ugyan azt csinálom, ugyan ugy, azzal a külöbséggel hogy befutás elött nem tudom megrángatni az autót hogy a 2-3x szorzóból 6-7x-es legyem mert nagyon megcsúszik!

Komolyan most már kíváncsi vagyok!

Elfogadható magyarázatot követelek! :D

Mindig pont fele annyit csinálok mint te...már elértem a 400-500ezer,
    erre te már 1milló, tuti van valami trükköd rá amiért 2x annyit kapsz mint én és most már megoszthatnád velünk mert a billentyűzetem már tropára ment a sok drifteléstől és sok hűhó semmiért és csak egyre idegesebb leszek!!!

• gduck
    Hali! A Circuit részről senki nem ír eredményeket... Azt nem használjátok?
  • Supersix
    Valószínű hogy vm tűzfalas probléma (is lehet)!Nálam a Mcafee van fent és mindig engedélyezni kell egy program ki illetve be jelentkezését vagy vm ilyesmi anélkül pedig ha nincs engedéje nem tud haza csatlakozni és nem is indul el!!
  • GoKu x
    uh gyerekek, letöltöttem,de amikor el akarnám iditani, bejön 1 fekete kép és semmi, de nem fagy le a gép és az egér is láccik. pls help
  • ZsirosKenyer
    cool, akkor én is mindjárt felrakom :)

(amúgy "papíron" a san andreas sem támogatta az mx kártyákat de mégis futott jól)

az más kérdés hogy ilyen retek fizika mellett látvány nélkül nem sokat ér a gém..
  • Bandi 18
    Csak érdekességképpen: MX not supported:D:D Megy GEF2 Mx400-on :P
  • partotmos
    várod nagyon?
  • kill3r21
    sztem ha xbox van akkor ma este lesz pcre ...:D demo az érdekes.. :D
  • hen-tes
    lol.. proci milyen? :D
  • hen-tes
    Mennyit csináltál azon a hosszú kanyargós részen? nekem 99ezer körül volt a max egy driftből.. :C
  • hen-tes
    Tudom, hogy unjátok a sok gépigényes hsz-t, de megjegyezném, hogy egy 2,4-es cerkával, 1 giga szedettvetett rammal, és egy ati 9550-nel igen csak jól megy, még fullon is. :O) Nah jó.. 15-20 fps között, de nekem már ez is jó.. :D
    Szóval a gépigény igen gyenge, már csak egy jó játékmenet kéne mellé.. ala flatout, és kész a világsiker...
  • hen-tes
    Akkor ne töltsd le, az EA nem veszít veled sokat. :o)
  • hen-tes
    Honnan tudod, hogy ez a kedvenc játékod, ha még nem is játszottál vele? Te kis buta...
  • NEOreg3
    Need for Speed Carbon PAL GERMAN XBOX360 DNL 5.63GB

a PC-sre sem kell már sokat várnunk=) (remélem...)
  • theodor
    Csak a Shader Detail-t kell low-ra tenni és mellette lehet minden fullon.
  • reeedman
    és az miért lényeg h kinek mennyi pontja van???attól mert valaki csinál x ezret ugyan úgy csak 3 pályája lesz.... meg nem attól jó játékos valaki h egy pályát begyakorol...szánalmas
  • N3v3rland
    Kéremszépen új rec: 1,175, -irány a verseny!!

• Shortstop
    számlálót berakni nem nagy kunszt, de mindegy. a lényeg hogy jólérezd magad ;)
  • mac83
    király, köszönjük
  • Bence9292
    nem fontos. ez az első honlapom és gondoltam, hogy a kedvenc játékomnak szentelem. azért mondtam, hogy nézzétek meg, hogy tudjatok valami véleményt mondani. igaz, hogy szinte semmi nincs rajta, de ha más miatt nem akkor a számláló miatt nézzétek meg. meg ezzel is elütöm az időt ameddig megjelenik
  • Shortstop
    csak kíváncsiságból ez neked miért fontos?
  • Bence9292
    Carbon-FAQ, visszaszámláló, linkek
  • Bence9292
    Csináltam egy carbonos oldalt. Van rajta visszaszámláló is. Kérlek titeket, hogy nézzétek meg és, ha tetszik a vezetőnek is akkor tegyétek be a fejlécbe. A számlálót átállíthatom, ha esetleg nem jó. November 1-re van időzítve. A FAQ-t is tartalmazza és még 1-2 jó linket!
  • Paranoia
    öm.car reflection detail?? nemtalálom az opsönszbe.játéékközbe meg zavar,h kb 2másodpercenként változik a fény visszaverődés a kocsin:S
    vagy csak nállam ilyen xar?
  • fireball
    na kipróbáltam a demot,kicsit komolyabban,hát nevetséges,mik vannak benne..
    2esbe nem bir kaparni a camaro,fizika semmi,kanyarodás.hát szörnyű,driftnék a kocsi úgy csúszkál összevissza,h a valóságban még hasonló sincs,motor tiltásnál oan halk lesz,mintha önindítóznék,és oan a hangot is ad..stb...hát nemtom,meg gondolandó,h letöltsem e a full-t..
    tudom,hogy nem szimulátor,de azé akk is..
  • Shortstop
    nemtudom miért kérogtok nekem erős medium beéllítással 1024-ben nagyon rendben van... nem kell minden szart felhúzni a picsába
  • sanci000
    szerintem ez a jatek egy nagy turo!!! a most wanted eleg jorsikeredett, ebbe egyedul amit birok az a canyon duel. az is eleg gaz hogy nagyon jo video kartya kell a gamehez. a configom: p4 2.8ZGhz, 2x512 giga ram pc3200, video:asus geforce6200 GE 128MB:128bit alaplap asus p4p800 es 640x480 ra tudom feltenni kiveve a tecture filtering, vsync es a motion bluert. meg ami nem tetszik hogy csak este... ejszaka lehet nyomulni. most wantedben kiraly volt hogy lehetett nappal is. ezek a kurva EA sek gondolhattak voln a arra hogy legyen nappali palya is az ejszakai mellett es igy jolett volna mindenkinek is. na szoval ennyit roviden... a legjobb NEED FOR SPEED az az en szememben a PORCHE2000, UNLEASHED volt az UNDERGROUND ES A MOST WANTED is turheto DE EZ A carbon egy nagy rakas ...R
  • AtiRadish
    NEm tom, csináld a szokásos dolgokat: legújabb driver mindenképp, directx vadi új verziója, meg esetleg akkora vinyót töredezettségmentesíts(+vírusírtó)
  • kovecses
  • Djemba
    jójjön már a teljes
  • capo16
    beszarok ezen a gépen szaggat és nem toom mit kellene csinalni!!! ilyen config mellett nem kéne nemtoom b+
  • fery02
    Nemtudom, hogy egyesek hogy csinálják ezt a driftet, de én nagyon próbálkozok, és 100000-nél nekem nem akar több összegyűlni :( Pedig végig, ütközés nélkül, viszonylag gyorsan, és sokat csúszkálva megyek. Mért nem hagyták meg a régi, megszokott driftet, az sokkal jobb volt. Amúgy nálatok is csak fokozatosan engedi használni a nitrót?
  • Barney Tech
    © Daveee
    HTX by Kandurex
  • rvn
    a pci s ben is 300/1000 2 d be