22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Barney Tech
    Akkro passz :)
    lehet márkától is függő mivel az én kártyám nem referencia.
  • Dodo55
    Amikor én nem dugtam be(kíváncsiságból), akkor az everest 100MHz-et írt ki gpu órajelnek.
  • Barney Tech
    Nem nem mivel az AGP 2D modban 300/1000 ha pedig 3dben akkor 500/1000 ésha nincs bedugva a kábel nem kapcsol be rendesen 3dbe.
  • Isenlord
    nekem is egy msi 6600gt-m van,mégis be lehetett kapcsolni a motion blurt.... érdekesen néztem rá,de be lehetett.
    egyébként,naggyonn meg kellesz szokni ezt a ps2 re hajazó pc verziót,nagyon nem pc-re illik benne pl a "kondenzcsik" amit magasabb speednél huz a kocsi. a másik meg,h teljesen el van mosódva az egész, sztem ez nagyon zavaró,és már illúzióromboló. remélem a teljesben nem lesz ennyire szemet szúró.
  • Barney Tech
    Mondjuk már keményebb a géped
    .
  • Dodo55
    Ha jól emlékszem, akkor 100MHz-re veszi vissza magát a 6600GT AGP, ha nincs bedugva.
  • Elmör
    Bízom benne én is, mert nem szólom le teljesen, de részhibái vannak. Tuningolása az király!
  • rvn
    Nekem 1024 be simán és lazán fut maxon a configom alul látható...én nem mondanám bivaly gépnek
  • Daveee
    nekem AGP-s van
  • Barney Tech
    REméljük : )
  • Barney Tech
    REméljük : )
  • Laceeka213
    Daveee ezt kinek írtad ?
  • SLICK
    a full sokkal jobb lesz szvsz
  • Barney Tech
    A PCI-E 6600GTnek nicns tápkábrelje.
    De mondjuk ha AGPs vna és abba nincs bleedugva akkor nem kapcsol fel 500mhzra hagyja magát 300on.
    Mivel neki SLi alaplapja vna abba gondolom PCIe kártya van.
  • Elmör
    Na ez az hogy mégha van is, akkor sem kell, mert zavaró. LOL de tényleg így van.

Kíváncsi vagyok, hogy a fullban lesznek-e javítások a demohoz képest.

Ja, meg a "műszerfal" még idegesít nagyon. Nem tudom ki találta ki, de mintha egy 6 éves szintje lenne. Nincs rendes kmóra vagy rpm, csak felfelé ívelő mutató meg csíkok, hát LOL.
  • Daveee
    sztem szeddszét a géped és nézdmeg jolbevan e dugva minden, mert nálam is volt oyan hogy kurvára lelasult szétszedtem és kivult lazulva a tápkábel
  • Barney Tech
    PS2 hát csunyácska szegény.
  • Barney Tech
    De sajna megmarad a SH 3.
  • Barney Tech
    Hát ja egy Shafer Model 1.1 is simán vihette volna a egy gyengébb minőségő motion blurt bár én kikapcsoltam mert kurvára zavart.
  • SLICK
    remélem a fullban ilyen gond nem lesz :|
  • Barney Tech
    a Geforcok a 6 szériátol már támogatják míg az Atik csak az X1000 szériától.
  • Dodo55
    Tényleg meg lehetett volna oldani SM3.0 nélkül, én shaderek használata nélkül is simán tudok programozni motion blurt, szóval nem hogy 3.0-ás, még 1.0-ás sem kéne neki.
    Bár mondjuk abban biztos vagyok, hogy shaderekkel sokkal gyorsabb mint az én sprite alpha-s módszeremmel.
  • redbull0304
    Kérdés... Mennyivel csunyább, rosszabb a kép minősége PS2-ön mint PC??????????????
  • Dodo55
    Hogyha be van kapcsolva, akkor nagy sebességnél elmosódik a kép.
    Az SM3.0: Shader Model 3.0, 3.0-ás árnyalószabvány. Ha a videokártyád támogatja, akkor meg tud jeleníteni 3.0-ás pixel és vertex shader effekteket.
  • Gerbill
    Az arra való, hogy újabb kártyát vegyél. anélkül is meg lehetett volna oldani, de akkor nem kellene krtyát venned a full max eléréséhez.
  • Dodo55
    Mert valamiért SM 3.0-ra írták a Carbonban a motion blurt.
    És ezek szerint nem tud SM 3.0-t a videokártyád.
  • Laceeka213
    és az mi ? :D és miben változik meg a játék hogyha az be van kapcsolva ?
  • Gerbill
    Vagyis hát nem tudja a sm 3-at
  • Gerbill
    Mert nincs shader modell 3 a videókártyádon
  • Laceeka213
    én se tudom bekapcsolni a motion blurt :( miért ? nem tudja valaki ? légyszi segítsetek
  • DJ Skyline
    direct x, video kártya driver frissítés, töredezettségmentesítés a meghajtókon, felesleges programok bezárása
  • trackmaniac
    640*480, 1.2 GHz, 384 MB ram, ATI Radeon 9550, és klasszul megy!

• TothLaci
    Nos letöröltem szépen a Windows Vista RC2-(met) a NFS: Carbon miatt, megérte...
    Most minden maxon van a grafikai beállításokban, és még játszható a game. Kicsit kevesebb az FPS, de még türhető kategórián belül van. Remélem hamarosan jön egy újabb driver, ami még tovább növelheti az FPS-t. (Configom átlagos, A64 3200+, 1 GB DDR, GF 6600GT)
  • Gerbill
    A FlatOut 1 ugyanezzel a géppel és billentyűzettel 1000x nagyobb élmény volt mint ez. Lehet alatta egy paks, meg hozzá kontroller, ebből akkor sem lesz jó játék.
  • capo16
    és ha kevesebbe ér el mint a 8500 pont?? akkor mi van
  • Barney Tech
    Jujj akkor vvalami nagy baj van a gépeddel.
  • capo16
    640*480 minden fullon szaggat....
  • xido
    billentyű miatt sose szidnék semmit...nagyon kevés,sőt minimális játék van,amit PC-n kontrollerrel vagyok képes normálisan és élvezhetően irányítani és az nem az autós kategória,amihez kell:)
  • Barney Tech
    Az nincs :D
    Sztem egy 2003 mert az hamaraqbb lejön olyan 8500 pont körül kell elérjen ha pedig tuningolt akkor 9400kb.
  • capo16
    a 2004 nem jo?