Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
De egy haverom ismeri a bithumen "vezetõjét" és azt mondta hogy hét végén kint lessz a carbon és 12 giga lessz. Hogy ebbõl mi igaz...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
ennyi volt a maxja neki
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egyszó, mint száz jó lenne egy kb 100 Km-es hótegyenes, amin nem jár a kék, mert tõteni mindíg kell mert ellustul^^
386 Acura rsx
videómon benne van.. -.-
neki is....
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ja és csak utcán ér😊 teszt/verseny pályán nem ér^^
szal itt kéne egy hely ahol csak nyomom neki...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
floppylemezrõl nfsu2.exe...
játékban i betü...azt kész 😊
de ne offoljunk.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Recept: szarrá tuningolt SLR Mclaren, gyorsulás mód, pontos váltás, nitro folyamatosan nyomva😉
Mondjuk néha szívesen megnézném azt pl., amikor üldöz 8 rendõrautó, szembõl jönnek a SUv-ok, én meg éppen áttörök egy úttorlaszt... Szép kis banzáj lehet, csak szart sem látok belõle:S
az összes NFS-C trailer is ilyen: halálunalom
de remélem lesz...
Az NW-ben soha nem fogytak el, és ha kellett 2 állam rendõrautói üldõztek (mennyiségileg)
Nehogymá' egy szar kisvárosban százassával álljanak a rendõrkocsik + nem hinném, hohy a zsaruk átmennek elébõl nyszitibe csak mert egy marha 120 helyett 121-el mert menni... ez lol a másik lol az lesz, ha nem csináltak semmit a rendõrök fizikájával...
(www.nfsunlimited.net)
úgy tervez hogy egy hosszú idõre ne kelljen vennie gépet😊
Az illetõ hülye??😊)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Forca Barca
Tudom hogy szar a VGA-m de attól nem kell azt írni hogy nem fog menni...