Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem az a kérésem hogy mindig pár verseny után mindig megtámadják a területem és olyan idegesötöek tehát hogy lehetne meg akadályozni hogy ne támadjak a területemet tehát segitesetek az email:dvdrw1vcitromail.hu

elöre is kösz
erx13
nézegetem a forumot már pár napja de nem találtam a kédésemre választ ezért megkérdem
milyen motor alapján jönnek a freeroamba az ellenfelek mert van hogy rohadt sokáig körözök meg várok de nem bír egy se jönni... van rá valami trükk hogy gyorsan jöjjön?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

DARYL
"Én csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha veszek 1 gyorsabb kocsit a többieknél, miért gyorsabbak nálam."

Talán azért, mert az õ kocsijuk fullra tuningolt, mig a tied új és még semmi tuning nincs rajta-benne. Kicsivel gyengébb kocsi is jobban tud menni megfelelö tuningal mint egy zsirúj széria autó.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

agyhalál
A Photo Modeban készült és needforspeed.com-ra feltöltött képeket hol lehet megnézni?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

RelakS
igen? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

akkor már infiniti..

tranierel künnyû

Teflon Mike
Egyik sem (mitsubishi lancer rulz)

nem számolja ien gyorsan a pontokat 😊

cicai
szerintetek a corvett vagy a viper a jobb?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

RelakS
hogyne <#idiota>

RelakS
Megnéztem... Nem trainer, lehet ilyen csúszásokat még Murcielago-val is csinálni, csak amilyen béna vagyok, én a 100e ponttal is beértem 😄

nah ez már trainer..

drift kerekek , sok gyakorlás...

tud az jobbat is

DaniX14
hogy kell helyreteni a gamebe hogyha vmiért késõn érzékeli a gombokat??
és a patch-et hogy rakjam fel?

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

RelakS
Õõõõ.... Trainer? 😄 Vagy csak a Dodge Viper ilyeneket is tud? 😄

RelakS
Nekem csak a legfrisebb driverrel volt hajlandó elfogadni két külön tengelyen a gázt/féket, de alig ért valamit. A motor ugyan kevésbé pörgött le fékezéskor, viszont jobban sodródtam, meg annak ellenére, hogy álltam a gázon, jó fél-egy másodpercig nem volt utána erõ a verdában (Vagy csak a hangok rosszak)

CaviaR
Próbáld ki úgy, h fékre nem állítasz be semmit, a gázra pedig az Y axist. Elvileg automatiukusan kéne beraknia a féket is y-ra, és lehet h meg is teszi csak bugos és nem írja ki.
Próbát megér.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

radeer
Microsoft Sidewinder FFB kormányon az a gond a beállítéásnál, hogy egyértelmûen pedálra kellene tenni ugye a gázt és féket. Gáznál beállítom, hogy Y axis legyen a gyorsulás, féknél meg ugye féket kellene nyomni de nem mûködik. Nem érzékeli. Elég bután lehet így menni vele, hogy gázt nyomom pedállal, fékezni meg gombbal lehet. Másnak koörmánynál nem volt hasonló problémája? FAQ-ban nem találtam erre megoldást.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Balazs15
tudom h ez nem ide tartozik de mennyiért tudnék eladni egy amd athlon 2500+ procit?????hogy én is jol járjak???

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

maffioso
nekem 1mill3százezer a rekordom evoval
néztem néhány videot és mikor 700ezret láttam és oda van irva h check out the driftking's high score vagy mi montam magamban nagy driftking lehet

\"If in doubt, flat out!\"

gabi89
Már nem

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Balazs15
lehet interneten játszani nem eredeti verzioval??????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

cicai
nem lehet visszamenni 1 másik állásponthoz memoriakártyán?
mert már bánom, hogy eladtam a Viperemet😞

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
de akkor, hogy csinálják ezt?
Drift

maffioso
evo9

\"If in doubt, flat out!\"

cicai
most végigvittem az egészet újra, végig muscli-val. kivéve a végét( Darius)-t, mert azt Mercedes SLR-el
1: Chevy SS 20%-ig
2: Dodge Challanger(Nyertem) 60%-ig
3: Dodge Viper 99%-ig

4: Mercedes SLR: 100%-ig

Én csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha veszek 1 gyorsabb kocsit a többieknél, miért gyorsabbak a nálam. Amúgy a Canyon versenyek igen lazák voltak, mert az összes kocsit otthagytam az egyenesben, kivéve Darius-t 😄. Õt 5000p elõztem meg.

Melyik kocsival lehet a legjobban driftelni?

Ashleigh McKenzie lett nálam a nyerõ 😊

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

gabi89
Nyomj egy esc-t amikor ezt írja ki 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Nem enged játszani a játék.
EA fiók nevet kér, meg fiók jelszót, és mivel ezt nem tudom, vissza dob.
Van valakinek ezzel kapcsolatban valami ötlete?
Ha már volt ilyenrõl szó, akkor bocsánat.
DJ Skyline
pcdome ismertetõ

fery02
Az a gondom, hogy végigvittem a carrier-t, és most a jutalomkártyákra hajtok, de nem tudok megcsinálni néhányat, a játék miatt, remélem van rá megoldás: el lehet valahogy érni, hogy a carrier végigvitele után is legyenek visszafoglalósdi versenyek? Mert ezekbõl kell 20-at megnyernem

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

geri777
en ma elkeztem carbonnal játsziani es ejutottam nem tom medig 😄DDD = 7% ig es volt egy rendoros utkozésem sikeresen leráztam oket es most meg nem enged egy versenyre sem be nem tom miert valki otlet??????????? ell meg a verseny pontjára entert nyomok és semmi Nem csaináltam emg valamit ?????????????????? meg a csapatársaim mat hogyan tudom kulon be álitani hogy 1 versenyen epen abba a pillbe mi kell ut rovidito vayg lassito vagy mi !!!!!!!????????????????? elöre is köszönöm a válaszokat (az értékelhetõket )<#vigyor2><#vigyor4>

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

SNAKE01
én leattam a voksom Sapphira O'Shannon és Bella Lane-ra de az a Sandra Ontiveros sem rossz...

DJ Skyline
szavazd meg az új NFS lédit....vagy mi a szösz! 😄

bauer15

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

nálam is

Nekem is ez a gond...😞<#help><#wilting><#conf>
Sziasztok nekem az a baj hogy nem tudom felrakni az 1.3-as patchet vagy én vagyok hülye vagy a gépem sz*r má megint elingítom a letöltött fájlt és semmi 😞
Lécci segítsetek.

hy nem tud nekem mondani valaki olyan végigjátszást ami a jutalomkártyáknál is 100%-os? kösz
bauer15
tudna valaki adni olyan mentést aki kb 65 % nál tart?

bauer15
Köszönöm

C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\NFS Carbon

bauer15
hello hova is teszi a mentéseket?
köszi

oksa
"hi all nekem Logitech Formula GP Racing Wheel kormányom van azzal menne a carbon mer látom nem támogatott elõre is kössz" ez egy kérdés? 😄 btw meirt nem probalod ki? =/

esetleg a #21031 valaki válaszolna? elõre is kössz a választ
Humesz
Hát azért ne hasonlítsuk már össze a CMR2-t és a RBR-t márcsak az idõkülönbség miatt sem, ez nagy hülyeség!