Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
12 GB?Az sok.Az kicsit kevesebb,mint 3 DVD.Minek annyi.KB 34 GB kibontva.Még a Crysisnak telepítõjének sem hiszem,hogy ilyen sok hely kellene,pedig az 6 GB-t foglal majd,mint a Condemned és az se volt 12 csak 4 vmennyi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
Ja... De én azért kétlem mert még a demó se jön ki akkorra 😄

M@TriX
7fõre kiderül...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Evogordon
Én nem tom... Emléxem amikor a san andreast vártuk(K*RVÁRA) ez a haver megmondta a megjelenést és akkor meg is jelent. A bithu vezetõje mondta neki...

DJ Skyline
áhhh...kizárt, de nem fogadok senkivel ezügyben! <#gonosz1>

M@TriX
dehogy vannak utolsó simítások, már régen le van adva

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
semmi...

SZiasztok!Csak éjszakai pálya lesz a Carbonban?

én elhiszerm (talán) ert már csak egy hát van hátra a megjeneéséig vagy még egy pár nap plusszba az egy héthez ilyenklor már csak az utolsó simítások mennek rajta viszont lehetséges h. ami kint lesz bithuman-on az nem fog müxxeni ki tudja...😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

FOXX supreme
hahahahaa😄 jah hát én optimista vagyok..de :S nemtom

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
Ne röhögjetek ki ha nem hiszitek el(még én se nagyon) 😊
De egy haverom ismeri a bithumen "vezetõjét" és azt mondta hogy hét végén kint lessz a carbon és 12 giga lessz. Hogy ebbõl mi igaz...

FOXX supreme
ez nem nfs

NEED 4 SPEED NISMO VIDEÓBA láttam sORRY lehet hogy hülyeséget mondok de ez a belsõ nézetes játék ez melyik NFS ?

kill3r21
DJ Skyline
én az UG2-ben hegesztettem egy olyan 240SX-et,ami 1,5 másodperc alatt volt 100-on <#idiota> trainer nélkül természetesen

FOXX supreme
hát igen.. a realisztika..😊 na mindegy már kitárgyaltuk...😊

és még nem kapnak a rendõrõk nagy szereoet, ahhoz képest elsznek csak oyan küldetések hogy rendõrõk ellen kell menekülni:S

kill3r21
OFF
ennyit az audirol emegy a cég magyarországrol...részvétem
Jagi
A skynak nem... csak nem volt neki elég a stage 4-5 kivezetõ út végig a belvárosig... 320 után nem nagyon pörgött <#vigyor2>

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

bertino
nem, kiakadt
ennyi volt a maxja neki

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jagi
xDDDD

egyszó, mint száz jó lenne egy kb 100 Km-es hótegyenes, amin nem jár a kék, mert tõteni mindíg kell mert ellustul^^

csak utcán..
386 Acura rsx
videómon benne van.. -.-
neki is....

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Jagi
akkor sztem oda sem kellet volna már sok^^ de még pörgött és niro is volt még 1.2 csepp 😊
ja és csak utcán ér😊 teszt/verseny pályán nem ér^^

bertino
én 378nál kiakasztottam a Mitsubishit 😛

Jagi
....remélem lesz valahol egy megfelelõen hosszú egyenes szakasz, ahol nem járnak kékek és ki lehet huzatni a vast, mert az u2-ben a skylinennal mentem ugyan 376-ot amit 373-nál shotoltam és jött a kanyar 😊
szal itt kéne egy hely ahol csak nyomom neki...

reaper4
"szart sem látok belõle" viszont leesik az fps elég rendesen 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ezzel az erõvel Ug2ben 0,490pm alatt 100ra?
floppylemezrõl nfsu2.exe...
játékban i betü...azt kész 😊
de ne offoljunk.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Jah, egyéként MW-ben ki gyorsult 100-ra 1 mp alatt?😊

Recept: szarrá tuningolt SLR Mclaren, gyorsulás mód, pontos váltás, nitro folyamatosan nyomva😉

Azért nem lenne rossz a replay, mert motorháztetõ nézetben elég keveset látok abból, ami mögöttem történik, folyamatosan meg nem nézhetek hátra...
Mondjuk néha szívesen megnézném azt pl., amikor üldöz 8 rendõrautó, szembõl jönnek a SUv-ok, én meg éppen áttörök egy úttorlaszt... Szép kis banzáj lehet, csak szart sem látok belõle:S

reméljük a legjobbakat.

bertino
ilyen fostalicska játékból, amiben matchbox-okkal kell tépni a kanyargós uton semmi értelme movie-t csinálni, mert semmi nem történik benne...
az összes NFS-C trailer is ilyen: halálunalom

jah..ha nincs replay oda a múvimnak :|
de remélem lesz...

Sajnos ugynolyan szar lesz mint az MW
Jagi
sztem az sem lesz 😞

Csak legyen Replay...<#conf><#conf><#conf>

Jagi
Úgy látom a rendõrök számát nem korlátozták...
Az NW-ben soha nem fogytak el, és ha kellett 2 állam rendõrautói üldõztek (mennyiségileg)
Nehogymá' egy szar kisvárosban százassával álljanak a rendõrkocsik + nem hinném, hohy a zsaruk átmennek elébõl nyszitibe csak mert egy marha 120 helyett 121-el mert menni... ez lol a másik lol az lesz, ha nem csináltak semmit a rendõrök fizikájával...

"Also keep checking back for the PC Demo as it will strike here after a few days. : -) "
(www.nfsunlimited.net)

buldozer99
😊)))))))))

Forca Barca

DeathJr
Ehe csöppet...mivel majd mikor kijön a DX10-es kari vesz egybõl majd sli-be 2-õt😄
úgy tervez hogy egy hosszú idõre ne kelljen vennie gépet😊

buldozer99
4 gb ram 😊)))))))))
Az illetõ hülye??😊)
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Forca Barca

12346
igaz, hogy a graf még jóindulattal sem mondható szépnek - ami mellesleg nem gépfüggõ, viszont már a mósztvantid is egy optimalizálatlan szarhalom volt.

DeathJr
Azért kiv lennék hogy mit írnál a haver gépére...2XAMD X2 4gb ram Ati X1800...jah erre azt írnád biztos hogy tán fog menni de itt ott lemegy 80fps-rõl 79-re...
Tudom hogy szar a VGA-m de attól nem kell azt írni hogy nem fog menni...

DeathJr
Vazze nehogy már ne mennyen.Ez hülyeség...nem egy FEAR vagy egy Oblivion Grafika...pedig azok türhetõen mennek...

FOXX supreme
azt láttam meg, más színbe...de ha csak egyenként nézem akkor is elég sok lesz...

én 55 autóról halottam

SLICK
nem lesz annyi, van ott több olyan autó is ami másképp van feltuningolva, de attól ugyanaz az autó...

FOXX supreme
ilyen sok lesz? muscle car részlegen fogok tevékenykedni😊😄